Våre regler
Hvis du leser innlegg på VGD du mener er i strid med våre regler (les reglene her) kan du trykke på dette symbolet over det aktuelle innlegget. VG Nett vil vurdere om innlegget skal fjernes.

Valgene i USA 2020

NYTT TEMA
Solvgutt1

Innlegg: 19413
Solvgutt1
21.11.20 11:54
Zen0n: Altså... Trump prøver seg jo nå på et jævla statskupp og dermed sette til side et valg han har tapt mer mer enn seks millioner stemmer (and counting). Hvor mye farligere blir det? 
Hva om han lykkes? Hva skjer med demokratiene våre da?

"7. Avsløring av pedofilt nettverk med grener til politiske topper og hollywood. Avdekking av verdensomspennende sexhandel av mindreårige barn og tilbakehenting av disse til familiene. "

Dette listet daben opp som en av Trumps suksesser.

 

Romlingane

Innlegg: 17688
Romlingane
21.11.20 11:55
NoDabForYou: Flere av tingene han har gjennomført i sin periode ville gitt fredsprisen til hvem som helst annen president. Blant annet. 1. Fredsavtaler i midtøsten som 71 år med forhandlinger og endeløse kriger ikke klarte å få til. 2. Ingen nye kriger som første presidenten siden Eisenhower 3. Senket arbeidsledigheten blant svarte og latinamerikansk befolkning mer enn noen annen president, noensinne. 4. Avdekket dyp og utbredt korrupsjon i FBI, CIA og NSA og i de politiske partiene. 5. Normalisering av forholdet til Nord-Korea. Stoppet dem fra å videreutvikle kjernefysiske våpen. 6. Boostet amerikansk økonomi ved å hente tilbake produksjonslinjer fra Kina. 7. Avsløring av pedofilt nettverk med grener til politiske topper og hollywood. Avdekking av verdensomspennende sexhandel av mindreårige barn og tilbakehenting av disse til familiene.

Spenstige påstander.

Teknisk sett så har han ikke startet noen ny krig. Resten er bare påstander.

Zen0n

Innlegg: 47769
Zen0n
21.11.20 11:55
NoDabForYou: Nei

Jo! Og ærlig talt, om du ikke ser det så lever du enten i fornektelse eller så vil du bare ikke se det som alle andre ser.

» The party told you to reject the evidence of your eyes and ears. It was their final, most essential command.”

George Orwell

broren_til_noen

Innlegg: 34256
broren_til_noen
21.11.20 11:56
NoDabForYou: Blir spennende å se hva Sydney Powell legger frem. Hun har en imponerende trackrecord.

Track record i hva da? 

Det faktum at hun er en hengiven QAnon-ist annullerer enhver rekord enhver person måtte ha satt i sitt "tidligere" liv. 

Zen0n

Innlegg: 47769
Zen0n
21.11.20 11:56
Solvgutt1: Dette listet daben opp som en av Trumps suksesser.

OK, jeg burde lest dette tørst. Vi snakker altså om en ordentlig virkelighetsfornekter her.

FringeGirl

Innlegg: 2079
FringeGirl
21.11.20 11:57
NoDabForYou: 5. Normalisering av forholdet til Nord-Korea. Stoppet dem fra å videreutvikle kjernefysiske våpen. 6. Boostet amerikansk økonomi ved å hente tilbake produksjonslinjer fra Kina. 7. Avsløring av pedofilt nettverk med grener til politiske topper og hollywood. Avdekking av verdensomspennende sexhandel av mindreårige barn og tilbakehenting av disse til familiene.

Stoppet NK? De gjør da hva de vil uavhengig av hva Trump måtte si.

og Nr 7 må du gjerne produsere nøytrale, kredible og holdbare linker til (ikke yt videoer og «langt ut på landet» type nettsider) ellers er det bare bullshit fra konspiskrullene.

broren_til_noen

Innlegg: 34256
broren_til_noen
21.11.20 11:59
Solvgutt1: Dette listet daben opp som en av Trumps suksesser.

Med tanke på at Trumpen var godvenn med Epstein er det temmelig sikkert at Den Oransje ikke har hatt en fingernegl med i en slik avsløring. 

Solvgutt1

Innlegg: 19413
Solvgutt1
21.11.20 12:00
Zen0n: OK, jeg burde lest dette tørst. Vi snakker altså om en ordentlig virkelighetsfornekter her.

Jeg skal ikke spekulere i hva vi snakker om, for da får jeg skrivesperre, men på generell basis kan en vel si at det finnes de som tror på disse teoriene, og de som vet at det er tull, men gjengir dem for å lage kvalme, skape kaos, skape mistillit osv. 

broren_til_noen

Innlegg: 34256
broren_til_noen
21.11.20 12:00
NoDabForYou: 5. Normalisering av forholdet til Nord-Korea. Stoppet dem fra å videreutvikle kjernefysiske våpen.

Du har kanskje falt og slått deg litt? 

DennisB

Innlegg: 16785
DennisB
21.11.20 12:08

Nærmere krig med Nord-Korea har verden aldri vært, enn under Trump. Spenstig påstand.

Men på en annen side, så kan akkurat denne konfrontasjonen ha vært svært viktig for å holde Nord-Korea i rekkene framover.

Akkurat det skal Trump få, av meg i det minste. Høyt spill, som etter all sannsynlighet lyktes. NK ønsker ikke krig med USA.

(Innlegget ble redigert 21.11.20 12:13)

modumodd

Innlegg: 3574
modumodd
21.11.20 12:12
PapaSmurf: Dette Trump og Co holder på med er et hån mot rettssystemet, mot demokratiet, mot sunn fornuft og mot sannheten.

Trump lager iallfall mye støy og det kan jo være med hensikt - altså at det finnes en masterplan bak all denne støyen. Hvis usikkerheten skulle bre seg blant de som skal godkjenne valgresultatet i vippestatene, kan det tenke seg at de lar være å skrive under på valgresultatet og hva skjer da? Da får vi et verst tenkelig senario. Landet vil mangle styring og kan ende opp i en tilnærmet borgerkrig mellom alle USAs ulike interessegrupper. Det kan bli en eksplosjon av vold i gatene. Det kan gi Trump muligheten til å forsyne seg - altså ta seg til rette med å hevde at landet må ha noen som styrer og at han peker ut seg selv. Vilt ja, men slettes ikke en umulighet at det er kaos som er masterplanen til Trump. 

En annen mulighet er at høyesterettsjustitiarius John Roberts innkaller Nancy Peloci som rikets president, og at Pelosi og Trump, evt Biden deler oppgavene seg imellom. Den løsningen tviler jeg på kan bli virkelighet i praksis, men grunnloven peker nettopp på en slik løsning.

Den dagen nok vippestater har godkjent valgresultatet slik at Trump ikke kan få 270 valgmenn, setter jeg med ned og skjenker meg en Bache XO. :-)  

(Innlegget ble redigert 21.11.20 12:22)

Zen0n

Innlegg: 47769
Zen0n
21.11.20 12:25
DennisB: Nærmere krig med Nord-Korea har verden aldri vært, enn under Trump. Spenstig påstand. Men på en annen side, så kan akkurat denne konfrontasjonen ha vært svært viktig for å holde Nord-Korea i rekkene framover. Akkurat det skal Trump få, av meg i det minste.

Problemet med denne diskusjonen er at vi aldri får vite hvordan det hadde gått med en annen president.

Når det er sagt - akkurat her skal jeg også gi Trump bittelitt kred, dvs jeg syns det er helt Ok å ta initiativ til slike samtaler, iallefall slik situasjonen var da.

Problemene var det som skjedde etterpå - avtalen de inngikk burde noen i amerikansk UD ha sett nærmere på først da den var altfor løs og for lite forpliktende for NKs del (det var mer en «god jul og godt nyttår»-ønskning). Men Ok, jeg skal her gi han tvilen til gode og si det var et godt forsøk.

Derimot - da disse to inngikk en slags bromance og Trump faktisk skrøt av Kim Jung Uns jerngrep over landet, så gikk det inn på uakseptabelt territorium. Jeg tror nok det er heller få eksil nord-koreanere og menneskerettighetsforkjempere som satte pris på akkurat det.

(Innlegget ble redigert 21.11.20 12:28)

broren_til_noen

Innlegg: 34256
broren_til_noen
21.11.20 12:28

Opplysninger om den planlagte kidnappinga av Michigans guvernør Gretchen Whitmer har vært sparsomme, men nå kommer det piplende litt mer kjøtt på beinet om hvor omfattende og reint ut perverse disse kidnapping/drapsplanene egentlig var. 

Disse idiotene må ganske enkelt være fullstendig rape gale. Heldigvis var de så til de grader talentløse at de ble avslørt og stoppa før de fikk gjennomført noe av det.

Hør på det som leses opp her, det er mildt sagt vanvittig og skremmende saker de skulle gjøre.  

Og alt fordi disse psykopatene ikke ville bli pålagt å bruke munnbind, for da mista de sin frihet.

(Innlegget ble redigert 21.11.20 12:29)

kristofferbd

Innlegg: 307
kristofferbd
21.11.20 12:30

Hvordan kan folk tro på dette skvipet:

«Internasjonale kommunister ledet fra Venezuela sto bak valgfusk som ga valgseieren til Biden»

Ordene ramlet fra Giulianis munn. Hvordan kan en tidligere folkehelt synke så dypt og spre konspirasjonsteorier som man eller ikke hører fra andre enn Alex Jones, eller Christian Paaske i Norge?

 

NoDabForYou

Innlegg: 1506
NoDabForYou
21.11.20 12:37

Håper  den beste presidenten siden Kennedy tar 4 år til  

Zen0n

Innlegg: 47769
Zen0n
21.11.20 12:42
NoDabForYou: Jeg er ikke Trumpist, jeg er antikommunist.

Hva mener du om trumps åpenlyse bromance med kommunistdiktatorer som Kim Jung Un og Xi Jinping?

Xavi7

Innlegg: 10673
Xavi7
21.11.20 13:15

Får sette vår lit til påtalemakten i NYC og at de kommer til bunns i skatteunndragelsene og all korrupsjonen i Trump-systemet. 

DennisB

Innlegg: 16785
DennisB
21.11.20 13:18
Zen0n: Derimot - da disse to inngikk en slags bromance og Trump faktisk skrøt av Kim Jung Uns jerngrep over landet, så gikk det inn på uakseptabelt territorium. Jeg tror nok det er heller få eksil nord-koreanere og menneskerettighetsforkjempere som satte pris på akkurat det.

Jeg tror nok Trump i det leget var lettet over at de to tross alt kom til en slags enighet, eller en forståelse med hverandre. Og han trengte sårt noe å bringe tilbake til det amerikanske folket i form av enighet, og det endte med denne sleivete uttalelsen.

Det sagt, Trump satte verden i stor risiko ved å provosere som han gjorde. Om man i ettertid kan si at det gikk bra, så hadde man ingen holdepunkter om det da det stod på som verst.

Han provoserte også fram et svar fra Iran etter henrettelsen av general Soleimani. Begge hendelsene gikk bra, men man må spørre seg om det var nødvendig å sette verden i den situasjonen.

Hva Kim angår, så er det lett å sitte i USA, eller i Europa for øvrig, og ikke forstå hva det innebærer for en asiat å miste ansikt. I Asia (og i Midt-Østen) er det en fryktelig nedverdigende sak. Jeg har opplevd det på kroppen. Det er nettopp derfor man må trå svært varsomt mot despoter med slik kultur.

(Innlegget ble redigert 21.11.20 13:19)

PapaSmurf

Innlegg: 41301
PapaSmurf
21.11.20 13:27

Litt morsomt at en anti-kommunist ikke ser at Trump gjør det mulig for Kina og Russland å posisjonere seg og styrke seg i forhold til USA. Trump har ikke den finessen en toppolitikere behøver. Putin er langt smartere og langt mer strategisk. Trump tror han kan bruke bølleteknikkene fra amerikansk næringsliv i internasjonal storpolitikk. Det eneste han oppnår er at andre statsledere overser han og heller søker å styrke politiske bånd andre steder. 

Det Trump og de som stemmer på han tror er at USA er så mektige at andre land må føye seg etter dem. Og det har i stor grad vært riktig, men i løpet av disse fire årene med Trump har landet tapt ansikt internasjonalt og er svekket. Og et svekket USA vil nærmest garantert bety et styrket Kina og et styrket Russland. 

America First og MAGA høres nok fornuftig ut for de som sliter med økonomien der borte. Problemet er at det å gjøre en nasjon mektig ikke skjer ved å kun kreve. Man må tilby noe i gjengjeld. Og da må man ha et diplomatisk gen. 

FringeGirl

Innlegg: 2079
FringeGirl
21.11.20 13:59
NoDabForYou: Håper  den beste presidenten siden Kennedy tar 4 år til

Venter på linkene som jeg etterspurte. Eller det hadde du ikke tenkt å svare på for du har bare kopierte påstandene fra en eller annen konspi-nettside. 

William_S3

Innlegg: 10148
William_S3
21.11.20 14:51
Zen0n: Altså... Trump prøver seg jo nå på et jævla statskupp og dermed sette til side et valg han har tapt mer mer enn seks millioner stemmer (and counting). Hvor mye farligere blir det?

Tror vi nesten skal være glad for at han driver med dette og kaster bort tiden sin. Misforstå meg rett han går altfor langt, men GoingKronos nevnte det vel her at han kunne lage i stand mye mer faenskap som feks å angripe Iran eller gjøre noe annet dumt innenriks som gjør langt større skade istedet for å kaste bort tiden sin på håpløse søksmål. 

(Innlegget ble redigert 21.11.20 14:52)

villevesten

Innlegg: 1298
villevesten
21.11.20 15:11

Trump på Twitter: « Big voter fraud information coming out concerning Georgia. Stay tuned!»

Da er det bare å finne frem popcornet igjen.

 

mcdermott

Innlegg: 66830
mcdermott
21.11.20 15:15

Håper  den beste presidenten siden Kennedy tar 4 år til 

--- Så du har en forkjærlighet for presidenter som kommer til makten gjennom utstrakt korrupsjon?

Hva synes du forresten var så bra med demokraten JFK?

GreySerpent

Innlegg: 28022
GreySerpent
21.11.20 15:19
kval: Alle visste at dette ville skje og hvorfor

Nei, ikke alle. 

Alle men en noenlunde fungerende hjerne derimot, de visste at det ville skje, da forhåndsstemmene ble opptalt.

 

PapaSmurf

Innlegg: 41301
PapaSmurf
21.11.20 15:26
villevesten: Trump på Twitter: « Big voter fraud information coming out concerning Georgia. Stay tuned!»

Ja, da er det vel noen som har hørt fra en venn at tanta hans hørte noen i en syklubb fortelle at en kollega hadde en bror som hadde gått i klassen med en som var gift med en som hadde sett at noen hadde fått stemme uten at signaturen på førerkortet lignet på signaturen på balloten. 

BIG FRAUD!

LaGoeba

Innlegg: 19919
LaGoeba
21.11.20 15:30

Et av problemene med Trump sin Twitter er at det har blitt umulig å se hvem som skriver satire og hvem som er seriøse. 

Uansett hvor langt de drar satiren så er det fortsatt lett å blande med de som støtter han.

GreySerpent

Innlegg: 28022
GreySerpent
21.11.20 15:32
NoDabForYou: Når man virkelighetsorienterer seg etter Dagbladet og Vg så stemmer dette.

Les litt twitter og se pressekonferansene hans. Der understreker Donald hver eneste dag hvor barnslig, bortskjemt og oppmerksomhetssyk han er. 

Det er NESTEN sånn at jeg føler medynk med avskummet. 

Zen0n

Innlegg: 47769
Zen0n
21.11.20 15:33
LaGoeba: Uansett hvor langt de drar satiren så er det fortsatt lett å blande med de som støtter han.

Nettopp derfor har flere TV-show sluttet å parodiere dem; virkeligheten overgikk parodiene.

(Innlegget ble redigert 21.11.20 15:33)

GreySerpent

Innlegg: 28022
GreySerpent
21.11.20 15:38
broren_til_noen: Track record i hva da?

Track recorden til Lance Armstrong var også veldig imponerende på et tidspunkt.

Zen0n

Innlegg: 47769
Zen0n
21.11.20 15:40
villevesten: Trump på Twitter: « Big voter fraud information coming out concerning Georgia. Stay tuned!» Da er det bare å finne frem popcornet igjen.

Det er jo ikke bare alle motstandere av Trump og forsvarere av demokratiet slik oppførsel går utover; også fanbasen hans - de som av en eller annen grunn tror på denne åpenbare løgneren - får jo knuste forhåpninger om at dette valget faktisk kan vinnes når han holder på sånn. Det er å kaste blår i øynene på folk, som det heter. I tillegg har jo mange av dem gitt penger til dette sludderet.

Ikke at jeg syns så veldig synd på dem da, men det er jo med i betrakningen om hvilken jævel han er det og.

(Innlegget ble redigert 21.11.20 15:40)

Klikk for å gå tilbake til toppen

Siste innlegg