Våre regler
Hvis du leser innlegg på VGD du mener er i strid med våre regler (les reglene her) kan du trykke på dette symbolet over det aktuelle innlegget. VG Nett vil vurdere om innlegget skal fjernes.

Valgene i USA 2020

NYTT TEMA
oddvar_kjempebra

Innlegg: 28027
oddvar_kjempebra
06.05.21 14:08
Zen0n: Det kan jeg aldri tro at det vil gjøre. Når de i utgangspunktet har festet all sin lit til en patologisk løgner og tror på ting det ikke finnes fnugg av bevis på, så er det ingen grunn til å tro at enda en kontroll (det har vært flere allerede) vil overbevise dem.

Helt enig. Uansett hvor mye bevis de får fremlagt så vil de nekte.

Dette er religion. De har bestemt seg for svaret først og det er kun det som peker på at svaret er riktig de vil forholde seg til.

Zen0n

Innlegg: 48863
Zen0n
06.05.21 16:23
Noreger: Mange av disse "opptellingene" er egentlig bestillingsverk fra den andre siden for å "bevise" at alt gikk riktig for seg.

Men Cyber Ninjas er seriøse og nøytrale liksom?

Hvordan kan du vite dette egentlig?

idiomatisk

Innlegg: 3665
idiomatisk
06.05.21 17:44
oddvar_kjempebra: Helt enig. Uansett hvor mye bevis de får fremlagt så vil de nekte.

Jeg tror valget var rigget på "lovlig vis" :p 

Jeg tror demokratene i samarbeid med Big Tech sendte Trump ut av det hvite hus med helt koordinerte kampanjer mot Trump. Jeg har null problem med å tro at 81 millioner hater Trump grunnet mange av disse tvilsomme eventyrfortellingene som til stadighet ble "avslørt" om Trump. Mediene i USA er en katastrofe, og må dele skyld med Trump for alt dette kaoset. 

Men samtidig er det jo kostelig at Biden med bare litt over 52% approval fikk sånn 15 millioner stemmer flere enn Obama som hadde 63% approval 

(Innlegget ble redigert 06.05.21 17:46)

Videoseven

Innlegg: 7753
Videoseven
06.05.21 17:45
Zen0n: Det kan jeg aldri tro at det vil gjøre. Når de i utgangspunktet har festet all sin lit til en patologisk løgner og tror på ting det ikke finnes fnugg av bevis på, så er det ingen grunn til å tro at enda en kontroll (det har vært flere allerede) vil overbevise dem.

Det har ikke vært en slik kontroll som dette.

Det vil selvfølgelig være noen som aldri godtar noen som helst bevis, men det er ikke denne gruppen som må overbevises.

Det er 50 millioner som fremdeles tror valget ble stjålet. Hvis denne kontrollen kan redusere dette tallet til 20 millioner, så er det verd det. Da vil 55 millioner Trump-velgere godta valgresultatet.

En bør unngå at folk er bevæpnet med AR-14 neste gang kongressen stormes.

Jeg personlig ville aldri godtatt et valg uten ID eller blekk på fingeren.

Det virker som kontrollen er ganske nøye. De har kamera som viser om en poststemme er brettet og om signaturen er skrevet av et menneske.

Det er en ganske åpen prosess med live kamera døgnet rundt. 

(Innlegget ble redigert 06.05.21 17:46)

Noreger

Innlegg: 1702
Noreger
06.05.21 20:18
Zen0n: Men Cyber Ninjas er seriøse og nøytrale liksom? Hvordan kan du vite dette egentlig?

Som sagt, å telle om samme stemmene gang på gang har ingen effekt. Det er ikke DER problemet ligger. 

   Når, forhåndsstemmer i byene (for eksempel) ble underlagt mindre kontroll enn tilsvarende i distrikter vil dette gi en ulikhet med hensyn til valgintegritet. 

   Det var DETTE som var hovedgrunnen til flere av statene det er snakk om. 

    26 av 26 kongress-seter som var på vippen gikk til det rød laget. Samtidig var det flere byer hvor stemmetallet til de blå økte betydelig siden Obama vant og det til tross for at de røde hadde flere stemmer iblant ikke-hvite enn de har hatt på lenge. 

      Det blå teamet har gjort en kjempejobb med å sabotere denne prosessen. De fortsetter å fkusere på stemmeopptelling istedenfor prosessen som var gal. 

     

     Det er et stort problem når halvparten av de som stemte tviler på valgresultatet. Om en bare skal forkaste dette og si at "de fleste er republikanere", som det har blitt gjort, har en jo i praksis forsterket skepsisen til valgresultatet. Hvis de ikke var bekymret hadde de jo gått med på skikkelige undersøkelser og rettsvesenet hadde ikke avvist alle søksmål heller. 

       Uansett er nok dette løpet kjørt for det rød teamet. Mange av dem har vel nå begynt å innse at de neppe vil ha noen politisk makt i USA i uoverskuelig framtid, for både Dominion maskinene og det samme apparatet vil være der neste gang. 

Zen0n

Innlegg: 48863
Zen0n
07.05.21 09:14
Noreger: Når, forhåndsstemmer i byene (for eksempel) ble underlagt mindre kontroll enn tilsvarende i distrikter vil dette gi en ulikhet med hensyn til valgintegritet.

KAn du dokumentere dette?

Klikk for å gå tilbake til toppen

Siste innlegg