Våre regler
Hvis du leser innlegg på VGD du mener er i strid med våre regler (les reglene her) kan du trykke på dette symbolet over det aktuelle innlegget. VG Nett vil vurdere om innlegget skal fjernes.

Falkevik Hagen kidnappet

NYTT TEMA
GARDSDATTRA

Innlegg: 62297
GARDSDATTRA
11.07.20 23:57
Fjøsbonden: Kan jeg også få lov til å bli nevnt " i det gode selskap"...følte meg i øyeblikket litt glemt.

Nei, du er ikke der.


 

juppi

Innlegg: 2230
juppi
12.07.20 08:46

Hva med AEH klokke og gullring under brevet på stolen da? Og at de såkalte kidnappere ville vise livstegn hos AE via en norsk avis. Om det stemmer at AE var ut og inn av krisesenter så ser noen et litt annet bilde. Hun kan ha fått hjelp til å stikke av i en akutt situasjon for henne. Jeg begynner å skjønne at politiet er så på TH som de er. De vet mer i saken men det er likevel ikke nok bevis for å pågripe han på nytt.

klausO2

Innlegg: 1577
klausO2
12.07.20 09:11
GARDSDATTRA: Ville overhodet hatt en kjeltring til mann som har samlet en formue på mye over en milliard. Ingen ærlige og redelige klarer såpass, nemlig.

Dette bør du tipse økokrim om.

juppi

Innlegg: 2230
juppi
12.07.20 09:16

Så synes flere at isfronten mellom TH og Politiet er rar. Kanskje ikke bare Politiet han er sånn mot?

Gloriana

Innlegg: 8201
Gloriana
12.07.20 09:46
klausO2: Dette bør du tipse økokrim om.

Skal ikke se bort fra at hun gjør akkurat det ;) Alle med millionformuer er kjeltringer! 

Gloriana

Innlegg: 8201
Gloriana
12.07.20 09:46
juppi: Om det stemmer at AE var ut og inn av krisesenter så ser noen et litt annet bilde.

Nå er det andre gangen du hevder dette, hvor har du dette sladderet fra? Du kan ikke komme med slike påstander her uten å grunngi dem. 

juppi

Innlegg: 2230
juppi
12.07.20 10:20

Annen ting som er rart er at et av barna har sin adr rett overfor TH på andre siden av Langvannet kanskje med god utsikt til TH hjem og denne adr er ikke nevnt i saken. Futurumbygget ligger lengre unna og her var da to mystiske personer observert, men altså ikke på et av barnas adr som ligger enda nærmere Sloraveien. Mye rart i saken her. Så går ut fra at Politiet har oversikt. (Obs står ikke i media dette heller) 

B.O.B

Innlegg: 7234
B.O.B
12.07.20 10:23
Fjøsbonden: Kan jeg også få lov til å bli nevnt " i det gode selskap"...følte meg i øyeblikket litt glemt.

Ingen fare Fjøsmann, vi ser på dersom en av oss. Selv om du er litt ute i saker hvor du har forpliktelse. 

juppi

Innlegg: 2230
juppi
12.07.20 10:29

Gloriana 


Stikk til annet å foreta seg for du har ikke noe relevant å skrive i hele denne tråden uten å ta på deg en mod rolle og den er ikke din.

B.O.B

Innlegg: 7234
B.O.B
12.07.20 10:36
Strandereng: Fingert kidnapping uten behov for penger, er ikke det merkelig?

Nå må du slutte med slike dumme setninger. Når du skriver fingert foran kidnapping så legger du jo premissene for noe annet enn det du spør om. Kunne du ikke heller spurt om det er merkelig med kidnapping uten behov for penger?

Fingert kidnapping uten behov for penger er jo ikke merkelig, for er det fingert så er jo ikke pengene hovedfokus. 

Kidnapping uten penger derimot, er merkelig. Men det har de jo ønsket fra første stund, men de har jo ikke fått det. Så om gisselet dør, så er nok ikke lenger trangen til penger så sterk. Da er ønsket om friheten nok sterkest, men her ser vi jo at de allikevel tok sjansen på å få noen millioner ut av saken på slutten. De følte vel at de kunne ta sjansen siden de fortsatt var på frifot, og politiet på villspor med TH i fokus. Så de var nok litt  ambivalent i den saken og tok sjansen. 

(Innlegget ble redigert 12.07.20 10:37)

B.O.B

Innlegg: 7234
B.O.B
12.07.20 10:43
GARDSDATTRA: To helt ulike saker

Var gamla en av Rune Øygards støttespillere? Det forklarer gangsynet, haha, snakk om dårlig menneskekjenner. 

Gloriana

Innlegg: 8201
Gloriana
12.07.20 10:48
juppi: Stikk til annet å foreta seg for du har ikke noe relevant å skrive i hele denne tråden uten å ta på deg en mod rolle og den er ikke din.

Når du sprer ubegrunnede rykter og stygt sladder så må du vitterlig forvente å få tilsvar. Det du driver med bryter med norsk lov, og hadde familien til AEH hatt tid og ork til å følge opp sånt kunne du til og med blitt anmeldt. 

B.O.B

Innlegg: 7234
B.O.B
12.07.20 10:55
juppi: Annen ting som er rart er at et av barna har sin adr rett overfor TH på andre siden av Langvannet kanskje med god utsikt til TH hjem og denne adr er ikke nevnt i saken. Futurumbygget ligger lengre unna og her var da to mystiske personer observert, men altså ikke på et av barnas adr som ligger enda nærmere Sloraveien. Mye rart i saken her. Så går ut fra at Politiet har oversikt. (Obs står ikke i media dette heller)

Hva er rart med at barna bosetter seg i nabolaget? Det betyr jo bare at familierelasjonen er god. Futurum har videokameraer, og derfor er  Futurum-mennene funnet i ettertid. Det skjer jo ikke i private nabolag, ei heller i Sloraveien. Men hvorfor skal de fly utenfor datteren, hun bor da ikke sammen med AEH?

Så er det vel en god grunn til at de ikke ønsker publisere datterens og hennes families adresse i media selv om kidnapperne gjorde det klart i brevet at de kjente til hennes bosted. Hvorfor i helvete skal de publisere den?

Du er i en egen pasientgruppe, det er jeg overbevist om. At du i det hele tatt får ha egen PC synes jeg er merkverdig. Du kan ikke ha godt av det. 

 

 

 

 

(Innlegget ble redigert 12.07.20 10:56)

juppi

Innlegg: 2230
juppi
12.07.20 11:10

Gloriana


Har du skrevet noe dummere i tråden som siste? Du trenger å bli forklart at:  Dette er et sosial nettsted som står åpent for folk å skrive. Vgd.  Blant folk snakkes det om saker som dette og Norge er igjen litt for lite. Rykter går og det er helt opp til deg om du vil ta de seriøst eller ikke. Om det som sies er sant kan det oppklares. 


Hva er greia med at man kun skal skrive om det som står skrevet i medier her? Hvem setter fasit for dette? Det er deg Gloriana og det virker som dine hensikter er å ødelegge fremfor å komme med nytt i tråden. Jeg aksepterer ikke personer som du selv viser at du er. 

Gloriana

Innlegg: 8201
Gloriana
12.07.20 11:18
juppi: Du trenger å bli forklart at:  Dette er et sosial nettsted som står åpent for folk å skrive. Vgd.  Blant folk snakkes det om saker som dette og Norge er igjen litt for lite. Rykter går og det er helt opp til deg om du vil ta de seriøst eller ikke. Om det som sies er sant kan det oppklares.

Nei, man kan ikke skrive alt mellom himmel og jord bare fordi man føler for det. Hadde du likt om alle dine journaler fra psykiatrien ble diskutert på et offentlig forum kanskje? 


For øvrig er du såpass uintelligent at det ikke engang er vits i å prøve å få deg til å forstå noe som helst. 

juppi

Innlegg: 2230
juppi
12.07.20 11:26

Det er helt rett det siste du skriver Gloriana. Så hvorfor kommenterer du gang på gang alle med dine svar som ikke har relevans til trådens tema? 


Alle ser hva du driver med. Dine person angrep går igjen i alle tråder på meg og andre. Din hverdag må være veldig slitsom for du bruker all din tid på kun syk kritikk på andre. Jeg synes synd på deg. 

juppi

Innlegg: 2230
juppi
12.07.20 11:51

B.O.B


Media har publisert med STORE BOKSTAVER kommunen et av barna bor i og at det er politibeskyttelse på adr. Lokalavisen får heller ikke skrive om TH saken mht barn. 


Adr ved Langvannet er interessant for tiden AEH forsvant og tidslinjen. Det er ikke opplyst noe om adr. 

Brezjnev

Innlegg: 14850
Brezjnev
12.07.20 12:20
GARDSDATTRA: Ville overhodet hatt en kjeltring til mann som har samlet en formue på mye over en milliard. Ingen ærlige og redelige klarer såpass, nemlig.

Vi får håpe milliardærstanden klarer å reise seg etter denne forferdelige skuffelsen.

Lomasio

Innlegg: 7537
Lomasio
12.07.20 12:57
B.O.B: Du er i en egen pasientgruppe, det er jeg overbevist om. At du i det hele tatt får ha egen PC synes jeg er merkverdig. Du kan ikke ha godt av det.

Faen så frekk du er. Det er du som ikke burde hatt edb-maskin som stempler andre så til de grader. Hva med å spre litt humor her på forumet i stedet for å henge ut andre. Smålig.  

Brezjnev

Innlegg: 14850
Brezjnev
12.07.20 13:06
Strandereng: Du er enten en veldig enkel sjel, blottet for innsikt i det psykologiske aspektet som ofte ligger til grunn for planlagte illgjerninger.
Jeg vet ikke hvem som står bak drapet på AEH, men uansett er det fordummende med alle som frikjenner Hagen uten å ane noen ting om hans sjel og sinn. 
Dt er mye som kan utvikles bak et forretningsmessig ytre.
Nuvel, han er fortsatt siktet. Og han er kommet til et punkt hvor han nekter avhør. Det høres ikke betryggende ut for å si det mildt.

Jeg kan forestille meg mange muligheter, men jeg kommer ikke til å legge dem til grunn for en analyse.

 

Slik du og flere må gjøre for å få svaret dere ønsker. For det er ingen her som kun presenterer de kjente bevis i sine anklager mot Tom Hagen. Det må alltid trekkes inn noe mer, enten i hans psyke eller i at politiet sikkert har noe solid siden siktelsen opprettholdes.

 

Hvis man er så intellektuelt lat at man forutsetter at det er et drap skjult som en fingert kidnapping, ja da er veien kort til å peke på ektemannen. Hvis man forutsetter at fru Hagen ville skilles og raske med seg halve kongeriket, og at herr Hagen heller ville ta livet av sin kone enn å la det skje, da er selvsagt konklusjonen opplagt.

 

Jeg driver imidlertid ikke med slik undermåls tankevirksomhet. Det får du ta deg av, så får vi andre drive voksenopplæring.

(Innlegget ble redigert 12.07.20 13:09)

juppi

Innlegg: 2230
juppi
12.07.20 13:39

Jeg ser mer og mer at trusselbrevet er et fingert spill som Politiet også mener. 


Så er spørsmålet hvem motaker av pengene er som TH betalte til. Tror vi får en løsning i denne saken i løpet av året. 

MadMozart

Innlegg: 2132
MadMozart
12.07.20 14:01

Det er noe merkelig med disse Futurum mennene. Ja jeg tror de begge har noe med en fingert kidnapping å gjøre.


Men bevegelsene deres fanget opp av kamera forteller to ulike ting, hvorfor? Den første har en klart mistenkelig oppførsel. Den andre kan være en hvem som helst på vei hvor som helst. Han tar liksom/besvarer en samtale mens han vandrer forbi også? Dersom det virkelig foregikk noe aktivitet på en telefon i dette området ville ikke politiet kunne sporet denne relativt kjapt? De har både dato og klokkeslett for når denne samtalen skal ha kommet inn eller blitt ringt. 

Lomasio

Innlegg: 7537
Lomasio
12.07.20 14:08
MadMozart: Dersom det virkelig foregikk noe aktivitet på en telefon i dette området ville ikke politiet kunne sporet denne relativt kjapt?

Det kommer vel an på hvilke telefoner de bruker? 

MadMozart

Innlegg: 2132
MadMozart
12.07.20 14:19

@Lomasio Det kommer vel an på hvilke telefoner de bruker? 

 

Besitter ikke kunnskap om dette, men hvilke telefoner og med hvilke egenskaper skulle kunne unngå å bli sporet ved aktivitet på dem? 

(Innlegget ble redigert 12.07.20 14:19)

Fjøsbonden

Innlegg: 39640
Fjøsbonden
12.07.20 15:39
B.O.B: Ingen fare Fjøsmann, vi ser på dersom en av oss.

Takk B.O.B-en....godt at høre !

Fjøsbonden

Innlegg: 39640
Fjøsbonden
12.07.20 15:43
GARDSDATTRA: Nei, du er ikke der.

Trist som faen....som Ari sikkert ville ha sagt det. 


 


 


 


 

juppi

Innlegg: 2230
juppi
12.07.20 15:59

Breznjev


 Holden sa i et intervju som jeg la merke til: Sitat: Det er alltid mannen som får skylden i sånne saker. Jeg håper Holden kan hjelpe TH så sannhet kommer frem. Om han er menneske opp i alt dette er i såfall utrolig gjort. 

BigGeorge

Innlegg: 31634
BigGeorge
12.07.20 16:38
B.O.B: Du er i en egen pasientgruppe, det er jeg overbevist om. At du i det hele tatt får ha egen PC synes jeg er merkverdig. Du kan ikke ha godt av det.

Nå følte jeg også at jeg ble truffet og jeg har attpåtil to pc-er. Regner med at to pc-er er enda mer usunt enn en pc.

PS  Det med kopibilen er kun skrevet på den ene pc-en.

(Innlegget ble redigert 12.07.20 16:39)

Brezjnev

Innlegg: 14850
Brezjnev
12.07.20 18:18
juppi: Breznjev
 Holden sa i et intervju som jeg la merke til: Sitat: Det er alltid mannen som får skylden i sånne saker. Jeg håper Holden kan hjelpe TH så sannhet kommer frem. Om han er menneske opp i alt dette er i såfall utrolig gjort.

Det er nærliggende å tenke ektemannen i slike saker, men politiet bør vokte seg vel for å fyre opp under oppfatningen. Det som er virkelig ille i denne saken er ikke at politiet ikke har løst den, eller engang at de har siktet herr Hagen på spinkelt grunnlag selv om det er ille nok. Det som er virkelig ille er at når de ikke fikk gjennomslag for sitt syn hos retten, så kjører de saken i media for å brennmerke personen de mistenker men ikke klarer å bygge sak mot på ordinær måte.


Det liker jeg særs dårlig.

Fjøsbonden

Innlegg: 39640
Fjøsbonden
12.07.20 18:24
BigGeorge: Det med kopibilen er kun skrevet på den ene pc-en.

Hvilket jo må bety at du ikke automatisk vedkjenner deg troen på den kopibilen på den andre PC-en ?

Klikk for å gå tilbake til toppen

Siste innlegg