Våre regler
Hvis du leser innlegg på VGD du mener er i strid med våre regler (les reglene her) kan du trykke på dette symbolet over det aktuelle innlegget. VG Nett vil vurdere om innlegget skal fjernes.

Twitter sensurer viktig artikkel og påvirker valg

NYTT TEMA
idiomatisk

Innlegg: 3649
idiomatisk
29.10.20 20:33

Twitter innrømmer at det ikke fantes beviser for at NY post historien var løgn.

Utrolig at WAPO på få timer etterforsket dette uten materialet NY post satt på, og konkluderte med at det var russiske propaganda. Tenk at så mange nordmenn tror på denne galskapen. 

(Innlegget ble redigert 29.10.20 20:37)

Rhabagatz

Innlegg: 32474
Rhabagatz
29.10.20 20:37
Morra-DI-2: Saken har imidlertid en viss underholdningsverdi. I dag er president Trump en høy og mørk beskytter av en fri og uavhengig presse

Dette er en ganske underlig påstand. New York Times har da publisert artikkelen uten å bli sensurert.

At Twitter velger å sensurere, er deres sak. Man kan være uenig, men det er ingen begrensing av ytringsfriheten.

Problemet med NY Post er forøvrig at det er et enormt misforhold over hva disse e-postene faktisk beviser og det NY Post hevder at de beviser. De beviser nemlig lite annet enn at Hunter er en narkoman som lurer folk for penger og overselger sin innflytelse på faren.

idiomatisk

Innlegg: 3649
idiomatisk
29.10.20 20:55

Greenwald was a litigation attorney at Wachtell Lipton, probably the most competitive firm in the WORLD. He is trained to smell bullshit, and dissect disinformation. He is one of the only remaining honest liberal journos out there with a platform.

Media er nå i dyp krise etter at de har valgt å ignorerer samt sensurere den utrolig viktige informasjonen rundt Bidens og dype relasjoner med det kinetiske regimet. 

Dette er også ganske drøyt. Enkelte mektige mennesker skjelver i buksene nå. 

(Innlegget ble redigert 29.10.20 20:59)

Morra-DI-2

Innlegg: 7129
Morra-DI-2
29.10.20 21:22
Rhabagatz: At Twitter velger å sensurere, er deres sak. Man kan være uenig, men det er ingen begrensing av ytringsfriheten. Problemet med NY Post er forøvrig at det er et enormt misforhold over hva disse e-postene faktisk beviser og det NY Post hevder at de beviser. De beviser nemlig lite annet enn at Hunter er en narkoman som lurer folk for penger og overselger sin innflytelse på faren.

Det er mulig. For selv om New York times skrev en artikkel som i stor grad avfeide det som ble lagt fram, så er legger alle andre lokket på. Om det skulle være noe sannhet i dette, så er det ingen som har tenkt å finne det ut og risikere at Biden taper stemmer.

Imellomtiden har det vel skjedd en del i denne saken, der noen vitner har stått fram, eposter har blitt bekreftet osv. Men saken er død. Den skal dø... og det er bestemt av media.

Og det er jo  interessant å observere dette spiller seg ut, og det viser jo veldig tydelig hvordan samfunnet vårt fungerer. Men den som noen gang sier at vi ikke trenger alternative medier-..vel. ..

De fleste skjønner tegninga og ser hva som skjer av de som har litt mellom ørene. Noen ser og tenker at det er til det beste, men det er slik at man greier å overbevise folk til å gå til krig osv. Dette samspillet av sterke mediakrefter. Det er farlig. 

Morra-DI-2

Innlegg: 7129
Morra-DI-2
29.10.20 23:19

Vi har hørt lite høringene i senatet der disse Tech- CEOene var kallt inn på teppet for å forklare seg. 

 

Morra-DI-2

Innlegg: 7129
Morra-DI-2
30.10.20 09:23

Nå tetter det seg til. Jeg ser FBI bekrefter at de har en hvitvaskings-sak som de etterforsker mot Hunter Biden.

Så vi har denne Bobulinski, en tidligere foretningspartner til Hunter Biden som har stått fram og forteller om diverse lyssky virksomheter, og som dessuten avslører at Joe Biden lyver om at han ikke kjente til virksomheten til sønnen. Dette i et innslag på Fox news - som varte en time- med 7,6 millioner amerikanske tv-tittere, som visstnok skal være et stort publikum. 

Lurer på hvor de har gjemt Hunter Biden? -han er det vel ingen som har sett på lenge. 

Det er jo noe rart her som selvsagt skulle vært kartlagt lenge før valget. Her er det ting som har blitt forsøkt dysset ned, som uten tvil alle har kjent til. Det er jo sikkert en fordel at alle amerikanere kjenner til dette, slik at Kina og andre iallefall ikke kan presse Biden til innflytelse ved å ha skumle hemmligheter på lager. DET kunne jo utgjort en sikkerhetsrisiko. 

 

(Innlegget ble redigert 30.10.20 09:27)

Klikk for å gå tilbake til toppen

Siste innlegg