Våre regler
Hvis du leser innlegg på VGD du mener er i strid med våre regler (les reglene her) kan du trykke på dette symbolet over det aktuelle innlegget. VG Nett vil vurdere om innlegget skal fjernes.

IS - dama skal løpe fritt rundt til rettsaken

NYTT TEMA
Rockohh

Innlegg: 3753
Rockohh
28.02.21 10:21
BornOnThe4thOfJuly: Omtrent som i bibelen altså. Ikke akkurat det synet på kviner vi i dag betrakter som vestlige verdier.

Å nei, stor forskjell! Kvinnen har en fremtredende plass i bibelen. Mens i islam er kvinnen en ting, mannens eiendom, eller et spøkelse.

Corvus

Innlegg: 27047
Corvus
28.02.21 10:25
BornOnThe4thOfJuly: Hva er din egen holdning til vestlige verdier? Støtter du kvinnesynet til folk som kaller kvinner feltmadrasser?

De fleste har nok et veldig fint kvinnesyn.

Noe helt annet er synet man har på de spesifikke forferdelige IS-kvinnene, de fortjener ikke å bli kalt noe annet enn terrorister og feltmadrasser. 

På samme måten som de fleste har et godt forhold til tyskere, men kan kalle Hitler både det ene og det andre, i ren forakt.

BornOnThe4thOfJuly

Innlegg: 48929
BornOnThe4thOfJuly
28.02.21 10:31
Rockohh: Å nei, stor forskjell! Kvinnen har en fremtredende plass i bibelen. Mens i islam er kvinnen en ting, mannens eiendom, eller et spøkelse.

Ikke i forhold til det kvinnesynet som i dag er rådende vestlige verdier knyttet til kvinnesyn.

Eller vil du si at ørkenreligionen kristendommen(de kommer fra samme område begge religionene), igjennom bibelen, representerer det kvinnesynet som i dag er rådende i vestlige land

BornOnThe4thOfJuly

Innlegg: 48929
BornOnThe4thOfJuly
28.02.21 10:40
Corvus: De fleste har nok et veldig fint kvinnesyn. Noe helt annet er synet man har på de spesifikke forferdelige IS-kvinnene, de fortjener ikke å bli kalt noe annet enn terrorister og feltmadrasser.  På samme måten som de fleste har et godt forhold til tyskere, men kan kalle Hitler både det ene og det andre, i ren forakt.

De fleste har jo det. Det er derfor det er vestlige verdier fordi de fleste i de vestlige liberale demokratiene har et veldig fint kvinnesyn.

Men så finnes det altså folk selv i Norge som viser at de overhode ikke har noe fint kvinnesyn og således ikke støtter de vestlige verdiene.

Og selv om da flesteparten har det så må det være greit å avdekke hva den enkelte har av kvinnesyn.

Jeg ser for eksempel at ditt kvinnesyn ikke er kompatibelt med vestlige verdier. For du følte altså behovet for å diskreditere ved å bruke deres kjønn og seksualitet imot dem og da viser man dessverre at man har et kvinnesyn som ikke helt passer inn i dagens vestlige verden.

For ville du brukt tilsvarende kjønnsrelaterte og seksualiserte skjellsord overfor IS-menn?  Jeg har ikke sett at det er brukt av av disse "forsvarere" av vestlige verdier som åpenbart ikke innehar de mest grunnleggende vestlige verdier selv en gang.

Det er når forakten kommer fram at man ser hva personen har inne i seg. Og når man kaller kvinner feltmadrasser så er det ganske tydelig hva folk har inne i seg av kvinnesyn. Ikke bare sier man det men faktisk forsvarer at man sier det. Da er det ingen glipp men representerer det kvinnesynet man faktisk har.

madiba

Innlegg: 7630
madiba
28.02.21 13:54
b0lle: Begrunnelsen for løslatelse bygger nok på flere ting, men fordommer er ikke en av dem. Ser de på kvinnen som ufarlig for samfunnet, at det ikke er fare for at hun skal ødelegge bevis eller at hun drar fra landet ser jeg ingen problemer med at hun går fri i påvente av evt dom

En løslatelse ville kunne krenke den allmenne rettsoppfatning, men dette ser de tydeligvis ikke her i motsetning til f.eks eks politimann Eirik Jensen saken. 

I motsetning til Aftenposten, Vg, og Nrk reportasjer om henne som husmor og kokk velger jeg å sitere en tidligere publisert sak om ofrene for IS. 

– 25 kvinner i byen ble beskyldt for å forsøke å spå fremtiden, for hekseri. Kvinnene ble bundet fast til påler. Deretter gikk de utenlandske, kvinnelige IS-medlemmene med pistoler i hendene frem og skjøt hver og en i hodet. Jeg så alt sammen.

(Innlegget ble redigert 28.02.21 13:55)

ehall

Innlegg: 23773
ehall
28.02.21 15:24
madiba: – 25 kvinner i byen ble beskyldt for å forsøke å spå fremtiden, for hekseri. Kvinnene ble bundet fast til påler. Deretter gikk de utenlandske, kvinnelige IS-medlemmene med pistoler i hendene frem og skjøt hver og en i hodet. Jeg så alt sammen.

Synes det er dårlig gjort å komme med fakta ovenfor de her inne som mener alle muslimer er noen fredselskende folk, og spesielt disse husmødrene som ikke gjør en flue fortred.

Rockohh

Innlegg: 3753
Rockohh
28.02.21 17:14
BornOnThe4thOfJuly: Ikke i forhold til det kvinnesynet som i dag er rådende vestlige verdier knyttet til kvinnesyn. Eller vil du si at ørkenreligionen kristendommen(de kommer fra samme område begge religionene), igjennom bibelen, representerer det kvinnesynet som i dag er rådende i vestlige land

- Mange av Bibelens kvinner er sterke og handlekraftige personer som kunne gått i bresjen for dagens kvinnekamp, sier Alf Kjetil Walgermo som har skrevet boken "Bibelens kvinner. Historiene som forma verda". Forfatteren sier videre:

- Jenta i Høgsongen er ein av dei mest initiativrike og livskraftige kvinnelege rollemodellane som finst i Bibelen.

Bibelen er full av modige, smarte og kreative kvinner.

Fra Esters bok i Det gamle testamentet. Modige Ester, en foreldreløs flyktning i et fremmed land, ble dronning av Persia, og hun forhindret at det ble begått folkemord på jødefolket hennes. Hun er et stort forbilde.

Dommeren Debora fortalt om i Dommernes bok. Hun var profet, og den fjerde og eneste kvinnelige dommer i det førmonarkiske Israel.

Kvinnelige profeter, som f.eks. Hulda, var på likefot med menn.

Dronningen av Saba som reiser til kong Salomo.

Jesu favoritt disippel, Maria Magdalena, hadde en sentral rolle som disippel, venn og vitne. Et feministisk perspektiv på spenningen mellom henne og de mannlige disipplene.

Gloriana

Innlegg: 9991
Gloriana
28.02.21 17:51
BornOnThe4thOfJuly: Støtter du kvinnesynet til folk som kaller kvinner feltmadrasser?

Jeg ser ikke at kvinner blir kalt det, en kvinne har blitt kalt det. Vesentlig forskjell. Hun må jo gjerne hevde seg både truet, hjernevasket (døh) og hva annet av patetiske unnskyldninger, men hun har nå vært gift tre ganger og har barn med to av mennene, alt har skjedd ila svært kort tid, faktisk har det skjedd så kjapt at det ikke engang er sikkert at liket fra siste ektemann har blitt skikkelig kaldt. 

Men det er jo det disse kvinnene skal gjøre; de skal være der for mannen, og det muliggjør også mye av handlingene. Så da godtar de å "måtte" gifte seg med ektemannens kompis og attpåtil få barn med han, de godtar at ektemannen tar nye koner og mer til. Det er ikke noe nytt at terskelen for å komme med nedsettende ordbruk om løsaktige kvinner er lav, men det fritar nå en gang ikke kvinnen fra hennes dårlige valg. Vi får håpe hun får en streng dom for sin delaktighet i dette middelaldersamfunnet som avler fremtidens terrorister. 

Rockohh

Innlegg: 3753
Rockohh
28.02.21 18:11
Jhinx: Ja. Det er det som er spørsmålet. Klarer du ikke å se hvilke farer en potensiell terrorist kan gjøre for landet vårt? Som nevnt i forrige post. Rekruttering er største faren jeg ser.

28-årig tiltalt for at hverve mand som kæmper for Islamisk Stat i Syrien.    24NYT  27.02.21

Ifølge anklageskriftet havde den 28-årige mand fra Københavnsområdet over en kortere periode i 2013 kontakt til den hvervede gennem blant andet Facebook. Den 28-årige opmuntrede, planlagde og formidlede kontakt til et medlem af terrororganisationen Islamisk Stat, som hjalp den hvervede til Syrien i 2013, hvor han tilsluttede sig Islamisk Stat som såkaldt "kæmper". Han fikk oplæring i blandt andet våbenbrug og bombesprængning med henblikk på å begå terror.

Anklagemyndigheden vil gå efter en straf på mere end fire års fængsel. Det nedlægges desuden påstand om frakendelse af dansk indfødsret samt udvisning af Danmark med et indrejseforbud for bestandig.

Sagen skal foregå ved Københavns Byret og begynder 8. juni 2021.

Xavi7

Innlegg: 12469
Xavi7
28.02.21 19:26

Vi håper på 6 år i buret for IS-kvinnen selvsagt. 

BornOnThe4thOfJuly

Innlegg: 48929
BornOnThe4thOfJuly
28.02.21 19:31
Rockohh: - Mange av Bibelens kvinner er sterke og handlekraftige personer som kunne gått i bresjen for dagens kvinnekamp, sier Alf Kjetil Walgermo som har skrevet boken "Bibelens kvinner. Historiene som forma verda". Forfatteren sier videre: - Jenta i Høgsongen er ein av dei mest initiativrike og livskraftige kvinnelege rollemodellane som finst i Bibelen. Bibelen er full av modige, smarte og kreative kvinner. Fra Esters bok i Det gamle testamentet. Modige Ester, en foreldreløs flyktning i et fremmed land, ble dronning av Persia, og hun forhindret at det ble begått folkemord på jødefolket hennes. Hun er et stort forbilde. Dommeren Debora fortalt om i Dommernes bok. Hun var profet, og den fjerde og eneste kvinnelige dommer i det førmonarkiske Israel. Kvinnelige profeter, som f.eks. Hulda, var på likefot med menn. Dronningen av Saba som reiser til kong Salomo. Jesu favoritt disippel, Maria Magdalena, hadde en sentral rolle som disippel, venn og vitne. Et feministisk perspektiv på spenningen mellom henne og de mannlige disipplene.

Så en kristen dude sier at bibelen er fin på kvinnesyn. ja det skal vi ta innover oss og selvsagt si oss helt enig i. Kanskje den kristne duden også sier at bibelen behandler homofile helt greit også.

I en bok som bibelen så finner man jo det man leter etter som du kan bruke til forsvar for det meste. Du finner også stort sett alltid deler som sangriper det meste.

Man finner folk som sier at kvinner ikke skal tale i forsamlinger som vel er noe som ikke er helt kompatibelt med dagens vestlige kvinnesyn.

Man er enten modig eller totalt blind dersom man forsøker å late som bibelen på noen som helst måte er kompatibelt med dagens vestlige kvinnesyn. Overgangen mellom modig og dum er relativt kort.

BornOnThe4thOfJuly

Innlegg: 48929
BornOnThe4thOfJuly
28.02.21 19:39
Gloriana: Jeg ser ikke at kvinner blir kalt det, en kvinne har blitt kalt det. Vesentlig forskjell. Hun må jo gjerne hevde seg både truet, hjernevasket (døh) og hva annet av patetiske unnskyldninger, men hun har nå vært gift tre ganger og har barn med to av mennene, alt har skjedd ila svært kort tid, faktisk har det skjedd så kjapt at det ikke engang er sikkert at liket fra siste ektemann har blitt skikkelig kaldt.  Men det er jo det disse kvinnene skal gjøre; de skal være der for mannen, og det muliggjør også mye av handlingene. Så da godtar de å "måtte" gifte seg med ektemannens kompis og attpåtil få barn med han, de godtar at ektemannen tar nye koner og mer til. Det er ikke noe nytt at terskelen for å komme med nedsettende ordbruk om løsaktige kvinner er lav, men det fritar nå en gang ikke kvinnen fra hennes dårlige valg. Vi får håpe hun får en streng dom for sin delaktighet i dette middelaldersamfunnet som avler fremtidens terrorister.

Er det egentlig noen forskjell om man sier det om en og en kvinne istedenfor til en gruppe kvinner generelt. Blir det mindre håpløst kvinnesyn dersom man kun sier det til en kvinne? En kvinne som man overhode ikke vet noe som helst om av betydning som skulle tilsi at hun var dekket opp av skjellsordet feltmadrass?

Er alle kvinner som har vært gift med 3 menn og har barn med to av dem feltmadrasser? Hva vil du i tilfelle kalle menn som er gift med minst 3 kvinner og har barn med minst 2 av dem slik som den forrige amerikanske presidenten? Ta da med at han nok har hatt seg med en god del flere kvinner enn de han har vært gift med. Konene hans har ikke vært døde en gang.

Driver du og bestemmer hva disse kvinnen skal gjøre nå?

Nå var ikke diskusjonen knyttet til kvinnens eventuelle dårlige moral men mer det kvinnesynet man viser ved å kalle en (eller flere) kvinner feltmadrass. Så her må du fokusere på debattanten som skrev det og ikke på kvinnen. det er debattanten vi her vurderer, ikke kvinnen.

Du siterte et spørsmål men svarte ikke på det. Er det en grunn til at du ikke svarte på spørsmålet du siterte?

 

Tempus

Innlegg: 11865
Tempus
28.02.21 19:43

Reportasje fra al-Hol i søndagsrevyen.En talsmann mener at IS kvinnene er ufarlige og vil at de skal hentes tilbake til sine respektive  land.Men det kan vel umulig være riktig der de står i sine svarte niqaber og ønsker at IS skal gjenoppstå. 

Dessuten forteller reportasjen at det drives skolering av barna i IS sin ånd,mange barn blandt de svartkledte, da de i kalifatet skulle få opplæring i terror. Tilogmed sharia som straff bedrives av kvinnene i leiren med bl.a kvelning.

(Innlegget ble redigert 28.02.21 19:45)

Rockohh

Innlegg: 3753
Rockohh
28.02.21 21:48
Tempus: Britene tar problemet høyst alvorlig og har fratatt et ungt IS-medlem statsborgerskapet uten lov og dom,og nekter henne å vende tilbake. Det jobbes for å få henne stillt for retten i Storbritannia fra en eller annen organisasjon, og også med eventuelt å få revurdert tapet av borgerskapet. Hun angrer selvsagt nå som IS er bekjempet på lik linje med vår egen Syriafarer.

Polischefens nya utspel: Sleng ut IS-terroristerna. 23.02.19

Riv upp medborgarskapet for svenska IS-terrorister och sleng ut dem.

Det er budskapet från polischefen Erik Nord.

- Vi er for mjuka mot de her terroristerna, seger Nord.

Tempus

Innlegg: 11865
Tempus
28.02.21 22:18

Noe så ekstremt vanvittig at det var viktig å føde barn, og så mange som mulig som skulle læres opp til hat og terror. Derfor er det mange barn nå i al-Hol, hvor de læres opp der isteden.

Ja, bare sleng ut de djevelske kvinnene som har latt seg villig bruke til tjeneste for terrorister. 

Strandereng

Innlegg: 8896
Strandereng
28.02.21 23:07
Xavi7: Vi håper på 6 år i buret for IS-kvinnen selvsagt.

Hun får nok bare en symbolsk dom på høyst 2 år. 
Hvorav et år allerede er sonet i varetekt. Hun er snart helt fri. 

Alt fordi Norgeer et humanistisk land i alle ledd, og Norge er svak for folk som sier de angrer. Og Norge er svak for syke barn som trengersin mor. Særlig fordi fedrene deres er døde og attpå til var terrorister. 
Så denne omtalte IS-kvinnen har gjort alt riktig, hun kastet til og med niqaben da hun landet på norsk jord.

Rockohh

Innlegg: 3753
Rockohh
28.02.21 23:25
Pernillel: Our image of ISIS women is incomplete The ideological conviction was often deeper among the women who joined the ISIS than among the men who did the same, according to researchers. We must not be blinded by the image of the naive jihadist bride, this is about so much more than that, says professor of Middle Eastern Studies at University of Oslo Brynjar Lia. In contrast to the common media representations of the women as being tricked or lured into travelling, the article emphasises the womens strong will and their desire to participate actively as central factors. The ideological aspect was important for many of those who went. This was not just about women who became part of something that they did not understand the extent of. To many, idealism and a strong desire to help Muslims in Syria were their main reasons for going, says Lia.

Hon ledde Islamiska statens kvinnobrigad i Syrien - nu får Fatin, 33, skyddad identitet och bidrag i Sverige.  FRIATIDER.SE 23.12.20

Fatin, født i Irak i en arabisk familie, dro til Raqqa til den islamske staten. I 2013 giftet hun seg med en IS-terrorist som omkom samme år og mens hun ventet barn.

Fatin var initiativtaker til en kvinnebrigade. Hun ble leder for IS-brigaden og hadde 60 og 70 kvinner under sitt befal. Hovedoppgaven var å se til at de øvrige kvinnene i IS-kalifatet fulgte de strenge sharialovene.

"På en bild som "Umm Fidah"postat på Facebook syns hon på ett torg i IS-hovedstaden Raqqa. På marken ligger kropparna från halshugna menniskor. På ett staket bredvid henne er ett avhugget huvud uppsett på ett staket."

"Va? Snackar du med mig? Ops du har inget huvud" Såher gør vi med Bashars soldater", skriver "Umm Fatah" på engelska som kommentar til bilden."

Hun giftet seg med en IS-terrorist som sitter i fengsel i Australia. Gravid igjen og Syria omringet av IS-fiendtlige styrker, dro hun tilbake til Sverige.

Hun har fortalt at hun ville sprenge seg selv i luften. Hun så på at en jordansk pilot i bur ble satt fyr på.

Tilbake i Sverige har hun spedd på sosialbidraget ved å jobbe som torpedo med trusler og kastet forbannelser av en mellomting av islam og voodoo.

Hun går fortsatt rundt og truer unge kvinner og sier at hun vil ødelegge livet deres.

amore

Innlegg: 5971
amore
01.03.21 14:42

Ingen kan heller vite om ikke denne kvinnen også hadde slaver. Håper derfor at de får noen av disse  slavene til å vitne i rettssaken slik at vi får dette skikkelig belyst, og kanskje noen kan gjenkjenne henne.Det kan  jo bli veldig  vanskelig når de går slik tildekket. Kanskje derfor de gjør det for at vi ikke skal se hvem som er med på dette.

Rockohh

Innlegg: 3753
Rockohh
01.03.21 17:58
Strandereng: Hun får nok bare en symbolsk dom på høyst 2 år.
Hvorav et år allerede er sonet i varetekt. Hun er snart helt fri. Alt fordi Norgeer et humanistisk land i alle ledd, og Norge er svak for folk som sier de angrer. Og Norge er svak for syke barn som trengersin mor. Særlig fordi fedrene deres er døde og attpå til var terrorister.
Så denne omtalte IS-kvinnen har gjort alt riktig, hun kastet til og med niqaben da hun landet på norsk jord.

Ja. Her er noe den terrortiltalte kvinnen fortalte:

- Jeg var allerede del av et radikalt miljø og ønsket å bo et sted hvor det ble praktisert. Hvor man kunne praktisere et litt mer radikalt syn på islam, forteller kvinnen.

På dette tidspunkt tilhørte den unge kvinnen miljøet rundt den militante norske islamistgruppen Profetens Ummah, ledet av Ubaydullah Hussain.

Også i politiavhør har 30-åringen fortalt at det å være gift med og passe på Vasquez ville være hennes måte å utføre hellig krig på.

Den nå avdøde Skiens-mannen fortalte henne om handlingene han begikk i kampene i Syria, som medlem av al-Qaida-allierte Jabhat al-Nusra.

-Jeg lo av det, fniste det bort, forteller hun.

Vasques skulle ha fortalt om å ha skåret hodet av en general.

-Tenkte du at det var sant eller bare oppspinn?

- Jeg tenkte ikke at det er oppspinn. Jeg nektet ikke, og sa jeg gjerne skulle gjort det selv.

- Du delvis støttet det han gjorde?

- På den tida - ja.

       Fra Dagbladet. - Deltok i hellig krig.

Gunstein12

Innlegg: 18156
Gunstein12
01.03.21 18:19
Rockohh: Også i politiavhør har 30-åringen fortalt at det å være gift med og passe på Vasquez ville være hennes måte å utføre hellig krig på.
Den nå avdøde Skiens-mannen fortalte henne om handlingene han begikk i kampene i Syria, som medlem av al-Qaida-allierte Jabhat al-Nusra.
-Jeg lo av det, fniste det bort, forteller hun.
Vasques skulle ha fortalt om å ha skåret hodet av en general.
-Tenkte du at det var sant eller bare oppspinn?
- Jeg tenkte ikke at det er oppspinn. Jeg nektet ikke, og sa jeg gjerne skulle gjort det selv.
- Du delvis støttet det han gjorde?
- På den tida - ja.
Fra Dagbladet. - Deltok i hellig krig.

Mulig hun har svart feil i disse avhørene?

DavidSkruiz

Innlegg: 9916
DavidSkruiz
01.03.21 19:13
BornOnThe4thOfJuly: Nå var ikke diskusjonen knyttet til kvinnens eventuelle dårlige moral men mer det kvinnesynet man viser ved å kalle en (eller flere) kvinner feltmadrass. Så her må du fokusere på debattanten som skrev det og ikke på kvinnen. det er debattanten vi her vurderer, ikke kvinnen.

Disse kvinnene er ikke rene feltmadrasser. De er verpemaskiner av barnekrigere, noe som de alle viste utmerket godt.

BornOnThe4thOfJuly

Innlegg: 48929
BornOnThe4thOfJuly
01.03.21 19:30
DavidSkruiz: Disse kvinnene er ikke rene feltmadrasser. De er verpemaskiner av barnekrigere, noe som de alle viste utmerket godt.

Du hadde også behov for å vise fram ditt kvinnesyn ser jeg.

Har du noen gode gloser å bruke på den forrige amerikanske presidenten og hans mange koner og barn eller er det kun kvinner som får den æren å få slike skjellsord?

Tempus

Innlegg: 11865
Tempus
01.03.21 20:09

Et vitne har forsvunnet, om det er i favør eller disfavør sa ikke avisen noe om.

Rockohh

Innlegg: 3753
Rockohh
01.03.21 20:11
Gunstein12: Mulig hun har svart feil i disse avhørene?

He, he, ja! Denne forsvareren må vel kanskje også prøve seg på den nå, som hun har sagt for mye, ved bl.a. å innrømme at hun bevisst har deltatt i hellig krig.

Rockohh

Innlegg: 3753
Rockohh
01.03.21 20:29
Tempus: Et vitne har forsvunnet, om det er i favør eller disfavør sa ikke avisen noe om.

Vitnet skulle forklare om hvorvidt tiltalte forsøkte å komme seg hjem. De ville ha tak i vitnet før tiltalte hadde mulighet til det. Siden de ikke fikk opprettet kontakt med vitnet, ble tiltalte sluppet løs før rettssaken. Så akkurat det var ihvertfall til fordel for IS-dama.

Men er dette så viktig lenger, når hun har innrømmet å ha deltatt i hellig krig ved å være gift med og passe på Vasques. Da var hun ingen "fange" der, men deltok bevisst på sin måte i hellig krig.

Hun har også uttalt seg positivt om ISIL og livet i Syria til kvinner i Norge med henblikk på å få disse til å gifte seg med fremmedkrigere i organisasjonen. Altså forsøk på å verve deltagere til en terrororganisasjon.

Tempus

Innlegg: 11865
Tempus
01.03.21 20:58

Var det ikke tre som dro ned etter anvisning fra henne, og det teller nok en god del i straffeutmålingen. 

McLovin

Innlegg: 13404
McLovin
01.03.21 23:10

Har problemer med å forstå at hun skulle jo bare til Syria og lage mat og stelle hjemme, og bli lokket av flotte hus med svømmebasseng, uten tilsynelatende å ofre en tanke på hvor de flotte husene med svømmebasseng faktisk kom fra. Dukket det bare opp av seg selv?

Corvus

Innlegg: 27047
Corvus
01.03.21 23:32
BornOnThe4thOfJuly: kun kvinner som får den æren å få slike skjellsord?

Ikke kvinner, terrorist-kvinner.

Pernillel

Innlegg: 5545
Pernillel
01.03.21 23:33
Rockohh: Hon ledde Islamiska statens kvinnobrigad i Syrien - nu får Fatin, 33, skyddad identitet och bidrag i Sverige.

Svenskene kan dette med å berike seg selv.

BornOnThe4thOfJuly

Innlegg: 48929
BornOnThe4thOfJuly
01.03.21 23:43
Corvus: Ikke kvinner, terrorist-kvinner.

Men det er noe ulogisk med dette.

Hvorfor ikke da noen skjellsord som går på terroristdelen av dette men istedenfor kun skjellsord som er knyttet til at de er kvinner.

Det er ganske gjennomgående at disse kvinnene ikke får tyn for eventuelle terrorhandlinger de gjør men for det de måtte gjøre i senga eller lignende.

Det er dessverre et godt tegn på at vi har med å gjøre med folk som har et kvinnesyn som ikke er kompatibelt med vestlige verdier.

Jeg ville heller ikke bli overrasket over om de bruker lignende skjellsord overfor andre kvinner de ikke liker som ikke er i nærheten av noe som ligner terror en gang.

Jeg vet at for eksempel Lan Marie Berg har fått en betydelig mengde kjønnsrelaterte skjellsord rettet mot seg og mitt klare inntrykk er at det er fra mange i den samme gruppe som i denne tråden viser sitt kvinnesyn ved karakteristikkene av disse kvinnene.

Det er bare å ta det til seg at man ikke har et vestlig inspirert kvinnesyn og vurdere om det kanskje er noe man skal få seg. Å forsøke å forsvare dette kvinnesynet der man kaller kvinner feltmadrasser etc.  tyder nok ikke på noen som helst vilje til å vestliggjøre sitt kvinnesyn.

(Innlegget ble redigert 01.03.21 23:51)

Klikk for å gå tilbake til toppen