Våre regler
Hvis du leser innlegg på VGD du mener er i strid med våre regler (les reglene her) kan du trykke på dette symbolet over det aktuelle innlegget. VG Nett vil vurdere om innlegget skal fjernes.

Stigmaet med å være mann

NYTT TEMA
Gloriana

Innlegg: 9935
Gloriana
20.01.21 22:18

@granateple

Å være utviklingshemmet er ikke til hinder for å lære om onanering, det finnes til og med ansatte som kun jobber med nettopp dette. Bakdelen kan imidlertid være at man plutselig får en onaneringsøkt midt i et lyskryss rett utenfor en skole, mentalsykdom og reduserte hemninger samt liten grad av selvkontroll er normalt. 

Kall meg akkurat hva du vil, men du kan aldri tvinge en kvinne til å nyte deg. Betal henne og lev i ditt selvbedrag hvis det gjør deg godt. 

GARDSDATTRA

Innlegg: 63163
GARDSDATTRA
20.01.21 22:53
Torotto: På ingen måte. Ønsker bare at du presiserte, begrensing i å dekke dette primære behovet.   Det vil si, ikke rettferdiggjøre overgrep.   Det er oss menn sitt ansvar å forholde oss til lover og regler.

Nå kom jeg til å tenke på en heldigvis forgangen lov som tillot soldater som skulle være ute i felt mer enn fire dager, kunde tage den mat, drikke og kvinder de behøvde. Leve av landet med andre ord.

Det er mulig det var ment at soldaten skulle bruke de horene som fulgte med. Men pr i dag så er det vanlig at kriger føres mellom bena på kvinner.

(Innlegget ble redigert 20.01.21 22:56)

granateple

Innlegg: 3560
granateple
21.01.21 08:04
Torotto: På ingen måte. Ønsker bare at du presiserte, begrensing i å dekke dette primære behovet.   Det vil si, ikke rettferdiggjøre overgrep.   Det er oss menn sitt ansvar å forholde oss til lover og regler.

Det der gidder jeg faktisk ikke å svare på!

joplina

Innlegg: 67074
joplina
21.01.21 10:06
granateple: Har jeg skrevet det? Når ble sexarbeidere offentlig ansatte?

Det du skrev var : "granateple: Nå man ikke engang kan hjelpe seg selv så er det ett kjempeproblem for de fleste av oss."

- Hvis noen er så fysisk/psykisk hemmet/begrenset at de "ikke engang kan hjelpe seg selv" - så kan ikke jeg se for meg at de har evner til å tilkalle eller oppsøke  en prostituert og klare av å ordne den økonomiske transaksjon som nødvendigvis følger av slik tilkalling.

Derfor spurte jeg : "Prøver du å fortelle at du mener stat og kommune skal drive sextilbud for folk som mangler hender eller har hender men mangler bevegelse i armer/hender og derfor ikke kan tilfredsstille seg selve hvis det kniper....?"

Av ditt svar å dømme så var det tydeligvis ikke det du mente - så da kan du kanskje utdype hvem det er som " ikke engang kan hjelpe seg selv " - men som  allikevel er så driftige at de kan oppsøke eller tilkalle prostituerte og ordne opp i nødvendige pengetransaksjoner for å betale for utførte tjenester.

- For jeg har faktisk ikke fantasi nok til å se for meg hvem - eller hvilke grupper - som "ikke engang kan hjelpe seg selve" - men som på samme tid er så driftige at de kan få organisert  andre til å gjøre det.

Kistespiker

Innlegg: 1901
Kistespiker
21.01.21 10:28

Samfunnet lever da videre, og sannheten er som i alle andre diskusjoner som regel et sted i midten. 

Når det gjelder det med menn, stigma, taper, incel, barnløs eller hva det måtte være, så vil det alltid finnes slike i et samfunn. 

Så langt tid det bare er noen få så vil det ikke representere noe problem, akkurat som at det ikke er noe problem at noen horer finnes i samfunnet eller at noen få er rusavhengige. 

Tapere kommer man alltid til å ha, akkurat som kriminalitet. Så mål om 0 kriminalitet er et symbolsk og utopisk mål som aldri kan oppnås. 

Problemene oppstår først når de nevnte grupper vokser seg så store at de begynner å ta opp plass i samfunnsdebatten, og da er det lett å være etterpå klok å si at dette burde vi kanskje gjort noe med tidligere.. USA er et strålende eksempel på det og problemene der startet lenge før Trump. 

 

joplina

Innlegg: 67074
joplina
21.01.21 10:38
Kistespiker: Samfunnet lever da videre, og sannheten er som i alle andre diskusjoner som regel et sted i midten.  Når det gjelder det med menn, stigma, taper, incel, barnløs eller hva det måtte være, så vil det alltid finnes slike i et samfunn.  Så langt tid det bare er noen få så vil det ikke representere noe problem, akkurat som at det ikke er noe problem at noen horer finnes i samfunnet eller at noen få er rusavhengige.  Tapere kommer man alltid til å ha, akkurat som kriminalitet. Så mål om 0 kriminalitet er et symbolsk og utopisk mål som aldri kan oppnås.  Problemene oppstår først når de nevnte grupper vokser seg så store at de begynner å ta opp plass i samfunnsdebatten, og da er det lett å være etterpå klok å si at dette burde vi kanskje gjort noe med tidligere.. USA er et strålende eksempel på det og problemene der startet lenge før Trump

Godt sagt

59387

Innlegg: 406
59387
21.01.21 12:57

Joplina og hennes likesinnede bryr seg ikke om menn med problemer! Joplina og de andre feministene støtter bygging av moskéer,  og hater bordeller og den slags. Make love not war sier de. Joplina og hennes likesinnede sitter definitivt ikke med nøkkelen til ett varmere og mer inkluderende samfunn.

Mister_Morisette

Innlegg: 3370
Mister_Morisette
22.01.21 18:49
59387: Joplina og hennes likesinnede bryr seg ikke om menn med problemer! Joplina og de andre feministene støtter bygging av moskéer, og hater bordeller og den slags. Make love not war sier de. Joplina og hennes likesinnede sitter definitivt ikke med nøkkelen til ett varmere og mer inkluderende samfunn.

Joplina er slettes ingen av de tingene som du nevner! Joplina er en anstendig og hederlig debattant! Og bare fordi hun nevner den harde sannheten, så er hun ikke en som støtter urettferdighet. Så den må du ta på ny.

Torotto

Innlegg: 20879
Torotto
22.01.21 18:57
Mister_Morisette: Joplina er slettes ingen av de tingene som du nevner! Joplina er en anstendig og hederlig debattant! Og bare fordi hun nevner den harde sannheten, så er hun ikke en som støtter urettferdighet. Så den må du ta på ny.

Støttes fullt ut.  

joplina

Innlegg: 67074
joplina
22.01.21 20:27
59387: Joplina og hennes likesinnede bryr seg ikke om menn med problemer! Joplina og de andre feministene støtter bygging av moskéer,  og hater bordeller og den slags. Make love not war sier de. Joplina og hennes likesinnede sitter definitivt ikke med nøkkelen til ett varmere og mer inkluderende samfunn.

Trøste og bære for et kjerringsyt du lirer av deg da :)

Forøvrig er det en stor og vesentlig forskjell på 1. menn med problemer og 2. surmaga kverulanter som ikke har dreis på kvinnefronten.

Jeg har ingen som helst forventning til at du skjønner den forskjellen.

59387

Innlegg: 406
59387
24.01.21 14:41

Joplina: Surmaga kverulant:)? Menn sine problemer er ofte en grunn til at de ikke har dreis på kvinnefronten. La oss si at en mann sliter med stamming, noen gutter og menn har tatt livet av seg pga at stammingen (og mangel på selvtillit pga det) har ødelagt muligheten til å sjarmere. Sier ikke at alle menn som stammer ikke har selvtillit eller er selvmordskandidater. Jeg jobba med en fyr en gang som hadde veldig dårlig ånde, han verken røyka eller drakk og var verdens kosligste fyr. Kan ikke se for meg at han gjør det bra på damefronten.. I medmenneskelighetens ånd så burde han få lov til å besøke en sexarbeider med medbrakt gassmaske:). 
Menn har tradisjonelt sett bidratt med økonomisk kapital og kvinner har bidratt med erotisk kapital. Idag kan kvinner få økonomisk hjelp av det offentlige hvis de sliter økonomisk, så da bør i det minste menn ha lov til å oppsøke erotiske alternativer. LIKESTILLING!

GARDSDATTRA

Innlegg: 63163
GARDSDATTRA
24.01.21 15:31
59387: Menn har tradisjonelt sett bidratt med økonomisk kapital og kvinner har bidratt med erotisk kapital. Idag kan kvinner få økonomisk hjelp av det offentlige hvis de sliter økonomisk, så da bør i det minste menn ha lov til å oppsøke erotiske alternativer. LIKESTILLING!

Hva i all verden er erotisk kapital for noe, og hvilke offentlige støtteordninger er det kvinner som sliter økonomisk kan få som ikke menn får?

Eller sitter du bare og lirer av deg meningsløst tullball?

59387

Innlegg: 406
59387
24.01.21 17:14

Gardsdattra: At DU ikke vet hva erotisk kapital ér er 100% forståelig, men nesten alle damer har den kapitalen. Til og med stygge feite kjærringer med kun ostepop mellom øra har til en viss grad erotisk kapital, du er under disse i erotisk verdi gardsdattra. Langt laaaangt flere kvinner enn menn får økonomisk hjelp av det offentlige, menn flest trenger ikke økonomisk offentlig hjelp for å få tak over hodet og mat i magen, langt laaangt flere kvinner gjør det. Mange menn trenger erotisk hjelp, et lyspunkt og en motivator i hverdagen som de ikke får av det motsatte kjønn pga velferd hypergami feminisme osv.

(Innlegget ble redigert 24.01.21 17:17)

GARDSDATTRA

Innlegg: 63163
GARDSDATTRA
24.01.21 17:17
59387: Gardsdattra: At DU ikke vet hva erotisk kapital ér er 100% forståelig, men nesten alle damer har den kapitalen. Til og med stygge feite kjærringer med kun ostepop mellom øra har til en viss grad erotisk kapital, du er under disse i erotisk verdi gardsdattra. Langt laaaangt flere kvinner enn menn får økonomisk hjelp av det offentlige, menn flest strenger ikke økonomisk offentlig hjelp for å få tak over hodet og mat i magen, langt laaangt flere kvinner gjør det. Mange menn trenger erotisk hjelp, et lyspunkt og en motivator i hverdagen som de ikke får av det motsatte kjønn pga velferd hypergami feminisme osv.

Gikk du lenge med sokkene før du røyka dem?

joplina

Innlegg: 67074
joplina
25.01.21 10:48
59387: Surmaga kverulant:)?

Ja, du leste rett.

ALLE har problemer. Det er ikke kjønnsbetinget å ha problemer man sliter med. Du kommer med eksempler om menn som stammer og har dårlig ånde og skriver i et annet innlegg om "erotisk kapital" ; "nesten alle damer har den kapitalen. Til og med stygge feite kjærringer med kun ostepop mellom øra har til en viss grad erotisk kapital"

-Og dette er liksom de manneproblemer som må få rettmessig fokus for å løfte opp alle stakkars menn - i følge deg - med sexarbeidere iført gassmasker til dømmes....

- JIIISES sier jeg bare...ikke bare er du sytende surmaga kverulant - men du er jo ikke på nett i det hele tatt når det kommer til hva som er personlige ikke-kjønnsbetingede problemer som noen kan slite med kontra hva som er strukturelle likestillingsproblemer som samfunnet ikke bør videreføre!

Bob-Kåre får vel oppsøke legen sin til å få hjelp mot sin dårlige ånde  akkurat slik Siv-Margit ville måtte gjøre hvis hun slet med det samme......samme greie for stamming eller hva det måtte være som oppleves som et personlig og hemmende problem for den enkelte!

- DET ER IKKE SPESIFIKKE MANNEPROBLEMER. Og det er heller ikke mangel på kjæreste eller sexpartner. Det er mange enslige kvinner som  ikke har en partner . Hvis det ikke var det så ville ikke en eneste av de hundrede-fem-og-ørti datingssidene være lønnsomme eller drivverdige!

Du ser ikke ut å ha snøring på noe så opplagt åpenbart - og så lenge du ikke har det fremstår alt du tyter ut av deg som surmaga nett-troll-kverulasjon. Så vet du det.

59387

Innlegg: 406
59387
25.01.21 14:26

Joplina: Hvis Siv-Margit har veldig dårlig ånde, så får hun lett sex uansett, det er ikke noe dealbreaker hvis hun har en god fysikk ellers. Menn flest er ikke så pirkete på det området:). Bob-Kåre med veldig dårlig ånde og dårlig selvtillit pga det må nok desværre klare seg selv.

En kvinne på en datingside får masse henvendelser, mens gutta får smuler eller ingenting. Mange damer som er på datingsider er kun der for å få oppmerksomhet som booster hennes følelse av å være tiltrekkende, og i noen tilfeller for å bli spandert på i datingsammenheng.

Mye lettere for en enslig kvinne å finne en partner idag enn for menn, tenk på all oppmerksomhet kvinner får på fb og messenger f.eks. 

jeg har en søster som offesielt sett er singel og enslig, hun sier hun ikke vil ha kjæreste fordi hun vil ikke ha juling, men det er kun den lille gruppa menn som slår og banker som hun er tiltrukket av. Men hun har alltid noen beilere som svirrer rundt og hjelper henne med alt. Hun mottar trygd og sier hun er selvstendigog klarer seg selv:).

Det ER stor forskjell på Siv-Margit og Bob-Kåre på dette området!

 

 

 

granateple

Innlegg: 3560
granateple
25.01.21 14:34
joplina: ALLE har problemer. Det er ikke kjønnsbetinget å ha problemer man sliter med.

Det er jeg helt enig med deg i, det som er "problemet" er hvordan vi ser på og eventuelt behandler problemene folk har.

Det er forskjeller basert på kjønn, det er forskjeller på hvordan vi møter folks problemer basert på kjønn, og det er forskjeller på oppmerksomhet problemer får basert på kjønn.

At typiske "kvinne" problem blir tatt på alvor er nødvendig, men når man bruker ett historisk perspektiv på å samtidig nedvurdere typiske "manns" problem, så fremstår det som umusikalsk.

Ord som sutring kommer lynraskt i alle debatter der menn prøver å sette fokus på "manne" utfordringer, mens bruk av samme ordet om kvinner og deres utfordringer øyeblikkelig ville blitt møtt med påstander om mannssjåvinisme og sexisme umiddelbart.

At Sophie Elise får alle overskrifter og egen debatt for å fortelle om alle operasjonene sine basert på egen usikkerhet, samtidig som ett typisk manne problem som at unge menn raser ut av skole og utdanning blir møtt med ett skuldertrekk og påstander om å skjerpe seg!

Det er her vi ser forskjellene, og det er urettferdig mot de som "taper"  

Torotto

Innlegg: 20879
Torotto
25.01.21 19:51
granateple: At typiske "kvinne" problem blir tatt på alvor er nødvendig, men når man bruker ett historisk perspektiv på å samtidig nedvurdere typiske "manns" problem, så fremstår det som umusikalsk.

Saken er at kvinner alltid har vært flinke til å vise følelser og i et mannssamfunn så ble dette sett på som en svakhet, menn ikke skulle kopiere.  

Der lå det nok også et press fra samfunn og noen kvinner, hvordan menn skulle være. 

Heldigvis har vi siden 70 tallet, hatt en likestilling og ikke minst at stadig flere arenaer, så har kvinner kommet til. I dette tidsrommet har kvinner fått frihet fra gamle normer og ikke minst økonomisk og seksuelt.

Da oppstår et nytt problem for de menn, som ikke omstiller seg og faktisk forsøker motarbeide utviklingen.  

Det er slike "mannsproblemer" kvinner og de fleste menn i dag mener er selvforskyldte og den eneste løsningen er å ta del og begynne endre seg selv. 

Jeg har intet problem for å snakke om følelser.

Jeg har skjønt at kvinner aksept for egen seksualitet og krav, stiller meg, som mann overfor nye utfordringer.  Disse må jeg være villig til å ta og ikke angripe kvinner for deres rettigheter. 

Der ser jeg bare fordeler ved å ha hatt en likestilt partner!

Så dette handler å komme ut av boble og tilpasse seg.

Dessuten kjempe for likestilling, der hvor den slår ut i motsatt retning.  Det gjør vi med dannelse og ikke sutring.  I Norge har vi alle muligheter til å ta slik opp og organisere oss, da blir det feil å skylde på kvinner! 

(Innlegget ble redigert 25.01.21 19:53)

joplina

Innlegg: 67074
joplina
25.01.21 21:32
granateple: Ord som sutring kommer lynraskt i alle debatter der menn prøver å sette fokus på "manne" utfordringer,

Seriøst...du ser utmerket godt hva det er jeg siterer og svarer på - og hva det er jeg stempler som surmaget syt og kverulering.

-Vil du kanskje påstå at jeg tar feil....?

I tilfelle ; slå deg løs, så kan vi gå i dybden på en manns dårlige ånde og en manns stamming og feite damer med dårlig ånde som flyter over av erotisk kapital og sexarbeidere med gassmaske!!

(Innlegget ble redigert 25.01.21 21:35)

joplina

Innlegg: 67074
joplina
25.01.21 21:34
Torotto: Jeg har skjønt at kvinner aksept for egen seksualitet og krav, stiller meg, som mann overfor nye utfordringer.  Disse må jeg være villig til å ta og ikke angripe kvinner for deres rettigheter.  Der ser jeg bare fordeler ved å ha hatt en likestilt partner!

Klart det bare er fordeler med det..å vite at den sexpartenren man har faktisk ønsker å være det. Det må jo være en boost for alle - både kvinner og menn.

59387

Innlegg: 406
59387
27.01.21 16:08

Joplina: Hva skal Bob-Kåre med veldig dårlig ånde og selvtillit gjøre for å oppleve denne Boost’en? Gjøre som Siv-Margit, ta på en sexy outfit, smile pent og være tilgjengelig?

Torotto

Innlegg: 20879
Torotto
27.01.21 16:53
59387: Bob-Kåre med veldig dårlig ånde og selvtillit

Bli kvitt sin dårlige ånde og jobbe med selvtilliten.  Så er vel Bob Kåre mye mer deg selv?  

Du er uforanderlig og forventer de umulig i stedet for det mulige. 

For det Joplina og mange andre prøver å fortelle deg, er at sex i et samliv handler om gjensidighet og respekt. Derved kan du oppleve kjærlighet og ikke kjønnskamp og kjøp og salg av tjenester.  

59387

Innlegg: 406
59387
27.01.21 18:15

Torotto: Mange som har kronisk dårlig ånde og en selvtillit ødelagt på rot. Hva med dem? Bob-Kåre drømmer ikke om Kjærligheten med dyp gjensidig lidenskap, han håper at ‘alle skal med’ og ‘vi er alle like’-samfunnet viser forståelse, og lar han få litt kos han og. Jeg forventer ikke at du eller Joplina forstår det.

59387

Innlegg: 406
59387
27.01.21 18:22

Torotto: Hva med han eller de som f.eks stammer? Det høres så lett ut når du sier at vedkommne må bli kvitt sin dårlige ånde eller stamming. Ville du sagt det til en 45 år gammel mann som har sliti med dette hele livet? ‘Det er bare å gjørra sånn og sånn så årner det seg’..

joplina

Innlegg: 67074
joplina
27.01.21 19:17
59387: Mange som har kronisk dårlig ånde og en selvtillit ødelagt på rot. Hva med dem? Bob-Kåre drømmer ikke om Kjærligheten med dyp gjensidig lidenskap, han håper at ‘alle skal med’ og ‘vi er alle like’-samfunnet viser forståelse, og lar han få litt kos han og. Jeg forventer ikke at du eller Joplina forstår det.

Vi forstår utmerket godt - men det samme kan man ikke si om deg.

Ingen er garantert gjensidig tiltrekking, attraksjon, forelskelse, gjensidig kjærlighet eller "til døden skiller oss ad"  - med 1,8 barn, hund, enebolig og stasjonsvogn. Ingen.

- Ja, de vakre/kjekke med vinnende vesen har et fortrinn fremfor andre - men helt ordinære mennesker - også de som pent omtales som "ikke klassisk pene"; les mindre pene, med vinnende vesen trenger ikke å slite de heller. 

Så merk deg at et vinnende vesen , et åpent blikk, smil, imøtekommenhet  og evnen til small talk som gjør at andre mennesker og nye bekjentskaper føler seg sett og hørt og syns at de har hatt et trivelig møte, ofte er det avgjørende.

- Alle mestrer ikke dette like godt - synd for dem - enten de er menn eller kvinner. Men man kan faktisk ikke regulere eller kreve at alle har krav på "kos" - all den tid noen faktisk må yte den kosen.

Du får prøve å tenke deg selv inn i en situasjon der en kvinne du ikke har sansen for, som byr deg i mot, som du misliker, overhode ikke har lyst på og som du slettest ikke vil bli kjent med - sikter seg inn på deg.

- Ville du ment at du måtte kose med denne damen som byr deg i mot , for å utvise samfunnsansvar og delansvar for at dette kvinnemennesket skulle få dekket SITT kosebehov mens det velter seg i magen din...?

Selvfølgelig ikke...et fremmed kvinnemenneske du ikke vil ha noe med å gjøre vil du selvfølgelig ikke kjenne noe kose-delansvar for. Ikke ditt bord.

Noen annen kan jo mene at dama er ok - så hun får bare lete videre til hun finner noen som syns hun appellerer til dem..

Med andre ord får Bob-Kåre og Siv-Margit gå ut å prøve å finne hverandre!

Ingen har krav på andres kropper, nærhet eller intimsfærer. Den enkeltes seksualdrift er ikke noen annens ansvar. Aldri.

 

59387

Innlegg: 406
59387
27.01.21 20:21

Joplina: Denne damen du beskriver: Ja, mot ett vederlag så kan jeg stille opp og gi denne damen kos, og samtidig gjøre samfunnet litt varmere. Jeg trenger nok Viagra og hodepinetabeletter og, men jeg stiller opp jeg!

Bob-Kåre og Siv-Margit kommer aldri til å finne hverandre! Selv om Siv-Margit har veldig dårlig ånde så kan hun gå ut på byen og ha med seg en kar med hjem uten nevneverdige problemer hver kveld. Noe som gir Siv-Margit en overflodsmentalitet Bob-Kåre bare kan drømme om. Bob-Kåre er ikke en motbydelig fyr, han er snill punktlig til å stole på og en god kompis. Men han blir avvist over alt pga ånde og dårlig selvbilde, han har kanskje ikke fått seg ett nummer på flere år, kanskje han er en inceljomfru på 30? Det styrker ikke selvtilliten hans det heller. Siv-Margit kommer aldri til å legge merke til Bob-Kåre fordi dere damer vil ha de mannfolka som andre damer vil ha. Bob-Kåre er ikkeno catch i hennes øyne, Siv-Margit kan få langt mer populære og begjærede menn enn Bob Kåre, og hun velger det hun lyster.
Jeg sier ikke at noen har krav på andres kropper. Jeg forstår veldig godt at DU ikke vil at samfunnet skal bli varmere eller mer harmonisk. Du bør aldri bli en sexarbeider Joplina, det er definitivt ikke no yrke for deg, militæret er nok heller din greie.

Make love not war 

 

(Innlegget ble redigert 27.01.21 20:25)

Torotto

Innlegg: 20879
Torotto
27.01.21 23:38
59387: Ville du sagt det til en 45 år gammel mann som har sliti med dette hele livet? ‘Det er bare å gjørra sånn og sånn så årner det seg’..

Ja faktisk.  Det er ikke bare, men alle må faktisk velge å gå gjennom livet som offer eller se på ulike typer handicap som utfordringer. 

Jeg vil jo si at hvis Bob-Kåre i tillegg til stammingen også sliter med å måtte kjøpe seksuelle tjenester og derved gå mist av å bli elsket, så forsterker dette problemet,  mer enn å dempe det.

Så kanskje det å søke noe å kunne snakke med og som viser forståelse, faktisk vil være bedre og Bob Kåre utvikler seg fra å være et offer til å bli en ressurser for andre!  

 

(Innlegget ble redigert 27.01.21 23:39)

Rainmaker

Innlegg: 57152
Rainmaker
28.01.21 10:35
joplina: Ingen har krav på andres kropper, nærhet eller intimsfærer. Den enkeltes seksualdrift er ikke noen annens ansvar. Aldri.

Enklere kan det ikke sies

Rainmaker

Innlegg: 57152
Rainmaker
28.01.21 10:37
59387: Men han blir avvist over alt pga ånde og dårlig selvbilde, han har kanskje ikke fått seg ett nummer på flere år, kanskje han er en inceljomfru på 30? Det styrker ikke selvtilliten hans det heller. Siv-Margit kommer aldri til å legge merke til Bob-Kåre fordi dere damer vil ha de mannfolka som andre damer vil ha.

Kom deg ut av incel-bobla.

Den virkelige verden er ikke slik.

59387

Innlegg: 406
59387
28.01.21 13:39

Rainmaker: Jo, damer er slik! Desværre

 

Klikk for å gå tilbake til toppen

Siste innlegg