Våre regler
Hvis du leser innlegg på VGD du mener er i strid med våre regler (les reglene her) kan du trykke på dette symbolet over det aktuelle innlegget. VG Nett vil vurdere om innlegget skal fjernes.

Biden-Administrasjonen

NYTT TEMA
IIHJ

Innlegg: 4942
IIHJ
26.11.20 20:38
Maradona_123: Du forsvarer et absurd system som favoriserer partiet på ytre høyre i meget stor grad, det at du kommer dragende med "coastal elites" avslører deg totalt, selv om du ikke vil innrømme det.

Synes du SP, som har stor apell i distriktene i Norge er et ytre høyre parti?

Tror du arbeiderklasse velgerne i distriktene som stemte Obama i 2008/2012 men som stemte trump i 2016/2020, alle som en er ytre høyre?

Problemet ditt er at du nekter å ta inn over deg de undeliggende årsakene til at Republikanerne har overtatt mange velgere av arbeiderklassen. I stedet for å vinne de tilbake med politikk vil du forandre stemmefordelingen. Det er jo akkurat dette republikanene har fått så mye kritikk for å gjøre.

 

I 2012 vant Obama popular vote med 3,8 % og han vant electoral college med 332-206. Kan ikke ha vært store fordelen republikanerne hadde i electoral college vs popular vote den gangen. 

IIHJ

Innlegg: 4942
IIHJ
26.11.20 20:40
Maradona_123: Straks? Nei, ikke straks.

Så du har plassert meg i ytre høyre båsen for lenge siden?

Maradona_123

Innlegg: 24557
Maradona_123
26.11.20 20:42
IIHJ: d

Jeg sa "neste", sa jeg ikke?

Du får komme deg videre. 

Knaxern

Innlegg: 50280
Knaxern
26.11.20 20:46
IIHJ: Virkelig? Det jeg sier er at demokratene må føre en politikk som appellerer til distriktene også. Hadde jeg bodd i distriktene i USA og hørt en "blære" fra en av kystbyene snakke slik som deg så hadde jeg nok blitt negativt innstilt til partiet også. At du straks går hen og stempler meg som ytre høyre er jo å gi trumpetister rett i mange av sine argumenter.

Altså, jeg er enig i at DNC må være mer løsningsorienterte og variere politikken sin i flere deler av landet. Man kan ikke før samme politikk i Indiana slik man gjør i CA f.eks. Samtidig må de kunne ha noen ting som gjelder over hele landet, ting som: minstelønn, M4A, studieplasser til en overkommelig sum, osv.

Samtidig er jeg helt enig med Maradona_123 om at senatfordelingen er veldig udemokratisk pga de følgene det gir. Roe v Wade, helsepolitikken og andre liberale ting er nå i fare fordi stater som Wyoming, Idaho, ND og SD har et stort antall senatplasser samlet sett i forhold til veldig folkerike stater som CA og NY.

Senatfordelingen må gjøres noe med etterhvert, det samme med at høyesterettdommere sitter ut livet. I tillegg må det komme en tidsramme på hvor lenge man sitter som senator og representant.

IIHJ

Innlegg: 4942
IIHJ
26.11.20 20:47
PRC_PDRA: Jepp. For ikke å snakke om selve starten i Iowa. Oisann, Shadow App fungerer ikke. Oisann, vet ikke hvem som fikk hva.  Oisann, Sanders vant visst flest stemmer, men vi gir Iowa til CIA-konsulenten because - små valgmenn og noldus-regler fra Iowa StronKK. Shadow App Rules :-).

Det er ikke bare trumpetister som er flinke til å koke sammen konspirasjoner rundt valgresultater.

Maradona_123

Innlegg: 24557
Maradona_123
26.11.20 20:50
Knaxern: Samtidig er jeg helt enig med Maradona_123 om at senatfordelingen er veldig udemokratisk

Senatfordelingen, udemokratisk? Hørt noe så tullete.

Ifølge en bestemt person her inne så er dette systemet helt rettferdig, ferdig snakket, så da var vi ferdige med den saken.

Hvem kan i det helle tatt argumentere for at en republikansk stemme ikke bør være verdt 39 ganger så mye som i en blå stat? Disse er jo bare "coastal elites" uansett, ikke ekte mennesker.

Klart den bør være det, de er jo republikanere, de utvalgte til å lede landet!

 

(Innlegget ble redigert 26.11.20 20:52)

Corvus

Innlegg: 26834
Corvus
26.11.20 20:52
Cabal: Når du laller rundt og innbiller deg at normale høyrefolk er på det radikale venstre

Slapp av, var bare en kommentar siden fyren skulle plassere meg der jeg ikke hører hjemme. 

IIHJ

Innlegg: 4942
IIHJ
26.11.20 20:54
Maradona_123: Jeg sa "neste", sa jeg ikke?

Er dette et forsøk på å beordre meg til ikke å svare deg? Hva mener du egentlig? Jeg syntes du gav meg en veldig urettferdig og malplassert stempel og vil ikke slutte å påpeke det overfor deg selv om du føler du er ferdig med saken. 

Knaxern

Innlegg: 50280
Knaxern
26.11.20 20:56

Biden når han fikk presentert en del av administrasjonen, noen uker etter valget: America is back!

Jepp, nettopp en slik administrasjon som fikk juling i mellomvalget etter at Obama vant valget i 2008, og en slik administrasjon som banet vei for Trump og en splittelse i befolkningen. Fattigdommen har bare økt, folk mister jobbene sine, folk må jobbe flere jobber for å ha råd til leien og andre regninger, flere og flere folk har ikke råd til å gå til legen eller få medisinene de trenger. Men men, America is back dere!

Xavi7

Innlegg: 11909
Xavi7
26.11.20 21:00

Må vi ha en Biden-tråd da? Kan ikke mannen få prøve å lappe sammen det takraset av en nasjon de neste årene uten å få kritikk for det?

IIHJ

Innlegg: 4942
IIHJ
26.11.20 21:00
Knaxern: Samtidig er jeg helt enig med Maradona_123 om at senatfordelingen er veldig udemokratisk pga de følgene det gir.

Senest i 2008-2010 var senatfordelingen 59-41 til demokratene.

PRC_PDRA

Innlegg: 8533
PRC_PDRA
26.11.20 21:05
IIHJ: et er ikke bare trumpetister som er flinke til å koke sammen konspirasjoner rundt valgresultater

I motsetning til GOP terroristene og Corporate Democrat sadistene, så har Sanders-folk all grunn til å være skeptisk, og vi trenger ikke hente akkurat nyheter fra "rare" nettsider. 

Mange lurte på hva fanken er "Shadow App" og det som skjedde er høyest kritikkverdig. 

Resultatet ble selvsagt at man hindret en skikkelig opptur for Sanders (passer jo ganske greit, ikke sant?), slik at New Hampshire ble unødvendig jevn. 

Sanders fikk flest stemmer i Iowa, men Shadow Appen og reglene gjorde det slik at McKinsey-fyren som du digger, fikk likevel flere "delegater". 

Ganske kjekt det. 

Sanders - 26,5% (562,0)

McKinsey - 25,1% (563,0)

Så når Sanders moste alle i Nevada, så vet vi at Obama reagerte og brukte sin makt for å få de andre til å stille seg bak Biden. CNN og MSNBC var helt med. Du må være blind for å tro at dette ikke ble gjort. Det betyr direkte innblanding i selve "valget".

Det er en rekke svært kritikkverdige forhold som har skjedd i løpet av februar 2020 og Korona nedstengingen kom akkurat i det Biden ledet såvidt, så det passet ganske greit for Corporates å presse Sanders til å gi seg, og Sanders kunne heller ikke holde svære rallies eller samle inn mer penger når folk begynte å få sparken pga Koronaen.

Kan ikke akkurat si at prosessen ble "Fair", men jeg ser at Corporates liker å få de progressive stemmene, for å så etterpå ignorere dem fullstendig. 

Corporates liker også å påpeke hele tiden at Sanders er ingen "ekte Demokrat", men Corporates liker stemmene hans i Senatet for det om.  

Men det er godt at den noldusen av en "Demokrat" fra West-Virginia, JOE Manchin er jo en "ekte Demokrat", vettø. Det er "godt" å ha han i Senatet, liksom. 

 

(Innlegget ble redigert 26.11.20 21:06)

PRC_PDRA

Innlegg: 8533
PRC_PDRA
26.11.20 21:15
Knaxern: den når han fikk presentert en del av administrasjonen, noen uker etter valget: America is back! Jepp, nettopp en slik administrasjon som fikk juling i mellomvalget etter at Obama vant valget i 2008, og en slik administrasjon som banet vei for Trump og en splittelse i befolkningen. Fattigdommen har bare økt, folk mister jobbene sine, folk må jobbe flere jobber for å ha råd til leien og andre regninger, flere og flere folk har ikke råd til å gå til legen eller få medisinene de trenger. Men men, America is back dere!

GOP og pro-Trump gjengen kommer til å jule opp Biden-Harris i 2022 og 2024 så jævlig at verken Biden eller Harris kommer til å skjønne hva som traff dem. 

Dette er siste gangen de progressive har giddet å la seg overtale til å stemme på Biden i hopetall, av respekt for Sanders. Sanders får ikke flere sjanser til å holde appell for en Corporate Demokrat fordi Trump er på den andre siden.

Som jeg har sagt før - nå blir det at hver gang Corporates saboterer de progressive i Primaries, så kommer de progressive til å sabotere den korporative når det er General "Election" - og denne runddansen kommer til å fortsette til Corporates aksepterer den nye realiteten. 

Lol med at Biden vant bare med en margin på ca 43,000 stemmer som fordeler seg mellom Georgia, Arizona og Wisconsin.

Fyren burde skamme seg og holde kjeften.

Seiersmarginer i GA / AZ / WI på sånn ca 0,2 / 0,3 / 0,6. Haha.

Det er bare 22.000 av den marginen på 43.000 i WI / AZ / GA som trenger å snu mot Biden og en ny Trumpist tar over.

Det er de progressive som bestemmer hvem som skal vinne. 

 

 

(Innlegget ble redigert 26.11.20 21:19)

IIHJ

Innlegg: 4942
IIHJ
26.11.20 21:18
PRC_PDRA: I motsetning til GOP terroristene og Corporate Democrat sadistene, så har Sanders-folk all grunn til å være skeptisk, og vi trenger ikke hente akkurat nyheter fra "rare" nettsider.

Det er jo akkurat det du gjør. Koker i sammen og insinuerer at det har blitt konspirert mot din foretrukne kandidat, pga av rotet i Iowa uten fnugg av bevis.

Buttigieg var jo den som tapte fordelen av å kunne erklære seg selv som vinner.

Siden antyder du ugler i mosen fordi Obama stilte seg bak Biden. Er dette egentlig rart når Obama hadde Biden som VP i 8 år? Skulle jo tro at Obama likte fyren uten at det trenger å være noe konspiratorisk rundt dette.

Maradona_123

Innlegg: 24557
Maradona_123
26.11.20 21:18

Vi ser allerede effekten av Amy i høyesterett, og ikke for det bedre.

PRC_PDRA

Innlegg: 8533
PRC_PDRA
26.11.20 21:22
IIHJ: et er jo akkurat det du gjør. Koker i sammen og insinuerer at det har blitt konspirert mot din foretrukne kandidat, pga av rotet i Iowa uten fnugg av bevis. Buttigieg var jo den som tapte fordelen av å kunne erklære seg selv som vinner. Siden antyder du ugler i mosen fordi Obama stilte seg bak Biden. Er dette egentlig rart når Obama hadde Biden som VP i 8

Sanders fikk flest stemmer i Iowa. Det er bare fakta.

Sanders fikk flest stemmer i New Hampshire. Det er også fakta.

Men etter at man ble ferdig med disse to statene, så satt McKinsey konsulenten med flere delegater. Helt blåst i hodet og fullstendig latterlig. 

Shadow App er det veldig mange seriøse folk som har kritisert. Jeg trenger ikke "koke i hop" noe som helst. Fakta er at den appen ødela momentumet for Sanders og Korona situasjonen ødela de siste restene av noe som helst normalitet, slik som massive valg rallies, møter og innsamling av penger.

Obama burde ikke blandet seg, men det gjorde han med full styrke. CNN og MSNBC var ikke balanserte noe sted.

Så det er greit - neste gang det er såkalt "Primary". Om Corporates fikser det igjen til sin fordel, så må dem ikke syte når de opplever "hevn" i General Election.

Gleder meg til den runddansen fremover :)

(Innlegget ble redigert 26.11.20 21:24)

IIHJ

Innlegg: 4942
IIHJ
26.11.20 21:28
PRC_PDRA: Sanders fikk flest stemmer i Iowa. Det er bare fakta.

Ja, men du antyder at delegat fordelingen ble jukset med og du antyder at Appen det var problem med ble jukset med. Reglene for delegat fordeling var fastsatt på forhånd. Valget var tett og Buttigieg vant delegat fordelingen hårfint. 

 

Du er altså ikke stort bedre enn trumpetistene som roper på valgjuks i dag.

Folkflesk

Innlegg: 29103
Folkflesk
26.11.20 21:28
Maradona_123: Vi ser allerede effekten av Amy i høyesterett, og ikke for det bedre.

Fantastisk. Dette viser hvorfor så mange stemmer på en døgenikt som Trump der borte. De setter religiøs galskap over smittebekjempelse. Vel, mot dumskapen kjemper selv gudene forgjeves, så da får de bare smitte hverandre i guds navn og bli høye på sin egen overtro i sykesenga.

Dette må være verdens desidert mest uvitende land i forhold til BNP per innbygger.

(Innlegget ble redigert 26.11.20 21:32)

PRC_PDRA

Innlegg: 8533
PRC_PDRA
26.11.20 21:31
IIHJ: Ja, men du antyder at delegat fordelingen ble jukset med og du antyder at Appen det var problem med ble jukset med. Reglene for delegat fordeling var fastsatt på forhånd. Valget var tett og Buttigieg vant delegat fordelingen hårfint.    Du er alts

Appen var et problem. Ingen tvil i det. Helt håndfast bevis på at appen heter Shadow App og at appen "sluttet å fungere" når den er ment å fungere. Dette mener du er "normalt"? Sånt som skjer, ikke sant? Hehe.

Morsomme regler. Sanders får flest stemmer i Iowa, men McKinsey får flere "valgmenn" likevel. 

Så vinner Sanders igjen i NH, men delegatene fordeles denne gang likt mellom Sanders og McKinsey. Morsomt det der. 

Litt som 2016 med Hillary. Sanders vinner en stat, men Hillary endte opp med å vinne flere delegater uansett pga "Superdelegatene". Herlige "regler". 

Ja, nå skal du høre om en ny regel - den heter hevn i General "Election". 

You f#ck us i Primaries og we f#ck you i GE. IT'S FUN! :-).

Liker du den nye regelen?

 

(Innlegget ble redigert 26.11.20 21:34)

Maradona_123

Innlegg: 24557
Maradona_123
26.11.20 21:32
Folkflesk: De setter religiøs galskap over smittebekjempelse. Vel, mot dumskapen kjemper selv gudene forgjeves, så da får de bare smitte hverandre i guds navn og bli høye på sin egen overtro i sykesenga.

Vel, hadde de bare stengt igjen dørene etter disse gudstjenestene, så hadde det vært ok, problemet er at de går rundt i samfunnet og smitter de andre rundt seg også.

Kirkene bør miste sin rett til å ikke betale skatt der borte, for øvrig.

Maradona_123

Innlegg: 24557
Maradona_123
26.11.20 21:34
PRC_PDRA: Morsomme regler. Sanders får flest stemmer i Iowa, men McKinsey for flere "valgmenn" likevel.  Så vinner Sanders igjen i NH, men delegatene fordeles denne gang likt mellom Sanders og McKinsey. Morsomt det der.

Det er ikke så mye å henge seg opp i, Pete kom ingen vei, og Sanders ble slått greit av Biden 1v1 tilslutt.

Ingenting av dette hadde endret noe, Sanders var rett og slett ikke den foretrukne kandidaten som mange av oss hadde håpet på.

Folkflesk

Innlegg: 29103
Folkflesk
26.11.20 21:38
Maradona_123: Vel, hadde de bare stengt igjen dørene etter disse gudstjenestene, så hadde det vært ok, problemet er at de går rundt i samfunnet og smitter de andre rundt seg også.

Det er sant. De som tar coronaen seriøst kan lett bli ofre for den stupide delen av befolkningen. Må være ekstremt frustrerende å tenke på for de som skjønner bedre. Jeg hadde vurdert eksil hvis jeg var en av dem, og da ikke bare pga denne saken.

(Innlegget ble redigert 26.11.20 21:39)

PRC_PDRA

Innlegg: 8533
PRC_PDRA
26.11.20 21:41
Maradona_123: genting av dette hadde endret noe, S

Nei, det er helt feil. Man kan ikke drive valgkamp under Koronaen. Det er faktisk ikke noe å diskutere. Sanders har aldri basert seg selv på å holde "online møter". Hans styrke var å møte folk der de er (litt som Vedum nå om dagen). Kjempe for folk som er blitt ignorert i lang tid.

Sanders samlet inn en haug med penger, mer enn alle andre ved månedsskiftet februar / mars 2020. Alt dette sluttet nesten samtidig når Obama blandet seg inn og Korona et par uker senere. 

Fullstendig katastrofe for Sanders sin del. 

Biden er ikke sterk noe sted - Corporate Democrats tapte nesten flertallet i House (Alle progressive som støttet M4All ble gjenvalgt), og selv om Demokratene har fortsatt et lite flertall i House, så våger Corporates å kritisere de progressive etter at Biden vant med følgende marginer: 0.2 / 0.3 / 0.6. Den eneste grunnen til at han tar over nå i januar er altså ca 43.000 stemmer fra disse tre statene.

Tror du ikke at det finnes 43.000 pro-Sanders folk i Wisconsin / Arizona / Georgia? Eller? 

I motsetning til Corporates, så søker de progressive en balanse og kompromiss - at de skal tas hensyn til. De korporative, derimot, prøver alltid å redusere de progressive sin innflytelse ned til null prosent.

Hvis de progressive føler at de får 0% med Biden, så ser man ikke neste gang hva som er problematisk med å la en Trumpist vinne i 2024, for de progressive får 0% av en Trumpist også. Du skjønner poenget?

 

(Innlegget ble redigert 26.11.20 21:48)

ElIngles

Innlegg: 3436
ElIngles
26.11.20 21:41
Folkflesk: Dette må være verdens desidert mest uvitende land i forhold til GDP per innbygger.

Jepp. Men EN innsiktsfull fyr har de i hvert fall hatt. Nemlig George Carlin, som sa: ''Never underestimate the power of stupid people in large groups!''

Maradona_123

Innlegg: 24557
Maradona_123
26.11.20 21:42
Folkflesk: Det er sant. De som tar coronaen seriøst kan lett bli ofre for den stupide delen av befolkningen. Må være ekstremt frustrerende å tenke på for de som skjønner bedre. Jeg hadde vurdert eksil hvis jeg var en av dem, og da ikke bare pga denne saken.

Vel, vi kan i det minste kalle henne Amy Covid Barrett fra nå.

IIHJ

Innlegg: 4942
IIHJ
26.11.20 21:49
PRC_PDRA: Appen var et problem. Ingen tvil i det. Helt håndfast bevis på at appen heter Shadow App og at appen "sluttet å fungere" når den er ment å fungere. Dette mener du er "normalt"? Sånt som skjer, ikke sant? Hehe.

Problemet ditt er at du ikke legger frem fnugg av bevis for at problemet med appen oppstod for å ødelegge for din foretrukne kandidat. Ditt eneste bevis later til å være at appen ble kalt "shadow app", hva nå det skulle bevise. Er det en slags "deep state konspirasjon" som ligger i bunn for denne merkelige påstanden.

 

At appen var en skandale på grunn av de tekniske problemene er alle enige om (hvorfor insinuerer du at jeg har kalt dette normalt?) og jeg tror de bør vurdere å slutte med dette caucus kaoset.

PRC_PDRA

Innlegg: 8533
PRC_PDRA
26.11.20 21:53
IIHJ: roblemet ditt er at du ikke legger frem fnugg av bevis for at problemet med appen oppstod for å ødelegge for din foretrukne kandidat. Ditt eneste bevis later til å være at appen ble kalt "shadow app", hva nå det skulle bevise. Er det en slags "deep state konspirasjon" som ligger i bunn for denne merkelige påstanden.   At appen var en skandale på grunn av de tekniske problemene er alle enige om (hvorfor insinuerer du at jeg har kalt dette normalt?

Ingen bryr seg om hva du mener. Det som teller er hva som faktisk skjedde. Kluss med en App som faktisk heter Shadow App. 

Point nr 2). Hvis Sanders-velgere føler at de ble f#cked i Primaries, er det overhodet ingenting du kan gjøre for å hindre at de skal f#cke din Corporate i General Election, for de progressive har makta til å gjøre det. 

Akkurat som med Obama. Han vant skikkelig høsten 2008 - husk at Obama vant ikke på en moderat plattform. Det er Hillary som kjørte "moderat" i 2008, på samme måte som hun gjorde i 2016.

Folk ble skuffet over han allerede to år senere og det ble total massakre i Senatet og i House - både i 2010 og i 2014. De progressive som ga han seieren høsten 2008 gadd ikke møte opp for han igjen i mellomvalgene og margingen hans ble halvert i 2012, til tross for seier mot en idiot som Willard fra Utah (som er visst en GOP Unicorn nå), som mente at minst 47% av amerikanere er Lazy Welfare idioter. 

 

 

(Innlegget ble redigert 26.11.20 22:02)

aIseboy

Innlegg: 9537
aIseboy

Innlegg: 9537
aIseboy
26.11.20 22:01
Xavi7: Må vi ha en Biden-tråd da? Kan ikke mannen få prøve å lappe sammen det takraset av en nasjon de neste årene uten å få kritikk for det?

Radikale gjør det de kan, det være seg ytre høyre eller ytre venstre, øke konfliktene og polariseringen, anklage meningsmotstandere for å konspirere -  og la landet gå til grunne mens de er opphengt i uendelige krangler.

 

Derfor må heller de moderate krefter gjøre det de kan; sette sammen en politikk som flertallet kan svelge, inngå kompromisser, samarbeide bredt - styre landet.


(Innlegget ble redigert 26.11.20 22:03)

IIHJ

Innlegg: 4942
IIHJ
26.11.20 22:05
PRC_PDRA: Ingen bryr seg om hva du mener.

Nå anklaget du Trumpetister for å komme med valgjuks anklager uten bevis og på useriøse nettsider. I tillegg til denne frekke tonen om at ingen bryr seg om hva jeg sier kan jeg ikke se at du har lagt frem et eneste bevis for dine påstander heller. Jeg konkluder derfor med at mitt første inntrykk var korrekt inntil du legger frem noe mer håndfast.

Jeg blir heller ikke spesielt imponert av at du truer meg med at progressive kan ødelegge for moderate demokrater fordi de har den makta. Hva har dette med vår diskusjon om valgfusk å gjøre? 

Klikk for å gå tilbake til toppen

Siste innlegg