Våre regler
Hvis du leser innlegg på VGD du mener er i strid med våre regler (les reglene her) kan du trykke på dette symbolet over det aktuelle innlegget. VG Nett vil vurdere om innlegget skal fjernes.

Biden-Administrasjonen

NYTT TEMA
staaalisen

Innlegg: 10534
staaalisen
21.01.21 23:13
Zen0n: 1) Amerikansk etterretning - og senatets etterretningskomite - har enstemmig konkludert med at Russland grep inn i valget. Dette er ikke uspesifisert, du kan lese senatets enstemmige rapport her. 2) Mistankene om Russland-samarbeidet kom fra den amerikanske etterretningstjenesten. 3) Etterforskningen ledet til flere arrestasjoner og domfellelser. De fant også forbindelser mellom Trump-kampanjen og russiske myndigheter. Mueller sa eksplisitt at rapporten ikke frikjente Trump. 4) Personer fra Trump-kampanjen forsøkte å opprette slike samarbeid.  5) Hillary forsøkte aldri å omgjøre valget. 6) Det var Trump-administrasjonen selv som engasjerte Mueller. 7) Mueller er republikaner og jobbet for Bush-administrasjonen. 8) At Biden skal øke motsetningene er en påstand du slenger ut av intet. Han har sagt det motsatte.

Dine alternative fakta viser at du har slukt hillaristenes alternative verden rått.

Dette er hva "Russland-etterforskningen", og den senere etterforskningen av Justisdepartementet, avdekket om initiativ, utførelse, medløpere og konklusjon:

1. Ja, Russland kan ha blandet seg inn i 2016. Men det var ingen forbindelse mellom innblanderne og Trump-kampanjen slik som Hillary serverte løgner om.  Grunnen til at Trumps første sikkerhetsrådgiver Michael Flynn kom under angrep fra Demokratenes etterforskere, var at han visste alt om hvem som kom med ideen til å knytte Trump til konspirasjoner mot hans eget land og folk sammen med Putin og russiske agenter.

2. Mistanken kom ikke fra etterforskerne, men ble sådd inn til etterforskere med Demokratiske sympatier fra Clinton-kampanjen på sommeren/høsten 2016. Da de så at Trump kunne vinne hele valget, trengte de en annen måte å ta han ut på. Og det var å få ham fradømt embetet på grunn av samarbeid med utenlandske makte. Så kyniske var de.

3. Og disse dommene mot republikanske politikere var ikke for aktivt samarbeid med mellom Trumps valgkampstab og Putins menn. Poenget for etterforskerne var å legge ut feller, slik at de kunne få fellende dommer hos demokratisk utnevnte dommere for helt andre forhold. For eksempel for angivelige løgner under ed, som er veldig alvorlig i USA. Men ikke i Norge for eksempel.  

4. Nei, personer i Trumps kampanje, og Donald Trump selv, prøvde ikke å samarbeide med russerne for å sikre valgseier til Trump. Hva skulle de samarbeidet om?

5. Hillarys kampanje tok initiativ til Russlands-etterforskningen. Biden og Obama brukte amerikansk etterretning til å spionere på Trumps kampanje i hvert fall fra sommeren 2016. Og Hillary støttet aktivt opp om forsøkene som pågikk i januar/februar 2017 på å fjerne Trump på grunn av at han angivelig var utilregnelig, muligens sinnsyk!!!!

6. Det var Justisdepartementet som engasjerte Mueller. Og der hadde Trump null innflytelse i noen måneder i 2016/2017. Og det skyldes at hans uerfarne minister, Jeff Sessions, ble overtalt av Demokrater i departementet til å erklære seg inhabil i saker som hadde med Russlands-etterforskningen å gjøre. En helt idiotisk politisk manøver, og helt i mot alle ideer om demokrati og et folkevalgt styringssystem. Selvfølgelig skulle ministeren tatt ansvar i absolutt alle saker i hans departement.

7. Mueller jobbet for alle som betalte godt, og var en svoren motstander av alt som Donald Trump sto for. Men han måtte være en elendig etterforsker, etter ditt syn, he-he.......? Han fant jo ingenting. Og når Mueller i sin visdom kunne påstå at Trump var skyldig til tross for at - etter tre års etterforskning - ingen bevis var funnet, så kan man vel spørre hvem det egentlig er, som er utilregnelig der borte. 

8. Man må se på hva de gjør. Biden har hele tiden holdt en uforsonlig tone mot republikanerne. På Biden-dagen i går kom det noen uforpliktende fraser om forsoning o.l., men i behandlingen av de politiske sakene, er det konfrontasjoner som gjelder fra dag 1. Og det vil bare skjerpe motsetningene i USA.

Vi trenger vel ikke tvile på at det er noe som presidenten og Demokratene ser seg tjent med? Demokratene støttet jo sterkt opp om Antifas og voldsvenstre rasering av amerikanske bysentra i fjor. Og nå er de i gang igjen. I går ødela Antifa partihovedkvarteret til Demokratene i Portland, Oregon, he-he.......... 
Hvorfor fikk vi ikke bilder på TV av dette angrepet på det amerikanske demokratiet, tror du?

(Innlegget ble redigert 21.01.21 23:26)

GreySerpent

Innlegg: 29195
GreySerpent
21.01.21 23:14

Ironisk at de samme som gulper opp driten som serveres i denne tråden sutret over Trump-hat i 4 år. 

GreySerpent

Innlegg: 29195
GreySerpent
21.01.21 23:15

Hvorfor tillater MOD at forumet forsøples slik?

CinemaMaestro

Innlegg: 7937
CinemaMaestro
21.01.21 23:19
hgb: Det er ikke et uforbeholdent gode.  Det har sine positive sider, men det har negative konsekvenser også, spesielt for dyreliv, men også veldig mange steder for menneskene som bor nær grensa.

Jeg er ganske lei av slike mikroskopiske argumenter. Jeg støtter både dyrevern og bevaring av dyrearter, men hvis det blir forstyrret av ulovlig innvandring, ligger faktisk skylden hos de som tar seg over grensen ulovlig. Og for de som bor langs grensa og som gjør seg avhengig av ulovlig innvandring som arbeidskraft, er faktisk det prisen de må betale. Man kan ikke akseptere ulovlig innvandring på mange, mange, mange millioner for å hensynta dette. En nasjon har en forpliktelse til å sette sin egen befolkning foran hensynet til andre lands befolkninger.

 
IIHJ

Innlegg: 4941
IIHJ
21.01.21 23:23
CinemaMaestro: Å bli lengre enn hva visum tillater har ingenting med hva vi snakker om å gjøre, og er det minste problemet knyttet til ulovlig innvandring.

Hvorfor er ikke dette et problem?

Mange av disse har kommet inn pga arbeidsgivere som Donald trump som har tilbydd dem jobb. Jeg finner det igrunnen litt mistenkelig at det ble så lite omtale av WPs gode artikkel serie om Trumps bruk av ulovlig arbeidskraft. Grunnen er nok at politikere fra begge partier stilletiende godtar slikt. ICE kaster for syns skyld ut en del folk mens arbeidsgiverne stort sett slipper fri. Devin Nunes er en annen høytstående politiker viss familie har dratt nytte av ulovlige innvandrere på familie gården.

Angående grensekryssing så er det ikke tvil om at gjerder/murer i det minste gjør jobben lettere for grensevaktene i enkelte områder, men de stopper langt fra alle krysninger så også andre tiltak må taes i bruk. Da er spørsmålet hva du får mest igjen for av bygging av mur langs hele grensa eller satse mer på elektronisk overvåkning.

 

GreySerpent

Innlegg: 29195
GreySerpent
21.01.21 23:24

Fauci kan endelig snakke fritt igjen.

CinemaMaestro

Innlegg: 7937
CinemaMaestro
21.01.21 23:29
IIHJ: Hvorfor er ikke dette et problem? Mange av disse har kommet inn pga arbeidsgivere som Donald trump som har tilbydd dem jobb. Jeg finner det igrunnen litt mistenkelig at det ble så lite omtale av WPs gode artikkel serie om Trumps bruk av ulovlig arbeidskraft. Grunnen er nok at politikere fra begge partier stilletiende godtar slikt. ICE kaster for syns skyld ut en del folk mens arbeidsgiverne stort sett slipper fri. Devin Nunes er en annen høytstående politiker viss familie har dratt nytte av ulovlige innvandrere på familie gården. Angående grensekryssing så er det ikke tvil om at gjerder/murer i det minste gjør jobben lettere for grensevaktene i enkelte områder, men de stopper langt fra alle krysninger så også andre tiltak må taes i bruk. Da er spørsmålet hva du får mest igjen for av bygging av mur langs hele grensa eller satse mer på elektronisk overvåkning.

Hvor mange av de som blir over tidsperioden visumet tillater blir i USA permanent? Gi meg tallene på det. Gi meg gjerne også tallene på hvor mange av disse som smugler barn og narkotika inn i landet, hvor mange MS13-lignende gjengmedlemmer blir lengre enn hva visumet tillater og hvor mange kvinner som blir seksuelt misbrukt og voldtatt på vei inn i landet, sammenlignet med hva som skjer på den sørlige grensa. Jeg vil veldig gjerne se de tallene.

Og nå erkjenner du plutselig at barrierer langs grensa fungerer. Ingen har sagt at en mur stanser alle passeringer. Ingen.

 
Herinacius

Innlegg: 7780
Herinacius
21.01.21 23:47

Biden vil opprettholde den brutale blokaden mot Venezuela, som også omfatter mat og medisiner (i en pandemi). Ditto med Iran ser det ut som. Den senile geiten 'vil bruke sanksjoner mer effektivt' mot Venezuela.

Art-Vandelay

Innlegg: 73107
Art-Vandelay
21.01.21 23:50

Biden vil ikke gjøre Amerika noe bedre enn det var under Trump, men de vil kanskje klare fremstille det som alt blir bra..

Knaxern

Innlegg: 50242
Knaxern
21.01.21 23:51
Herinacius: Biden vil opprettholde den brutale blokaden mot Venezuela, som også omfatter mat og medisiner (i en pandemi). Ditto med Iran ser det ut som. Den senile geiten 'vil bruke sanksjoner mer effektivt' mot Venezuela.

Biden, Blinken & co. Man kan da ikke være overrasket? Det blir garantert en ny krig de neste fire årene, spørsmålet blir hvilket land. Libanon eller Iran er hete tips.

Uga_Bugga

Innlegg: 587
Uga_Bugga
21.01.21 23:54
Romlingane: ikke å snakke om Karl Johan, som har både statue og gate midt i Oslo.

Han hadde sikkert noen uholdbare holdninger som gjør at statuen bør rives ned.   

Maradona_123

Innlegg: 24549
Maradona_123
22.01.21 07:21

Ser ut til at det råder forvirring i Georgia, mange forventer 2000 dollar på topp av de 600, da det absolutt kan tolkes som at demokratene der gikk til valg på det.

Biden sin pakke inneholder 1400, altså 2000 totalt.

Vi får se hva folket sier til denne misforståelsen, hvis man kan kalle den det.

Xavi7

Innlegg: 11820
Xavi7
22.01.21 07:26
Maradona_123: Vi får se hva folket sier til denne misforståelsen, hvis man kan kalle den det.

Alltid noen som misforstår med vilje. Joe sa 2.000 dollar.

Xavi7

Innlegg: 11820
Xavi7
22.01.21 07:29
Art-Vandelay: Biden vil ikke gjøre Amerika noe bedre enn det var under Trump,

Klarsynt blitt?

Xavi7

Innlegg: 11820
Xavi7
22.01.21 07:52
Knaxern: Republikaner ute etter impeachment mot Sleepy Joe.

Haha bare i Amerika man finner så gjennomført store naut som dette utysket.

Knaxern

Innlegg: 50242
Knaxern
22.01.21 08:06

McConnell is threatening to filibuster the Organizing Resolution which allows Democrats to assume the committee Chair positions. It’s an absolutely unprecedented, wacky, counterproductive request. We won the Senate. We get the gavels.

villevesten

Innlegg: 1639
villevesten
22.01.21 09:26
Knaxern: Republikaner ute etter impeachment mot Sleepy Joe.

Hun der er blandt de der borte som burde vært hentet fra kongressbygningen i tvangstrøye og låst inn på et rom med polstrede vegger til egen beskyttelse...

 

Maradona_123

Innlegg: 24549
Maradona_123
22.01.21 09:30

Vel, hun er jo en QAnon-person, så per definisjon er hun ikke frisk mentalt.

villevesten

Innlegg: 1639
villevesten
22.01.21 09:32
CinemaMaestro: Hvor mange av de som blir over tidsperioden visumet tillater blir i USA permanent?

About 700,000 travelers to the United States overstayed their visas in fiscal 2017, the most recent year for which the Department of Homeland Security has published figures. DHS estimated that, as of Sept. 30, 2017, the end of that fiscal year, more than 600,000 of those travelers were still in the U.S.

During that same year, there were just 300,000 along the Southern border, according to Customs and Border Protection

GoingKronos

Innlegg: 51432
GoingKronos
22.01.21 09:35
CinemaMaestro: Hvilke fysiske hindringer vil Biden bygge for å stanse ulovlige migranter?

De samme som Trump vel? Jeg har ikke sett at han skal fjerne noen tiltak langs grensa til Mexico.

Zen0n

Innlegg: 48713
Zen0n
22.01.21 09:41
staaalisen: Dine alternative fakta viser at du har slukt hillaristenes alternative verden rått.

Igjen serverer du masse faktafeil

1) Jo, det fantes forbindelser mellom Trump-kampanjen og russiske myndigheter. I beste fall var det kun kløneri fra Trump-kampanjens side, i verste fall var det koordinert. Det ble derimot aldri bevist at dette var koordinert. Mueller utelukket dog ikke det. Rapporten var ingen frifinnelse - det stod på bevisets stilling. Dette har løgnaktig blitt fremstilt som at Mueller frikjente Trump og aldri fant noe, men det er ikke riktig.

2) Dette kan du ikke bevise. Tvert imot har vi fått vite i etterkant at Obama holdt den russiske innblandingen skjult. Selv Trump har kritisert Obama for det....

3) Russere ble dømt for innblanding, og blant de i Trump-kampanjen ble flere dømt for falsk forklaring. Hvorfor løy de, hvis de ikke hadde noe å skjule?

4) Jo, det ble forsøk fra Trump-hold t å etablere et samarbeid med russiske myndigheter. Dette har vi beviser for. 

5) Dette er udokumentert tullprat!

6) Det du egentlig påstår her er at demokratene opprettet Mueller-etterforskningen fordi Trump-administrasjonen ikke hadde peiling på hva de holdt på med? Makan til tullball. Igjen: Det var Trump-administrasjonen som utpekte Mueller. Nærmere bestemt assisterende justisminister Rosenstein. 

7) Du påstod Mueller var demokrat, men han er altså republikaner. Nå prøver du åpenbart å ro deg vekk. Du gjentar flere påstander som er direkte feil - Mueller fant mye han, deriblant slo han fast at Russland, uten tvil, blandet seg inn i valget og at det eksisterte forbindelser mellom Trump-kampanjen og disse. For øvrig slettet Trump-kampanjen mange dokumenter og kommunikasjon som muligens kunne vært bevis. Hvorfor? 

8) Kan du gi et eksempel på denne "uforsonlige tonen"?

GoingKronos

Innlegg: 51432
GoingKronos
22.01.21 09:56
CinemaMaestro: Hvor mange av de som blir over tidsperioden visumet tillater blir i USA permanent?

"According to Pew, between 4 and 5.5 million foreigners entered the United States with a legal visa, accounting for between 33 and 50% of the total unauthorized migrant population"

At mennesker som tar seg ulovlig inn etter ha brukt visa for lovlig opphold er mindre kriminelle enn andre har jeg ikke hørt om, men vi vet at de som er ulovlige innvandrere faktisk er mindre kriminelle enn amerikanske borgere. Det kommer selvsagt av at USA har så mye kriminalitet som det er, og det er mer grunn til å bekymre seg over at ulovlige innvandrere blir misbrukt i arbeidsmarkedet eller blir utsatt for kriminalitet (f.eks menneskehandel) enn at de selv står bak lovbrudd.

(Innlegget ble redigert 22.01.21 09:56)

engafever

Innlegg: 21435
engafever
22.01.21 10:06
Knaxern: Biden, Blinken & co. Man kan da ikke være overrasket? Det blir garantert en ny krig de neste fire årene, spørsmålet blir hvilket land. Libanon eller Iran er hete tips.

Trump hadde nok et sterkere ønske om å angripe Iran enn det Biden har. Biden har uttalt at han ønsker å gjenopprette "Iran nuclear deal". Hvorfor skal han da gå til angrep på Iran? Inngå en avtale med Iran og så gå til angrep. Hvor er logikken?

Dessverre hadde Obama alt for mange angrep med droner hvor sivile liv gikk tapt, men det ble mange flere under Trump. Altså drap på sivile uten dom. Trump gjorde det også lettere å få godkjent drone angrep.

 

engafever

Innlegg: 21435
engafever
22.01.21 10:09

Media("ekte media") melder om Biden skandaler hans første dag som president. 

https://www.youtube.com/watch?v=z5x-IusPkeg&list=PLFTP91AlNTuInIWdKWwh9Izw1fvV8FeGv&index=33 

Ingen sak er for liten og ingen sak er for...

CinemaMaestro

Innlegg: 7937
CinemaMaestro
22.01.21 11:03
GoingKronos: "According to Pew, between 4 and 5.5 million foreigners entered the United States with a legal visa, accounting for between 33 and 50% of the total unauthorized migrant population" At mennesker som tar seg ulovlig inn etter ha brukt visa for lovlig opphold er mindre kriminelle enn andre har jeg ikke hørt om, men vi vet at de som er ulovlige innvandrere faktisk er mindre kriminelle enn amerikanske borgere. Det kommer selvsagt av at USA har så mye kriminalitet som det er, og det er mer grunn til å bekymre seg over at ulovlige innvandrere blir misbrukt i arbeidsmarkedet eller blir utsatt for kriminalitet (f.eks menneskehandel) enn at de selv står bak lovbrudd.

Du svarer som vanlig ikke på det jeg spør om. Hvis noen kommer lovlig til ett land på en reise/ferie og blir en uke lengre enn hva visumet tillater og drar tilbake, er det mildt sagt en stråmann å sammenligne med migranter som ulovlig tar seg over grensen og gjemmer seg i landet permanent. Og forøvrig er ikke ulovlige innvandrere mindre kriminelle, de har alle brutt loven ved å ulovlig smugle seg selv og andre over grensen.

HLund

Innlegg: 21693
HLund
22.01.21 11:05
CinemaMaestro: er det mildt sagt en stråmann

Dette har vel strengt tatt ikke du noen rett til å snakke om sånn som du holder på.

CinemaMaestro

Innlegg: 7937
CinemaMaestro
22.01.21 11:06
GoingKronos: De samme som Trump vel? Jeg har ikke sett at han skal fjerne noen tiltak langs grensa til Mexico.

Det er på grensen til trolling dette her. Det er nesten så det ikke er verdt å svare. Han har midlertidig stanset konstruksjon av ytterligere mur, han har lagt begrensninger på hvem ICE kan anholde og kun de som krysset grensen etter 1/11-2020, altså de siste 3 månedene, står i noen som helst fare for å sendes ut av landet igjen, og av de som har kommet etter denne korte tidsperioden, skal ICE sin hovedprioritet være de med kriminelt rulleblad. Så kun de som har kommet de siste 3 månedene og som har domfellelse for alvorlig kriminalitet.

IIHJ

Innlegg: 4941
IIHJ
22.01.21 11:08
CinemaMaestro: Hvis noen kommer lovlig til ett land på en reise/ferie og blir en uke lengre enn hva visumet tillater

En uke? Resten av livet.

Romlingane

Innlegg: 18211
Romlingane
22.01.21 11:09
CinemaMaestro: Og forøvrig er ikke ulovlige innvandrere mindre kriminelle, de har alle brutt loven ved å ulovlig smugle seg selv og andre over grensen.

Men hvor kriminelle er det etter det, sammenlignet med befolkningen som allerede er i landet?

Klikk for å gå tilbake til toppen

Siste innlegg