Våre regler
Hvis du leser innlegg på VGD du mener er i strid med våre regler (les reglene her) kan du trykke på dette symbolet over det aktuelle innlegget. VG Nett vil vurdere om innlegget skal fjernes.

Falkevik Hagen kidnappet

NYTT TEMA
MadMozart

Innlegg: 2132
MadMozart
14.07.20 13:02

@rexenes Det gjorde jeg også.


Skjønner bare ikke poenget med å ramse opp alle mulige fjerne tanker om hva som KAN ha skjedd. Baserer alt på tynn luft og ren fantasi. Slik kan man sette opp teorier/fantasier om alt. Men det er litt bedre om man har litt substans.


 


Kan du ikke bare scrolle forbi det jeg skriver? Jeg forstår at det blir frustrerende når man bruker av sin tid på å lese og i tillegg kommentere det. Men det kan du faktisk enkelt slutte med. Det er dine egne handlinger du kan påvirke, ikke mine. Det blir enda mer unødvendig bruk av din tid slik jeg ser det. 

BigGeorge

Innlegg: 31625
BigGeorge
14.07.20 13:06
MadMozart: TH behøvde jo ikke å forklare seg om "krypto-mannen" uoppfordret, ifølge Holden,

Tom Hagen er ikke dummere enn at han selvfølgelig ikke sier noe som litt senere blir avslørt som løgn.


At poltiet skulle bytte ut etterforskere eller lederne ? Hvorfor det ? Fordi milliardær-familien ikke liker dem og ikke engang vil intervjues i media.Hagen familien oppfører seg helt utypisk ved å nekte å stille opp for politiet og media.Plitiet leter og finner små spor som de mener er brikker i å rekonstruere hva som skjedde i huset.


Hadde ting stått stille ville spørsmålet om å bytte etterforskere vært relevant. At milliardær-familien klager er ikke noe argument for å bytte etterforskere.

MadMozart

Innlegg: 2132
MadMozart
14.07.20 13:07

@oddvar_kjemebra He-he. Nå er du på en så lang rotur at det er rent fornøyelig å observere det. Du fossror.

 

Skulle ønske flere innså at jeg av og til er en ren skjær «fornøyelsespark» slik du akkurat har observert. Jeg ror ikke, jeg morer meg. Hvorfor skulle ikke jeg, innehaver av denne «parken» passe på å selv ha det litt fornøyelig? 

(Innlegget ble redigert 14.07.20 13:10)

rexenes

Innlegg: 876
rexenes
14.07.20 13:08
MadMozart: Kan du ikke bare scrolle forbi det jeg skriver? Jeg forstår at det blir frustrerende når man bruker av sin tid på å lese og i tillegg kommentere det. Men det kan du faktisk enkelt slutte med. Det er dine egne handlinger du kan påvirke, ikke mine. Det blir enda mer unødvendig bruk av din tid slik jeg ser det.

Nei, det blir for lett. Du får ikke sitte å skrive så mye eventyr på et diskusjonsforum uten å bli arrestert på det. 

MadMozart

Innlegg: 2132
MadMozart
14.07.20 13:11

@rexenes Nei, det blir for lett. Du får ikke sitte å skrive så mye eventyr på et diskusjonsforum uten å bli arrestert på det. 


 


 


 Skjønner. Da fortsetter du å bruke tiden din på det. 

oddvar_kjempebra

Innlegg: 24000
oddvar_kjempebra
14.07.20 13:12
MadMozart: Skulle ønske flere innså at jeg av og til er en ren skjør fornøyelsespark slik du akkurat har observert. Jeg ror ikke, jeg morer meg. Hvorfor skulle ikke jeg innehaver av denne «parken» passe på å selv ha det litt fornøyelig?

Mer fossroing fra deg. Nå prøver du å få det til å virke som om du bare moret deg da du argumenterte med at kryptomannen var kunde av Hagen og at Hagen derfor ville gjøre alt for å få dennne fornøyd (eller slikke som du omtaler det som).

Her er et forslag: Hva med å prøve litt ærlighet? Innrømme at utgangspunktet ditt var helt feil og at du nå innser at det ikke er rart at Hagen ikke husker navnet på alle investorer som prøver å få klo i pengene hans.

Hvis du er en fornøyelsespark så er du i tilfelle helt uvitende om at du er en fornøyelsespark. Det du skrev gjorde du i stort alvor.

(Innlegget ble redigert 14.07.20 13:13)

MadMozart

Innlegg: 2132
MadMozart
14.07.20 13:17

@TURBRA Mange har lett for å glemme navn, spesielt når de kommer litt opp i årene, sånn er det bare. :)


Sant det @TURBRA. Hagen kan lide av lett alderdoms hukommelsessvikt i tillegg til svekket hørsel. Det skal vi ikke utelukke :) 

MadMozart

Innlegg: 2132
MadMozart
14.07.20 13:20

@oddvar_kjempebra Hvis du er en fornøyelsespark så er du i tilfelle helt uvitende om at du er en fornøyelsespark. Det du skrev gjorde du i stort alvor.


Pokker jeg som hadde en tiltro til at du, i motsetning til en haug andre her inne, kanskje kunne ha litt observasjonsevne og med det kunne evne  «lese» andre. Dessverre må jeg nå bare konkludere med at slik er det ikke. 

oddvar_kjempebra

Innlegg: 24000
oddvar_kjempebra
14.07.20 13:24
MadMozart: Pokker jeg som hadde en tiltro til at du, i motsetning til en haug andre her inne, kanskje kunne ha litt observasjonsevne og med det kunne evne  «lese» andre. Dessverre må jeg nå bare konkludere med at slik er det ikke.

Jeg leser deg som en åpen bok. 

Ikke at det er så vanskelig...

 

Kan ikke du fortelle oss litt mer om hvorfor kryptomannen er slik en viktig kunde for Tom Hagen?

(Innlegget ble redigert 14.07.20 13:24)

TURBRA

Innlegg: 41579
TURBRA
14.07.20 13:25

Uansett om kryptomannen i 30-årene er skyldig eller ikke, så har politiet  garantert beviser eller sterke indisier som knytter ham til bortføringen av AEH, på en eller annen måte. Noe som ikke er publisert i media ennå. De få opplysningene som er kommet ut om hans "gjøren og laden," holder ikke til noen siktelse. Så hva har politiet som knytter han til ugjerningen tro?


Hva tror du?


 

MadMozart

Innlegg: 2132
MadMozart
14.07.20 13:26

@rexenes MadMozart: Ut i fra hva som lekkes fra politiet, virker det som de har svært lite. Jeg kaller det et håp fra politiet siden de ikke virker å kunne løse saken. Enklere å ta den de finner mest sannsynlig (evt en som sliter med å forsvare seg) som de har gjort i mange andre store kjente saker tidligere. Og så kjøre på alt de kan i den retning. Legge vekk alibier og motstridende beviser. 


Politiet gjør feil, har gjort feil og kommer til å gjøre feil igjen. Jeg orker ikke diskutere med folk som ikke har tiltro til politiet på bakgrunn av at de av og til gjør feil. Og i tillegg tror de spekulativt velger seg ut et offer de ødelegger livet til fordi de ikke har funnet alle svarene til nå. Orker bare ikke. 

MadMozart

Innlegg: 2132
MadMozart
14.07.20 13:27

@oddvar_kjempebr Ikke at det er så vanskelig...

 

Jeg synes også jeg burde være en relativt enkel person å lese, men det ser allikevel ut til at mange sliter...

(Innlegget ble redigert 14.07.20 13:28)

BigGeorge

Innlegg: 31625
BigGeorge
14.07.20 13:33

Enten er kopibil-alernativet benyttet eller så har Tom Hagen hyret inn  noen som ikke er veldig synlige i etterforskningen. Det kan være hans egne barn eller andre som Tom Hagen stoler på ikke vil utpresse han senere.


At han og kryptokrapylet ville komme i politiets søkelys forutså han. De har vel begge alibi/skaffet seg alibi.

Brezjnev

Innlegg: 14840
Brezjnev
14.07.20 13:33
TURBRA: Uansett om kryptomannen i 30-årene er skyldig eller ikke, så har politiet  garantert beviser eller sterke indisier som knytter ham til bortføringen av AEH, på en eller annen måte. Noe som ikke er publisert i media ennå. De få opplysningene som er kommet ut om hans "gjøren og laden," holder ikke til noen siktelse. Så hva har politiet som knytter han til ugjerningen tro?
Hva tror du?

EDB-mannen ble hentet inn da Hagen ble løslatt, fordi politiet mente det var viktig at de ikke skulle få muligheten til å snakke sammen. Det var mye av begrunnelsen for at de ville ha Hagen varetektsfengslet i første omgang.


EDB-mannen ble imidlertid aldri fremstilt for noen varetektsfengsling, selv om altså Hagen nå er en fri mann, noe som tyder på at politiet selv innså at de ville vært sjanseløse. At han er siktet sier ikke så veldig mye, en siktelse er et lavterskeltilbud.

oddvar_kjempebra

Innlegg: 24000
oddvar_kjempebra
14.07.20 13:34
TURBRA: Uansett om kryptomannen i 30-årene er skyldig eller ikke, så har politiet  garantert beviser eller sterke indisier som knytter ham til bortføringen av AEH, på en eller annen måte. Noe som ikke er publisert i media ennå. De få opplysningene som er kommet ut om hans "gjøren og laden," holder ikke til noen siktelse. Så hva har politiet som knytter han til ugjerningen tro?
Hva tror du?

Det er ikke lett å si. Det vi vet er at de endret siktelse fra medvirkning til drap til medvirkning til grov frihetsberøvelse. (Han er formelt fremdeles siktet for begge deler men politiet gjorde det helt klart hvilken siktelse som var den aktuelle).

Dette skjedde etter et par avhør. Det er derfor grunn til å tro at det i disse avhørene kom frem informasjon som gjorde at de måtte endre siktelsen. Kanskje hadde han alibi for selve bortføringstidspunktet.

Det fremstår også som rimelig klart at politiet mener de har tekniske bevis som knytter han til en eller flere av de kryptovaluta-kontoene som er benyttet.

Men akkurat hva disse bevisene består av er vanskelig å vite. Siden han ikke ble forsøk vartektsfengslet er det i hvertfall bevis av en karakter som han ikke kan endre på i ettertid.

Hvilket jo ligger i kryptovalutaenes natur. Alt er jo distribuert. Det nytter ikke å slette noe fra egen PC.

(Innlegget ble redigert 14.07.20 13:39)

rexenes

Innlegg: 876
rexenes
14.07.20 13:34
MadMozart: Politiet gjør feil, har gjort feil og kommer til å gjøre feil igjen. Jeg orker ikke diskutere med folk som ikke har tiltro til politiet på bakgrunn av at de av og til gjør feil. Og i tillegg tror de spekulativt velger seg ut et offer de ødelegger livet til fordi de ikke har funnet alle svarene til nå. Orker bare ikke.

hehe..  fordi det ville vært helt spinnville teorier og rent eventyr sikkert.


I motsetning til dine historier om TH som sniker seg ut fra jobb for å drepe kona selv. Etter å ha gått sammen med kryptomannen gjennom 10 møter. Skaffer seg alibi med å kjøre til jobb. HÅPE INDERLIG at ingen ser han sniker seg ut og rusler rundt ute i åpne gater forbi kjøpesenter på vei hjem for å drepe kona. Deretter rekke å fjerne spor og lik før han drar tilbake til jobb. 

TURBRA

Innlegg: 41579
TURBRA
14.07.20 13:34
BigGeorge: At han og kryptokrapylet ville komme i politiets søkelys forutså han. De har vel begge alibi/skaffet seg alibi.

Så rart da, at de to eneste med alibi er siktet?

MadMozart

Innlegg: 2132
MadMozart
14.07.20 13:35

@TURBRA Hva tror du?


 


Endelig et godt spm blant alt annet vas her inne. La meg tenke litt på saken. For som du sier må de ha noe som gir grunnlag for siktelse og opprettholdt siktelse. 

BigGeorge

Innlegg: 31625
BigGeorge
14.07.20 13:35

Futurum.bygget har endel utganger i tillegg til hovedutgangen. Hagen kan ha lurt seg ut i en av disse.

(Innlegget ble redigert 14.07.20 13:38)

TURBRA

Innlegg: 41579
TURBRA
14.07.20 13:38
oddvar_kjempebra: er ikke lett å si. Det vi vet er at de endret siktelse fra medvirkning til drap til medvirkning til grov frihetsberøvelse. (Han er formelt fremedels siktet for begge deler men politiet gjorde det helt klart hvilke siktelse som var den aktuelle).Dette skjedde etter et par avhør. Det er derfor grunn til å tro at det i disse avhørene kom frem informasjon som gjorde at de måtte endre siktelsen. Kanskje hadde han alibi for selve bortføringstidspunktet.Det fremstår også som rimelig klart at politiet mener de har tekniske bevis som knytter han til en eller flere av de krytovaluta-kontoene som er benyttet.Men akkurat hva disse bevisene består av er vanskelig å vite. Siden han ikke ble forsøk vartektsfengslet er det i hvertfall bevis av en karakter som han ikke kan endre på i ettertid.Hvilket jo ligger i kryptovalutaenes natur. Alt er jo distribuert. Det nytter ikke å slette noe fra egen PC.

Takk for interessant svar, :)


 

oddvar_kjempebra

Innlegg: 24000
oddvar_kjempebra
14.07.20 13:38
MadMozart: Jeg synes også jeg burde være en relativt enkel person å lese, men det ser allikevel ut til at mange sliter...

Tror ikke mange sliter med å se at du skrev

...Har du slått deg opp som milliardær? Det er nesten for allmennkunnskap å regne i business verden  at for å lykkes er det å r...sleike dine potensielle kunder ved å være opptatt av dem og ikke deg selv bruken av navn/huske navn av viktighet. Alle liker at folk husker navnet deres, da betyr du noe. Og noen liker også godt at det brukes til stadighet. 

...i ramme alvor.

 

Pinlig for deg selvfølgelig at du trodde kryptomannen var en kunde av Tom Hagen.

Og noe merkelig at du velger å holde fokuset på denne tabben.

(Innlegget ble redigert 14.07.20 13:38)

MadMozart

Innlegg: 2132
MadMozart
14.07.20 13:41

@rexenes Deretter rekke å fjerne spor og lik før han drar tilbake til jobb. 


Velger sitere denne og gjentar, som tydelig en del her inne er i behov av, at TH neppe fjernet liket. Dersom TH skulle være hettemannen som er observert tipper jeg han var innom hjemmet i max 10 minutter (kanskje 3-5) og brukte 2-3 sekunder gjennom skogen (vel noe mer) og igjen spradet i retning arb. plassen. 


Understreker at jeg ikke sier TH er hettemannen. Bare leker med tanken siden politiet mener han kan ha drept sin kone. Da må han selvfølgelig på et eller annet tidspunkt ha gjort det. 

rexenes

Innlegg: 876
rexenes
14.07.20 13:42
BigGeorge: Futurum.bygget har endel utganger i tillegg til hovedutgangen. Hagen kan ha lurt seg ut i en av disse.

ja... Men hvorfor skulle han gjøre det?

oddvar_kjempebra

Innlegg: 24000
oddvar_kjempebra
14.07.20 13:46
MadMozart: Velger sitere denne og gjentar, som tydelig en del her inne er i behov av, at TH neppe fjernet liket. Dersom TH skulle være hettemannen som er observert tipper jeg han var innom hjemmet i max 10 minutter (kanskje 3-5) og brukte 2-3 sekunder gjennom skogen (vel noe mer) og igjen spradet i retning arb. plassen. 
Understreker at jeg ikke sier TH er hettemannen. Bare leker med tanken siden politiet mener han kan ha drept sin kone. Da må han selvfølgelig på et eller annet tidspunkt ha gjort det.

Hvorfor ikke la de som fjernet liket (det må jo ha skjedd rett etter drapet) også stå for drapet?

Det er jo ekstremt risikabelt å forlate arbeidsplassen og lure seg helt hjem for "kun" å drepe kona si når du allerede har medhjelpere på plass.

(Innlegget ble redigert 14.07.20 13:46)

rexenes

Innlegg: 876
rexenes
14.07.20 13:52
oddvar_kjempebra: Det er jo ekstremt risikabelt å forlate arbeidsplassen og lure seg helt hjem for "kun" å drepe kona si når du allerede har medhjelpere på plass.

Spørs om det måtte en iskald jævel til :) Kryptomannen, hettemannen og futurummennene fikk sikkert kalde føtter ;)

B.O.B

Innlegg: 7231
B.O.B
14.07.20 13:55
MadMozart: Ingen bedrifter og i sær ikke bedrifter med en milliardær daglig tilstede ville la en kryptogutt med en potensiell annen agenda enn å få TH med på en deal la vedkommende vandre rundt å snakke skit med andre ansatte etter avslag fra TH.

Det vet jeg at lar seg gjøre, for jeg kjenner en milliarder og der flyr det all verdens rask innom i ny og ne for ikke annet enn å slå av en prat. 

(Innlegget ble redigert 14.07.20 13:55)

TURBRA

Innlegg: 41579
TURBRA
14.07.20 13:55
MadMozart: @TURBRA Hva tror du?

Ikke lett å si, men da mannen i 30-årene ble fengslet sa politiet i den forbindelse at de trodde noen flere måtte ha vært med på dette, der de nevnte "kriminelle i Oslo-området."

 

Politiet har kanskje mistenkte som vanker sammen med 30-åringen, og de har siktet seg inn på? Noen som vanket fast sammen, og ikke var helt lovlydige fra før. Det kan ha vært vitner som har gitt politiet opplysninger om mistenkte som har snakket om dette til andre?

 

Disse mistenkte har kanskje også hatt tilknytning til en eller annen i Hagen-familien, og da tenker jeg ikke på TH.

 

Kan også ha vært noe helt annet. Noe TH selv har vært inne på, at en forretningsforbindelse han har eller før har hatt, som ville "knuse" ham. En som hatet ham og ville hevne seg kanskje.

 

Eller rett og slett noen som ville tjene masse penger, samtidig som de la ut bevis som pekte ut Tom Hagen som den skyldige, for ikke selv å komme i søkelyset?

 

Dette er bare spekulasjoner selvfølgelig, men man vet aldri?

(Innlegget ble redigert 14.07.20 14:06)

BigGeorge

Innlegg: 31625
BigGeorge
14.07.20 13:59

Virker som endel i tråden ikke har tatt inn over seg at dette er en handling planlagt og utført av svært intelligent gjerningsmann eller gjerningsmenn.


Det er neppe folk på diverse video-opptak i Lørenskog-traktene man bør se etter.. Av det lille man vet om den eller de som står bak er at de har inngående kjennskap til Hagen familien og helseopplysninger om fru Hagen er en av dem.


Gjerningspersonen eller gjerningspersonene skal være mest mulig usynlige for politiet og idiot-handlinger som å gå foran video kameraer hører ikke med der.

MadMozart

Innlegg: 2132
MadMozart
14.07.20 14:00

@B.O.B Hvorfor ikke la de som fjernet liket (det må jo ha skjedd rett etter drapet) også stå for drapet?


Dersom du er motivert av hat og en stor forakt for et menneske og planlegger et drap på vedkommende, ville du overlate selv tilfredsstillelsen du vil kunne føle i det du dreper personen til noen andre? 


Det er jo ekstremt risikabelt å forlate arbeidsplassen og lure seg helt hjem for "kun" å drepe kona si når du allerede har medhjelpere på plass.


Iskaldt. 


La oss heller ikke glemme at folk kan la seg overbevise til mangt og mye for ulike former for betaling eller av andre grunner. Men å gjøre seg til drapsmann ved å drepe noen du hverken hater/forakter/kanskje til og med liker ville det være langt vanskeligere å stille opp på. 

B.O.B

Innlegg: 7231
B.O.B
14.07.20 14:02
MadMozart: @B.O.B Hvorfor er det rart? Selv har jeg mange møter med mange forskjellige mennesker gjennom et år og det er mange av dem jeg ikke husker navnet på. Spesielt de hvor det ikke ble noe mer ut av det.   Har du slått deg opp som milliardær? Det er nesten for allmennkunnskap å regne i business verden  at for å lykkes er det å r...sleike dine potensielle kunder ved å være opptatt av dem og ikke deg selv bruken av navn/huske navn av viktighet. Alle liker at folk husker navnet deres, da betyr du noe. Og noen liker også godt at det brukes til stadighet. Kanskje TH ikke var særlig bevisst dette med tanke på når han startet opp. Eller kanskje det var særs  vanskelig for han som person å være opptatt av andre enn seg selv hva vet jeg. Ser ut som om han likte mer å bruke kallenavn på folk, inkludert sin egen kone.

HEI KLOVN!

Hvis du ikke klarer å benytte sitat-funksjonen så vennligst hold orden i sitatene du klipper og limer. Vennligst ikke tillegg meg andre sine innlegg. Det du siterer meg på der er skrevet av Oddvar_Kjempebr.. 

Det svaret som henger på teksten der kan du adressere til han og ikke meg. 

(Innlegget ble redigert 14.07.20 14:05)

Klikk for å gå tilbake til toppen

Siste innlegg