Våre regler
Hvis du leser innlegg på VGD du mener er i strid med våre regler (les reglene her) kan du trykke på dette symbolet over det aktuelle innlegget. VG Nett vil vurdere om innlegget skal fjernes.

Verste click-bate-artikler

NYTT TEMA
Investor

Innlegg: 176
Investor
24.01.21 15:55

Nettavisene overgår seg selv for tiden med mer eller mindre intetsigende artikler, hvor hovedmålet er å få en nysgjerrig bruker til å klikke inn, for å generere annonseinntekter, for dernest å innse at man er lurt.

Her er et eksempel på en sex-relatert sak i Nettavisen, som er en sikker vinner i genren.

Kom med eksempler på tilsvarende click-bate-artikler, så kan vi kåre en vinner hver måned :) 

 

Speciale

Innlegg: 6912
Speciale
24.01.21 16:38
Investor: Her er et eksempel på en sex-relatert sak i Nettavisen, som er en sikker vinner i genren.

Nettavisen er generelt det nyhetsmediet ved siden av Se&Hør som er dyktigst på clickbait(jepp, det heter bait, ikke bate) i Norge, men i akkurat denne artikkelen, så treffer de jo spot on. Det er ingen tvil om at denne serien bryter endel grenser for hva erotikk angår rundt i de 1000 hjem. Jeg kan ikke skjønne hvordan man kan mene at eksakt denne overskriften er så ille. 

Jeg gikk inn på nettavisen, og i samme firkant som den artikkelen om Bridgerton, så er det jo faktisk 2 artikler som er mer clickbait enn den sexsaken, for i de to tilfellene blir det bare sagt A, mens for Bridgerton, så vet man i det minste at det handler om Sex og TV. 

Klikk for å gå tilbake til toppen

Siste innlegg