Våre regler
Hvis du leser innlegg på VGD du mener er i strid med våre regler (les reglene her) kan du trykke på dette symbolet over det aktuelle innlegget. VG Nett vil vurdere om innlegget skal fjernes.

Falkevik Hagen kidnappet

NYTT TEMA
BigGeorge

Innlegg: 31631
BigGeorge
10.07.20 23:54
Gloriana: Menn er ikke så lettkrenkede, Gardsdattra. Spesielt ikke typer som TH, han er hel ved og er ikke opptatt av hva du og alle andre noksagter mener. Kona brydde seg nok om han og ekteskapet til at hun ønsket å få oppmerksomhet på bryllupsdagen. Det er noe som passer dårlig inn i dine teorier. Tenk deg selv: det som betyr noe for deg gjør skaper jo forventning og håp? Er man helt likegyldig derimot er det dødt

Da er sikkert alt fryd og gammen i sloraveien og hele greia bare en vond drøm.

GARDSDATTRA

Innlegg: 62297
GARDSDATTRA
10.07.20 23:58
Strandereng: Fenomnet er kjent fra utlandet. I Norge er dette ganske nytt. I tillegg er teknologien i dag til stor hjelp for å skjul sine gjerninger.

Nei det er ikke nytt, men gammelt som alle haugene. Men det er først nå i våre dager dette er forsket på.


Før het det familietragedier, og dett var dett, Det var uansett hennes skyld da det var henne som skulle holde mannen i ørene og hadde ansvaret for ekteskap, økonomi og alt.

Gloriana

Innlegg: 8200
Gloriana
11.07.20 11:24
BigGeorge: Da er sikkert alt fryd og gammen i sloraveien og hele greia bare en vond drøm.

Ingenting i livet gjør godt uten å gjøre vondt, det er et premiss man ikke kommer utenom og det gjelder også relasjoner og forhold. 

Tolbukin

Innlegg: 2649
Tolbukin
11.07.20 13:05
GARDSDATTRA: Det som var viktig for ham var ikke å tape mot henne. Da ville han ha mistet ansikt, ære og alt ville rast sammen inne i hans hode.

Er dette noe du vet eller er det noe du tror ? 

GARDSDATTRA

Innlegg: 62297
GARDSDATTRA
11.07.20 13:16
Tolbukin: Er dette noe du vet eller er det noe du tror ?

En mann som bor i et førti år gammelt hus, kjører en gammel bil og når man ser bilder av hus og hage så ser man ikke spor etter a det bor en milliardær der.

 

Nei denne mannen flotter seg ikke slik oppkomlinger kan ha for vane. Det betyr at det er ikke pengene som er det viktigste for ham.

I tillegg har det vist seg at han blir krenket av bagateller.

(Innlegget ble redigert 11.07.20 13:17)

Gloriana

Innlegg: 8200
Gloriana
11.07.20 13:19
GARDSDATTRA: En mann som bor i et førti år gammelt hus, kjører en gammel bil og når man ser bilder av hus og hage så ser man ikke spor etter a det bor en milliardær der.
Nei denne mannen flotter seg ikke slik oppkomlinger kan ha for vane. Det betyr at det er ikke pengene som er det viktigste for ham.

Hva i alle dager har det med ditt utsagn å gjøre? Du skrev følgendeDet som var viktig for ham var ikke å tape mot henne. Da ville han ha mistet ansikt, ære og alt ville rast sammen inne i hans hode.


Mennesker som ikke bryr seg om fasade er som regel gode mennesker, de bryr seg om familie og ekte ting. 

Gloriana

Innlegg: 8200
Gloriana
11.07.20 13:19
GARDSDATTRA: I tillegg har det vist seg at han blir krenket av bagateller.

Nevn tre, takk. Og følg opp med reaksjonen som tilsier at han ble krenket. 

B.O.B

Innlegg: 7234
B.O.B
11.07.20 13:55

Det er helt rått hvordan gamle kjerringer og andre kasuser lirer av seg dritt og fantasier. Rett og slett bare skammelig. 

GARDSDATTRA

Innlegg: 62297
GARDSDATTRA
11.07.20 14:01

Og der kom ungene på rekke og rad, Glorianna og BOB. bob bob.

Gloriana

Innlegg: 8200
Gloriana
11.07.20 14:06
GARDSDATTRA: ungene

Nå er det du som ikke klarer å grunngi dine egne påstander, faktisk ikke en eneste av dem. 

BigGeorge

Innlegg: 31631
BigGeorge
11.07.20 14:22
B.O.B: Det er helt rått hvordan gamle kjerringer og andre kasuser lirer av seg dritt og fantasier. Rett og slett bare skammelig.

Katte klore meg !

startelver

Innlegg: 66203
startelver
11.07.20 16:31

Hvorfor er denne tråden gått fra å værer seriøs til totalt useriøs? 

Her skal vi diskutere ulike teorier og fakta som kommer frem i nyhetsbildet, ikke personangrep og tullball. 

GARDSDATTRA

Innlegg: 62297
GARDSDATTRA
11.07.20 17:08
startelver: Hvorfor er denne tråden gått fra å værer seriøs til totalt useriøs?
Her skal vi diskutere ulike teorier og fakta som kommer frem i nyhetsbildet, ikke personangrep og tullball.

Det virker som om det er dårlig moderering her.

Gloriana

Innlegg: 8200
Gloriana
11.07.20 17:50
GARDSDATTRA: Det virker som om det er dårlig moderering her.

Klarer du ikke å grunngi påstandene dine? Det du skriver kan jo i beste fall tolkes som både æreskrenkelser og krenkelser av privatlivets fred, hvis du ikke klarer å grunngi så alvorlige påstander bør du heller ikke ytre dem på et offentlig forum. Etterspørsler om dokumentasjon er ikke noe som skal modereres bort, likegyldig av hvor mye du prøver å klage alt inn. 

Brezjnev

Innlegg: 14850
Brezjnev
11.07.20 18:15
GARDSDATTRA: Men det er ikke poenget og ville ikke betydd noe for ham. Det som var viktig for ham var ikke å tape mot henne. Da ville han ha mistet ansikt, ære og alt ville rast sammen inne i hans hode.

Voldsomt så god oversikt du har over hva som foregår oppe i hodet på en mann du overhodet ikke kjenner. Kontrasten til hvordan du leste svinet Rune Øygard er slående. Sånn av ren nysgjerrighet, hvorfor så ulike tilnærminger? Det kan da ikke være så enkelt som at du er misunnelig på Hagens vellykkede forretninger?


For øvrig så er det mildt sagt delte meninger om fru Hagens sjanser i en eventuell rettssak. Professor i familierett John Asland mente det ville blitt blankt tap, advokater som gjør en mye grundigere analyse enn det Larsen gjør konkluderer med at hun i beste fall ville fått noen få titalls millioner.


Noe som vil virke som en fair løsning. Hun får godt betalt for å ha vært hjemmeværende, men skal selvsagt ikke bli milliardær bare ved å ha giftet seg med en dyktig forretningsmann som en annen golddigger.

oddvar_kjempebra

Innlegg: 24017
oddvar_kjempebra
11.07.20 18:41

Det vi helt sikkert kan regne med er at Tom Hagen ville gjort en grundig undersøkelse om hvor mye det var realistisk for ham å måtte betale hvis de skulle skilles.

Da ville han fått til svar at det sannsynligvis ville dreid seg om noen millioner.

Å deretter planlegge en falsk kidnapping som ville koste ham 10-20 millioner virker dermed merkelig.

(Innlegget ble redigert 11.07.20 18:41)

Fjøsbonden

Innlegg: 39640
Fjøsbonden
11.07.20 19:33
Gloriana: Ingenting i livet gjør godt uten å gjøre vondt

God filosofi, dette.

Fjøsbonden

Innlegg: 39640
Fjøsbonden
11.07.20 19:33
oddvar_kjempebra: Å deretter planlegge en falsk kidnapping som ville koste ham 10-20 millioner virker dermed merkelig.

Ja, faktisk mer enn "merkelig".

Fjøsbonden

Innlegg: 39640
Fjøsbonden
11.07.20 19:36
GARDSDATTRA: Det virker som om det er dårlig moderering her.

Ja, du tenker siden du ikke er slettet, eller blokkert, etter din mange usaklige beskyldninger mot Tom Hagen ?....indirekte og direkte.

(Innlegget ble redigert 11.07.20 19:36)

Fjøsbonden

Innlegg: 39640
Fjøsbonden
11.07.20 19:38
GARDSDATTRA: Glorianna og BOB. bob bob.

Kan jeg også få lov til å bli nevnt " i det gode selskap"...følte meg i øyeblikket litt glemt.

Brezjnev

Innlegg: 14850
Brezjnev
11.07.20 19:50
oddvar_kjempebra: Det vi helt sikkert kan regne med er at Tom Hagen ville gjort en grundig undersøkelse om hvor mye det var realistisk for ham å måtte betale hvis de skulle skilles. Da ville han fått til svar at det sannsynligvis ville dreid seg om noen millioner. Å deretter planlegge en falsk kidnapping som ville koste ham 10-20 millioner virker dermed merkelig.

La oss nå si at fru Hagen har fortalt ektemannen at vurderer skilsmisse, og at hun i så tilfelle vil utfordre ektepakten og kreve halve hans formue. La oss også være rause og si at hun også forteller at hun har vært hos en advokat som fortalte henne at hun har en god sak (slik advokater som oftest gjør).


Herr Hagen vil da selvsagt gjøre som du skisserer, og få akkurat den beskjeden. God sjanse for å vinne blankt, i verste fall vil det koste ham 20-30 millioner.


Han vil ikke bruke et halvt år (hva om konen plutselig flytter hjemmefra mens han forbereder?) og nesten like mye penger på en drapsplan som inneholder en masse elementer han har null kontroll på.


Ut fra det vi vet om herr Hagen kan vi for en gangs skyld bruke uttrykket "det ligger ikke i hans natur".

MadMozart

Innlegg: 2132
MadMozart
11.07.20 20:46

@oddvar_kjempbr Å deretter planlegge en falsk kidnapping som ville koste ham 10-20 millioner virker dermed merkelig.

 

Det kan virke merkelig og jeg er til dels enig i at å gjøre seg til drapsmann for 10-20 mill når du har vanvittig mange av dem fremstår som et utenkelig motiv for de aller fleste.
Men dette drapet handler ikke nødvendigvis om noen surt «tapte» kroner i det hele tatt. Det kan være andre ting som gjør at enkelte personligheter «tipper» over i et hat og forakt der innehaveren av dem dreper/medvirker til å drepe personen de hater/forakter. 

 

 

Så hva kan AE, verdens snilleste, ha funnet på som har ført til et slikt eventuelt hat/forakt hos sin mann? Et hat/forakt som fører til at han over lang tid planlegger å kvitte seg med henne og komme unna med  dersom siktelsen viser seg være korrekt? Hva kan ha utløst et slikt hat, en slik forakt? Jeg tenker et, ansett som formidabelt, svik....

(Innlegget ble redigert 11.07.20 20:48)

MadMozart

Innlegg: 2132
MadMozart
11.07.20 21:09

@Brezjnev Han vil ikke bruke et halvt år (hva om konen plutselig flytter hjemmefra mens han forbereder?) og nesten like mye penger på en drapsplan som inneholder en masse elementer han har null kontroll på.

 

Nye planer for måtte eventuelt legges. Men dersom det faktisk er slik at siktelsen stemmer, at Hagen har drept sin kone og fingert en kidnapping behøver ikke det nødvendigvis ha bydd på noen problemer. Litt mer krevende kanskje med tanke på å komme unna med. En nylig skilsmisse med et påfølgende drap? En «fingert» ulykke hadde vel da vært det beste alternativet å gå for. 

(Innlegget ble redigert 11.07.20 21:11)

hissigproppen_1

Innlegg: 1689
hissigproppen_1
11.07.20 21:15

Brezjnev, hvorfor har vi avtaleloven, hvis ikke avtaler skal gjelde i retten.. 


Vi må huske på at opinionen forsøker å konstruere hva som helst mot Hagen, fordi at han er milliardær.  Vi er lært opp med morsmelk i dette landet at de rike er de slemme. Det bærer dette preg av. 

Fjøsbonden

Innlegg: 39640
Fjøsbonden
11.07.20 21:26
Brezjnev: "det ligger ikke i hans natur".

Nesten som jeg selv skulle ha sagt det !

( Trodde først du tenkte på Per, men som kom jeg på at denne tråden jo handler om Tom. )

 

 

(Innlegget ble redigert 11.07.20 21:33)

Fjøsbonden

Innlegg: 39640
Fjøsbonden
11.07.20 21:31
hissigproppen_1: Vi er lært opp med morsmelk i dette landet at de rike er de slemme.

Ja, selv mener jeg det er de fattig her i landet som er de "slemme". De stemmer jo ofte på partier som vil "stjele" fra de rike, ved å øke formueskatten.

Strandereng

Innlegg: 8796
Strandereng
11.07.20 21:52
Brezjnev: Herr Hagen vil da selvsagt gjøre som du skisserer, og få akkurat den beskjeden. God sjanse for å vinne blankt, i verste fall vil det koste ham 20-30 millioner.
Han vil ikke bruke et halvt år (hva om konen plutselig flytter hjemmefra mens han forbereder?) og nesten like mye penger på en drapsplan som inneholder en masse elementer han har null kontroll på.
Ut fra det vi vet om herr Hagen kan vi for en gangs skyld bruke uttrykket "det ligger ikke i hans natur".

Du er enten en veldig enkel sjel, blottet for innsikt i det psykologiske aspektet som ofte ligger til grunn for planlagte illgjerninger.


Jeg vet ikke hvem som står bak drapet på AEH, men uansett er det fordummende med alle som frikjenner Hagen uten å ane noen ting om hans sjel og sinn. 
Dt er mye som kan utvikles bak et forretningsmessig ytre.


Nuvel, han er fortsatt siktet. Og han er kommet til et punkt hvor han nekter avhør. Det høres ikke betryggende ut for å si det mildt.

Strandereng

Innlegg: 8796
Strandereng
11.07.20 21:58
oddvar_kjempebra: Å deretter planlegge en falsk kidnapping som ville koste ham 10-20 millioner virker dermed merkelig

Det er mye som kan virke merkelig i denne saken. 
Det r bl. annet merkelig at AEH ble et offer, og saken har vakt oppmersomhet internasjonalt i de kretser som er eksperter på slikt.


Det blir kalt en svært spesiell sak.
Penger er nok ikke motivet.

hissigproppen_1

Innlegg: 1689
hissigproppen_1
11.07.20 22:02

Fjøsbonden, som Per ville sagt det selv :) 

Strandereng

Innlegg: 8796
Strandereng
11.07.20 22:03
Fjøsbonden: Ja, selv mener jeg det er de fattig her i landet som er de "slemme".

Hehe - burde ikke du snart lande ? 

Klikk for å gå tilbake til toppen

Siste innlegg