Våre regler
Hvis du leser innlegg på VGD du mener er i strid med våre regler (les reglene her) kan du trykke på dette symbolet over det aktuelle innlegget. VG Nett vil vurdere om innlegget skal fjernes.

Falkevik Hagen kidnappet

NYTT TEMA
oddvar_kjempebra

Innlegg: 24000
oddvar_kjempebra
02.08.20 09:12

At liket er funnet i et vann som heter Holden kan ikke være en tilfeldighet. Mannen må arresteres på flekken.

Capt.Morgan

Innlegg: 71
Capt.Morgan
02.08.20 10:02
juppi: TH sier selv. TH snakket med et familiemedlem fra fasttlf i huset kl 13.14. Som Politiet mener er mistenkelig. TH nevnte ingenting om blodflekker, trusselbrev, slepespor, i tlf. Dette familiemedlemmet kom til Sloraveien  kl 14.01. TH varslet Politiet kl 14.10 sammen men et familiemedlem.

Det var eldste datter som ringte til hustelefonen 1340, rett etter at TH hadde kommet hjem.


Da hadde han etter eget utsagt ikke ennå oppdaget noen av sporene i huset.


Den han ringte til kl 1400 var sønnen, og han ankom huset kort tid etterpå.


TH ringte også datteren tilbake kl 1401, rett etter at han hadde ringt sønnen.


Det er greit å holde tunga i rett munn, hvis man først skal diskutere detaljer...

juppi

Innlegg: 2230
juppi
02.08.20 10:05

I starten av denne tråden skrev jeg om hunden. Det er et tema som ikke noen vil nevne i tråden. Det er ikke relevant for tema sier flere. 


Når man har en hund er man gjerne veldig glad i den. Hunden var stengt inne på et rom. Den pep da TH kom hjem. TH fortsatte å stenge hunden på rommet overlatt til seg selv. TH hadde mistanke til at noe grusomt hadde skjedd. Så fant han trusselbrevet og varslet Politiet. Hunden var fortsatt stengt inne da TH forlot huset. Eneste vitnet i saken er hunden. 


Så for å skjønne litt diskuterer hundefolk TH saken og vi sier det alle. Den kyniske måten hunden er behandlet på i saken avspeiler hele saken


 

juppi

Innlegg: 2230
juppi
02.08.20 10:09

Capt.Morgan


Det er bare å lese linkene som jeg la ved, så du klarer ikke henge med her. Forvirringen går igjen. 

Capt.Morgan

Innlegg: 71
Capt.Morgan
02.08.20 10:10
juppi: I starten av denne tråden skrev jeg om hunden. Det er et tema som ikke noen vil nevne i tråden. Det er ikke relevant for tema sier flere. 
Når man har en hund er man gjerne veldig glad i den. Hunden var stengt inne på et rom. Den pep da TH kom hjem. TH fortsatte å stenge hunden på rommet overlatt til seg selv. TH hadde mistanke til at noe grusomt hadde skjedd. Så fant han trusselbrevet og varslet Politiet. Hunden var fortsatt stengt inne da TH forlot huset. Eneste vitnet i saken er hunden. 
Så for å skjønne litt diskuterer hundefolk TH saken og vi sier det alle. Den kyniske måten hunden er behandlet på i saken avspeiler hele saken.

Hunden var hos sønnen i tiden etter forsvinningen, det er også antydet at det var derfor sønnen ankom Sloraveien etter at TH hadde ringt han kl 1400, for å ta seg av hunden.

Capt.Morgan

Innlegg: 71
Capt.Morgan
02.08.20 10:12
juppi: Det er bare å lese linkene som jeg la ved, så du klarer ikke henge med her. Forvirringen går igjen.

Les din egen link, alt står der.

(Innlegget ble redigert 02.08.20 10:12)

TURBRA

Innlegg: 41579
TURBRA
02.08.20 10:55
klausO2: Det blir veldig lang avstand fra Lørenskog, så det er vel lite sannsynlig at den døde personen er AEH.

Enig. Mulig det er et annet savnet menneske. Det får vi muligens greie på i morgen.

TURBRA

Innlegg: 41579
TURBRA
02.08.20 11:00
oddvar_kjempebra: At liket er funnet i et vann som heter Holden kan ikke være en tilfeldighet. Mannen må arresteres på flekken.

Det er dine ord, men det at vannet heter "Holden" er jo litt av en tilfeldighet da. Spesielt hvis det skulle være der AEH skulle bli funnet? Sannsynligvis ikke, men man vet ikke sikkert før mandag.

tray358

Innlegg: 5063
tray358
02.08.20 12:03
oddvar_kjempebra: Mannen må arresteres på flekken.

Hva vet vi om Holdens alibi på gjerningstidspunktet.  Dette bør jo bli et tema for VGD`s superetterforskere.

Hoffman

Innlegg: 3
Hoffman
02.08.20 12:35

At valpen var innestengt på rommet er vel ingen forundret over? Selvfølgelig ville man ikke at en villstyring av en valp skulle gå i beina og ødelegge for en nøye planlagt staging.


En valp full av biologiske spor var det siste en oppegående GM ønsket seg.

TURBRA

Innlegg: 41579
TURBRA
02.08.20 14:42
Hoffman: valpen var innestengt på rommet er vel ingen forundret over? Selvfølgelig ville man ikke at en villstyring av en valp skulle gå i beina og ødelegge for en nøye planlagt staging.

Familiens hund sperret inne. Hunden ble funnet sperret inne på et rom skriver NRK.

 

Ifølge kanalen hadde kvinnen som nå er sporløst borte skaffet seg en ny hund av rasen Whippet. Valpen skal ha vært sperret inne på et rom i huset da Tom Hagen  kom hjem fra jobb 31. oktober 2018.

 

Kona hadde forsvunnet i løpet av morgenen eller formiddagen. Tom Hagen, har ifølge det VG erfarer, forklart at han fant et brev med løsepengekrav og trusler om at kona kunne bli skadet dersom han kontaktet politiet eller mediene.

 

Har gjerningsmannen håndtert hunden, kan DNA ha smittet over, sier den pensjonerte politimannen og hundeføreren Kittil Haugen til NRK.

 

---------------------------------------

 

Om TH ikke husket på å håndtere valpen med en gang han kom hjem var vel ikke særlig rart, da han fant trusselbrevet og lette etter kona. Jeg vet ikke hvor lang tid hunden var alene på det stengte rommet, men jeg og mener å ha lest at sønnen (eller en annen) kom og hentet valpen samme dag. Den hadde trolig vært ute på morgenen. Da AEH var en  god hundeeier, og gikk ofte ut med hunden, ifølge naboene.

(Innlegget ble redigert 02.08.20 14:52)

juppi

Innlegg: 2230
juppi
02.08.20 15:07

Whippeten var sperret inne på et rom fra AEH forsvant til TH kom hjem og til et familiemedlem skal ha overtatt hunden.

Dvs at Whippet unghunden var vitne til hendelsen. Politiet vil ikke si noe om de har tatt Dna test i pelsen. Politiet hadde eget sko prosjekt, men de burde virkelig tatt for seg hunden som et prosjekt for her kan det sitte bevis. 

Norge har ikke for vane å respektere dyr. Denne saken viser jo virkelig hva etterforskningen tapte av beviser om de ikke har undersøkt.  Medier har aldri skrevet om Whippeten eller bikkja som det heter annet en at AEH skal ha "skaffet seg ei bikkje" Jezzez

 

 

(Innlegget ble redigert 02.08.20 15:09)

BigGeorge

Innlegg: 31625
BigGeorge
02.08.20 16:01

Hunden bjeffet sikkert da Tom Hagen kom hjem. Han fant hunden innesperret som er helt unaturlig for fru Hagen å gjøre. Det i seg selv måtte fått en hjemkommet ektemann til å gå gjennom huset for å se om kona hadde fått et illebefinnende.

 

Hvis det da har gått tid fra han kom hjem og ringte familie medlemmer uten å oppdage trusselbrevet.

 

Det henger ikke på greip.

(Innlegget ble redigert 02.08.20 16:02)

TURBRA

Innlegg: 41579
TURBRA
02.08.20 16:06
juppi: Norge har ikke for vane å respektere dyr. Denne saken viser jo virkelig hva etterforskningen tapte av beviser om de ikke har undersøkt. Medier har aldri skrevet om Whippeten eller bikkja som det heter annet en at AEH skal ha "skaffet seg ei bikkje" Jezzez

"Norge?" Ikke ta hele landet med i det. Mange er heldigvis glad i og respekterer dyrene, men dessverre ikke alle. Akkurat denne hunden tror jeg imidlertid hadde det godt og ble tatt vare på!

 

Dette var en meget spesiell situasjon, men jeg tror ikke hunden ble skadet, ( ikke fysisk i hvert fall, selv om den nok ble nok redd av lydene) og "det var godt den ikke direkte så hva som skjedde med matmor?"  Det var vel tross alt bedre for den at den var innelukket på et rom, enn å direkte se at eieren muligens ble drept?

(Innlegget ble redigert 02.08.20 16:14)

TURBRA

Innlegg: 41579
TURBRA
02.08.20 16:10
juppi: . Hunden var fortsatt stengt inne da TH forlot huset. Eneste vitnet i saken er hunden

Så hunden så gjennom en lukket dør da, mener du?

Brezjnev

Innlegg: 14839
Brezjnev
02.08.20 16:51
BigGeorge: Hunden bjeffet sikkert da Tom Hagen kom hjem. Han fant hunden innesperret som er helt unaturlig for fru Hagen å gjøre. Det i seg selv måtte fått en hjemkommet ektemann til å gå gjennom huset for å se om kona hadde fått et illebefinnende.   Hvis det da har gått tid fra han kom hjem og ringte familie medlemmer uten å oppdage trusselbrevet.   Det henger ikke på greip.

Første avsnitt er i samsvar med herr Hagens forklaring, så der er dere på linje.


Hva du mener med resten er litt vanskeligere å forstå. Tyder det på at ideen om kidnappingsbrevet kom først etter denne telefonsamtalen?


Selv synes jeg herr Hagens forklaring om at han da ikke hadde sett det er mer plausibel. Han var, i henhold til forklaringen, en bekymret ektemann som kom hjem for å lete etter en kone han tenkte kunne være syk - ikke for å lete etter et kidnappingsbrev.

Capt.Morgan

Innlegg: 71
Capt.Morgan
02.08.20 16:57
Brezjnev: Selv synes jeg herr Hagens forklaring om at han da ikke hadde sett det er mer plausibel. Han var, i henhold til forklaringen, en bekymret ektemann som kom hjem for å lete etter en kone han tenkte kunne være syk - ikke for å lete etter et kidnappingsbrev.

Forelå det noen kjent informasjon i forhold til Fru Hagens helsesituasjon som kunne indikere at hun kunne være syk, attpåtil så syk at det kunne være plausibelt at hun ikke kunne svare på telefonen?

(Innlegget ble redigert 02.08.20 16:59)

Capt.Morgan

Innlegg: 71
Capt.Morgan
02.08.20 17:17

Jeg kan jo prøve å omformulere meg og spørre publikum i sin helhet:


Hvor syk trodde Tom Hagen at Anne-Elisabeth var, for at han måtte forte seg hjem?

Brezjnev

Innlegg: 14839
Brezjnev
02.08.20 17:21
Capt.Morgan: Forelå det noen kjent informasjon i forhold til Fru Hagens helsesituasjon som kunne indikere at hun kunne være syk, attpåtil så syk at det kunne være plausibelt at hun ikke kunne svare på telefonen?

Ikke som jeg har sett, bortsett fra at hun jo var i en alder hvor det ikke er helt uvanlig at ting dukker opp. Det som satte i gang tankene hos ektemannen var vel at han ikke fikk tak i henne, noe som visstnok var veldig uvanlig. Da er det langt fra urimelig at tankene har begynt å kverne, og det naturlige vil å være å tenke sykdom.

rexenes

Innlegg: 876
rexenes
02.08.20 17:42

De avtalte vel å ringes etter TH var på jobb også. Desto mer uvanlig at han ikke fikk svar ettet en drøss oppringninger gjennom flere timer. 


Når det i tillegg er en som er sin egen sjef og jobber 10 min unna hjemmet, er det vel ikke rart at han stakk hjem. 

Gloriana

Innlegg: 8188
Gloriana
02.08.20 17:49

@captmorgan

Pålitelige mennesker tar telefonen om de er tilgjengelige og hvis ikke de er det ringer de opp senere når de får mulighet. Normal høflighet. Synes du det er så rart at han kjente henne like godt som sin egen bukselomme etter nesten 50 år sammen? 

(Innlegget ble redigert 02.08.20 17:49)

juppi

Innlegg: 2230
juppi
02.08.20 17:51

Flere klarer ikke forholde seg normalt til det nordmenn kaller BIKKJA til AEH.  De vet ikke hva som er passende/forsvarlig å holde en valp innestengt på et rom alene. Norsk media kaller hunden en valp og når vi ser bilder av den så er det ingen valp vi ser. 


Turbra. Du prøver å skrive om Bikkje. Du skriver at det var bra at den var innestengt så den slapp "se hva som skjedde med det du kaller MATMOR" 


Vi kan godt skrive litt om dyret som kalles bikkje i norge. Vet du hva en hund oppfatter og hører? Synes du skal glemme tema bikkje for det blir så Donald Duck. 


Det finnes ikke 1 (en) eneste tråd på VGD om norske BIKKJER. 

Gloriana

Innlegg: 8188
Gloriana
02.08.20 17:54

@juppi 


Du får starte en du da, det blir sikkert en hit. 

juppi

Innlegg: 2230
juppi
02.08.20 17:56

Å nei du Gloriana jeg prøvde svare i en tråd en gang og norske BIKKJER SKAL HA KJETTING RUND HALSEN. Tårene trillet da jeg leste den tråden. Vær gladdys for at dere er anonyme her inne. 

Brezjnev

Innlegg: 14839
Brezjnev
02.08.20 18:10
juppi: Å nei du Gloriana jeg prøvde svare i en tråd en gang og norske BIKKJER SKAL HA KJETTING RUND HALSEN. Tårene trillet da jeg leste den tråden. Vær gladdys for at dere er anonyme her inne.

Kjetting rundt halsen?! Verste jeg har lest, er det ingen som kan kunsten å oppdra hunder lenger?


Det er bare å ha tilstrekkelig med volt i treningshalsbåndet, så trenger man ikke å bruke halsbånd på kjøteren overhodet etter en tid.


Men nå er vi på vei litt utenfor tema, så tenker jeg avslutter.

TURBRA

Innlegg: 41579
TURBRA
02.08.20 20:27
juppi: Det finnes ikke 1 (en) eneste tråd på VGD om norske BIKKJER.

Har ikke du startet en? Jeg er glad i både hunder og katter heldigvis, og har tatt meg av hunder og hjemløse katter i mange år. Har også hatt fugler, kanin mm. Er medlem av Dyrebeskyttelse, FOD og annet.

 

Nei, jeg har i likhet med deg ikke åpnet en tråd på VGD om hunder, men jeg har da flere ganger diskutert ulver, der jeg sier at "ulven har også livets rett!" Hundene kommer jo fra ulven, og er det noen som er hatet her i landet så er det jammen meg ulven, som en del saue-bønder og andre gjerne vil utrydde, dessverre.

Nå er det ikke hunder som er tema her, men jeg skriver bare dette for å svare deg, siden du ikke gir deg med dette med hunden til Hagens, og behandlingen av den.

(Innlegget ble redigert 02.08.20 20:32)

TURBRA

Innlegg: 41579
TURBRA
02.08.20 20:39
juppi: Turbra. Du prøver å skrive om Bikkje. Du skriver at det var bra at den var innestengt så den slapp "se hva som skjedde med det du kaller MATMOR"

 Jeg skrev at det var bra den ikke "så" at matmoren kanskje ble drept! Forøvrig bruker jeg aldri ordet "bikkje."

"Har du aldri hørt ordet "matmor" før?

(Innlegget ble redigert 02.08.20 20:51)

TURBRA

Innlegg: 41579
TURBRA
02.08.20 20:45
juppi: Vi kan godt skrive litt om dyret som kalles bikkje i norge. Vet du hva en hund oppfatter og hører

Jeg skrev at valpen kunne bli redd av lydene, men den hadde sikkert reagert enda sterkere hvis den ikke bare hadde hørt, men også hadde sett hva som skjedde?

(Innlegget ble redigert 02.08.20 20:58)

Strandereng

Innlegg: 8796
Strandereng
02.08.20 23:58
klausO2: Det blir veldig lang avstand fra Lørenskog

Bare ca 7 timer med bil. 
Tror egentlig ikke det er AEH som er funnet, men 7 timer unna er jo smart.

(Innlegget ble redigert 03.08.20 00:00)

oddvar_kjempebra

Innlegg: 24000
oddvar_kjempebra
03.08.20 09:01
TURBRA: Det er dine ord, men det at vannet heter "Holden" er jo litt av en tilfeldighet da.

Herregud! Du skjønner ikke en spøk selv om den blir smurt inn i ansiktet ditt?

Klikk for å gå tilbake til toppen