Våre regler
Hvis du leser innlegg på VGD du mener er i strid med våre regler (les reglene her) kan du trykke på dette symbolet over det aktuelle innlegget. VG Nett vil vurdere om innlegget skal fjernes.

Biden-Administrasjonen

NYTT TEMA
zetta

Innlegg: 14453
zetta
03.03.21 22:33
trøndergutten: Det var du som påsto at libsa ikke vet hva krig er og ikke kan håndtere et våpen.

En typisk lib ser jo på krig som det ultimate ondet og vil gå med på hva som helst for å unngå det. Så redde er de ikke for et tradisjonelt USA at de vil ta en krig

Corvus

Innlegg: 26993
Corvus
03.03.21 22:59
Iseran2770: ønsket han at hans vanvittige tilhengere skulle storme kongressen for å stoppe hele prosessen.

Ønsket han faktisk dette? Dokumentasjon takk?

Noreger

Innlegg: 1488
Noreger
03.03.21 23:06
zetta: En typisk lib ser jo på krig som det ultimate ondet og vil gå med på hva som helst for å unngå det. Så redde er de ikke for et tradisjonelt USA at de vil ta en krig

Nei, dagens "liberale" er helt OK med kriger så lenge det er gjort fra DERES presidenter. Jeg er sikker på at de fleste av de som har TDS ville vært helt støttende med militæret begynne å avvæpne de fra det rød laget, uansett om de måtte skytes først. 

    Om de fleste i militæret ville skyte eget folk er en annen sak. Det er iallfall tvilsomt at nasjonalgarden i forskjellige stater ville være nøytrale her. 

    En Kongressmann fra California uttalte jo også at våpeneierne ikke kunne stille opp imot Federal government, for "we have nukes"..

    Dette er renspikkede psykopater. Selvsagt ikke alle, men alt det de anklager Trump-supportere for å være er de selv. Det kalles projisering. 

 

aIseboy

Innlegg: 9652
aIseboy
04.03.21 16:51
idiomatisk: Var det ikke noe lignende Hitler sa om jødene før han deporterte de til gasskamrene?

Nei, det var det vanlige tyskere og europere sa om Hitler og nazistene på 1920-tallet.

Men det gikk noen år, så sluttet man å le av dem. 

(Innlegget ble redigert 04.03.21 16:52)

aIseboy

Innlegg: 9652
aIseboy
04.03.21 16:54
Noreger: Det var jo Fru Bill Clinton som begynte med å demonisere millioner av Amerikanere da hun kalte dem "deplorables".

Når Trump "snakker fra levra" og kaller en spade for en spade så er det stormende jubel fra deg og andre trumpister, og alle andre "lider av krenkementaliteten".

Når andre derimot kaller en spade for en spade så er det ikke måte på hvor tandre og sårbare dere er. 

Har du noe bedre ord enn deplorables på en gjeng som angriper kongressbygningen med høygafler, våpen og kostymer, med fem drepte som resultat og 30.000 soldater fra Nasjonalgarden som konsekvens på innsetningen av ny president? 

(Innlegget ble redigert 04.03.21 16:56)

Noreger

Innlegg: 1488
Noreger
04.03.21 20:13
aIseboy: høygafler, våpen og kostymer

Nå kjenner ikke jeg til at det var en gjeng som stormet inn på Capitol med Høygafler da. Du har vel oversatt "pitch forks" som en metaforisk beskrivelse fra en eller annen liberal blekke og vips så er det tusener med høygalfer der. 

    Våpen sier jo FBI selv at de ikke har funnet noe av og FBI er jo ikke akkurat Pro-Trump da. 

    Kostymer??? Er det virkelig noe som gjør situasjonen verre det og da?

 

     Dere liberalglobalister må slutte å lyve, overdrive til de grader, samt forvrenge alle fakta. Det er mulig dere kan lure sauene her, men for hver sau dere lurer, er det sikkert 2 andre som begynner å lure på hvorfor dere aldri kan holde dere til fakta og sannheter. 

Zen0n

Innlegg: 48810
Zen0n
04.03.21 20:37
Noreger: lure på hvorfor dere aldri kan holde dere til fakta og sannheter.

Nåja, det kom tydelig frem tidligere i denne tråden at du var helt på bærtur når det kom til valgfusk-løgnen og søksmålene rundt det.

Du skal ikke snakke for høyt om dette..

Noreger

Innlegg: 1488
Noreger
04.03.21 21:17

Da kan du sikkert fortelle meg hva jeg sa som var feil istedet for å komme med blatant arroganse, men det greier du vel ikke. Her hever du deg nok en gang over almuen uten å komme med argumenter. 

Zen0n

Innlegg: 48810
Zen0n
04.03.21 21:56
Noreger: Da kan du sikkert fortelle meg hva jeg sa som var feil istedet for å komme med blatant arroganse, men det greier du vel ikke.

Det forklarte jeg deg sist - det er ikke riktig at sakene ble avvist uten å bli vurdert. Alle begrunnelsene er offentlige tilgjengelig og de er alle sammen avvist pga mangel på bevis eller fordi de juridiske argumentene ikke holder.

Så forklarte jeg deg grunnen til at Georgia hadde lavere feilprosent i poststemmene, som har en helt naturlig forklaring og ikke «åpenlyst valgjuks» slik du feilaktig skrev.

Noreger

Innlegg: 1488
Noreger
05.03.21 12:42
Zen0n: et er ikke riktig at sakene ble avvist uten å bli vurdert.

Hadde sakene blitt tatt, hadde vi hatt en dom og ikke saker som retten ikke ville ta. 

  En 90% reduksjon av en feilprosent er fullstendig urealistisk. Spesielt siden det ikke er noen endringer i lovene som skulle tilsi dette.

    Du kan selvsagt fortsette denne sirklingen. Det som betyr noe er vel hva det store flertallet av "taperne" mener og evt vil gjøre...

Zen0n

Innlegg: 48810
Zen0n
05.03.21 12:45
Noreger: Hadde sakene blitt tatt, hadde vi hatt en dom og ikke saker som retten ikke ville ta.    En 90% reduksjon av en feilprosent er fullstendig urealistisk. Spesielt siden det ikke er noen endringer i lovene som skulle tilsi dette.

Ok, så kom med et eksempel da! Nevn et søksmål som ikke ble tatt, og som burde bli tatt. Kom med bevisa.

Jo, det er realistisk hvis delstatene og partiene har vært flinkere til å informere om hvordan man skal fylle dem ut riktig, og hvis stemmegivere har fått anledning til å rette på feil fremfor at stemmen bare blir forkastet.

Det er dette Georgia selv sier er grunnen, og jeg ser ingen grunn til å tvile på det. 

Noreger

Innlegg: 1488
Noreger
05.03.21 13:46
Zen0n: Jo, det er realistisk hvis delstatene og partiene har vært flinkere til å informere om hvordan man skal fylle dem ut riktig, og hvis stemmegivere har fått anledning til å rette på feil fremfor at stemmen bare blir forkastet.

 

   Dette vil jo selvsagt lede til flere gyldige stemmesedler da, men hva om dette ikke ble gjort ved alle valgdistriktene likt da?

   Hvis en f. eks følger opp alle forhåndsstemmene som var irregulære i et distrikt som var veldig blått, men ikke gjorde det samme i mange andre distrikter i staten.

     Så et sted vil få en mindre feilprosent grunnet at dette ble tillatt der, mens det ikke ble gjort i andre valgdistrikt, hvor det røde teamet stod sterkere. 

    Som du muligens (?), er det jo kun noen få valgdistrikter som er nok for det blå teamet om disse endres. Slik at om en f. eks endrer kriteriene i Atlanta, men ikke i 25 distrikter som er mer landlige, vil dette derfor ramme velgerne på en urettferdig måte. 

    DETTE er nettopp hvorfor forhåndsstemmens håndtering ledet til slike endringer. Igjen, hvis en ikke har samme valgprinsipper ved alle distrikt i samme stat, vil dette jo være uregelmessigheter. 

     Det blå teamet og Anti-Trump aktivistene brøt "equal protection clause" ved en rekke forskjellige lokasjoner ved å ikke ha samme stemmekriteriene over en hel stat.

     

Noreger

Innlegg: 1488
Noreger
05.03.21 13:47
Zen0n: fått anledning til å rette på feil fremfor at stemmen bare blir forkastet.

Da er du altså enig i at en slik prosess bør gjelde for alle deler av en stat?

Noreger

Innlegg: 1488
Noreger
05.03.21 14:30
zetta: Han kunne erklært unntakstilstand, noe mange trodde han ville gjøre. Da ville han fått store masser med seg, de var helt klare. Splittelsen ville gått gjennom politiet og hæren  Men Trump viser seg som en temmelig fredsommelig mann selv om han er litt svær i kjeften

Hadde Trump gjort det som hans motstandere konstant beskylder ham for å ville gjøre, ville de fleste av førstnevnte enten hengt i lyktestolper nå; eller vært råtnet opp med masse bly i kroppen.

     Det må jo være skuffende når de realitetene men fremstiller viser seg å være bare. Hadde de foretrukket å bli "martyrer"?

     For å si det sånn. Det er nok bare 400 millioner våpen i hendene på 100 millioner som hindrer det blå teamet ifra å gjøre det samme imot Trump-tilhengere som de anklager DEM om å ville gjøre. 

 

maxus4

Innlegg: 6493
maxus4
05.03.21 15:13
Corvus: Ønsket han faktisk dette? Dokumentasjon takk?

Konspirasjonsgjøkene klarte ikke å bestemme seg. Førte Trumps tale til angrepet eller var det planlagt.  Plutselig fikk vi høre om våpen og rørbomber som ble funnet gjemt på stedet foran Kongressen.   Så tenke man seg sikkert om og kom til at om disse var plassert der før så var jo det ikke Trumps tale som var årsaken. Da må det jo være planlagt.   Så da hørte vi ikke mer om disse.  

Rhabagatz

Innlegg: 32283
Rhabagatz
05.03.21 15:35
Noreger: En 90% reduksjon av en feilprosent er fullstendig urealistisk

Hittil så er dette ikke annet enn en udokumentert påstand. Hvor er dette? Dette må da være enkelt å dokumnetere!

Ikke i Georgia (ned til 0,15% fra 0,24%)
Ikke samlet (opp til 0,35% fra 0,23%) 

Reduksjon i feilprosent er også latterlig mål, om noe faller fra 0,1% til 0,01% så er det fortsatt ubetydelig.

 

 

Noreger

Innlegg: 1488
Noreger
05.03.21 16:15
Rhabagatz: Reduksjon i feilprosent er også latterlig mål, om noe faller fra 0,1% til 0,01% så er det fortsatt ubetydelig.

Absolutt ikke. 

   La oss si at feilprosenten reduseres fra 1.2% til 0.2 det er en reduksjon på mer enn 80%. Når dette da omhandler f. eks 10000 stemmer betyr dette at istedenfor at 1200 stemmer forkastes, så blir bare 200 forkastet. Dette er da 1000 flere stemmer bare ved et valgsted. Nå, om en gjør det samme i de fleste store valgkretsene i byer og tilsvarende ikke gjør dette over hele staten, er dette FORSKJELLSBEHANDLING av forhåndsstemmer som gir en betydelig netto stemmegevinst. 

 

(Innlegget ble redigert 05.03.21 16:21)

knthz

Innlegg: 4030
knthz
05.03.21 16:15

Ja, har Biden reddet landet? 

Zen0n

Innlegg: 48810
Zen0n
05.03.21 16:25
maxus4: Førte Trumps tale til angrepet eller var det planlagt.

Nå er det jo ikke slik at det ene nødvendigvis utelukker det andre. Det kunne fint vært planlagt, og at Trumps tale fikk mange flere til å hive seg på. For eksempel.

For øvrig tror jeg ikke Trump planla dette. Jeg tror hans mål var å skape kaos-scener og gatekamper som skulle gi han muligheten til å erklære unntakstilstand. At de faktisk skulle klare å innta kongressen tror jeg ikke han forutså.

keizersoze

Innlegg: 17322
keizersoze
05.03.21 16:27

1200 er 12% av 10000. Regnestykket ditt ser bedre ut om du forandrer til 120-12 sånn ca. 

(Innlegget ble redigert 05.03.21 16:28)

Noreger

Innlegg: 1488
Noreger
05.03.21 17:20
keizersoze: 1200 er 12% av 10000. Regnestykket ditt ser bedre ut om du forandrer til 120-12 sånn ca.

Ja, det stemmer nok ja. 

   Når det dreier seg om mange nok stemmer og den samme prosessen ikke følges over hele staten blir netto-tallet stort.

 

   Dette dreier seg om "Equal protection clause" og skal behandles likt ifølge grunnloven.

    Hvis dette var et eksklusivt emne som bare omhandlet lokale stater, ville det i praksis lede til at stemmer i en stat telte mer enn i en annen under samme grunnleggende vilkår. 

    Dette er et reelt poeng og viser hvorfor snakk om at "alle stemmer er talt om" ike har noe med saken å gjøre og aldri hadde det ifra det røde laget sin side. 

(Innlegget ble redigert 05.03.21 17:22)

Rhabagatz

Innlegg: 32283
Rhabagatz
05.03.21 17:25
Noreger: La oss si at feilprosenten reduseres fra 1.2% til 0.2 det er en reduksjon på mer en

La oss si? La oss si at Erna går til krig mot Bermuda....

Kanskje du skal fortelle oss hvor feilprosenten falt 90%, og hvor mange stemmer det utgjorde?

 

(Innlegget ble redigert 05.03.21 17:26)

Zen0n

Innlegg: 48810
Zen0n
05.03.21 18:04

Jeg savner fortsatt et eksempel på et søksmål som burde vært vurdert av domstolen.

Hvis ikke du har ett eneste eksempel, hvordan kan du da hardnakket påstå at domstolene ikke har vurdert søksmålene?

(Innlegget ble redigert 05.03.21 18:05)

Noreger

Innlegg: 1488
Noreger
05.03.21 23:12
Rhabagatz: La oss si? La oss si at Erna går til krig mot Bermuda.... Kanskje du skal fortelle oss hvor feilprosenten falt 90%, og hvor mange stemmer det utgjorde?

 Feilprosentene som ble betydelig endret skjedde ikke i alle områder av en stat. De regionene hvor feilprosenten ble betydelig redusert skjedde fordi velgerne der ble fulgt opp av valgarbeiderne i en grad som ikke skjedde ved andre steder. 

  Dermed ble feilprosenten betydelig lavere. Når en snakker om mange nok stemmer utgjør dette et betydelig antall stemmer. 

   Dette er et klassisk brudd på "equal protection clause". 

      Hva har Erna med dette å gjøre? Norge går ikke til krig imot noe dom helst uten at USA ber om det først, så eksempelet ditt er ikke bare trolling, men likedan fullstendig urealistisk. 

Noreger

Innlegg: 1488
Noreger
05.03.21 23:14
Zen0n: Jeg savner fortsatt et eksempel på et søksmål som burde vært vurdert av domstolen. Hvis ikke du har ett eneste eksempel, hvordan kan du da hardnakket påstå at domstolene ikke har vurdert søksmålene?

 Saker ble avvist av domstolene. Når sakene ble avvist  betyr dette at advokatene for det rød teamet ikke fikk mulighet til å prøve sin sak for retten, legge fram bevis og argumentere for sin sak. 

   Er det så vanskelig å forstå?

idiomatisk

Innlegg: 3530
idiomatisk
05.03.21 23:21

Var det ikke Biden som skulle være så tøff mot Saudi? 

Selvfølgelig slapp Saudi unna. De har jo balletak på USA, til tross for at Trump mente at USA var energiuavhengig, festlig.....  

Dette handler om cash og våpenavtaler, selvfølgelig vil ikke Biden ta opp kampen mot Military–industrial complex. Fy faen for et råttent land USA er. Jeg har mange grunner til å mislike Trump for å si det sånn. Men enkelte ting veide mot Trump, som innvandring og Kina. 

(Innlegget ble redigert 05.03.21 23:21)

Zen0n

Innlegg: 48810
Zen0n
05.03.21 23:35
Noreger: Saker ble avvist av domstolene. Når sakene ble avvist  betyr dette at advokatene for det rød teamet ikke fikk mulighet til å prøve sin sak for retten, legge fram bevis og argumentere for sin sak.     Er det så vanskelig å forstå?

Jeg spurte om du kunne nevne et konkret søksmål som ble avvist, men som burde blitt vurdert.

Et konkret søksmål.

Kan du det?

CryniX

Innlegg: 13585
CryniX
05.03.21 23:40
idiomatisk: Var det ikke Biden som skulle være så tøff mot Saudi?
keizersoze

Innlegg: 17322
keizersoze
05.03.21 23:51

Saker ble fremført for retten utallige ganger. Ved spørsmål om de hadde bevis for valgfusk, så var advokatene ærlig og sa nei.

De hadde ingenting å fare med.

Rhabagatz

Innlegg: 32283
Rhabagatz
06.03.21 07:13
Noreger: Feilprosentene som ble betydelig endret skjedde ikke i alle områder av en stat. De regionene hvor feilprosenten ble betydelig redusert skjedde fordi velgerne der ble fulgt opp av valgarbeiderne i en grad som ikke skjedde ved andre steder.    Dermed ble feilprosenten betydelig lavere. Når en snakker om mange nok stemmer utgjør dette et betydelig antall stemmer.     Dette er et klassisk brudd på "equal protection clause".        Hva har Erna med dette å gjøre? Norge går ikke til krig imot noe dom helst uten at USA ber om det først, så eksempelet ditt er ikke bare trolling, men likedan fullstendig urealistisk.

For tredje gang - hvor?

Du må jo se det selv - du hevder noe, men kan ikke engang peke på hvor dette skal ha skjedd. Da har det trolig ikke skjedd.

 

 

Klikk for å gå tilbake til toppen

Siste innlegg