Våre regler
Hvis du leser innlegg på VGD du mener er i strid med våre regler (les reglene her) kan du trykke på dette symbolet over det aktuelle innlegget. VG Nett vil vurdere om innlegget skal fjernes.

Black life matters

NYTT TEMA
idiomatisk

Innlegg: 3440
idiomatisk
19.10.20 20:00

Venstreekstremister(antifa) angriper konservative i en demonstrasjon mot Big Tech og sensur. "Nigger nigger nigger" roper de.  Mediene har skapt et monster de nekter å skrive om. 

 

(Innlegget ble redigert 19.10.20 20:03)

Jean_Grey

Innlegg: 5785
Jean_Grey
19.10.20 20:24

Nå blir woke-bevegelsen intergalaktisk. Nå skal de ut i verdensrommet å lete etter krenkelser, med hjelp av NASA. Antagelig sliter de for tiden med å finne noe på jorden som de kan bli krenket av, så derfor rommet. Der må det jo være uendelig med muligheter.

Wokeness-bevegelsen tar nå steget fra Moder Jord og ut i det dype kosmos på jakt etter politisk ukorrekthet.

I en pressemelding kunngjør NASA, det amerikanske romfartsbyrået, at de nå skal tråle gjennom stjernekartet på jakt etter støtende benevnelser på stjerner, planeter og andre himmellegemer.

Herunder vil den planetære stjernetåken NGC 2392 ikke lenger omtales som Eskimo Nebula, mens galaksene NGC 4567 og NGC 4568, som ligger stjernebildet Jomfruen, skal få et annet navn enn Siamese Twins Galaxy.

Mange oppfatter «eskimo» som et kolonibegrep med rasistisk historie, påtvunget urfolkene i arktiske strøk, hevder NASA i sin begrunnelse om at vitenskapen bør være fordomsfri og åpen for alle, herunder ikke skremme enkeltgrupper fra seg.

Se:

https://www.nasa.gov/feature/nasa-to-reexamine-nicknames-for-cosmic-objects

Framsynt

Innlegg: 14063
Framsynt
21.10.20 23:40

Volds-venstre her representert av de MSM beundrede BLM og Antifa slår seg løs for n'te gang. 

Vold, hærverk, plyndring, branner og opptøyer er hva demokratene, MSM og venstresiden dekker over.

maxus4

Innlegg: 6094
maxus4
22.10.20 15:21

Og da gikk Playstation også WOKE-  Støtter opp om den rasistiske , kriminelle og voldelige organisasjonen BLM som også er bygget på marxistisk ideologi.      Greit å vite hvilken produsent man ikke skal velge i årets julehandel.  

https://twitter.com/PlayStation/status/1318212838104666115

maxus4

Innlegg: 6094
maxus4
23.10.20 14:07
Framsynt: Volds-venstre her representert av de MSM beundrede BLM og Antifa slår seg løs for n'te gang.

Og store bedrifter og organisasjoner pøser millioner på millioner til disse kriminelle organisasjonene.  Setter du deg ned for å kose deg foran en fotballkamp i Premier Leage så må du gjennom et BLM-ritual med samtlige ned på kne-    Jeg for min del boikotter alle merkevarer og selskaper som støtter BLM-

InnocentBystander

Innlegg: 10311
InnocentBystander
23.10.20 14:19
cruisecontrol: Atter ett rasistisk drap.Og skadet flere andre alvorlig. Men får du høre om denne historien i Norske medier eller utenlandske medier?? Niks,denne tragiske saken blir børstet under teppet.. Tenk dere hva som ville skjedd om det var en bleikfis som sto bak dette mot sorte...

Dersom norske medier skulle rapportera om alle "mass shootings" i USA, ville det knapt bli plass til anna. 519 så langt hittil i år. Her er lista i Wikipedia:

https://en.wikipedia.org/wiki/List_of_mass_shootings_in_the_United_States_in_2020

DennisB

Innlegg: 16871
DennisB
23.10.20 17:06
maxus4: Setter du deg ned for å kose deg foran en fotballkamp i Premier Leage så må du gjennom et BLM-ritual med samtlige ned på kne-    Jeg for min del boikotter alle merkevarer og selskaper som støtter BLM-

Å fortsette dette inn i en ny sesong av Premier League, er drøyt for mange. Til og med på den arenaen som har dratt dette lengst av alle, NBA, har sjefen Adam Silver i et intervju (etter at de har tapt 70% av fjorårets TV-seere) sagt at de ikke vil fortsette dette inn i neste sesong. Alt skal tilbake til normalen, fordi seerne ikke vil ha dette lenger, og store penger er tapt.

Men ikke i Premier League. Der skal det kneles i enda en sesong.

I det minste har ikke PL et flagg de spytter på, og kneler for. Det er det som har opprørt amerikanerne mest, der det kneles til nasjonalsangen og det amerikanske flagget.

De føler at det er et hån mot alle soldatene som har ofret sine liv for USA og det amerikanske flagget. Noe jeg ikke har noen problemer med å forstå.

Etter min mening er beskjeden spillerne ville ha fram, nå mottatt og oppfattet. På tide å komme tilbake til idretten nå, uten politiske budskap.

(Innlegget ble redigert 23.10.20 17:13)

Jobs

Innlegg: 11771
Jobs
23.10.20 17:17
maxus4: Og store bedrifter og organisasjoner pøser millioner på millioner til disse kriminelle organisasjonene. Setter du deg ned for å kose deg foran en fotballkamp i Premier Leage så må du gjennom et BLM-ritual med samtlige ned på kne- Jeg for min del boikotter alle merkevarer og selskaper som støtter BLM-

Samme her,det som har skjedd i USA er bare en bris i et vann glass i forhold til hvite bønder i Afrika.Det er over 2000 drepte siden 1995 og noen ble tvungen til og drikke kokende vann.Hvorfor er det stille om dette ????

https://no.wikipedia.org/wiki/Angrep_p%C3%A5_b%C3%B8nder_i_S%C3%B8r-Afrika

Romlingane

Innlegg: 17773
Romlingane
25.10.20 07:04
maxus4: Jeg for min del boikotter alle merkevarer og selskaper som støtter BLM-

Da får du et ganske begrenset liv.
Adidas sponser mye idrett, skrur du av tven når det er sport?
Amazon drifter store deler av internettet, slutter du å handle og slutter du å se på Netflix?
AMD lager mikroprosessorer, slutter du å bruke mobiltelefonen?
Apple lager blant annet telefoner og strømmetjenester, slutter du å bruke dem?
Burger King, slutter du å spise der?
Cisco lager rutere, slutter du å bruke internettet?
Coca-Cola, slutter du å kjøpe deres sukkervann?
Disney er en av de største filmstudioene, slutter du å se filmer?
Fox, slutter du å se høyrevridd tv?
Google, slutter du å søke og slutter du å bruke mobiltelefon?
Intel lager mikroprosessorer, slutter du å bruke datamaskiner?
McDonalds, slutter du å spise der?
Microsoft lager blant annet operativsystemer, slutter du å bruke datamaskiner?
Nike sponser mye idrett, skrur du av tven når det er sport?
Pepsi, slutter du å kjøpe deres sukkervann?
Pornhub, slutter du å se porno?
Procter & Gamble er en av verdens største produsenter av dagligvarer, slutter du å vaske håret?
Og så videre, og så videre.
Slutter du å ta medisiner også?

MyWays

Innlegg: 6616
MyWays
25.10.20 07:13

Dette er virkelig sjokkerende lesning.

Ønsker borgerkrig.

Hva er det med USA som gjør at folk trekkes mot denne galskapen?

MyWays

Innlegg: 6616
MyWays
25.10.20 07:26

Denne mannen ønsker altså borgerkrig velkommen, fordi han mener at dette vil kunne skape varig endring. Det er et nødvendig onde, sier han.

Men han gjør ikke et forsøk på forklare hvorfor en krig er nødvendig, og hvilke endringer som denne krigen nødvendigvis vil føre til.

Hvilke endringer, min gode mann? Det er jo sinnssykt.

(Innlegget ble redigert 25.10.20 07:26)

Columbus_3

Innlegg: 13602
Columbus_3
25.10.20 07:44
MyWays: Denne mannen ønsker altså borgerkrig velkommen, fordi han mener at dette vil kunne skape varig endring. Det er et nødvendig onde, sier han. Men han gjør ikke et forsøk på forklare hvorfor en krig er nødvendig, og hvilke endringer som denne krigen nødvendigvis vil føre til. Hvilke endringer, min gode mann? Det er jo sinnssykt.

Minner om de som på sosiale medier hyler om at urettferdighet og forskjeller skal bort uten å kunne fortelle hvordan dette skal skje.
Bare at denne veteranen går et skritt videre i argumentasjonen.

MyWays

Innlegg: 6616
MyWays
25.10.20 08:08
Columbus_3: Bare at denne veteranen går et skritt videre i argumentasjonen.

Ja, ett skritt videre ned i blindgaten.

Det er trist å lese om dette. Bare det han sier om barnet sitt, og hvordan det blir oppdratt til å tenke om samfunnet. Det er rett og slett hjerteskjærende å være vitne til. 

Denne mannen er en pen ung mann, han har en familie, og han har en leilighet i New York. Hva mer kan man ønske seg? 

– Bare tenk på hvordan man setter amerikanere i bås med språket. Jeg er ikke bare amerikaner, jeg er afrikansk-amerikaner, bare fordi jeg er svart.

Fordi svarte amerikanere ettertrykkelig ønsker fokus på hudfargen sin. Det er ingenting annet som dominerer mer innen f.eks underholdning skapt av svarte mennesker. 

– Ja, vi snakker masse om det. Han vet at han har en annen hudfarge. Moren hans er hvit, og faren hans er svart. For resten av verden vil han alltid være svart, med mindre han gjør noe virkelig stort – da vil hvite trykke ham til sitt bryst.

Er det dette som er målet? At alle hvite skal "trykke ham til brystet"? Er det dét som skal til for at en svart person med denne innstillingen blir fornøyd? Som hvit ung mann har jeg ingenting å skylde på. Så jeg kan skrive under på at livet er hardt, uansett. Man har det ikke så veldig mye bedre som hvit, og man har definitivt ikke noe å skylde på når til går skeis. 

Hudfargen din betyr ikke noe. Du er ikke spesiell. Livet ditt betyr ikke noe for den enorme majoriteten av befolkningen. 

(Innlegget ble redigert 25.10.20 08:20)

MyWays

Innlegg: 6616
MyWays
25.10.20 08:16

En person fra Thailand eller India er også like forbannet mørk i huden som disse afro-amerikanerne. Så det er ikke eksplisitt hudfarge det er snakk om her. 

Hva er grunnen til at afro-amerikanerne er så indignerte? Er det virkelig slaveriet? For ingen av disse har opplevd slaveri, og ingen har heller opplevd segregasjon eller ekte institusjonell diskriminering. 

Romlingane

Innlegg: 17773
Romlingane
25.10.20 09:24
MyWays: Hva er grunnen til at afro-amerikanerne er så indignerte? Er det virkelig slaveriet? For ingen av disse har opplevd slaveri, og ingen har heller opplevd segregasjon eller ekte institusjonell diskriminering.

Dette har vært oppe så mange ganger i så mange sammenhenger at hvis man enda ikke har fått det med seg, så er det viljen og ikke evnen det står på.

Du kan begynne med å se på spedbarnsdødelighet, høyere utdanning og fengslinger hos svarte i fohold til hvite. Så kan du komme tilbake og forklare hvorfor.

MyWays

Innlegg: 6616
MyWays
25.10.20 09:43
Romlingane: Dette har vært oppe så mange ganger i så mange sammenhenger at hvis man enda ikke har fått det med seg, så er det viljen og ikke evnen det står på. Du kan begynne med å se på spedbarnsdødelighet, høyere utdanning og fengslinger hos svarte i fohold til hvite. Så kan du komme tilbake og forklare hvorfor.

Åh, jajaja.. Vi er alle enige om at det må jobbes for at (unnskyld uttrykket) "fargede amerikanere" skal få en bedre hverdag.

Men forklar meg hvordan det skal gjøres.

Borgerkrig? Det virker jo som en kjempesmart idé.

Sånn ellers lurer jeg på om du kan identifisere den systemiske rasismen som alle snakker om. Hvorfor er det høyere spedbarnsdødelighet blant svarte? Er det den hvite mann som sørger for dette?

Forsvar gjerne dine påstander. Det er helt normalt, og ikke spesielt farlig.

(Innlegget ble redigert 25.10.20 09:44)

Romlingane

Innlegg: 17773
Romlingane
25.10.20 09:50

George Floyd protests: 'Boogaloo' member held in precinct attack

A self-proclaimed member of a violent anti-government group has been charged with rioting during the George Floyd protests in Minnesota.

Other far-right groups have also been suspected of trying to foment violence at recent racial justice protests.

Mr Hunter is accused of firing 13 rounds from an AK-47 style semiautomatic rifle into the police department on 28 May.

He was filmed high-fiving others and shouting "Justice for Floyd", according to the criminal complaint announced on Friday. Officials also said another person involved in the incident told authorities Mr Hunter was the one who fired the shots.

The police building was eventually set on fire by protesters.

FBI og DHS sier at vold og terror fra venstresiden er nærmest ikke-eksisterende og at det er fra høyresiden volden og terroren kommer. Som kjent så har over 90% av protestene vært fredelige. Det er slike personer og slike hendelser som ødelegger for resten. Hvorfor er ikke de høyreradikale og rasistene mer opptatt av det?

MyWays

Innlegg: 6616
MyWays
25.10.20 09:50

Det er mye den svarte delen av befolkningen kan sørge for selv også; som å gå på skolen, få seg en utdanning, og stifte en sunn og velfungerende familie, slik at barna vokser opp i et trygt miljø.

De mangler sunne forbilder. Og alle som prøver å stille opp som forbilder blir lynsjet og kalt "uncle Tom" etc. Det er helt latterlig å være vitne til dette sirkuset.

Helt forbannet latterlig.

MyWays

Innlegg: 6616
MyWays
25.10.20 09:53
Romlingane: Other far-right groups have also been suspected of trying to foment violence at recent racial justice protests.

Hva er dette? "klipp og lim" fra en eller annen artikkel?

Jeg ba deg om å utlede rundt påstandene dine. 

Det er ikke snakk om disse nisje-gruppene, som stort sett ingen assosierer seg med. Det er ikke disse som er skyld i høy spedbarnsdødelighet eller mangel på utdanning.

Romlingane

Innlegg: 17773
Romlingane
25.10.20 09:54
MyWays: Sånn ellers lurer jeg på om du kan identifisere den systemiske rasismen som alle snakker om. Hvorfor er det høyere spedbarnsdødelighet blant svarte? Er det den hvite mann som sørger for dette? Forsvar gjerne dine påstander. Det er helt normalt, og ikke spesielt farlig.

Jeg påstod ingenting, men du er tilsynelatende klar over at det er et misforhold. Du kan begynne med å se på spedbarnsdødelighet, høyere utdanning og fengslinger hos svarte i fohold til hvite. Så kan du komme tilbake og forklare hvorfor.

MyWays

Innlegg: 6616
MyWays
25.10.20 10:00
Romlingane: Du kan begynne med å se på spedbarnsdødelighet, høyere utdanning og fengslinger hos svarte i fohold til hvite. Så kan du komme tilbake og forklare hvorfor.

Ja, det har du allerede bedt meg om. Og jeg vet ikke hvordan man skal løse dette med en eller annen "quick fix". Men det er åpenbart at man må se nærmere på problemet, uten at jeg ser på borgerkrig som et sunt alternativ.

Og så ligger det litt i ditt fang å argumentere for hvorfor høy spedbarnsdødelighet og mangel på utdanning kan skyldes på (eksplisitt) hvite mennesker. 


MyWays

Innlegg: 6616
MyWays
25.10.20 10:04
Romlingane: Jeg påstod ingenting

Neivel. Da må du begynne å påstå noe, ellers er det ikke grunnlag for å diskutere videre.

Corvus

Innlegg: 26502
Corvus
25.10.20 10:45
MyWays: Denne mannen ønsker altså borgerkrig velkommen, fordi han mener at dette vil kunne skape varig endring. Det er et nødvendig onde, sier han.Men han gjør ikke et forsøk på forklare hvorfor en krig er nødvendig, og hvilke endringer som denne krigen nødvendigvis vil føre til.

Dette er jo VGs sin journalist sin feil

MyWays

Innlegg: 6616
MyWays
25.10.20 10:50
Corvus: Dette er jo VGs sin journalist sin feil

Hm? Det er VGs journalist sin feil at argumentasjonen uteblir?

Corvus

Innlegg: 26502
Corvus
25.10.20 10:55
MyWays: Hm? Det er VGs journalist sin feil at argumentasjonen uteblir?

Ja, selvsagt. Som journalist er det ens jobb å stille de riktige spørsmålene.

MyWays

Innlegg: 6616
MyWays
25.10.20 11:14
Corvus: Ja, selvsagt. Som journalist er det ens jobb å stille de riktige spørsmålene.

Ja, men hva er det du prøver å si?

Romlingane

Innlegg: 17773
Romlingane
25.10.20 14:55
MyWays: Neivel. Da må du begynne å påstå noe, ellers er det ikke grunnlag for å diskutere videre.

Se for eksempel på
spedbarnsdødelighet: dobbelt så mange % hos svarte som hos hvite.
høyskoleutdanning: halvparten så mange % hos svarte som hos hvite.
fengsel: seks ganger så mange svarte som hvite.

Jeg regner med at du ikke tror det er genetisk, så hvordan vil du forklare det?

MyWays

Innlegg: 6616
MyWays
25.10.20 15:01
Romlingane: Jeg regner med at du ikke tror det er genetisk, så hvordan vil du forklare det?

Hvorfor er det plutselig opp til meg å forklare det? Og hvorfor utelukker du genetikk som en mulig forklaring på noe av dette?

Du kan forklare til meg hvorfor man ser slike forskjeller.

Romlingane

Innlegg: 17773
Romlingane
25.10.20 15:05
MyWays: Hvorfor er det plutselig opp til meg å forklare det?

Fordi du skrev "Hva er grunnen til at afro-amerikanerne er så indignerte? Er det virkelig slaveriet? For ingen av disse har opplevd slaveri, og ingen har heller opplevd segregasjon eller ekte institusjonell diskriminering. "

Og da svarte jeg "Du kan begynne med å se på spedbarnsdødelighet, høyere utdanning og fengslinger hos svarte i fohold til hvite. Så kan du komme tilbake og forklare hvorfor."

tray358

Innlegg: 5089
tray358
25.10.20 15:42
Romlingane: Og da svarte jeg "Du kan begynne med å se på spedbarnsdødelighet, høyere utdanning og fengslinger hos svarte i fohold til hvite. Så kan du komme tilbake og forklare hvorfor."

Hva med "de gule" da?  Asiatene scorer best på spedbarnsdødelighet og på utdanning. På fengselstatistikken er de ikke en gang synlige.  Det passer kanskje ikke helt inn i den historien du ønsker å få frem?

Klikk for å gå tilbake til toppen

Siste innlegg