Våre regler
Hvis du leser innlegg på VGD du mener er i strid med våre regler (les reglene her) kan du trykke på dette symbolet over det aktuelle innlegget. VG Nett vil vurdere om innlegget skal fjernes.

Islam Net's kjøp av skytesenter til moske.

NYTT TEMA
Bantor

Innlegg: 1395
Bantor
03.03.21 12:56

Norsk våpenlovgivning er en vits. Hvis du later som om du er "jeger" får du ha våpen som hobby. Hvis du er ærlig må du nøye deg med softgun.

Konkurranse skyting er også en vits. Unntatt sporting og DFS.

IndocteCollectio

Innlegg: 20092
IndocteCollectio
03.03.21 12:57
Rockohh: Islam Net, der den nå terrortiltalte IS-kvinnen ble radikalisert

DU glemte å ta med at islam net er og var sterkt i mot å reise til Syria blant annet, og derfor forlot kvinnen islam net og knyttet seg til profetens ummah hvor hun fant seg til rette og hvor radikaliseringen fortsatte.

(Innlegget ble redigert 03.03.21 13:00)

Gloriana

Innlegg: 9991
Gloriana
03.03.21 13:00
IndocteCollectio: Du tror de er kommende terrorister?? Og hvorfor skulle en muslimsk jente i Norge ikke kunne bedrive jakt eller for eksempel være med på leirdueskyting som WildX har på flere av sine turer?

Nei, det tror jeg alldeles ikke, men jeg blir ikke forbauset om ektemannen setter pris på tilgang til våpen i huset. 

IndocteCollectio

Innlegg: 20092
IndocteCollectio
03.03.21 13:01
Gloriana: Nei, det tror jeg alldeles ikke, men jeg blir ikke forbauset om ektemannen setter pris på tilgang til våpen i huset.

Da kunne de jo bare meldt seg på selv, er jo veldig rart å sende sin kone eller datter?

Gloriana

Innlegg: 9991
Gloriana
03.03.21 13:03
IndocteCollectio: Da kunne de jo bare meldt seg på selv, er jo veldig rart å sende sin kone eller datter?

Jeg skjønner at du er både naiv og uvitende. Hvorfor tror du man må søke om å få eie våpen? 

Rockohh

Innlegg: 4022
Rockohh
03.03.21 13:06
IndocteCollectio: DU glemte å ta med at islam net er og var sterkt i mot å reise til Syria blant annet, og derfor forlot kvinnen islam net og knyttet seg til profetens ummah hvor hun fant seg til rette og hvor radikaliseringen fortsatte.

Nei, jeg glemte ikke det da det ikke hørte hjemme i den bisetningen. IS-kvinnen ble radikalisert hos Islam Net.

IndocteCollectio

Innlegg: 20092
IndocteCollectio
03.03.21 13:07
Gloriana: Jeg skjønner at du er både naiv og uvitende. Hvorfor tror du man må søke om å få eie våpen?

Tydelig at du ikke kjenner godt til wildX og da tviler jeg sterkt på historien din også. Hvis du tror at en jente som er sendt av en kriminell mann/samboer /far etc bare kan cruise gjennom jaktprøve hos wildx er du helt på villspor og vet null om hvordan dette fungerer i organisasjonen.

IndocteCollectio

Innlegg: 20092
IndocteCollectio
03.03.21 13:09
Rockohh: Nei, jeg glemte ikke

Det passet bare ikke å ta med at islam net sitt ståsted gjorde at hun forlot de og trakk til et betydelig mer radikalisert miljø. ja ja

Gloriana

Innlegg: 9991
Gloriana
03.03.21 13:13
IndocteCollectio: Tydelig at du ikke kjenner godt til wildX og da tviler jeg sterkt på historien din også. Hvis du tror at en jente som er sendt av en kriminell mann/samboer /far etc bare kan cruise gjennom jaktprøve hos wildx er du helt på villspor og vet null om hvordan dette fungerer i organisasjonen.

Joda, det kjenner jeg til, men jeg er også et veldig aktivt friluftsmenneske som bruker svært mange timer i året både i fjellet og på jakt og jeg har mange venner og bekjente som driver med det samme. Jeg har ennå til gode å møte en jeger med fremmedkulturell bakgrunn. 

For øvrig var disse eldre enn 25 år også :) 

IndocteCollectio

Innlegg: 20092
IndocteCollectio
03.03.21 13:16
Gloriana: Joda, det kjenner jeg til,

Tydeligvis ikke hvis du tror at disse kvinnene var sendt av kriminelle menn som ikke kunne tatt kurset selv. De hadde ikke kommet igjennom.

 

Gunstein12

Innlegg: 18319
Gunstein12
03.03.21 13:18
IndocteCollectio: Det passet bare ikke å ta med at islam net sitt ståsted gjorde at hun forlot de og trakk til et betydelig mer radikalisert miljø. ja ja

Kanskje hun følte at hun ikke passet inn der, siden islam net er for dødsstraff og steining for utroskap?

IndocteCollectio

Innlegg: 20092
IndocteCollectio
03.03.21 13:18
Gloriana: Jeg har ennå til gode å møte en jeger med fremmedkulturell bakgrunn.

Jeg kjenner til flere jegere med fremmedkulturell bakgrunn som er tilknyttet wildx. Snodig at du ikke har fått med deg dette hvis du kjenner så godt til organisasjonen. Mer og mer tyder på din lille historie bare er oppspinn.

IndocteCollectio

Innlegg: 20092
IndocteCollectio
03.03.21 13:19
Gunstein12: er for dødsstraff

...

Gunstein12

Innlegg: 18319
Gunstein12
03.03.21 13:21
IndocteCollectio: kjenner til flere jegere med fremmedkulturell bakgrunn

Skummelt...

Bantor

Innlegg: 1395
Bantor
03.03.21 13:23

Det er svært så mange som har "behov" for våpen i forbindelse med "jakt" i Norge. Alt vilt på landjorda i Norge, ville holdt til mat i 3 uker for hele befolkningen.

 

IndocteCollectio

Innlegg: 20092
IndocteCollectio
03.03.21 13:25
Bantor: Det er svært så mange som har "behov" for våpen i forbindelse med "jakt" i Norge.

Svært mange har dette kun som en hobby og ikke for å skaffe seg mat, det gjelder vel de fleste egentlig.

(Innlegget ble redigert 03.03.21 13:27)

nissen26

Innlegg: 3939
nissen26
03.03.21 13:28
Tempus: PST er vel klar over dette

ja det er ikke noe å lure på...holder, med god grunn, denne gjengen under nøye oppsikt...heldigvis

Rockohh

Innlegg: 4022
Rockohh
03.03.21 13:29
Tempus: PST er vel klar over dette kjøpet på 60 mill.Og Dagbladet er nok allerede på saken, da de er flinke med islamske forbindelser og transaksjoner. Hva tenker denne nordmannen med som har solgt til denne ekstremistiske organisasjonen? Er det der flere skal radikaliseres, kanskje?

Marius Linge har skrevet boken"Salafisme i Norge - Historien om Islam Net og Profetens Ummah", sammen med Sindre Bangstad. Linge mener Islam Net miljøet toner ned det religiøse fordi de er klar over  hvor kontroversielt det er i storsamfunnet om satsningen blir kjent som en moske eller forkynnelsessenter.

- De prøver nok å generere en litt mer positiv omtale. Det har blitt en rød tråd i arbeidet deres, der de vet at det blir veldig mye negativ oppmerksomhet om de ikke pynter litt på det, sa Linge.

Bantor

Innlegg: 1395
Bantor
03.03.21 13:30

Det er sant at jakt kun er en hobby for mange. 

Hvis du ser på de som har avliving av dyr som yrke, så blir det stilt stadig strengere krav til dyrevelferd og human avliving.

Det nåværende systemet med jegerprøven, er etter min mening helt klart ikke innenfor.....

Det betyr ikke at ikke enkelt personer likevel kan være dyktige jegere. Jakt er også nødvendig i forbindelse med landbruk f.eks.

IndocteCollectio

Innlegg: 20092
IndocteCollectio
03.03.21 13:37
Rockohh: Sindre Bangstad.

har mye fornuftig å komme med han.

på sine websider nå som regel erklærer at de «tar avstand fra» alle former for rasisme og fremmedfiendtlighet, og erklærer at de kun er motstandere av «islamiseringen av Norge» og/eller «innføringen av sharia i Norge». Liknende retoriske strategier som tar sikte på at man skal unndra seg anklager om rasisme finner man både hos den høyreekstreme og islamofobe ideologen Peder Are Nøstvold Jensen (aka Fjordman) samt massemorderen han inspirerte, nemlig Anders Behring Breivik. I noen spesielt avslørende avsnitt i Behring Breiviks klipp-og-lim-traktat 2083: A European Declaration of Independence finner vi at han anbefaler seg selv og sine lesere å omtale den «krigen» mellom muslimer og kristne som han mener alt pågår, og som han ser seg som en del av, som en «kulturkrig» snarere enn en «rasekrig». Skulle man oppriktig mene at det faktisk er snakk om en «rasekrig», anbefaler Breivik her at man «holder det for seg selv, fordi det opplagt vil virke mot sin hensikt å gi åpent uttrykk for disse synspunktene».73 Men denne retoriske og strategiske øvelsen faller Behring Breivik så vel som Fjordman en smule krevende, som det raskt viser seg. I innledningen til del 3 av 2083 anvender Behring Breivik seg av et sitat fra Fjordman hvor sistnevnte høylytt erklærer at «vi ikke vil akseptere noen anklager om rasisme» – hvorpå han fortsetter å skrive side opp og side ned om «den nordiske rasen» og farene ved «raseblanding»

En_ganske_snill_mann

Innlegg: 5081
Bantor: Norsk våpenlovgivning er en vits. Hvis du later som om du er "jeger" får du ha våpen som hobby. Hvis du er ærlig må du nøye deg med softgun. Konkurranse skyting er også en vits. Unntatt sporting og DFS

Er du selv våpeneier, eller er du innsatt i våpenloven og praktiseringen av denne i andre kapasiteter?

Det hadde vært fint med en utfylling rundt det finner utilstrekkelig.

IndocteCollectio

Innlegg: 20092
IndocteCollectio
03.03.21 13:38
Bantor: Det er sant at jakt kun er en hobby for mange.  Hvis du ser på de som har avliving av dyr som yrke, så blir det stilt stadig strengere krav til dyrevelferd og human avliving. Det nåværende systemet med jegerprøven, er etter min mening helt klart ikke innenfor..... Det betyr ikke at ikke enkelt personer likevel kan være dyktige jegere. Jakt er også nødvendig i forbindelse med landbruk f.eks.

Støttes

Bantor

Innlegg: 1395
Bantor
03.03.21 14:21

@ En ganske snill mann

Jeg har tidligere eid våpen. Eier i dag ikke våpen.

Synes folk kan kjøpe seg en hagle, hvis de har sertifikat.

Ellers er DFS greit for de som liker det. 

Det med at alle skal være "jegere" er bare tull....

Rockohh

Innlegg: 4022
Rockohh
03.03.21 14:53
Corvus: Ekstreme islamister og et skytesenter... Finnes det ingen grense for galskapen her til lands...

Ja, der sa du det! Men nå: Kraftige reaksjoner etter Islam Nets kjøp av Oslo-eiendom til 60 mill: - Dette må stoppes. Nettavisen 3.03.21

Alt fra Rødt til FrP vil stoppe virksomheten deres. Islam Net slår hardt tilbake.

- Dette er en ytterliggående organisasjon. Vi kan ikke sitte stille og se på at de får utvide og etablere seg. Disse må bekjempes, sier FrPs innvandringspolitiske talsmann, Jon Helgheim.

- Vi må ha samme tilnærming til en slik ytterliggående gruppering som man jobbet mot uønskede MC-klubber tidligere. Sørge for at de ikke får etablert seg på nye områder, bruke regelverket og hindre at de får utfolde seg som de vil, sier han til Nettavisen.

RoyalGard

Innlegg: 8811
RoyalGard
03.03.21 15:57
Bantor: De kan jo ikke diskriminere noen.

Enig og uenig egentlig :) Basert på deres Ideologi er det ikke innafor, men basert på Norske regler er det innafor..

IndocteCollectio

Innlegg: 20092
IndocteCollectio
03.03.21 16:01
Rockohh: Ja, der sa du det!

Skal de drive skytesenter? 

Videoseven

Innlegg: 7753
Videoseven
03.03.21 16:31
IndocteCollectio: Så du vet ikke at man kan bli født inn i en religion?

Selvfølgelig vet han ikke det.

Han tror det er helt tilfeldig at det er så mange hinduer i India, muslimer i Midtøsten og kristne i vesten.

Jaja, gi nå muslimene skytetrening, så går overgangen til islam litt fortere her i landet.

Haha

En_ganske_snill_mann

Innlegg: 5081
Bantor: Jeg har tidligere eid våpen. Eier i dag ikke våpen. Synes folk kan kjøpe seg en hagle, hvis de har sertifikat. Ellers er DFS greit for de som liker det.  Det med at alle skal være "jegere" er bare tull....

Greit.
Da vet jeg at du har endel innsikt i dette.

Danil

Innlegg: 538
Danil
03.03.21 17:12

Fakta er noe drit. Det viktiske er å kunne hate muslimer. Ps hun forlot Islam net fordi de ikke var radikale nok. Blir som å skylde på alkohol fordi noen blir nakrkomane. Ps 2. muslimer er normenn på lik linje med kristene og ateister. Lik det eller ikke 

Rockohh

Innlegg: 4022
Rockohh
03.03.21 17:42
Videoseven: Jaja, gi nå muslimene skytetrening, så går overgangen til islam litt fortere her i landet. Haha

Fant våpenlager i moske. - Nettavisen 2.01.04

Amerikanske soldater fant fredag et stort våpenlager under et raid i en moske i Bagdad.

32 personer ble arrestert i aksjonen opplyste den amerikanske brigadegeneralen Mark Kimmit fredag ifølge NTB-AFP

De amerikanske soldatene fant tre pakker med sprengstoff TNT, en granatkaster, åtte hjemmelagde granater, utstyr til å lage bomber og to sekker med krutt ifølge brigadegeneral Kimmit.

Flere enn 1000 troende trakk til gatene etter fredagsbønnen i protest mot aksjonen mot den sunnimuslimske al-Tabool-moskeen, melder Reuters.

_ Amerikanske soldater gikk inn i moskeen med skoene på og maskinpistoler i hendene, sier imam Abdulsatar al-Janabi til Reuters. Han legger til at raidet varte i fem timer.

- De tråkket på den hellige Koranen, banket opp noen av de troende og stjal datamaskiner og en donasjonseske, sier han. Imamen hevder lette våpen ble bevart i moskeen for selvforsvar.

Noen av de rasende demonstrantene hevdet en side av Koranen var blitt revet ut. "Gud er stor" og "Amerika er Guds fiende", ropte de taktfast.

Klikk for å gå tilbake til toppen

Siste innlegg