Våre regler
Hvis du leser innlegg på VGD du mener er i strid med våre regler (les reglene her) kan du trykke på dette symbolet over det aktuelle innlegget. VG Nett vil vurdere om innlegget skal fjernes.

Opptøyer i Drammen

NYTT TEMA
Doozeren

Innlegg: 421
Doozeren
10.04.21 23:30
Homo_Erectus: han står opp mot de fascistene som angriper SIAN og vil nekte dem å rakke ned på islam.

Bra Lars G. slik må alle rettroende tenke. 

Gunstein12

Innlegg: 18319
Gunstein12
10.04.21 23:32
Hetfield: At representanter for det islamske miljøet i Oslo krever innskrenking av ytringsfriheten i beste sendetid på Debatten, fordi de føler seg krenket av SIANs ytringer, er et tegn på at det fungerer.

Artig debatt!

Doozeren

Innlegg: 421
Doozeren
10.04.21 23:33
Homo_Erectus: Hvordan kan du tro det?

Fordi jeg tolket et innlegg du hadde som at alle som kjemper mot fascister er antifascister. 

Gunstein12

Innlegg: 18319
Gunstein12
10.04.21 23:49
Homo_Erectus: Hva har voldelige AFA med antifascisme å gjøre? NRKs journalist er en idiot siden han kaller dem antifascister.

Javel. Men dette er vel hans mening?
 

Tempus

Innlegg: 11952
Tempus
10.04.21 23:51

Anser ikke SIAN som fascister fordi de er imot at islam skal få innflytelse, ergo kan det ikke være antifascister som demonstrerer mot dem. Det er nok heller noen som ikke tåler at islam blir tråkket på, og slike er ikke det vi kallet antifascister, men urokråker.

Rockohh

Innlegg: 3819
Rockohh
10.04.21 23:57
Tempus: Rock.....dersom det ikke er islamisering av Norge, hva er da problemet med at noen påstår det. Det blir jo bare konspirasjonsteorier som ingen burde bry seg om. Svarte ehall da hyn skrev dette.

Ja, det blir jo som en islamist truer med å dra til en hvis en sier at islam er voldelig. Det du skriver der er logisk for oss, men det er ingen logikk i islam. De vil kriminalisere kritikk av islam. De har andre verdier enn oss og har ikke det gode og det onde som i kristendommen. For islamister er det som er av det onde det som ikke er islam.

pfrog567

Innlegg: 21309
pfrog567
11.04.21 07:57
VivaLV: Sendte "sint" mail til VG. Politiet står jo bare der og lar ungdommen pepre de med steiner som er opp til knyttneve store. Ingen medier dekker saken!!!

Er vel ingen vits i heller å gi tullingene fra begge sider noen oppmerksomhet? Dessuten har media nok med koronaen ser det ut til. Det er den som det er "in" å skrive om..

Men dette er da ingen "sensasjon" lenger. Som vanlig står det noen gamlinger (stort sett) fra SIAN og skriker ut sitt budskap. Og så  kommer det en gjeng med såkalte "anti-rasister", som viser seg å være voldspøbler, og oppfører seg som apekatter igjen.. Helt vanlig.

Rockohh

Innlegg: 3819
Rockohh
11.04.21 08:16
pfrog567: Er vel ingen vits i heller å gi tullingene fra begge sider noen oppmerksomhet? Dessuten har media nok med koronaen ser det ut til. Det er den som det er "in" å skrive om.. Men dette er da ingen "sensasjon" lenger. Som vanlig står det noen gamlinger (stort sett) fra SIAN og skriker ut sitt budskap. Og så kommer det en gjeng med såkalte "anti-rasister", som viser seg å være voldspøbler, og oppfører seg som apekatter igjen.. Helt vanlig.

Men det er nytt, bortsett fra noen blitzere i demonstrasjon for lenge siden, å kaste sten på politiet, og kaste brannbombe mot politihus. Vi ligger etter Sverige der, og politiet bør slå hardere ned på det, før det sklir ut som i Sverige.

fargerik

Innlegg: 71953
fargerik
11.04.21 08:24
pfrog567: Men dette er da ingen "sensasjon" lenger. Som vanlig står det noen gamlinger (stort sett) fra SIAN og skriker ut sitt budskap. Og så kommer det en gjeng med såkalte "anti-rasister", som viser seg å være voldspøbler, og oppfører seg som apekatter igjen.. Helt vanlig.

Same as it ever was. Jeg tipper kvalifisert at neste SIAN-provokasjon kommer i et av Oslos østkantområder hvor det bor mange muslimske innvandrere. Og da er det på han igjen.

(Innlegget ble redigert 11.04.21 08:25)

steep

Innlegg: 1413
steep
11.04.21 08:43

Sian har helt rett i sitt budskap, islam er vold, undertrykkelse,  mishandling, rasisme og terror. 

Det finnes ikke et land i verden som ikke har problemer med islam, i så måte setter i alle fall sian ideologien på dagsorden, det er alt for mange døgenikter i dette landet, og resten av europa som trenger å våkne opp.

Rockohh

Innlegg: 3819
Rockohh
11.04.21 08:47
steep: Sian har helt rett i sitt budskap, islam er vold, undertrykkelse, mishandling, rasisme og terror. Det finnes ikke et land i verden som ikke har problemer med islam, i så måte setter i alle fall sian ideologien på dagsorden, det er alt for mange døgenikter i dette landet, og resten av europa som trenger å våkne opp.

Ja, enig! Derfor trengs SIAN. De er modige.

fargerik

Innlegg: 71953
fargerik
11.04.21 09:05
Rockohh: Ja, enig! Derfor trengs SIAN. De er modige.

De har ikke oppnådd noe, da. Kun å provosere. Hadde de kunnet vise til at de har gjort noe konstruktivt som hadde gitt positive resultater hadde saken vært en annen.

Men deres opplegg og metoder er feilslått. De har ikke utrettet noe som helst annet enn å provosere og legge beslag på politiets ressurser..

(Innlegget ble redigert 11.04.21 09:06)

kval

Innlegg: 17314
kval
11.04.21 09:25
fargerik: De har ikke oppnådd noe, da. Kun å provosere. Hadde de kunnet vise til at de har gjort noe konstruktivt som hadde gitt positive resultater hadde saken vært en annen. Men deres opplegg og metoder er feilslått. De har ikke utrettet noe som helst annet enn å provosere og legge beslag på politiets ressurser..

Hvilket er bevist når de etter 20 år ikke har noen oppslutning ut over at de fremdeles er en liten sekt av en håndfull rasister.

OddFellow

Innlegg: 161
OddFellow
11.04.21 09:29
MagneR: Men hva er best? En dram i Røyken, eller er røyk i Drammen? Ikke-røykere trenger ikke svare.

Tror det blir en dram i Røyken gitt....

Cabal

Innlegg: 13853
Cabal
11.04.21 09:31
Rockohh: Ja, enig! Derfor trengs SIAN. De er modige.

Disse høyreekstremistiske taperne har vi selvfølgelig overhodet ikke noe bruk for. Modige er de kanskje, da deres eneste mål her i livet er å provosere nok til at pøbler angriper dem, selv om de som oftest beskyttes godt av politiet. At disse "motdemostrantene" ikke lærer er helt vilt.

Homo_Erectus

Innlegg: 26805
Homo_Erectus
11.04.21 09:31
fargerik: De har ikke oppnådd noe, da. Kun å provosere. Hadde de kunnet vise til at de har gjort noe konstruktivt som hadde gitt positive resultater hadde saken vært en annen. Men deres opplegg og metoder er feilslått. De har ikke utrettet noe som helst annet enn å provosere og legge beslag på politiets ressurser..

Jeg er helt enig i det du skriver bortsett fra dette " legge beslag på politiets ressurser.."

Det er jo ikke SIAN som legger beslag på politiets resurser, de er de som angriper SIAN som legger beslag på politiets resurser.

Hvis motdemonstrantene hadde respektert ytringsfriheten, ville det vært helt unødvendig å ha politi til stede der.

Columbus_3

Innlegg: 14825
Columbus_3
11.04.21 09:33
Cabal: At disse "motdemostrantene" ikke lærer er helt vilt.

Disse to motpolene er gjensidig avhengig av hverandre. Den ene vil knapt ha noen misjon uten den andre.

fargerik

Innlegg: 71953
fargerik
11.04.21 09:34
kval: Hvilket er bevist når de etter 20 år ikke har noen oppslutning ut over at de fremdeles er en liten sekt av en håndfull rasister.

Jepp. De har ikke bidratt med noe konstruktivt, og har ikke oppnådd noe som helst annet enn å fremprovosere bråk.

For meg som kaller en spade for en spade, betyr det at de ikke har som agenda å bidra med noe konstruktivt, men at målet er å fremprovosere bråk.

Nå kan de som makter det prøve å motbevise det jeg påstår.

fargerik

Innlegg: 71953
fargerik
11.04.21 09:35
Homo_Erectus: Jeg er helt enig i det du skriver bortsett fra dette " legge beslag på politiets ressurser.." Det er jo ikke SIAN som legger beslag på politiets resurser, de er de som angriper SIAN som legger beslag på politiets resurser.

Hva kom først? Høna eller egget? Politiet hadde da ikke trengt å bygge gjerder og utplassere masse mannskaper dersom SIAN hadde droppet sine provokasjoner?

(Innlegget ble redigert 11.04.21 09:36)

Romlingane

Innlegg: 18373
Romlingane
11.04.21 09:40
OddFellow: Tror det blir en dram i Røyken gitt....

Jeg har prøvd både dram i Røyken, røyk i Drammen, røyk i Røyken og dram i Drammen. Ofte flere ganger på samme kveld.

Kent

Innlegg: 131999
Kent
11.04.21 09:43
fargerik: Hva kom først? Høna eller egget? Politiet hadde da ikke trengt å bygge gjerder og utplassere masse mannskaper dersom SIAN hadde droppet sine provokasjoner?

Enig, vi burde ikke tillate demonstrasjoner som noen kan være motstander av.

Homo_Erectus

Innlegg: 26805
Homo_Erectus
11.04.21 09:47
fargerik: Hva kom først? Høna eller egget? Politiet hadde da ikke trengt å bygge gjerder og utplassere masse mannskaper dersom SIAN hadde droppet sine provokasjoner?

Uansett hva vi mener om SIAN, så har de den samme ytringsfriheten som alle andre. De som ikke liker deres meninger, kan holde seg unna så de slipper å høre på dem.

De som vil hindre, undertrykke og nekte meninger de selv ikke liker, har lite og ingenting forstått av demokrati, ytringsfrihet og menneskerettigheter.

Politiet bygger gjerder og utplasserer mannskaper for å beskytte demokratiet og ytringsfriheten mot dem som ikke vil ha demokrati og ytringsfrihet.

Dette er gatens parlament som vil nekte annerledestenkende å komme til orde.

" Politiet hadde da ikke trengt å bygge gjerder og utplassere masse mannskaper dersom SIAN hadde droppet sine provokasjoner?"

Nei, og dersom kona ikke hadde provosert mannen med å svi egget, hadde ikke politiet trengt å pågripe ham og kona hadde ikke trengt å flykte til et krisesenter.

kval

Innlegg: 17314
kval
11.04.21 09:51
Homo_Erectus: Uansett hva vi mener om SIAN, så har de den samme ytringsfriheten som alle andre. De som ikke liker deres meninger, kan holde seg unna så de slipper å høre på dem.

Nettopp. Når det gjelder den ekstreme sekten SIAN ville det vært mest effektivt å tie dem i hjel. La den lille flokken holde på med et 20-talls tilskuere av familie og kompiser. Ikke gi dem mer oppmerksomhet enn fortjent. Det siste gjelder også mediene.

(Innlegget ble redigert 11.04.21 09:52)

fargerik

Innlegg: 71953
fargerik
11.04.21 09:52
Homo_Erectus: Uansett hva vi mener om SIAN, så har de den samme ytringsfriheten som alle andre. De som ikke liker deres meninger, kan holde seg unna så de slipper å høre på dem.

Hva mener du selv at SIAN har bidratt med som har vært positivt og bra for samfunnet?

fargerik

Innlegg: 71953
fargerik
11.04.21 09:53
kval: Nettopp. Når det gjelder den ekstreme sekten SIAN ville det vært mest effektivt å tie dem i hjel. La den lille flokken holde på med et 20-talls tilskuere av familie og kompiser.

Ja. Jeg er enig. Ikke en gang riksdekkende presse hadde brydd seg om dem dersom folk hadde latt dem stå der helt alene.

Columbus_3

Innlegg: 14825
Columbus_3
11.04.21 09:54
fargerik: Hva mener du selv at SIAN har bidratt med som har vært positivt og bra for samfunnet?

Det du spør om har da ikke noe med ytringsfrihet å gjøre.
Det er nærmest en oppfordring til pøbelen.

Langveg

Innlegg: 18150
Langveg
11.04.21 09:57
Homo_Erectus: De som vil hindre, undertrykke og nekte meninger de selv ikke liker, har lite og ingenting forstått av demokrati, ytringsfrihet og menneskerettigheter.

Vil du leggja ned  forbod  mot motdemonstrasjonar? Det er vel ein slags menneskrett  å demontrera mot demonstrantar også? 

Hansaguden

Innlegg: 7252
Hansaguden
11.04.21 10:00
fargerik: Hva mener du selv at SIAN har bidratt med som har vært positivt og bra for samfunnet?

Uansett om man er enig eller uenig med SIAN så har de rett til å ytre seg. Og at noen kaller det rasisme å være motstander av islam er bare for dumt. Da er jeg også rasist, fordi jeg er motstander av all religion. Og mange muslimer er rasister fordi de er motstandere av kristendommen, jødedommen o.s.v.?

Og hva har islam bidratt med som er positivt og bra for samfunnet?

(Innlegget ble redigert 11.04.21 10:05)

fargerik

Innlegg: 71953
fargerik
11.04.21 10:02
Columbus_3: Det du spør om har da ikke noe med ytringsfrihet å gjøre.

Jeg er faktisk i stand til å lese det jeg selv skriver. Må jeg gjenta det med store bokstaver? Altså...hva har SIAN bidratt med som er positivt og konstruktivt? Burde være et enkelt spørsmål som er lett å svare på.

Klikk for å gå tilbake til toppen

Siste innlegg