Våre regler
Hvis du leser innlegg på VGD du mener er i strid med våre regler (les reglene her) kan du trykke på dette symbolet over det aktuelle innlegget. VG Nett vil vurdere om innlegget skal fjernes.

Valgene i USA 2020

NYTT TEMA
LaGoeba

Innlegg: 21579
LaGoeba
01.12.20 11:50
Zen0n: men hvem er i nærheten av Trump når det kommer til korrelasjonen mellom evneveikhet og popularitet?

I Norge er det vel Reikerås og Kjetil Dreyer som jeg vil si er de som kan sammenlignes. Men de er jo ikke i nærheten av det Donald har fått til.

DennisB

Innlegg: 18008
DennisB
01.12.20 12:07
Maradona_123: Biden ønsker nemlig å ha en katt i Det hvite hus.

Jeg regner med at denne katten i så fall ikke får en offentlig tittel.

I motsetning til i Thailand. Der ble kongens hund Fufu offisielt tildelt tittelen Air Chief Marshall, den høyeste graden i Luftforsvaret, etter en høytidelig seremoni.

Da hunden døde i 2015 ble det i tillegg gitt 4 dagers sørgehøytid etter buddhistisk tradisjon. Det ble også foretatt arrestasjoner mot de som uttalte seg kritisk til sirkuset i media.

Så langt går vel ikke Det hvite hus, antar jeg..

(Innlegget ble redigert 01.12.20 12:17)

sentry4

Innlegg: 5434
sentry4
01.12.20 13:07

«Ja, men hvem er i nærheten av Trump når det kommer til korrelasjonen mellom evneveikhet og popularitet?»

Jeg tror det er vanskelig å finne noen - selv internasjonalt. Det skal godt gjøres å finne noen i ledende stillinger som er mindre kvalifisert for - og samtidig mindre interessert i - jobben og hva den egentlig innebærer. 

 

broren_til_noen

Innlegg: 34589
broren_til_noen
01.12.20 13:08

Fooliani er igjen ute i en ny "høring" og prater tøv. 

Brian Tyler Cohen forklarer det hele ganske godt etterpå. Flere ting jeg ikke visste faktisk. 

trondhjem

Innlegg: 11751
trondhjem
01.12.20 13:31
zetta: Msm vil ikke ta i valgsvindelpåstandene. Det er total sensur.

Nei, det er sunn fornuft. 

Vi skal alle være glade for at anklager uten beviser ikke fører til reaksjoner/konsekvenser for den som anklages. Tenk etter og du vil forstå hvorfor det bør være slik. 

Lew_Ashby

Innlegg: 8698
Lew_Ashby
01.12.20 14:20
zetta: Dette med kildekritikk og faktasjekk er ikke så enkelt.

Denne setningen oppsummer Trump-supporterne perfekt.

GreySerpent

Innlegg: 29293
GreySerpent
01.12.20 14:22
Lew_Ashby: Denne setningen oppsummer Trump-supporterne perfekt.

Også legges det ved en link fra www.wemakeconspiracies.com

Zen0n

Innlegg: 48769
Zen0n
01.12.20 14:24

Så for å oppsummere Trump-kampanjens påstander(så langt), hvem er det som har vært med på denne store valgfusk-konspirasjonen vi ikke har sett noen bevis på.

Den omfatter iallefall disse:

- Joe Biden (selvfølgelig )

- Demokratene

- Republikanske valgmedarbeidere i vippestater der Trump tapte

- Republikanske tjenestepersoner i vippestater Trump tapte

- Den republikanske guvernøren i Georgia (og Arizona?).

- Smartmatics og Dominion

- Homeland security

- FBI

- Justisdepartementet

- Dommere

- George Soros

- MSM, inkludert noen av Fox News-hostene.

- Myndighetene i Venezuela (?)

Jeg har noen spørsmål her:
Hvordan har alle disse koordinert valgfusket? Har de hatt hemmelige møter? Per e-post (ikke private servere vel?)? 

Eller kanskje hele covid-hoaxen bare er en unnskyldning for å bedre videokonferanseteknologien for å muliggjøre koordineringen og kommunikasjonen mellom alle disse?

Mitt andre spørsmål: hvordan skjedde jukset konkret? På den ene siden hører jeg om døde som stemte, om ekstrastemmer som ble lagt inn, om Trump-stemmer som ble brent osv. På den annen side hører jeg at det visstnok bare vare å endre programvaren på stemmemaskinene for å omgjøre Trump-stemmer til Biden-stemmer. Hvis det er riktig, hva var da vitsen med alle disse døde som stemte og ekstrastemmene? 

Mitt tredje spørsmål: hvilket motiv har de republikanske guvernørene og tjenestepersonene hatt for å delta i fusket? Er det innpass i pedofiliringen de ønsker? 

Fint hvis noen av forumets trumpister kan oppklare med informasjon fra sikre kilder så vi får svar på dette mysteriet en gang for alle.

(Innlegget ble redigert 01.12.20 14:27)

JRza

Innlegg: 15921
JRza
01.12.20 14:25

Hadde vært interessant å høre hvordan trumpistene forsvarer drapstrusler fra Trumps allierte. Ikke lenge siden Bannon ønsket Dr. Fauci halshogget. Er trumpismen fortsatt opptatt av å forsvare demokrati og ytringsfrihet?

Kanskje en av disse "nøytrale" på vgd kan svare? 

engafever

Innlegg: 21462
engafever
01.12.20 14:31
JRza: Hadde vært interessant å høre hvordan trumpistene forsvarer drapstrusler fra Trumps allierte.

Dette har blitt den nye virkeligheten, som ikke er spesielt overraskende.

https://edition.cnn.com/videos/politics/2020/12/01/digenova-krebs-threat-bts-ac360-vpx.cnn

 

JRza

Innlegg: 15921
JRza
01.12.20 14:41
engafever: virkeligheten

Det er skremmende at ikke hele USA reagerer samstemt i slike situasjoner. Moscow Mitch er tydeligvis opptatt av å holde munn fram til jobben hans er sikret i Georgia, men hva med såkalte "moderate" republikanere? Slike uttalelser ser man i land man absolutt ikke har lyst til å sammenligne seg med. GOPs USA er det nærmeste man kommer Midtøsten her i Vesten: kontroll over kvinner, religiøs fanatisme, konspirasjonsteorier på steroider, usunn nasjonalisme etc. 

Zen0n

Innlegg: 48769
Zen0n
01.12.20 14:57
JRza: Det er skremmende at ikke hele USA reagerer samstemt i slike situasjoner. Moscow Mitch er tydeligvis opptatt av å holde munn fram til jobben hans er sikret i Georgia, men hva med såkalte "moderate" republikanere? Slike uttalelser ser man i land man absolutt ikke har lyst til å sammenligne seg med

Republikanerne står for det absolutt verste sviket - sammen med medløperne i Fox News. De setter parti foran nasjonen. Jeg håper dette får konsekvenser i en eller annen form.

Donald Trump er en psykopat, narsissist, sosiopat (you name it), og han handler som forventet, men det er republikanerne i kongressen og partiledelsen som skal være de voksne og stå opp mot slike bøller. Hadde de rykket tidlig ut og sagt at alt dette valgfusk-pratet er humbug så hadde kanskje ikke store deler av partiets velgermasse trodd på dette tullet. Da hadde Trump blitt forvist til å føre en enslig kamp, isolert. I stedet bidrar de, med sin taushet, til å gi påstandene legitimitet og de påfølgende skadene dette får for det amerikanske demokratiet og tilliten til samfunnet.

I tillegg dytter de egne partifeller under bussen - de som får "drittjobben" med å ratifisere valget (som Kemp og Raffensperger) får drapstrusler og må ha beskyttelse. Partiledelsen burde beskytte dem - ikke stilltiende bidra til det hele.

Dette er utilgivelig av Mitch McConnell og andre republikanske partitopper og tenderer til forræderi, spør du meg. 

Brezjnev

Innlegg: 15338
Brezjnev
01.12.20 15:00
Zen0n: Mitt andre spørsmål: hvordan skjedde jukset konkret? På den ene siden hører jeg om døde som stemte, om ekstrastemmer som ble lagt inn, om Trump-stemmer som ble brent osv. På den annen side hører jeg at det visstnok bare vare å endre programvaren på stemmemaskinene for å omgjøre Trump-stemmer til Biden-stemmer. Hvis det er riktig, hva var da vitsen med alle disse døde som stemte og ekstrastemmene?

Tror forklaringen er at Trump fikk så enormt mange stemmer at maskinene brøt sammen, og de måtte gå til plan B. Som altså var å kjøre inn valgkampbussene med BIDEN/HARRIS i kjempestore bokstaver på sidene, gå ut av bussen og fylle ut stemmesedler mot siden på bussen. Tror de kalte det for Operation Totally Secret.

At softwaren brøt sammen beviser i hvert fall at det var Chavez som lagde den. Det var jo varemerket hans, at alt han tok i ble til dritt. 

Seems legit synes nå jeg.

(Innlegget ble redigert 01.12.20 15:00)

Zen0n

Innlegg: 48769
Zen0n
01.12.20 15:10
Brezjnev: Tror forklaringen er at Trump fikk så enormt mange stemmer at maskinene brøt sammen, og de måtte gå til plan B. Som altså var å kjøre inn valgkampbussene med BIDEN/HARRIS i kjempestore bokstaver på sidene, gå ut av bussen og fylle ut stemmesedler mot siden på bussen. Tror de kalte det for Operation Totally Secret. At softwaren brøt sammen beviser i hvert fall at det var Chavez som lagde den. Det var jo varemerket hans, at alt han tok i ble til dritt.  Seems legit synes nå jeg.

Selvfølgelig! Og det ryktes at noen av valgobservatører hørte folk som snakket spansk i valglokalene, spesielt i Arizona der Trump bare tapte så vidt. 

Du leste riktig: SPANSK. Hvilket språk snakker de i Venezuela igjen?

(Innlegget ble redigert 01.12.20 15:15)

Folkflesk

Innlegg: 29194
Folkflesk
01.12.20 15:19

Vi har iallefall nå fått forklart hvorfor det var juks i presidentvalget og ikke i kongressvalget. Da det ble klart at Trump kom til å vinne med et valgskred så fikk Demokratene fullstendig panikk, og rakk derfor kun å endre stemmene i presidentvalget og ikke kongressvalget.

På Livets Harde Skole undervises dette som "Demokratenes panikk-teorien" med Hans Rustad som emneansvarlig.

Brezjnev

Innlegg: 15338
Brezjnev
01.12.20 15:21
Zen0n: Selvfølgelig! Og det ryktes at noen av valgobservatører hørte folk som snakket spansk i valglokalene, spesielt i Arizona som Trump bare tapte så vidt.  Du leste riktig: SPANSK. Hvilket språk snakker de i Venezuela igjen? Det kan ikke være tilfeldig.

Tror jeg så gjerne.

Bare så det er sagt: det jeg beskriver (riktig nok litt, men bare litt, utbrodert) er hvordan det ulogiske hvorfor styre med masse illegale stemmer når valgmaskinene allerede var rigget til å dikte opp stemmetall forklares. Trump fikk så mange stemmer at programvaren ikke taklet det.

Da det i det hele tatt ble gjort forsøk på å forklare det. Tror kult-lederne nå har skjønt at det på ingen måte er noe krav fra fansen at noe i det hele tatt forsøksvis behøver å henge sammen.

(Innlegget ble redigert 01.12.20 15:22)

grock19

Innlegg: 84717
grock19
01.12.20 15:27
aIseboy: Snart må Trump personlig skyte noen for at vi skal heve øyenbrynene..

Fokusgruppen av Trump-supportere mente jo som kjent at man måtte vite mer om årsaken til at Trump skjøt noen, før man kunne si det var problematisk. 

steponit

Innlegg: 27877
steponit
01.12.20 15:32
grock19: Fokusgruppen av Trump-supportere mente jo som kjent at man måtte vite mer om årsaken til at Trump skjøt noen, før man kunne si det var problematisk.

Jeg tror at hvis man forutsetter som hovedhypotese at Trump egetnlig ser det som en del av sin ytringsfrihet og tegn på demokratisk sinnelag at denne personen skal bli skutt kan ikke media være så raske med sin forhåndsdømming, da bør de ta dette på det ytterste alvor og forsøke å avdekke hvorvidt denne skytingen egentlig er et fastbestemt tegn på Trumps store kjærlighet til rettsstaten og et uttrykk for at han ser viktigheten av en fri ytring i et demokratisk samfunn.

keizersoze

Innlegg: 17290
keizersoze
01.12.20 15:32

Sa ikke Trump selv at han kunne bare skyte noe, og det ville ikke forandre noe? 

GreySerpent

Innlegg: 29293
GreySerpent
01.12.20 15:35
JRza: Hadde vært interessant å høre hvordan trumpistene forsvarer drapstrusler fra Trumps allierte.

Hva med Antifa, BLM lizzom!

Lew_Ashby

Innlegg: 8698
Lew_Ashby
01.12.20 15:38

Det mest festlige i denne tråden har vært følgende samtale, som jeg har sett gå litt igjen her inne:

''Alle søksmål med påstand om valgfusk er ledd ut av rettssalene. Alle andre påstander om valgfusk har blitt imøtegått så enkelt at det er uforståelig at noen var dum nok til å fremsette dem i utgangspunktet. Videre er kildehenvisning og validering av de nevnte påstander ifølge Trumperne en svært krevende øvelse, og man kan derfor sjeldent underbygge påstandene. Særlig teorien om at deep state har gjennomført et av verdenshistoriens største kupp er litt vanskelig å underbygge med faktiske beviser. Her må man nesten ta deres ord på at dette faktisk er tilfellet, noe som er vanskelig.

Basert på det ovennevnte er det vanskelig å være enig med konspiratorikerene på høyresiden som mener at Trump hadde vunnet valget uten disse hendelsene.''

''VGD ER ET EKKOKAMMER!'' 

villevesten

Innlegg: 1646
villevesten
01.12.20 15:58
Zen0n: Hvordan har alle disse koordinert valgfusket? Har de hatt hemmelige møter? Per e-post (ikke private servere vel?)?

Alt dette finner du på PC-en til Hunter. Bare synd at FBI som har den er med på konspirasjonen....

Zen0n

Innlegg: 48769
Zen0n
01.12.20 16:00

STOP THE COUNT!

Trump LEDER klart i antall valgmenn! Hvis Biden likevel snur dette så er det et soleklart bevis på FRAUD, enda en gang!

Men kjenner jeg deep state og MSM riktig så klarer de vel å JUKSE seg til seieren denne gangen også!!1

JRza

Innlegg: 15921
JRza
01.12.20 16:17
GreySerpent: Antifa

De roper ofte om disse gruppene, men likevel er det de selv som utgjør den største trusselen mot....seg selv

Zen0n

Innlegg: 48769
Zen0n
01.12.20 16:20
villevesten: Alt dette finner du på PC-en til Hunter. Bare synd at FBI som har den er med på konspirasjonen....

Ikke sant. Ergerlig at ikke laptop-reparatøren og Rudy fant disse soleklare bevisene da de hadde laptopen i sin besittelse. En mulighet er jo såklart at smartmatic har hacket denne også.

(Innlegget ble redigert 01.12.20 16:20)

Gaute36

Innlegg: 1766
Gaute36
01.12.20 16:25

NYT  har jo tilogmed ikke brydd seg med å skjule jukset. De har allerde farget de statene de har tenkt å gi til Biden lyseblå.

#STOPTHESTEAL

Men heldigvis har Trump kontroll på serveren I Frankfurt og CIA direktøren Gina Haspel er arrestert og sitter i forhør på Gitmo. Så snart, veldig snart kommer sannheten fram. Da vil alt bli avslørt. Det Rudy driver med er bare avledning for å lure alle globalistene..... 

#WWG1WGA

#RUSTADFORPRESIDENT

#KRAKEN

:,-)

 

 

RazorBoy

Innlegg: 3479
Romlingane

Innlegg: 18228
Romlingane
01.12.20 16:30
DennisB: Jeg regner med at denne katten i så fall ikke får en offentlig tittel.

First Pet. Jeg er litt usikker på om alle tre blir First Pet eller om det blir Second Pet og Third Pet også, eller om Harris' dyr (hvis hun har) gjør krav på Second Pet.

sjarlenns

Innlegg: 9825
sjarlenns
01.12.20 16:30
zetta: msm handler nå som om det er massevis av informasjon som er livsfarlig for folk og som for enhver pris ikke må slippe ut. Det er merkelig at forholdet til demokrati og ytringsfrihet og fri debatt har utviklet seg på denne måten

Men dette ser ut til å være under endring fordi MSM i USA er smertelig klar over hva som kommer de nærmeste ukene, og det finnes èn måte å unngå å bli rettsforfulgt, nemlig å endre strategi ved å formidle sannheten til publikum.

Vel, det gjenstår å se, men CNN ble oppringt av Project Veritas med anklager om at de ikke akkurat har vært presise og uavhengige i rapporteringen om aktuelle saker. Svaret fra CNN er at de er i ferd med å endre strategi.. å sette opp et nytt  system? 

https://twitter.com/jamesokeefeiii/status/1333774463935111173?s=21

 

(Innlegget ble redigert 01.12.20 16:37)

Romlingane

Innlegg: 18228
Romlingane
01.12.20 16:30
JRza: GOPs USA er det nærmeste man kommer Midtøsten her i Vesten: kontroll over kvinner, religiøs fanatisme, konspirasjonsteorier på steroider, usunn nasjonalisme etc.

Det er ikke uten grunn at jeg en gang kalte dommer Amy en fin representant for Amerikas Taliban.

Klikk for å gå tilbake til toppen

Siste innlegg