Våre regler
Hvis du leser innlegg på VGD du mener er i strid med våre regler (les reglene her) kan du trykke på dette symbolet over det aktuelle innlegget. VG Nett vil vurdere om innlegget skal fjernes.

Biden-Administrasjonen

NYTT TEMA
Corvus

Innlegg: 27089
Corvus
19.04.21 18:10
GoingKronos: conspiracy theories[57] in its videos and operations.

Hva slags konspirasjonsteorier er det P Veritas har kommet med da?

 

Corvus

Innlegg: 27089
Corvus
19.04.21 18:11
IIHJ: er tatt for å betale folk for å si de "rette" tingene.

Link til hvor de er tatt for å betale folk for å si det de selv ønsker?

 

IIHJ

Innlegg: 5157
IIHJ
19.04.21 19:34
Corvus: Link til hvor de er tatt for å betale folk for å si det de selv ønsker?

(Innlegget ble redigert 19.04.21 19:36)

idiomatisk

Innlegg: 3592
idiomatisk
19.04.21 22:05
Corvus: Så du sier at saken fra P Veritas om CNN er en konspirasjon?

Til tross for at løgn etter løgn blir avslørt av propagandaapparatet til demokratene. Så forsetter brukere her inne å klamre seg til "faktasjekkere" og såkalte konspirasjoner, når de største sprederne av konspirasjonsteorier er massemediene selv. 

neondian

Innlegg: 13954
neondian
19.04.21 22:27
Bakkus: Dag 1

Du veit altså ikkje kva venstreekstremisme er.

Bakkus

Innlegg: 5384
Bakkus
19.04.21 23:00
neondian: Du veit altså ikkje kva venstreekstremisme er.

Den offisielle betegnelsen er utdatert som bare f.

neondian

Innlegg: 13954
neondian
20.04.21 20:23
Bakkus: Den offisielle betegnelsen er utdatert som bare f.

Ja, alt som politisk ligg til venstre for ytre høgre er visst venstreekstremisme.

Når du linker til EO'ene som Biden skreiv ut dei første dagane som president som døme på venstreekstremisme så har du enten ikkje lest dei, eller så vert første setninga i dette svaret rett.

CinemaMaestro

Innlegg: 8197
CinemaMaestro
20.04.21 22:19
IIHJ: Man says he was offered $10,000 bribe for Project Veritas claims about voter fraud, Rep. Ilhan Omar   Subject of Project Veritas voter fraud story says he was offered bribe

Mye mulig det er riktig, men dette er bare he said, she said. Hva skal til for at demokrater våger å være litt kritiske til egne kilder?

CinemaMaestro

Innlegg: 8197
CinemaMaestro
20.04.21 22:21

Hvis CNN-opptaket viser hva det viser, og ikke er forfalsket eller tatt helt ut av kontekst, er det å regne som moralsk forkastelig praksis?

Bakkus

Innlegg: 5384
Bakkus
20.04.21 23:26
neondian: Når du linker til EO'ene som Biden skreiv ut dei første dagane som president som døme på venstreekstremisme så har du enten ikkje lest dei, eller så vert første setninga i dette svaret rett.

Jeg har lest dem alle. Jeg har også sett haugevis av Psaki sine pressekonferanser der det ikke går en eneste en uten at hun responderer på spørsmål med irrelevante splittende identitetspolitikk-bemerkninger. Kan også linke til sikkert 50 andre utsagn fra folk i hans administrasjon, men det får bli en annen gang.

Du kan få en i det minste

IIHJ

Innlegg: 5157
IIHJ
21.04.21 11:15
CinemaMaestro: Mye mulig det er riktig, men dette er bare he said, she said. Hva skal til for at demokrater våger å være litt kritiske til egne kilder?

Er Fox, den ene kilden jeg linket til, demokrater?

Det er jo heller ikke første gang de har blitt tatt for å iscenesette ting.  Her feks.

CinemaMaestro

Innlegg: 8197
CinemaMaestro
21.04.21 11:21
IIHJ: Er Fox, den ene kilden jeg linket til, demokrater? Det er jo heller ikke første gang de har blitt tatt for å iscenesette ting.  Her feks.

Nå avsporer du med en annen sak istedenfor denne konkrete saken, og at det er Fox du linker til gjør det jo ikke noe mer eller mindre til he said she said.

IIHJ

Innlegg: 5157
IIHJ
21.04.21 11:41
CinemaMaestro: Nå avsporer du med en annen sak istedenfor denne konkrete saken, og at det er Fox du linker til gjør det jo ikke noe mer eller mindre til he said she said.

Hvorfor er det avsporing å vise til en annen sak hvor Project Veritas har prøvd seg på lureri? Det var jo poenget mitt fra begynnelsen. Den saken jeg nevnte var ikke unik og derfor kan man ikke stole på dem.

Angående den omtalte saken. Project veritas brukte anonyme vitner som kom med påstander som ikke har blitt verifisert. Tror du heller på dem? Forøvrig rart at du avviser det som betydningsløst at Fox skriver om denne påståtte bestikkingssaken etter din påstand om at demokrater ikke sjekker kildene sine.

CinemaMaestro

Innlegg: 8197
CinemaMaestro
21.04.21 11:52
IIHJ: Hvorfor er det avsporing å vise til en annen sak hvor Project Veritas har prøvd seg på lureri? Det var jo poenget mitt fra begynnelsen. Den saken jeg nevnte var ikke unik og derfor kan man ikke stole på dem. Angående den omtalte saken. Project veritas brukte anonyme vitner som kom med påstander som ikke har blitt verifisert. Tror du heller på dem? Forøvrig rart at du avviser det som betydningsløst at Fox skriver om denne påståtte bestikkingssaken etter din påstand om at demokrater ikke sjekker kildene sine.

Fordi denne saken handler om en konkret historie om CNN og deres praksis i hvordan de dekker saker. Forresten, anonyme kilder er noe alle medieinstitusjoner har brukt og bruker. Og linken din fra Fox motbeviser ikke noe, det er bare påstand mot påstand, men du presenterer den som motbevis.

IIHJ

Innlegg: 5157
IIHJ
21.04.21 12:05
CinemaMaestro: Og linken din fra Fox motbeviser ikke noe, det er bare påstand mot påstand, men du presenterer den som motbevis.

Tror du på saken. At Omar kjøpte stemmer? Politiet har jo etterforsket påstandene også men finner ikke at de har konkludert.

CinemaMaestro

Innlegg: 8197
CinemaMaestro
21.04.21 12:24
IIHJ: Tror du på saken. At Omar kjøpte stemmer? Politiet har jo etterforsket påstandene også men finner ikke at de har konkludert.

Aner ikke. Kanskje, kanskje ikke. Men dette handlet jo egentlig om CNN. Hvis opptakene av CNN er ekte og kisen sier hva han sier, syntes du det er alvorlig? F.eks sier han rett ut at mange av de anti-asiatiske angrepene var gjennomført av svarte menn, men at de unngikk å poengtere at det var svarte menn i mediedekningen av sakene, som etterlot inntrykket av at det var hvite som begikk disse angrepene.

IIHJ

Innlegg: 5157
IIHJ
21.04.21 14:04
CinemaMaestro: Hvis opptakene av CNN er ekte og kisen sier hva han sier, syntes du det er alvorlig?

Jeg har ikke satt meg inn i den saken. Aner ikke hva den handler om. Jeg kommenterte kun basert på mine erfaringer med Project Veritas og dersom de ikke plutselig har fått integritet så er det sannsynligvis tatt ut av kontekst.

CinemaMaestro

Innlegg: 8197
CinemaMaestro
21.04.21 14:08
IIHJ: Jeg har ikke satt meg inn i den saken. Aner ikke hva den handler om. Jeg kommenterte kun basert på mine erfaringer med Project Veritas og dersom de ikke plutselig har fått integritet så er det sannsynligvis tatt ut av kontekst.

Okay, kjekt å vite at du misliker project veritas. Hvis noen andre har noen kommentarer knyttet til de faktiske opptakene i denne konkrete saken er det mer interessant.

neondian

Innlegg: 13954
neondian
21.04.21 14:17
Bakkus: Jeg har lest dem alle. Jeg har også sett haugevis av Psaki sine pressekonferanser der det ikke går en eneste en uten at hun responderer på spørsmål med irrelevante splittende identitetspolitikk-bemerkninger. Kan også linke til sikkert 50 andre utsagn fra folk i hans administrasjon, men det får bli en annen gang.

Igjen, du viser berre at du ikkje veit kva venstreekstremisme er. Til dømes kan ein politikar som Erna Solberg heilt sikkert vere einig i mesteparten av det Biden fremjar av politikk. 

Men, kanskje er Solberg også venstreekstremist.

PS: Tweeten: Om du ikkje veit kor mykje rasisme det har vore i det amerikanske lovverket, så er du unnskylt. Men det har absolutt ingenting med venstreekstremisme å gjere.

Viracocha

Innlegg: 13997
Viracocha
21.04.21 14:36
CinemaMaestro: project veritas.

...er en rugekasse for redigerte bidenvidoys, knapt verd å nevne, useriøse som de er.

IIHJ

Innlegg: 5157
IIHJ
21.04.21 15:02
CinemaMaestro: Okay, kjekt å vite at du misliker project veritas.

Som jeg har vist til så har jeg altså god grunn til det. De har en agenda og skyr ingen midler, inkludert manipulasjon, for å fremme denne agendaen. Sånn sett hysterisk ironisk at de kritiserer CNN for å ha en agenda.

GoingKronos

Innlegg: 51872
GoingKronos
21.04.21 15:06
CinemaMaestro: Hvis CNN-opptaket viser hva det viser, og ikke er forfalsket eller tatt helt ut av kontekst, er det å regne som moralsk forkastelig praksis?

Om det viser seg at månen er en ost, vil den da passe best på pizza eller til taco?

PV er en høyreradikal trollfabrikk så ikke mye poeng å diskutere hva som skjer om de plutselig skulle bli seriøse.

idiomatisk

Innlegg: 3592
idiomatisk
21.04.21 15:08
CinemaMaestro: Men dette handlet jo egentlig om CNN. Hvis opptakene av CNN er ekte og kisen sier hva han sier, syntes du det er alvorlig? F.eks sier han rett ut at mange av de anti-asiatiske angrepene var gjennomført av svarte menn, men at de unngikk å poengtere at det var svarte menn i mediedekningen av sakene, som etterlot inntrykket av at det var hvite som begikk disse angrepene.

MSM i USA er ferdig i løpet av noen år. Amerikanerne har våknet, og majoriteten av amerikanere stoler ikke på disse nyhetskildene som ofte norske medier viser til. Det er på tide norsk media distanserer seg, gjør sin egen research så nordmenn får mer fakta om situasjonen i USA. Hvis de ikke gjør det vil de miste mer og mer troverdighet ettersom årene går. 

56% of Americans agree with the statement that "Journalists and reporters are purposely trying to mislead people by saying things they know are false or gross exaggerations."

58% think that "most news organizations are more concerned with supporting an ideology or political position than with informing the public."

Dette var for 3 måneder siden. Nå som det har blitt kjent at eventyrene om russiske dusører og denne politimannen som ble slått i hjel av Trump-supportere også bare var løgn så er nok tallene enda verre i dag. 

Det er drøyt at nesten 60% av amerikanerne tror mediene lyver bevisst. 

(Innlegget ble redigert 21.04.21 15:14)

idiomatisk

Innlegg: 3592
idiomatisk
21.04.21 15:17
GoingKronos: PV er en høyreradikal trollfabrikk så ikke mye poeng å diskutere hva som skjer om de plutselig skulle bli seriøse.

Flott at trollfabrikken avslører løgnfabrikken.

GoingKronos

Innlegg: 51872
GoingKronos
21.04.21 15:40
idiomatisk: 56% of Americans agree with the statement that "Journalists and reporters are purposely trying to mislead people by saying things they know are false or gross exaggerations."

Det vill jeg også svart ja på, for de som driver propaganda for det fascistiske partiet hos Fox News, OANN, Breitbart osv kaller seg vel for journalister?

idiomatisk

Innlegg: 3592
idiomatisk
21.04.21 15:50
GoingKronos: Det vill jeg også svart ja på, for de som driver propaganda for det fascistiske partiet hos Fox News, OANN, Breitbart osv kaller seg vel for journalister?

Les "most". Så ja, det gjelder sikkert høyrevridde medier like mye som det gjelder "liberal" media.

Men det gjelder nok først og fremst tradisjonelle medier som undersøkelsen forteller deg, ikke aktører som Breibart og OANN som har få lesere sammenlignet med tradisjonelle medier. Dog er det kjekt å se du prøver å klamre deg til et halmstrå om at dette gjelder de bittesmå høyrevridde mediene/bloggene som knapt nok kan kalles aviser/nyheter

(Innlegget ble redigert 21.04.21 15:53)

CinemaMaestro

Innlegg: 8197
CinemaMaestro
21.04.21 16:12
GoingKronos: Om det viser seg at månen er en ost, vil den da passe best på pizza eller til taco? PV er en høyreradikal trollfabrikk så ikke mye poeng å diskutere hva som skjer om de plutselig skulle bli seriøse.

Pizza. Ganske enkelt. Tør du å svare på spørsmålet om CNN under forutsetning av at opptaket viser hva det viser?

GoingKronos

Innlegg: 51872
GoingKronos
21.04.21 16:24
CinemaMaestro: Pizza. Ganske enkelt. Tør du å svare på spørsmålet om CNN under forutsetning av at opptaket viser hva det viser?

Det er ingen grunn til å bruke tid på løgnpropaganda, de har vist seg å være fullstendig uten etikk så vi kan med sikkerhet slå fast at alt som kommer fra disse høyreekstremistene er totalt verdiløst.

CinemaMaestro

Innlegg: 8197
CinemaMaestro
21.04.21 16:25
GoingKronos: Det er ingen grunn til å bruke tid på løgnpropaganda, de har vist seg å være fullstendig uten etikk så vi kan med sikkerhet slå fast at alt som kommer fra disse høyreekstremistene er totalt verdiløst.

Hehe.

GoingKronos

Innlegg: 51872
GoingKronos
21.04.21 16:46
idiomatisk: Les "most".

Jeg svarte på det jeg siterte, og der står det ikke most. Og det er ingen tvil om at Fox News som den største nyhetskanalen driver med nettopp dette, så skal man vurdere tilliten til media så må man spørre om de forskjellige nyhetsorganisasjonene. 

Klikk for å gå tilbake til toppen

Siste innlegg