Våre regler
Hvis du leser innlegg på VGD du mener er i strid med våre regler (les reglene her) kan du trykke på dette symbolet over det aktuelle innlegget. VG Nett vil vurdere om innlegget skal fjernes.

Islam Net's kjøp av skytesenter til moske.

NYTT TEMA
Rockohh

Innlegg: 4022
Rockohh
04.04.21 18:44
dortort: Og jeg tror nok at de vil bli det stedet norsk media kommer til å oppsøke ved evnt nyhetshendelse

Her er skjemaet som må fylles ut for å få snakke med Islam Net. - Nettavisen 16.06.16

Før Fahad Qureshi svarte på spørsmål i denne artikkelen, måtte Nettavisen sende over et skjema der vi måtte svare juridisk bindende på en rekke spørsmål.

Islam Net spør om man kan garantere at de ikke skal bli omtalt som ekstrem, radikal, ytterliggående, misjonerende, hatspredende, wahabi eller salafi.

I kontrollskjemaet blir journalistene spurt om de godtar full sitatsjekk, og om intervjuobjektet på hvilket som helst tidspunkt kan trekke alle sitater og at ingenting da blir publisert.

- Er det nødvendig å kontrollere journalister på denne måten?

- Vi kontrollerer ikke journalister på noen måte. De velger selv hva de ønsker å krysse av på, og vi står fritt til å velge å gi intervju til de vi ønsker, sier leder Fahad Qureshi i Islam Net til Nettavisen.

- Nederst i kontrollskjemaet må man krysse av for at skjemaet er juridisk bindende. Hva skjer hvis man bryter med det man har krysset av på i skjemaet?

- Det vil bli vurdert individuelt og alvorligheten av bruddet.

Tempus

Innlegg: 11952
Tempus
04.04.21 19:34

Var det noen journalister som underskrev dette famøse skjemaet?

Det ble altså spurt om en garanti for ikke å bli omtalt som ekstreme, radikale, ytterliggående, misjonerende, hatspredende, wahabi eller salafi.Men det er jo nettopp slik Islam Net er, og folk har fått åpnet øynene for hva slags mennesker som er invitert til Norge.

Rockohh

Innlegg: 4022
Rockohh
06.05.21 21:13
Tempus: Var det noen journalister som underskrev dette famøse skjemaet? Det ble altså spurt om en garanti for ikke å bli omtalt som ekstreme, radikale, ytterliggående, misjonerende, hatspredende, wahabi eller salafi.Men det er jo nettopp slik Islam Net er, og folk har fått åpnet øynene for hva slags mennesker som er invitert til Norge.

Ja, det er jo nettopp hva Islam Net er.

Nå har de politianmeldt SIAN og lederen Lars Thorsen for at de har hengt opp et stort banner på veggen av Aktivitetssenteret Islam Net har kjøpt. Med store bokstaver står det på banneret: OSLO JIHADSENTER, i tillegg til logoen til Islam Net.

Lars Thorsen har i media bekreftet at de står bak, og skrevet en tekst som forklaring:"Den eneste forskjellen på Islam Net og IS, al-Qaida og de andre gode muslimene, er metoden de benytter og hvor travelt de har det med å ødelegge landet de oppholder seg i".

I anmeldelsen ber også Fahad Qureshi om erstatning for skade som er påført eiendommen dekket. Banneret ble boltet fast . Politianmelselsen er ellers for brudd på straffeloven paragraf 351, 353 og 185. I tillegg bes politiet på egenhånd vurdere om det er andre bestemmelser i straffeloven som rammer handlingen.

Anmeldelsen ble levert til politiet 5.mai og saken er omtalt i Vårt Land.

Klikk for å gå tilbake til toppen