Våre regler
Hvis du leser innlegg på VGD du mener er i strid med våre regler (les reglene her) kan du trykke på dette symbolet over det aktuelle innlegget. VG Nett vil vurdere om innlegget skal fjernes.

Valgene i USA 2020

NYTT TEMA
Romlingane

Innlegg: 18220
Romlingane
17.01.21 08:25

Nynazistene, rasistene, konspirasjonsteoretikerne, høyreekstremistene og resten av trumpistene har flokket seg på Gab, Telegram, Signal og dedikerte nettsteder der de planlegger aksjonene sine. Men etter kuppforsøket, fordømmelsen og arrestasjonene begynner noen av dem å bli paranoide.

After initial calls from some Trump supporters for armed protests in the lead-up to inauguration day, many are now warning others not to take part - and claiming that the events are "a trap" set up by authorities.

Posts on The Donald, a website full of extreme, violent content and pro-Trump conspiracy theories, have urged people not to attend rallies, describing them as "a set up… by those trying to destroy us."

On messaging platform Telegram, the far-right, anti-immigrant Proud Boys group, some of whose members were identified among the crowd at the Capitol riot, issued a similar warning. "If you see anyone dressed as a Proud Boy out at one of [the protests]," one post read. "They're either a fed [FBI] or Antifa." However, another post urged supporters to "fight back against tyranny" and stated: "there is no political solution".

De fortsetter selvsagt med å hisse hverandre opp og planlegge nye terroraksjoner i ekkokamrene sine.

Bakkus

Innlegg: 5323
Bakkus
17.01.21 08:48
aicat: Det er alltid morsomt å se at noen selv innrømmer at de har fulgt så dårlig med på det som har skjedd i USA de siste årene at de tar i bruk orwellske omskrivinger - slik vi er vant til fra Trump sin side - offentlig (som her) klart sier i fra at løgn er sannhet - og sannhet er løgn!
Så takk for innrømmelsen Bakkus! :-))

Det er absolutt ingenting i argumentene til BLM organisasjonen som går opp i opp med hva statistikkene sier. George Floyd var en rabiat rusavhengig seriekriminell som truet blant annet en gravid kvinne med pistol og døde mest sannsynlig av en fetanyl overdose. Det er mulig at politiet overreagerte på hvordan de håndterte situasjonen som gjorde at hans død skjedde, men det rettferdiggjør ikke uansett tredje verden tilstandene vi var vitne til i sommer og som alle demokrater hyllet opp i skyene selv etter de hadde medført død etter død, plyndring etter plyndring og destruksjon i samtlige av USAs største byer. Det finnes haugevis med hvite personer lignende suspekte drap også har skjedd med fra politiet uten at noe har skjedd i ettertid. Orwellske omskrivninger er noe demokratene med deres operatører i NYTimes, Washington Post, CNN, MSNBC, ABC, osv har monopol på.

Rhabagatz

Innlegg: 32171
Rhabagatz
17.01.21 08:52
Bakkus: Det er absolutt ingenting i argumentene til BLM organisasjonen som går opp i opp med hva statistikkene sier. George Floyd var en rabiat rusavhengig seriekriminell som truet blant annet en gravid kvinne med pistol og døde mest sannsynlig av en fetanyl overdose. Det er mulig at politiet overreagerte på hvordan de håndterte situasjonen som gjorde at hans død skjedde, men det rettferdiggjør ikke uansett tredje verden tilstandene vi var vitne til i sommer og som alle demokrater hyllet opp i skyene selv etter de hadde medført død etter død, plyndring etter plyndring og destruksjon i samtlige av USAs største byer. Det finnes haugevis med hvite personer lignende suspekte drap også har skjedd med fra politiet uten at noe har skjedd i ettertid. Orwellske omskrivninger er noe demokratene med deres operatører i NYTimes, Washington Post, CNN, MSNBC, ABC, osv har monopol på

Har har vi det igjen. "Hyllet". Verken mer eller mindre.

Enkelt å argumentere når man finner opp premisser som passer ens argumentasjon:
Eks.:
Bakkus er en betalt russisk agent og skriver derfor bare vås.

Det kan bli fine debatter på denne måten, eller? Dette er jo problemet i dag, man finner opp sine egne fakta og argumenterer med bakgrunn i disse. Barbari, og det vestlige sivilisasjons mulige undergang. Det er slikt man kan forvente i Kairos eller Mogadishus dårligere nabolag.

 

(Innlegget ble redigert 17.01.21 08:55)

Bakkus

Innlegg: 5323
Bakkus
17.01.21 08:55
Zen0n: Helt riktig at det ikke kan sammenlignes - det MAGA-folka gjorde var mye verre. De gikk til angrep på en demokratisk institusjon for å sabotere et demokratisk møte for å ødelegge et demokratisk valg. Kun fordi de ikke likte valgresultatet (eller fordi de har blir løyet til om at valget ble «stjålet»). De forsøkte å kidnappe og drepe høytstående politikere som ikke hadde danset etter trumps pipe. Pøblene i kjølvannet av BLM og Antifa er det ingen som støtter. Langt mindre er det noen politikere som fyrer dem opp eller sier «i love you» til dem etter de har skapt anarki, kaos og drept folk. Men selv om disse opptøyene var grusomme så utgjorde de aldri noen trussel og angrep på politikere og politiske institusjoner. De hadde ikke laget mord- pg kidnappingsplaner. Dine meningsfeller, MAGA-terroristene, er der i egen særklasse.

Det er haugevis av ting som ikke går opp i opp med det valget. Har nevnt mye av det tidligere. At demokratene kommer til å nekte for investigering av valget og måten stemmer ble telt opp på sier det meste. Kamala Harris selv postet på Twitter link til innsamlingsaksjon for kausjon for de få som ble fengslet av de tusener som bedrev vandalisme i sommer. Absolutt ingen demokrater tok ordentlig avstand fra det. Selv etter drap etter drap og destruksjon etter destruksjon var det bare full hyllest for denne organisasjonen, og fra noen rettferdiggjøring av det som skjedde, og benektelse for hva som faktisk skjedde.

(Innlegget ble redigert 17.01.21 08:56)

Romlingane

Innlegg: 18220
Romlingane
17.01.21 09:05
Bakkus: Orwellske omskrivninger er noe demokratene med deres operatører i NYTimes, Washington Post, CNN, MSNBC, ABC, osv har monopol på.
HLund

Innlegg: 21810
HLund
17.01.21 10:01
Bakkus: nekte for investigering av valget

Nekte for investigering av valget? Hva i alle dager skal det bety?

johnky

Innlegg: 40
johnky
17.01.21 10:15

Er det noen valg i amerikansk historie som har blitt mer "investigert" enn dette valget?

Er jo en rekke uavhengige som har etterforsket dette valget og alle seriøse har vel kommet til samme konklusjon ? Ingen beviser for systematisk juks og det sikreste valget noensinne.

Cabal

Innlegg: 13760
Cabal
17.01.21 10:16
Bakkus: At demokratene kommer til å nekte for investigering av valget og måten stemmer ble telt opp på sier det meste

Valget har altså foregått på en veldig bra måte, bortsett fra der republikanerne har forsøkt å jukse. Skjønner jo at de mest gale i USA tror på fjaset til terroristen Trump.

Zen0n

Innlegg: 48732
Zen0n
17.01.21 10:25
Bakkus: Det er haugevis av ting som ikke går opp i opp med det valget.

Nei, alt går opp.

GreySerpent

Innlegg: 29239
GreySerpent
17.01.21 10:32
Bakkus: Det er haugevis av ting som ikke går opp i opp med det valget. Har nevnt mye av det tidligere. At demokratene kommer til å nekte for investigering av valget og måten stemmer ble telt opp på sier det meste. Kamala Harris selv postet på Twitter link til innsamlingsaksjon for kausjon for de få som ble fengslet av de tusener som bedrev vandalisme i sommer. Absolutt ingen demokrater tok ordentlig avstand fra det. Selv etter drap etter drap og destruksjon etter destruksjon var det bare full hyllest for denne organisasjonen, og fra noen rettferdiggjøring av det som skjedde, og benektelse for hva som faktisk skjedde.

Hahaha

Jasså, er du en slik. Får tilbakevist alt tullballet du gulper opp, men bare venter noen dager for å repetere dem på nytt. Helt til folk går lei av å svare på søpla di?

KansjeD

Innlegg: 11502
KansjeD
17.01.21 10:37
Bakkus: full hyllest for denne organisasjonen

Så du tror fortsatt at det er en ORGANISASJON? :D

aicat

Innlegg: 23690
aicat
17.01.21 11:47
Rhabagatz: Har har vi det igjen. "Hyllet". Verken mer eller mindre.

Jeg bruker meget sjelden tid på å kommentere stråmenn som dette - basert på løgn.

Romlingane

Innlegg: 18220
Romlingane
17.01.21 12:00
HLund: Nekte for investigering av valget? Hva i alle dager skal det bety?

Jeg mistenker dårlige engelskkunnskaper, google translate og dårlige norskkunnskaper.

Fago

Innlegg: 5398
Fago
17.01.21 15:25
Bakkus: Det er haugevis av ting som ikke går opp i opp med det valget.

Som hva da? Dokumentasjon, takk.

Viracocha

Innlegg: 13901
Viracocha
17.01.21 16:27

Merkelig denne privatjet skrulla som gjør victory ved ramponert capitol.

Arrested private-plane-riding-domestic-terrorist-Christian-realtor boasting “My fame is solid” is so unintentionally amusing.

KansjeD

Innlegg: 11502
KansjeD
17.01.21 16:32
Bakkus: Det er haugevis av ting som ikke går opp i opp med det valget.

Og likevel klarte ikke republikanerne å bevise noe som helst valgtfusk i over 60 rettsaker som ble ført. Der sa til og med advokaten at han IKKE hevdet at det hadde foregått valgfusk.

Og de har heller ikke klart å legge frem noe som MINNER om bevis for utallige journalister og medier som mer enn gjerne vil lage en stor nyhetssak av at valgfusk omsider kan avsløres... Ikke FNUGG av bevis!

(Innlegget ble redigert 17.01.21 16:33)

Viracocha

Innlegg: 13901
Viracocha
17.01.21 16:51

Mon tro hvor mange som etterhvert vil føle seg grundig rundlurt av quislingen når det begynner demre for dem?

Far-right extremists call for the execution of 'coward' Trump after he asks for calm following riot:

keizersoze

Innlegg: 17288
keizersoze
17.01.21 17:11
Viracocha: Far-right extremists call for the execution of 'coward' Trump after he asks for calm following riot:

Dette er vel egentlig bra. Nå er det vel færre som gidder å støtte fyren.

Han blir vel værende rundt om uansett. Men tidi å se hvor fort det snur..Hvem er lederen deres nå da? Trump sa jo i love you  til de, så det er vel ikke mange som har overgått det?

Tyrmann

Innlegg: 1210
Tyrmann
17.01.21 17:16
keizersoze: Han blir vel værende rundt om uansett. Men tidi å se hvor fort det snur..Hvem er lederen deres nå da? Trump sa jo i love you  til de, så det er vel ikke mange som har overgått det?

Arvtakeren til Trump skulle være Josh Hawley, Han heiet og knyttet neven i det bermen skulle storme Capitol. Kansas city sier at han har blod på hendene i forhold til kuppforsøket 6. januar.

 

fargerik

Innlegg: 71221
fargerik
17.01.21 17:46

Fatt mot, folkens. Nå kan vi begynne å telle timer, ikke dager før den gale despoten er ute.

keizersoze

Innlegg: 17288
keizersoze
17.01.21 21:34
fargerik: Fatt mot, folkens. Nå kan vi begynne å telle timer, ikke dager før den gale despoten er ute.

Faktisk mer spent på om han får lov å være ute så veldig lenge...Er visst en del som vil ha ham inn i litt mindre lukrative boliger enn det han er vant med. Det kan jo bli spennende.

Selv om en slimål som han nok greier å slime seg unna noe slikt også.

Romlingane

Innlegg: 18220
Romlingane
17.01.21 21:43
Viracocha: Merkelig denne privatjet skrulla som gjør victory ved ramponert capitol. Arrested private-plane-riding-domestic-terrorist-Christian-realtor boasting “My fame is solid” is so unintentionally amusing.

Hun reklamerte også for firmaet sitt mens hun var med på å bryte seg inn. Hsynes også at hun ikke fortjener noen straff og at Trump bør benåde henne.

Bakkus

Innlegg: 5323
Bakkus
17.01.21 23:07
Rhabagatz: Det kan bli fine debatter på denne måten, eller?

Det kan det ikke bli ettersom sosiale medier forbyr all snakk om valgfusk. Uavhengig av hvilke argumenter som kommer frem.

PapaSmurf

Innlegg: 43378
PapaSmurf
17.01.21 23:10

Jeg har sett innsettelsen av Clinton, George W Bush, Obama og Trump. 

For fire år siden satt jeg der vantro og lurte på hva slags president han ville bli. Men selv om jeg var negativ kunne jeg ikke forestille meg splittelsen, uroen og hatet han skapte.

Han skal ha honnør for én ting. Han har vist oss hvor skjørt demokratiet er om vi ikke står opp for det. 

På onsdag er det endelig tid for en ny president. selv om den sittende presidenten har skapt et USA der man må sende titusener av soldater inn i Washington og statenes hovedsteder for å forsøke å la folkets vilje skje fyllest så blir dette en gledens dag. På tross av at Trump etterlater et USA i mental ruin. 

Dette er første gang jeg kommer til å feire et annet lands maktoverføring. Her blir det TV-kveld med Burger, dirty fries og Brooklyn Lager. Anbefaler alle andre å lage en amerikansk fest på onsdag. 

Maradona_123

Innlegg: 24557
Maradona_123
17.01.21 23:14
PapaSmurf: Her blir det TV-kveld med Burger, dirty fries

Høres ut som ca. det samme Trump pleier å ha til middag.

;)

Romlingane

Innlegg: 18220
Romlingane
17.01.21 23:15
Bakkus: Det kan det ikke bli ettersom sosiale medier forbyr all snakk om valgfusk. Uavhengig av hvilke argumenter som kommer frem.

Løgn.

PapaSmurf

Innlegg: 43378
PapaSmurf
17.01.21 23:16
Maradona_123: Høres ut som ca. det samme Trump pleier å ha til middag. ;)

Ja, men Biden ser litt ut som han er en grønnsakssuppe-type. Det gidder jeg ikke :)

Edit: Google sier pasta og iskrem er hans favoritter. 

Da heier jeg heller på den demokratiske presidenten og spiser MAGA-mat :)

(Innlegget ble redigert 17.01.21 23:17)

xavi-maestro

Innlegg: 7692
xavi-maestro
17.01.21 23:18
PapaSmurf: Men selv om jeg var negativ kunne jeg ikke forestille meg splittelsen, uroen og hatet han skapte.

Det blir så utrolig feil å legge denne splittelsen, uroen og hatet så til de grader på Trump. Han ble valgt nettopp pga denne splittelsen, uroen og hatet.

Bakkus

Innlegg: 5323
Bakkus
17.01.21 23:18
Romlingane: Løgn

Nei, det er forbudt på youtube og alle andre steder.

Maradona_123

Innlegg: 24557
Maradona_123
17.01.21 23:21
xavi-maestro: Det blir så utrolig feil å legge denne splittelsen, uroen og hatet så til de grader på Trump.

Ja, vi vet du liker fyren.

Klikk for å gå tilbake til toppen

Siste innlegg