Våre regler
Hvis du leser innlegg på VGD du mener er i strid med våre regler (les reglene her) kan du trykke på dette symbolet over det aktuelle innlegget. VG Nett vil vurdere om innlegget skal fjernes.

Islamistisk terror i Paris!

NYTT TEMA
Homo_Erectus

Innlegg: 25028
Homo_Erectus
19.10.20 23:37
Langveg: Om ein har  ti sterkt kristne elevar i ei klasse, bør ein leggja vekt på å vera sakleg og ikkje lata eigen svivørdnad få dominera i undervisninga.

Jeg vet ikke hvordan det er i Frankrike, men her i Norge er det ikke skolelærerne som bestemmer pensum og undervisningsplan. 

Lærerne skal bare følge det pensum og den undervisningplan skolene har uansett hva de personlig mener.

Langveg

Innlegg: 17175
Langveg
19.10.20 23:38
RazorBoy: Hvis du har lest litt av historiefortolkningen/forfalskningen som Langveg har bidratt med gjennom årene, eller Valoto som han også en gang kalte seg, så bør du ikke bli alt for overrasket.

Det skriv ein som hyllar full ytringsfridom.  

Langveg

Innlegg: 17175
Langveg
19.10.20 23:42
Homo_Erectus: Jeg vet ikke hvordan det er i Frankrike, men her i Norge er det ikke skolelærerne som bestemmer pensum og undervisningsplan. Lærerne skal bare følge det pensum og den undervisningplan skolene har uansett hva de personlig mener.

Sjølvsagt står ikkje bruk av grisete muhammedteikningar på nokon læreplan i Frankrike, men lærarane er pålagde å undervisa i "ytringsfridom" anten dei vil eller  ikkje. 

(Innlegget ble redigert 19.10.20 23:43)

Homo_Erectus

Innlegg: 25028
Homo_Erectus
19.10.20 23:48
Langveg: Det skriv ein som hyllar full ytringsfridom.

Huff da, nå viser du at du overhodet ikke forstår hva ytringsfrihet er. Alle kan fritt si om deg at du driver med historieforfalskning, ytringsfriheten garanterer alle og enhver retten til å si at du er en historieforfalsker.

Men de må selvfølgelig dokumentere og bevise at du forfalsker historien.

Du på din side er i din fulle rett til å forfalske historien, ingen kan nekte deg det. Ytringsfriheten garanterer deg retten til å forfalske historien.

Men du kan ikke ta det ille opp og bli fornærmet når andre kaller deg historieforfalsker. Og slett ikke hvis de kan dokumentere at du forfalsker historien.

Homo_Erectus

Innlegg: 25028
Homo_Erectus
19.10.20 23:52
Langveg: grisete muhammedteikningar

Hvordan vet du at tegningene var grisete?  Kan det ikke like gjerne ha vært  helt nøytrale tegninger av Muhammed? Eller bare ren humor?

Langveg

Innlegg: 17175
Langveg
19.10.20 23:53
Homo_Erectus: Huff da

Huff da. Det er på tide du byrjar  å lesa mellom linene.Bak kommentarane låg eit ynskje om å knebla nokon som har meiningar ein ikkje likar og få andre med på det.

Tempus

Innlegg: 10996
Tempus
19.10.20 23:53

Langveg......det var en forlengelse av massakren på tegnerne i Charles Hebdo. Derfor ville læreren ha en diskusjlon omkring dette angrepet på ytringsfriheten. 

Nabo

Innlegg: 16623
Nabo
19.10.20 23:54
pfrog567: Fikk ikke med meg alt i går om det pga jobb, men var det mange muslimske organisasjoner som stilte opp? Hvis ikke, så nytter det lite mot slik barbari hvis bare franskmenn stiller opp. Da er det glemt etter noen dager, og så er det på`n igjen med en eller annen terror fra ekstreme muslimer. Og slik går no dagan..

Var inne å søkte på nettet etter bilder fra demonstrasjonen, det var ikke så mange å velge mellom, og de jeg fant var stort sett av hvite franskmenn som demonstrerte. Nå ligger ballen hos myndighetene, og hvilke tiltak de har tenkt å iverksette, det er lite trolig at alt bare kan fortsette i samme spor som det gjort hittil. Majoritetsbefolkningen begynner å bli kraftig lei av terror og særkrav.

Langveg

Innlegg: 17175
Langveg
19.10.20 23:54
Homo_Erectus: Hvordan vet du at tegningene var grisete? Kan det ikke like gjerne ha vært helt nøytrale tegninger av Muhammed? Eller bare ren humor?

Dobbelt uff. eg trudde da det  ikkje var tvil om at det dreidde seg  om Charli Hebdoteikningane, og at ein av dei framstiller Muhammed sakleg nok som ein gris. 

Tempus

Innlegg: 10996
Tempus
19.10.20 23:59

Tredobbel huff, og dermed er det en grunn til terror, Herrejemini for en innstilling.

fruitman

Innlegg: 1894
fruitman
20.10.20 09:13

De første bilder av Aboulakh Anzorov (18) er lagt ut. Fredag ettermiddag troppet han opp utenfor skolen hvor Samuel Paty jobbet (47) og fikk fire elever til å peke ham ut. Disse fire er nå pågrepet. Det same er faren til en elev og en radikal imam.

Homo_Erectus

Innlegg: 25028
Homo_Erectus
20.10.20 09:14
Langveg: Huff da. Det er på tide du byrjar  å lesa mellom linene.Bak kommentarane låg eit ynskje om å knebla nokon som har meiningar ein ikkje likar og få andre med på det.

Nå ser du spøkelser ved høylys deg. Dette er innlegget:

" Hvis du har lest litt av historiefortolkningen/forfalskningen som Langveg har bidratt med gjennom årene, eller Valoto som han også en gang kalte seg, så bør du ikke bli alt for overrasket."

Denne debattanten sier sin mening om deg og din virksomhet. Det er persondebatt og nickspekulasjon og som sådan et brudd på debattens regler, men ikke med min beste vilje kan jeg se noe ønske om å kneble deg og nekte deg å si hva du mener.

At noen ikke liker meningene dine og gjør narr av dem, er ikke det samme som at de vil nekte deg å si hva du mener.

Homo_Erectus

Innlegg: 25028
Homo_Erectus
20.10.20 09:18
Langveg: Dobbelt uff. eg trudde da det  ikkje var tvil om at det dreidde seg  om Charli Hebdoteikningane, og at ein av dei framstiller Muhammed sakleg nok som ein gris.

Én tegning framstilte Muhammed som gris, men hvordan vet du at nettopp denne tegningen ble vist fram? Dette er bare noe du tror.

pfrog567

Innlegg: 19332
pfrog567
20.10.20 09:50
Nabo: Var inne å søkte på nettet etter bilder fra demonstrasjonen, det var ikke så mange å velge mellom, og de jeg fant var stort sett av hvite franskmenn som demonstrerte.

Var det jeg regnet med. Så når ikke muslimene selv fysisk, i det minste muslimske organisasjoner, støtter opp om å ta avstand, blir de ikke mye troverdige av bare å snakke om "dette tar vi avstand fra" og bla bla..

pfrog567

Innlegg: 19332
pfrog567
20.10.20 09:51
Homo_Erectus: Nå ser du spøkelser ved høylys deg

:)))))

staaalisen

Innlegg: 10134
staaalisen
20.10.20 10:11
Homo_Erectus: At noen ikke liker meningene dine og gjør narr av dem, er ikke det samme som at de vil nekte deg å si hva du mener.

Så når du blir latterliggjort og gjort narr av, så oppfatter du det som en oppfordring til å skrive enda mer tull? Da vet vi det.

fargerik

Innlegg: 69652
fargerik
20.10.20 10:25
Nabo: Nå ligger ballen hos myndighetene, og hvilke tiltak de har tenkt å iverksette, det er lite trolig at alt bare kan fortsette i samme spor som det gjort hittil. Majoritetsbefolkningen begynner å bli kraftig lei av terror og særkrav.

Macron har varslet en plan, og at de islamistiske miljøene vil bli jaktet på. Med litt hjelp fra "gode muslimer" kan jo dette bli interessant.......

nissen26

Innlegg: 3792
nissen26
20.10.20 10:41

Vanvittig! Islam er ikke kompatibel med andre religioner som vi ser verden rundt. Denne ekstremt lettkrenkede gjengen bør snarest stille klokka 1400 år fram...

Nabo

Innlegg: 16623
Nabo
20.10.20 10:44
fargerik: Macron har varslet en plan, og at de islamistiske miljøene vil bli jaktet på. Med litt hjelp fra "gode muslimer" kan jo dette bli interessant.......

Tja. De har besluttet å utvise 231 personer fra Frankrike, og av disse så sitter allerede 180 fengslet og de andre vil bli buret inn umiddelbart. Likevel, dette er jo bare toppen av det berømte isberget, kun de som har dom på seg. De kan helt sikkert 10-doble antallet utsendelser, uten at det blir merkbart fredeligere.

PooPee

Innlegg: 52
PooPee
20.10.20 11:04

From Dr. Peter Hammond's book: Slavery, Terrorism and Islam: The Historical Roots and Contemporary Threat.  

Islam is not a religion, nor is it a cult. In its fullest form, it is a complete, total, 100% system of life. Islam has religious, legal, political, economic, social, and military components. The religious component is a beard for all of the other components. Islamization begins when there are sufficient Muslims in a country to agitate for their religious privileges. When politically correct, tolerant, and culturally diverse societies agree to Muslim demands for their religious privileges, some of the other components tend to creep in as well. Here's how it works:  

As long as the Muslim population remains around or under 2% in any given country, they will be for the most part be regarded as a peace-loving minority, and not as a threat to other citizens.  

At 2% and 3% they begin to proselytize from other ethnic minorities and disaffected groups with major recruiting from the jails and among street gangs.  

From 5% on they exercise an inordinate influence in proportion to their percentage of the population. They will push for the introduction of halal (clean by Islamic standards) food, thereby securing food preparation jobs for Muslims. They will increase pressure on supermarket chains to feature it on their shelves -- along with threats for failure to comply. At this point, they will work to get the ruling government to allow them to rule themselves under Sharia, the Islamic Law.  

When Muslims reach 10% of the population, they will increase lawlessness as a means of complaint about their conditions. Any non-Muslim action that offends Islam will result in uprisings and threats.  

After reaching 20% expect hair-trigger rioting, jihad militia formations, sporadic killings and church and synagogue burning.  

At 40% you will find widespread massacres, chronic terror attacks and ongoing militia warfare.  

From 60% you may expect unfettered persecution of non-believers and other religions, sporadic ethnic cleansing (genocide), use of Sharia Law as a weapon and Jizya, the tax placed on infidels.  

After 80% expect State run ethnic cleansing and genocide.  

100% will usher in the peace of "Dar-es-Salaam" -- the Islamic House of Peace -- there's supposed to be peace because everybody is a Muslim.   Unfortunately, peace is never achieved, as in these 100% states the most radical Muslims intimidate and spew hatred, and satisfy their blood lust by killing less radical Muslims, for a variety of reasons.  

It is important to understand that in some countries, with well under 100% Muslim populations, such as France, the minority Muslim populations live in ghettos, within which they are 100% Muslim, and within which they live by Sharia Law. The national police do not even enter these ghettos. There are no national courts, nor schools, nor non- Muslim religious facilities. In such situations, Muslims do not integrate into the community at large. The children attend Madrassas. They learn only the Koran. To even associ ate with an infidel is a crime punishable with death. Therefore, in some areas of certain nations, Muslim Imams and extremists exercise more power than the national average would indicate.

(Innlegget ble redigert 20.10.20 11:05)

nissen26

Innlegg: 3792
nissen26
20.10.20 12:11
Nabo: De kan helt sikkert 10-doble antallet utsendelser, uten at det blir merkbart fredeligere.

ja det er ikkeno å lure på....mye avskum der nede

Nabo

Innlegg: 16623
Nabo
20.10.20 13:10
nissen26: ja det er ikkeno å lure på....mye avskum der nede
Ka9nen

Innlegg: 23399
Ka9nen
20.10.20 13:21
Nabo: Det skjer noe i Frankrike.

I realiteten er det altså en krig mot islam, eventuelt ekstrem-islam, pågående i Frankrike nå. 50 moskeer som predikerer hat, det er jo skremmende høyt tall. Når skal folk våkne? Denne religionen/ideologien er ikke som andre religioner. Hvor mange buddhistiske "hatpredikanter" har man i Frankrike? Ikke så mange nei?

Pernillel

Innlegg: 5139
Pernillel
20.10.20 13:23
Nabo: Det skjer noe i Frankrike.

Frankrike har fått nok av denne sinnsykdommen som heter islam og som har fått lov til å spre seg uhemmet i alt for mange år. Visstnok er franskmenn generelt et ganske sindig folk og det skal en del til for å gjøre dem forbanna men når de først blir det så tar det gjerne skikkelig av.

Så spørs det hva muslimene i Frankrike gjør. Vil de slå seg sammen med de sekulære kreftene eller vil de ta side med de mer konservative islamistene? Det vil tiden vise, men jeg tipper at Samuel Paty ikke blir siste offer i denne kampen.

Keva

Innlegg: 25018
Keva
20.10.20 13:24
pfrog567: "Alle" på venstresiden her inne? Jeg har stemt Ap hele mitt liv, så jeg tilhører nok denne berømte "venstresiden". Men jeg har aldri forsvart slike uhyrlige gjerninger begått av muslimer, eller andre for den saks skyld. Jeg blir heller kvalm av de som mener at vi hele tiden skal liksom "forstå-i-hjel" slike vesener.

Nå glemmer du at våre venner i ekkokamrene ikke opererer med nyanser i debatten!
Selvsagt er det ingen som verken støtter eller forsvarer terror - men er du ikke med dem i det bitre hatet mot de aller fleste muslimer og religionen deres, så "er" du (i deres øyne, vel å merke) islamistelsker, islamapologet og -forsvarer, og jeg gidder ikke huske alt jeg er blitt kalt opp igjennom årene fordi jeg ikke vil delta i det énsidige hylekoret.
Naturligvis skal vi ikke "forstå i hjel" slikt. Vi kan med fordel gi bedre hjelp til traumeutsatte flyktninger som kommer hit, bl.a. for å forebygge, men neimen om vi skal "forstå" terror og f***skap mot andre mennesker.

RazorBoy

Innlegg: 3409
RazorBoy
20.10.20 14:25
Homo_Erectus: nickspekulasjon og som sådan et brudd på debattens regler

Hvis jeg har spekulert i nick så ber jeg om unnskyldning for det. Før Langveg sin tid så var det en kar som kalte seg valoto, som skrev på et knotete nynorsk, drev med hysterisk Holocaustfornektelse og hyllet brutale diktatorer. Bittelitt som det Langveg gjør. Bortsett fra det med nynorsken er det akkurat som å høre ekstreme islamister.

Å spekulere i at Langveg og valoto er samme person finnes det selvfølgelig ikke noe grunnlag for.

Å kneble noen for deres meninger er det heller ikke snakk om. Det finnes såvidt jeg vet ikke noen lov mot Holocaustfornektelse i Norge, heller ikke mot å forsvare islamister. Man er derimot ingen martyr eller forsvarer av ytringsfriheten fordi man kommer med den typen holdninger.

limallima

Innlegg: 3069
limallima
20.10.20 14:58
pfrog567: Hvilken måte da tenker du på?

Å forstå dem ihjel.

pfrog567

Innlegg: 19332
pfrog567
20.10.20 15:07
Keva: Naturligvis skal vi ikke "forstå i hjel" slikt. Vi kan med fordel gi bedre hjelp til traumeutsatte flyktninger som kommer hit, bl.a. for å forebygge, men neimen om vi skal "forstå" terror og f***skap mot andre mennesker.

Enig i det. Men når det kommer til alle disse terroraksjonene av ekstreme muslimer, så tror jeg det ikke har så mye med traumatiserte flyktninger i sine nye hjemland å gjøre.

For det viser seg ganske ofte at disse ekstremistene er født og oppvokst i det landet de bor. Slik som han tsjetsjeneren her, født i Moskva og hadde oppvekst i Frankrike. Han hadde nok neppe sett noen krigshandlinger i sitt liv. Heller ikke disse karikaturtegningene som denne læreren viste frem til klassen sin. Bare oppildnet av totalt skakk-kjørte velvoksne folk i sin omgangskrets. 

Corvus

Innlegg: 26462
Corvus
20.10.20 15:16
Langveg: Det skriv ein som hyllar full ytringsfridom.

Hva har ytringsfriheten med at du skriver mye idioti å gjøre? Er det noen som hindrer deg i å skrive dette vaset ditt?

pfrog567

Innlegg: 19332
pfrog567
20.10.20 15:17
Nabo: Tja. De har besluttet å utvise 231 personer fra Frankrike, og av disse så sitter allerede 180 fengslet og de andre vil bli buret inn umiddelbart. Likevel, dette er jo bare toppen av det berømte isberget, kun de som har dom på seg. De kan helt sikkert 10-doble antallet utsendelser, uten at det blir merkbart fredeligere.

Det hjelper vel kanskje bittelite grann å sende ut noen folk, men de fleste gærningene er jo født og oppvokst der. Slike folk som omtales av naboene etterpå: "Han var så stille og rolig, høflig og har ikke hørt noe bråk fra kåken hans.. og bla, bla". Akkurat som ABB og "lillebroren" hans. De kommer ut i fra intet..

Klikk for å gå tilbake til toppen

Siste innlegg