Våre regler
Hvis du leser innlegg på VGD du mener er i strid med våre regler (les reglene her) kan du trykke på dette symbolet over det aktuelle innlegget. VG Nett vil vurdere om innlegget skal fjernes.

Valgene i USA 2020

NYTT TEMA
Mrsa2

Innlegg: 9626
Mrsa2
01.12.20 16:33
Gaute36: Men heldigvis har Trump kontroll på serveren I Frankfurt og CIA direktøren Gina Haspel er arrestert og sitter i forhør på Gitmo. Så snart, veldig snart kommer sannheten fram. Da vil alt bli avslørt. Det Rudy driver med er bare avledning for å lure alle globalistene.....

Det du skriv her er at Trump bryt amerikansk lov og setter amerikanske borgar i fengsel på Gitmo. 

sjarlenns

Innlegg: 9827
sjarlenns
01.12.20 16:44
Gaute36: Men heldigvis har Trump kontroll på serveren I Frankfurt og CIA direktøren Gina Haspel er arrestert og sitter i forhør på Gitmo.

Det går utrolig mange rykter på nettet for tiden, spesielt på Twitter. Jeg tror jeg venter på bekreftelse fra personer/insidere i den militære etterretningen først. 

Men intet er umulig etter at mer og mer kommer ut om valgsvindelen. 

Antiteist

Innlegg: 6345
Antiteist
01.12.20 16:58

Deilig å se at Trump begynner å retweete meldinger som "hvorfor gidde å stemme republikansk?" nå som republikanerne i alle vippestatene har godkjent og sertifisert valgresultatet. Samtidig begynner det å dukke opp slike meldinger på reklametavler rundt om i Georgia.

Haha!

Zen0n

Innlegg: 48810
Zen0n
01.12.20 17:10
Antiteist: Deilig å se at Trump begynner å retweete meldinger som "hvorfor gidde å stemme republikansk?" nå som republikanerne i alle vippestatene har godkjent og sertifisert valgresultatet. Samtidig begynner det å dukke opp slike meldinger på reklametavler rundt om i Georgia. Haha!

Både og, det er jo helt vilt at disse skal få gjennomgå på denne måten bare fordi de gjorde jobben sin, fulgte loven og dermed gjorde sin demokratiske plikt. Slik kan det ikke fortsette - da er det bare et spørsmål om tid før noen gir etter for presset.

På den annen side - det hadde vært så jævla karma for sykofanten Mitch McConnell om dette skulle velte hans flertall i senatet. 

Han skulle stoppet denne galskapen for lenge siden

(Innlegget ble redigert 01.12.20 17:11)

Mrsa2

Innlegg: 9626
Mrsa2
01.12.20 17:11
sjarlenns: Det går utrolig mange rykter på nettet for tiden, spesielt på Twitter. Jeg tror jeg venter på bekreftelse fra personer/insidere i den militære etterretningen først.  Men intet er umulig etter at mer og mer kommer ut om valgsvindelen.

Det siste når det gjeld forsøket på å svindle det amerikanske folket er at Trump er begynt igjen å sjå på om han kan benåde seg sjølv. 

Mrsa2

Innlegg: 9626
Mrsa2
01.12.20 17:11
sjarlenns: Det går utrolig mange rykter på nettet for tiden, spesielt på Twitter. Jeg tror jeg venter på bekreftelse fra personer/insidere i den militære etterretningen først.  Men intet er umulig etter at mer og mer kommer ut om valgsvindelen.

Det siste når det gjeld forsøket på å svindle det amerikanske folket er at Trump er begynt igjen å sjå på om han kan benåde seg sjølv. 

LaGoeba

Innlegg: 22608
LaGoeba
01.12.20 17:19
Zen0n: Både og, det er jo helt vilt at disse skal få gjennomgå på denne måten bare fordi de gjorde jobben sin, fulgte loven og dermed gjorde sin demokratiske plikt. Slik kan det ikke fortsette - da er det bare et spørsmål om tid før noen gir etter for presset.

Godt det er noen som gjorde jobben sin, i motsetning til Perdue og Loeffler :-) 

PapaSmurf

Innlegg: 44615
PapaSmurf
01.12.20 17:24

Om Trump greier kunststykket der er å lage så mye rot at demokratene tar over senatet så skratter jeg. 

Hadde Trump lyttet til folkeviljen og akseptert et klart og fair tap så hadde Biden fått lite armslag, men brått kan han brått få langt mer makt til å gjennomføre politikken sin. 

At ikke republikanerne ser at Trumps fantasier om juks og bedrag holder på å spenne bein på GOP så det holder. 

(Innlegget ble redigert 01.12.20 17:25)

Gaute36

Innlegg: 1771
Gaute36
01.12.20 17:25

Det du skriv her er at Trump bryt amerikansk lov og setter amerikanske borgar i fengsel på Gitmo. 

 

Beklager, trodde alle ville ta det som en spøk/Parodi. . Som sjarletanen skriver, dette er rykter på Twitter og dermed ikke noe en kan tro på. Hvis en da ikke heter Rustad da

Zen0n

Innlegg: 48810
Zen0n
01.12.20 17:27
Gaute36: Beklager, trodde alle ville ta det som en spøk/Parodi. . Som sjarletanen skriver, dette er rykter på Twitter og dermed ikke noe en kan tro på. Hvis en da ikke heter Rustad da

Jeg to’an :)

DennisB

Innlegg: 18616
DennisB
01.12.20 17:45
Romlingane: First Pet. Jeg er litt usikker på om alle tre blir First Pet eller om det blir Second Pet og Third Pet også, eller om Harris' dyr (hvis hun har) gjør krav på Second Pet.

Haha, ja det tenkte jeg ikke på. First pet selvsagt :)

Xavi7

Innlegg: 12469
Xavi7
01.12.20 17:54
PapaSmurf: Om Trump greier kunststykket der er å lage så mye rot at demokratene tar over senatet så skratter jeg.

Et drømmescenario dette.

vetalt11

Innlegg: 881
vetalt11
01.12.20 18:47
FringeGirl: Si meg, klarer du å gjøre noe annet enn å ralje om det samme om og og igjen? Du og sjarlene her inne gauker jo ikke om annet. Og ingen her inne hører på dere, så hva er vitsen? Hvorfor gauker dere heller ikke til hverandre i det ekkokammeret dere hører til? Skjønner ikke vitsen.

Dere ble "sjokkert" når Trump vant i 2016, dere ble "sjokkert" når Brexit var en realitet, snart blir dere "sjokkert" igjen. 

Dere burde bry dere om sannheten.

villevesten

Innlegg: 1669
villevesten
01.12.20 18:47

Kommentarfeltene i Document sine artikler er fantastisk lesning!

« I følge direktesendingen til "War room" med Steve Bannon skal det i kveld norsk tid stå frem flere varebilsjåfører som sier at de kjørte varebiler med pre-utfylte stemmesedler for Biden igjennom flere delstater i oktober. De har også skrevet under på rettslige dokumenter der de hevder dette. Dette skal skje kl 2 pm et, det vil si kl 20 norsk tid. Mengden stemmesedler det er snakk om skal angivelig være mellom 144.000 og 288.000»

« Biden ser sin egen undergang og ser etter muligheter til å overgi seg. Det svirrer rykter om at han vil ofre Obama og Brennan for å redde sitt eget skinn. Og at det var den egentlige årsaken til at Biden fikk ankelen vridd her om dagen»

« Dette med ankelen skjedde visst paa ¨Old Dominion Road¨.Tilfeldig?»

« Det ble kjørt inn tusener på tusener av falske stemmesedler valgnatten da programmenes algoritmer ikke klarte å få Biden foran Trump fordi Trumpstemmer var så ufattelig mye høyere enn jukserne kunne forestilt seg. Falske ballots er kompromitterende hvis de sjekkes, så de ble holdt tilbake lengst mulig, men da de ble brukt, ble det også nødvendig å holde valgobservatørene unna! Sidney Powell har bildebevisene.»

«Jeg har hørt at en del maskiner likevel ble 'wipet'. Noen høyt på strå tok en samtale med dommeren som opphevet rettsordren. Og på de to timene som det gikk før rettsordren trådte i kraft igjen hadde dominion-folk vært på serverne med en 'update' som ved et 'uhell' slettet hele serveren. Har ikke kilder her og nå, får se hva som kommer.»

« Det nyeste er at de nå har utestengt Giuliani fra høringen i Michigan fordi han ikke har førstehåndskjenskap om valgfusket, det er ganske simpelt gjort.»

 

 

(Innlegget ble redigert 01.12.20 18:53)

LaGoeba

Innlegg: 22608
LaGoeba
01.12.20 18:51
villevesten: Sidney Powell har bildebevisene.

Da er det over folkens. Snakkes i 2024. 

GreySerpent

Innlegg: 29881
GreySerpent
01.12.20 18:56
vetalt11: Dere ble "sjokkert" når Trump vant i 2016, dere ble "sjokkert" når Brexit var en realitet, snart blir dere "sjokkert" igjen.

For å være ærlig, så blir jeg daglig sjokkert av innleggene dine.

FringeGirl

Innlegg: 2215
FringeGirl
01.12.20 19:11
vetalt11: Dere ble "sjokkert" når Trump vant i 2016

Ble ikke sjokkkert i det hele tatt, jeg var den eneste blandt de jeg kjenner som var helt overbevist om at han kom til å vinne. 

Fordi amerikanere = amerikanere.

Brexit kunne jeg ikke gitt mindre blaffen i. 

Så "dere" må du lengre ut på landet med. At du kaller det grapset du tror på for "sannheten" sier i grunn hvor dypt nedi kaninhullet du er. Du - i motsetning til meg - breker i kor sammen med saueflokken de samme argumentene, er tilhenger av de samme konspi-løkene, følger de samme kildene - dere er identiske med hverandre. Se på dere selv; du, Sharlene, Xavi-Maestro, NoDabForYou, Zetta etc..dere breker jo nøyaktig det samme oppgulpet dag inn og dag ut, dere er kopier av hverandre.

Og ikke minst, snart, veldig nært, rett rundt hjørnet, de nærmeste ukene som vi tydeligvis venter på til grava tar oss, skal det skje noe. Et eller annet. Kraken, det store vinnerlottet, himmelen åpner seg og helvete blir oppslukt etc.

Hva skjer med dere når ingenting skjer? Oh well, over til neste konspirasjonsteori? Noe må dere vel fylle livene deres med når dere har ingenting av mening ellers i livet.

(Innlegget ble redigert 01.12.20 19:12)

villevesten

Innlegg: 1669
Brezjnev

Innlegg: 15420
Brezjnev
01.12.20 19:23
villevesten: Biden ser sin egen undergang og ser etter muligheter til å overgi seg. Det svirrer rykter om at han vil ofre Obama og Brennan for å redde sitt eget skinn. Og at det var den egentlige årsaken til at Biden fikk ankelen vridd her om dagen

MAGA er en miljøbevisst bevegelse, som satser stort på gjenbruk. Sist gang var det Brennan som skulle tyste på Obama, i øvrig er opplysningene helt like. Full panikk hos demsene, nå er det rett før Den Store Avsløringen og de involverte er i ferd med å tyste for å redde seg selv. 

Forbilledlig miljøvern.

aIseboy

Innlegg: 9674
aIseboy
01.12.20 19:26
Zen0n: Så for å oppsummere Trump-kampanjens påstander(så langt), hvem er det som har vært med på denne store valgfusk-konspirasjonen vi ikke har sett noen bevis på.

Slike konspirasjonsteorier fra ytre høyre er jo langt fra nytt. I Norge er det jo Arbeiderpartiet som i tiår er de som har styrt og bestemt alt i Norge. Selv de årene de ikke har sittet i regjering. 

På den ene siden involverer de titusenvis av politikere, byråkrater på riks- og lokalt plan over flere tiår - og ingen avslører noe som helst. 

På den andre siden er disse maktpersonene i AP fullstendig talentløse, hjelpeløse og ubrukelige..

Som altså i USA. Her styrer Joe Biden tidenes største konspirasjon. Samtidig som han er så dement at han knapt vet hvilken dag det er.. 

Du skal være ganske på kjøret for å både tro på dette og i tillegg forsøke å overbevise andre. 

Maradona_123

Innlegg: 24702
Maradona_123
01.12.20 19:29
aIseboy: I Norge er det jo Arbeiderpartiet som i tiår er de som har styrt og bestemt alt i Norge. Selv de årene de ikke har sittet i regjering.

Bare vent, når Trump er ute, så kommer Trump-supporterne til å late som at Hillary var president de siste 4 årene.

Ikke ulikt med at de latet som om at Bush Jr aldri eksisterte. 

fazz

Innlegg: 28934
fazz
01.12.20 19:30
villevesten: Dette skal skje kl 2 pm et, det vil si kl 20 norsk tid. Mengden stemmesedler det er snakk om skal angivelig være mellom 144.000 og 288.000»

.

(Innlegget ble redigert 01.12.20 19:31)

Sarella

Innlegg: 20216
Sarella
01.12.20 19:49

"President Donald Trump har levert inn et søksmål der han forsøker å få flere tusen Wisconsin-stemmer diskvalifisert. Søksmålet kommer dagen etter at delstaten kunngjorde Joe Bidens valgseier."

Herregud, kan han ikke bare gi seg nå, han driter seg så totalt ut...

Zen0n

Innlegg: 48810
Zen0n
01.12.20 19:53
Sarella: Herregud, kan han ikke bare gi seg nå, han driter seg så totalt ut...

Ikke at det noen gang var noen fornuft i denne galskapen, men nå begynner det bli ganske slitsomt og krampeaktig ja.

IIHJ

Innlegg: 5137
IIHJ
01.12.20 20:01
Zen0n: Ikke at det noen gang var noen fornuft i denne galskapen, men nå begynner det bli ganske slitsomt og krampeaktig ja.

Så langt har de samlet inn 150 mill USD på valgsvindel galskapen.

Zen0n

Innlegg: 48810
Zen0n
01.12.20 20:11
IIHJ: Så langt har de samlet inn 150 mill USD på valgsvindel galskapen.

Og det er selvfølgelig målet; de har for lengst forstått at de ikke kommer noen vei, men med stadig nye søksmål holder de «trøkket» oppe og dermed også pengeinnkrevingen fra dumme trumpister som fortsatt tror de har en sjanse.

De svindler egne supportere, for å si det som det er.

(Innlegget ble redigert 01.12.20 20:12)

missChance

Innlegg: 57723
missChance
01.12.20 20:27

Bloomberg: 

BREAKING: Attorney General William Barr says the Justice Department has not uncovered evidence of widespread voter fraud that would change the outcome of the 2020 presidential election (via AP)

villevesten

Innlegg: 1669
villevesten
01.12.20 20:28
IIHJ: Så langt har de samlet inn 150 mill USD på valgsvindel galskapen.
One campaign adviser confirmed the $170 million number and said it's a big indication that Trump "isn't going anywhere."
neondian

Innlegg: 13932
neondian
01.12.20 20:36
missChance: BREAKING: Attorney General William Barr says the Justice Department has not uncovered evidence of widespread voter fraud that would change the outcome of the 2020 presidential election (via AP)

Og dermed er Barr ute i kulda, og Trump kan fortelje vidare at FBI er med på svindelen for å få Trump ut av presidentstolen.

dzk

Innlegg: 14214
dzk
01.12.20 20:42

Å herregud, sitter å ser litt på høringer om michigan valget. Rene galehuset, folk som kommer med de drøyeste påstandene. Gull for komikerne i USA det her.

(Innlegget ble redigert 01.12.20 20:43)

Klikk for å gå tilbake til toppen