Våre regler
Hvis du leser innlegg på VGD du mener er i strid med våre regler (les reglene her) kan du trykke på dette symbolet over det aktuelle innlegget. VG Nett vil vurdere om innlegget skal fjernes.

Spilleplan: Verdensregjering.

NYTT TEMA
steep

Innlegg: 1416
steep
11.04.21 09:35
aIseboy: Finnes det en eneste høyrevridd/innvandringsmotstander som også er bekymret for menneskeskapte globale klimaendringer?

Hvorfor skal vi være bekymret for noe som ikke finnes? Og om det var tilfelle, hvorfor vil du da importere mennesker til økt co2 utslipp ?

trondhjem

Innlegg: 12011
trondhjem
14.04.21 10:18
aIseboy: Finnes det en eneste høyrevridd/innvandringsmotstander som også er bekymret for menneskeskapte globale klimaendringer? Eller har samtlige av dem på inviduell basis kommet frem til at det er skremselspropaganda konstruert av politisk korrekte som ikke er i stand  til å tenke sjøl?

Det er litt pussig at klimafornektelsen står så sterkt blant høyrevridde innvandringsmotstandere. 

Vi vet at den globale oppvarmingen vil forsterke det allerede store flyktningeproblemet i verden. Presset på at Norge må ta imot flere flyktninger vil øke i takt med at verden varmes opp.  

MagneR

Innlegg: 1679
MagneR
14.04.21 10:35
steep: Hvorfor skal vi være bekymret for noe som ikke finnes? Og om det var tilfelle, hvorfor vil du da importere mennesker til økt co2 utslipp ?

Mange av de som er bekymret for global, menneskeskapt oppvarming, er de selvsamme som bidrar til at kalde, energiavhengige Norge øker befolkningen med ca. Hamar by hvert år.

Denne byen må da bygges. Hvert år. Bygging, spesielt betong medfører store utslipp. Og denne byen skal ha varme hus om vinteren. Som krever masse energi.

Noen ganger kan man lure på om man kan ta folk på alvor, når man ser at motsetningen mellom teori og praksis er som den er.

Ps. Her har jeg ikke sagt med et ord om hva jeg tror om global oppvarming. 

Langveg

Innlegg: 18150
Langveg
14.04.21 11:16
NiGoZeroIchi: Man kan sikkert veie en del fordeler og ulemper mot hverandre i det "fullstendig" kontantløse samfunnet.

Er det  ikkje slik at  bankane  gjer store pengar  på det  kontantlause samfunnet? I tilleggg  kjem  at  skatteuvesenet  kan få nærast  full kontroll. Det er dessutan litt underleg  at offentlege  institusjonar krev at  du skal ha bank-ID (ei privat greie) for  å koma inn på det som gjeld deg. Det er nok ikkje eit  sosialistisk samfunn vi får, men eit  samfunn der  kapitalen og  styremaktene går  hand i hand . 

Pernillel

Innlegg: 5572
Pernillel
14.04.21 11:22
trondhjem: Presset på at Norge må ta imot flere flyktninger vil øke i takt med at verden varmes opp.

Det vil saneringen av oljeøkonomien også gjøre -- antakeligvis i enda større grad, så akkurat det er et ganske dårlig poeng.

Torotto

Innlegg: 21575
Torotto
14.04.21 12:56
fargerik: Dark side of 5G Lytt også til podcasten fra programmet Chaun i NRK P13, hvor Torgeir Waterhouse snakker om disse tingene.

De lyse sider, hva med de?   I alle fall så er det ingen fare her, hvor utvikling av infrastruktur, holder seg på plan og papir nivå. 

5G handler ikke først og fremst om telefon. Det handler om -Tingens Internett.  Slik som bedre analyser av kreftprøver, bedre operasjons teknologi -  Deler av mer avansert dyrking, bedre industriproduksjon, osv. 

Hvorfor slår du ikke bare av alt dette moderne utstyr?  Ingen som tvinger deg bruke det til billige reiser, billig leiebil osv.   Skaffe kunnskap er jo en forutsetning for demokrati. Problemet her er jo faktisk at noen få store selskaper(pengemakt),sitter med oversikten og gjør slike opplysninger til en salgsvare. Disse selskaper er nok mer sentrert rundt penger, enn politikk. FN i dagens og historisk perspektiv, ingen beskyttelse for små nasjoner uten makt og blir brukt av imperialistiske makter, til å legitimere overgrep mot små, nasjoner.  Se på Israel og behandlingen av palestinere og hvordan verdenssamfunnet har latt det utvikle seg.  Uoffisiell atommakt, som skal diktere og kunne true resten av regionen, med utryddelse. Hadde FN hatt makt, så burde de ha diktert og presset Israel, med de samme sanksjoner, som andre i området har vært utsatt for.  Altså forlange Midtøsten, som atomfri sone. 

Torotto

Innlegg: 21575
Torotto
14.04.21 13:45
MagneR: Ps. Her har jeg ikke sagt med et ord om hva jeg tror om global oppvarming.

Da er det liksom bare å slippe det løs? 

Setti forhold til FN, så er jo saken at FN i praksis ikke har noen makt, når de ikke har militære maktmidler. 

Så er det jo ganske utrolig at et lite land som Norge, oppfører seg på linje med USA i forhold til verdenssamfunnet.  Vår befolkning er bare en 5 del av Russlands tap i den krigen Norge vant mot tyskerne. 

Tror det er for mye Møllers tran, som er problemet. 

Pernillel

Innlegg: 5572
Pernillel
14.04.21 14:17
MagneR: Mange av de som er bekymret for global, menneskeskapt oppvarming, er de selvsamme som bidrar til at kalde, energiavhengige Norge øker befolkningen med ca. Hamar by hvert år.

Enig. Dette gir veldig liten mening, spesielt tatt i betraktning at de grønne (inklusive MDG) er blant de mest innvandringsliberale partiene i Europa men det er nok et instinkt som er kodet inn i deres politiske DNA og som sitter dypt inne i ryggmargen.

aicat

Innlegg: 24279
aicat
14.04.21 14:33
Rockohh: Global oppvarming er en bløff

Ja, er det en bløff at:
- Isen på Grønland smelter i rekordfart
- Nordishavet er snart isfritt slik at Nord-Østpassasjen blir isfri
- Permafrosten i Sibir tiner - og har allerede frigjort store arealer som Russland i dag kan dyrke mer hvete på
- Tregrensen i vårt eget og flere andre land stiger
- Verden opplever mer og mer ekstreme værforhold
.....
Er dette kun en bløff?

NiGoZeroIchi

Innlegg: 15080
NiGoZeroIchi
14.04.21 15:18
Langveg: Er det  ikkje slik at  bankane  gjer store pengar  på det  kontantlause samfunnet?

Joda - men er det galt å tjene penger?

Tjenesteytere tjener penger på tjenester de yter.  Siden det "kontantløse samfunnet" involverer at man har bankkontoer og at transaksjoner går direkte til og fra bankkontoer, har naturlig nok bankene - som dermed er en viktig tjenesteyter - rigget seg til slik at de tjener på det.

"Det er dessutan litt underleg  at offentlege  institusjonar krev at  du skal ha bank-ID (ei privat greie) for  å koma inn på det som gjeld deg."

Poenget er å ha en løsning for identifisering som er sikker nok, noe BankID oppfyller.  På mange innloggingssider der man kan benytte BankID har man også muligheten til å bruke MinID (som utstedes av digitaliseringsdirektoratet - som er en offentlig aktør). 

(Innlegget ble redigert 14.04.21 15:27)

zetta

Innlegg: 14779
zetta
14.04.21 15:26
Langveg: Er det  ikkje slik at  bankane  gjer store pengar  på det  kontantlause samfunnet? I tilleggg  kjem  at  skatteuvesenet  kan få nærast  full kontroll. Det er dessutan litt underleg  at offentlege  institusjonar krev at  du skal ha bank-ID (ei privat greie) for  å koma inn på det som gjeld deg. Det er nok ikkje eit  sosialistisk samfunn vi får, men eit  samfunn der  kapitalen og  styremaktene går  hand i hand .

Ja! Verden styrer mot mer og mer galskap. Livsfarlige multinasjonale selskaper og mangemilliardærer i styringen, demokratiet forvitrer. ALt foregår langt, langt over hodene på vanlige folk

zetta

Innlegg: 14779
zetta
14.04.21 15:29
NiGoZeroIchi: Siden det "kontantløse samfunnet" involverer at man har bankkontoer og at transaksjoner går direkte til og fra bankkontoer,

Så ligger det til rette for en meget beleilig kontroll av folk! Hvis noen er spesielt brysomme kan man kutte tilgangen til kontoene deres. 

Langveg

Innlegg: 18150
Langveg
14.04.21 15:35
NiGoZeroIchi: Joda - men er det galt å tjene penger? Tjenesteytere tjener penger på tjenester de yter.  Siden det "kontantløse samfunnet" involverer at man har bankkontoer og at transaksjoner går direkte til og fra bankkontoer, har naturlig nok bankene (som legger til rette for at dette skal funke) rigget seg til slik at de tjener på det.

Men konsekvensen vert at megtige bankar  pressar  på for  å gjera samfunnet  kontantlaust slik at alle vert tvinga til å ha bankkonto og BankID.  Og dersom ikkje riksbankane står imot  og forsvvarer retten til å bruka  kontntar - i alle butikkar  blant anna - har folk mista retten til privatliv og til å bruka  eigne pengar  som ein vil utan at  staten etc . kiker over aksla  på ein. Kapitalisme og den "moderne" staten går hand i hand. Full kontroll over folket er  målet. Koronahysteriet har  vori ei generalprøve. «Fremtiden mange fryktet for et år siden, er her alt. Under ett år tok det å transformere Norge fra en demokratisk rettsstat til en dobbeltstat der rettsstaten er underordnet smittevernstaten.» (P. Graver i Morgenbladet)

(Innlegget ble redigert 14.04.21 15:40)

NiGoZeroIchi

Innlegg: 15080
NiGoZeroIchi
14.04.21 15:50
zetta: Så ligger det til rette for en meget beleilig kontroll av folk! Hvis noen er spesielt brysomme kan man kutte tilgangen til kontoene deres.

Et hvilketsomhelst samfunn (kontantløst eller ikke) har potensialet til å ramme "brysomme" folk.  Skal man først opparbeide en paranoia mot samfunnet vil nok vilkårlig fengsling eller "å bli forsvunnet" ligge høyere på lista over ting man mister nattesøvnen av...

Torotto

Innlegg: 21575
Torotto
14.04.21 16:00
zetta: demokratiet forvitrer. ALt foregår langt, langt over hodene på vanlige folk

På grunn av at vi lar det skje, eventuelt.  Demokrati betyr at hver enklet må ta ansvar og ikke overlate alt til politikere. Dagens absolutte største utfordring er faren for en atomkrig.  Hvor små land lener seg mot USA som stormakt, som egen agenda i en verden som har blitt multipolar, med de endringer det bør bety for små nasjoner. 

Ettersom USA faktisk ikke ennå har innsett dette og tror de er verdens eneste makt, som kan diktere hvordan alle andre land skal utvikle seg og med rett til å kunne angripe, hvilke som helst land i verden.

Hvor dette ikke utviklet seg med kommunismen, men lenge før.  Hvor USA så på seg selv som en makt stående over alle andre nasjoner.  

Dette er en livsfarlig tanke i dagens verden.   

 

NiGoZeroIchi

Innlegg: 15080
NiGoZeroIchi
14.04.21 16:05
Langveg: Koronahysteriet har  vori ei generalprøve

... og prisen på aluminiumsfolie stiger kraftig grunnet den store produksjonen av beskyttende hodeplagg - jeg anbefaler å kjøpe aksjer hos aluminiumsverkene nå...

steep

Innlegg: 1416
steep
14.04.21 16:24
MagneR: Mange av de som er bekymret for global, menneskeskapt oppvarming, er de selvsamme som bidrar til at kalde, energiavhengige Norge øker befolkningen med ca. Hamar by hvert år. Denne byen må da bygges. Hvert år. Bygging, spesielt betong medfører store utslipp. Og denne byen skal ha varme hus om vinteren. Som krever masse energi. Noen ganger kan man lure på om man kan ta folk på alvor, når man ser at motsetningen mellom teori og praksis er som den er. Ps. Her har jeg ikke sagt med et ord om hva jeg tror om global oppvarming.

Ja de er vandrende jesuskrøsuser.

Snør her i dag, så så jævla global er ikke denne oppvarmingen.

aicat

Innlegg: 24279
aicat
14.04.21 16:32
steep: Snør her i dag, så så jævla global er ikke denne oppvarmingen.

Men da kan du jo forklare de fenomenene jeg spurte Rockohh om her for et par timer siden (14:33) - siden du også ser ut til å mene at klimaendringene bare er en ren bløff?

Rockohh

Innlegg: 3824
Rockohh
15.04.21 07:38
aicat: Men da kan du jo forklare de fenomenene jeg spurte Rockohh om her for et par timer siden (14:33) - siden du også ser ut til å mene at klimaendringene bare er en ren bløff?

Det har alltid forekommet at det har vært noen klimaendringer forskjellige steder, så det er tull å spørre om det er en bløff. Det er menneskeskapt global oppvarming som er en bløff.

aicat

Innlegg: 24279
aicat
15.04.21 09:20
Rockohh: Det har alltid forekommet at det har vært noen klimaendringer forskjellige steder, så det er tull å spørre om det er en bløff. Det er menneskeskapt global oppvarming som er en bløff.

Du skrev i denne trådstarten:
Sitat: "Global oppvarming er en bløff..... Og global oppvarming er den storartede planen...Dyrets merke, for å få kjøpe og selge, som Åpenbaringen i bibelen advarte mot."

Du forutsetter her at påstanden om at jorden blir varmere er en bløff som er icenesatt av mektige krefter som vil bruke denne påstanden for å kontrollere oss.. Du er altså langt inne i konspirasjonsteoretikernes fantasiverden. Innlegget ditt hører vel egentlig hjemme i UFO-forumet - eller på religionsforumet - siden du trekker inn Joh. åpenbaring fra Bibelen.

Hva som er årsaken til at det skjer en økning av temperaturen på jorden sier du nemlig ingen ting om. Men sannheten som du bruker for å underbygge dine fantasier om dyrets merke etc..den underslår du galant - for man må være både blind og døv om man benekter at det skjer en gradvis temperaturøkning her på jorden - som var grunnen til mine spørsmål til deg (og steep) ovenfor.
Dersom det var årsakene til den globale oppfvarmingen du ville diksutere - ja så burde du da komme med dine egne tanker om det - og ikke påstå at oppvarmingen er en bløff - for det er det nemlig ikke.

(Innlegget ble redigert 15.04.21 09:23)

Langveg

Innlegg: 18150
Langveg
15.04.21 09:50
NiGoZeroIchi: ... og prisen på aluminiumsfolie stiger kraftig grunnet den store produksjonen av beskyttende hodeplagg - jeg anbefaler å kjøpe aksjer hos aluminiumsverkene nå...

Du bør investera i munnband med  glidelås når restaurantane så smått byrjar  opna  att. Elles ser  ein at  lækjar har  mottatt   store summar  frå ein vaksineprodusent. Det er mange pengar  å tena på panikk. Det gjeld også  dei som  gjer  pengar  på klimahysteriet(Tesla etc.), for ikkje å snakka  om overvakingsindustrien.  

Homo_Erectus

Innlegg: 26824
Homo_Erectus
15.04.21 09:50
aicat: Du skrev i denne trådstarten:
Sitat: "Global oppvarming er en bløff..... Og global oppvarming er den storartede planen...Dyrets merke, for å få kjøpe og selge, som Åpenbaringen i bibelen advarte mot." Du forutsetter her at påstanden om at jorden blir varmere er en bløff som er icenesatt av mektige krefter som vil bruke denne påstanden for å kontrollere oss.. Du er altså langt inne i konspirasjonsteoretikernes fantasiverden. Innlegget ditt hører vel egentlig hjemme i UFO-forumet - eller på religionsforumet - siden du trekker inn Joh. åpenbaring fra Bibelen. Hva som er årsaken til at det skjer en økning av temperaturen på jorden sier du nemlig ingen ting om. Men sannheten som du bruker for å underbygge dine fantasier om dyrets merke etc..den underslår du galant - for man må være både blind og døv om man benekter at det skjer en gradvis temperaturøkning her på jorden - som var grunnen til mine spørsmål til deg (og steep) ovenfor.
Dersom det var årsakene til den globale oppfvarmingen du ville diksutere - ja så burde du da komme med dine egne tanker om det - og ikke påstå at oppvarmingen er en bløff - for det er det nemlig ikke.

Dana Rohrabacher, som ikke er en hun, men en han, er blant dem som mener at dinosaurenes promping kan ha vært årsaken til tidligere tiders globale oppvarming.

Det forekommer meg noe ulogisk å tro på dinosaurskapte klimaforandringer, men ikke tro på menneskeskapte klimaforandringer.

De forskerne som tror at dinosaurenes promping kan ha påvirket klimaet, avviser vel ikke at også menneskers aktivitet kan gjøre det samme?

trondhjem

Innlegg: 12011
trondhjem
15.04.21 09:57
Homo_Erectus: De forskerne som tror at dinosaurenes promping kan ha påvirket klimaet, avviser vel ikke at også menneskers aktivitet kan gjøre det samme?

Garantert ikke fordi forskerne forklarer dinosaurusenes klimaeffekt med enorme mengder fis, nærmere bestemt den potente klimagassen metan i fisen.

Denne hypotesen bygger m.a.o. på en forsterket drivhuseffekt som årsak til en global oppvarming - hvilket er akkurat samme forklaring forskerne gir på vår tids globale oppvarming.  

 

Rockohh

Innlegg: 3824
Rockohh
15.04.21 10:23
aicat: ..Dyrets merke, for å få kjøpe og selge, som Åpenbaringen i bibelen advarte mot."

Vaksinepass er en forløper til Dyrets merke for å få kjøpe og selge.

Homo_Erectus

Innlegg: 26824
Homo_Erectus
15.04.21 10:30
Rockohh: Vaksinepass er en forløper til Dyrets merke for å få kjøpe og selge.

Hva er forskjellen mellom å tro på dette og å tro på Muhammeds nattlige reise fra Mekka til Jerusalem og himmelfarten derfra?

Rockohh

Innlegg: 3824
Rockohh
15.04.21 10:30
aicat: Du forutsetter her at påstanden om at jorden blir varmere er en bløff som er icenesatt av mektige krefter som vil bruke denne påstanden for å kontrollere oss.. Du er altså langt inne i konspirasjonsteoretikernes fantasiverden.

Har du ennå ikke oppdaget at det blir brukt til å kontrollere oss? Det er bare å se på hva Miljø Partiet de Grønne driver med og ivrer etter å få til.

Torotto

Innlegg: 21575
Torotto
15.04.21 10:36
Rockohh: Har du ennå ikke oppdaget at det blir brukt til å kontrollere oss?

Det er jo nettopp det du ikke har skjønt. Du blir lurt og kontrollert av noe større enn deg selv.  Dyrets merke!  ;-)

aicat

Innlegg: 24279
aicat
15.04.21 10:38
Rockohh: Har du ennå ikke oppdaget at det blir brukt til å kontrollere oss?

Herre gud - det finnes sikkert hjelp å få også for deg for langt fremskreden paranoia - som Gaarder også led av - men som han heller ikke ville ta i mot - er vel det eneste jeg har å si til slikt  :-)

(Innlegget ble redigert 15.04.21 10:39)

Langveg

Innlegg: 18150
Langveg
15.04.21 10:45
aicat: Herre gud - det finnes sikkert hjelp å få også for deg for langt fremskreden paranoia - som Gaarder også led av - men som han heller ikke ville ta i mot - er vel det eneste jeg har å si til slikt  :-)

Då burde du heller ha haldi kjeft. At folk er vortne lydige og skræmde husdyr  for eit allmegtig statspparat som jamvel  bryt Grunnlova (jfr Corona-kommisjonen), har du tydeleg  nok ikkje fått med  deg. 

(Innlegget ble redigert 15.04.21 10:46)

Komunista

Innlegg: 10716
Komunista
15.04.21 10:50
Rockohh: Global oppvarming er en bløff som blir brukt som et redskap for å skape en "global regjering", sa Dana Rohrabacher i artikel i Newsmax og The Nation. Hun sa videre:"Og i den føderale regjeringen vil de skape en global regjering for å kontrollere livene våre. Det er det som er spilleplanen. Det er en gradvis større og sterkere kontroll over livene våre ved høyere nivåer av styring. Og global oppvarming er den storartede planen". Mektige krefter er allerede i sving for å skape en global regjering, et Verdensdiktatur, en global kontantløs elektronisk økonomi med etterhvert implantert microchip, Dyrets merke, for å få kjøpe og selge, som Åpenbaringen i bibelen advarte mot. De vil bare ha en religion, en verdensreligion, global sosialisme, en ny verdensorden, New World Order, som en blanding av Aldous Huxleys Brave New World og Orwells 1984. Det Whitehead kalte "den globale konsentrasjonsleiren". Er det dette mange blir manipulert til å komme med klimabrøl for å få?

Klimabløffen

Åpne grenser

Fjerning av kontaner som legalt betalingsmiddel

Vaksinepass med tilhørende herligheter

Sensur og fake news

Identitetspolitikk

etc

etc

Man trenger ikke være konspiratorisk anlagt for å se hvilken vei det bærer.

Våre folkevalgte stedfortredere har i stort flertall lagt seg flate for verdensregjeringen, i vårt land representert ved EU, FN og et antall NGO'er.

George Orwell og Aldous Huxley visste hva de skrev om.

Og våre barnebarn er allered grundig hjernevasket.

(Innlegget ble redigert 15.04.21 10:50)

Klikk for å gå tilbake til toppen

Siste innlegg