Våre regler
Hvis du leser innlegg på VGD du mener er i strid med våre regler (les reglene her) kan du trykke på dette symbolet over det aktuelle innlegget. VG Nett vil vurdere om innlegget skal fjernes.

Har støtten til Joe Biden allerede forsvunnet?

NYTT TEMA
tenker-selv

Innlegg: 8195
tenker-selv
29.11.20 11:34

Har støtten til Joe Biden allerede forsvunnet? Til tross for at hans demokratiske (Obama) forgjenger i embete kunne putte barn i bur, bombet flere enn vi har sett siden andre verdenskrig og knapt holdt noen av kampanjeløftene så ble han knapt kritisert av sine egne. Joe Biden derimot har allerede begynt å komme i hardt vær hans lange historie i politikken har gjort at man vet alt mer enn nok til å få Trump til å se bedre ut som Politiker selv før Biden har blitt president. Joes forbindelser til blant China har gjort at man allerede vitser om at Bidens cap sier make China great again.

Nå er det hans tette bånd til krigsindustrien som har gjort at selv de i hans egent parti kritiserer hans valg av medarbeidere i Kabinettet. Når selv pressen allerede utrykker sin tvil allerede kan man undres har man allerede begynt å se at dette ikke var den rette mannen i rette posisjon?

(Innlegget ble redigert 25.12.20 18:38)

fazz

Innlegg: 28925
fazz
29.11.20 11:41

>>> Valget i år var vel mer ett eksempel på at folk stemte imot Trump enn at de faktisk stemte på Biden. 

Nå skal det sies at jeg tror Biden kommer til å gjøre en helt grei jobb, og greier å samle USA langt bedre enn hva Trump har gjort, men det kommer ikke til å bli gjort noen sårt trengte revolusjonerende endringer i det amerikanske samfunnet under Biden. Egentlig skuffende at dette er det beste de hadde å komme opp mot. Men som de fleste amerikanerne tenker, det meste er bedre enn Trump.

madiba

Innlegg: 7630
madiba
29.11.20 12:20
tenker-selv: Har støtten til Joe Biden allerede forsvunnet?

Jeg tror de som uttaler at USA "går tilbake til det gamle kjente" har helt rett når det kommer til å destabiliere land som nekter å logre etter deres pipe.

Vi får se et USA som aggressivt krigshissende og ødeleggende for verdensfreden. Ikke at det var så annerledes under Trump heller., men han startet ingen nye kriger.

nometalhorse

Innlegg: 18825
nometalhorse
29.11.20 14:31
tenker-selv: Har støtten til Joe Biden allerede forsvunnet?

Har du ikke lurt på hvorfor vgd har laget kategorien "Amerikansk politikk"?

NoDabForYou

Innlegg: 2355
NoDabForYou
29.11.20 22:30

Slapp av. Trump tar 4 år til. 

PerryAndre

Innlegg: 9211
PerryAndre
29.11.20 22:40
NoDabForYou: Slapp av. Trump tar 4 år til.

Lystløgneren og selvdyrken Trump. Kan sitte innesperret om 4 år. 

Kilde

En dommer har besluttet at president Donald Trump må utlevere sine selvangivelser for de siste åtte årene til en etterforskning på Manhattan.

gugler

Innlegg: 1068
gugler
30.11.20 09:15
nometalhorse: Har du ikke lurt på hvorfor vgd har laget kategorien "Amerikansk politikk"?

Ser ingen grunn til at amerikansk politikk skal ha noen særstilling.

Ser ingen

Russisk politikk kategori

Kinesisk politikk kategori

etc.

En god nok grunn til å ikke benytte kategorien amerikansk politikk.

Corvus

Innlegg: 27026
Corvus
30.11.20 22:47
tenker-selv: Nå er det hans tette bånd til krigsindustrien som har gjort at selv de i hans egent parti kritiserer hans valg av medarbeidere i Kabinettet. Når selv pressen allerede utrykker sin tvil allerede kan man undres har man allerede begynt å se at dette ikke var den rette mannen i rette posisjon?

Deler av pressen vil selvsagt ha radikale Harris som president.

Har nok vært ønsket hele veien.

Hyrro

Innlegg: 20777
Hyrro
08.12.20 18:19
fazz: Men som de fleste amerikanerne tenker, det meste er bedre enn Trump.

Det har du til dels rett i, men det er tvilsomt om folk i Syria,  Afghanistan og andre av USAs krigsmarker mener det samme.

Mrsa2

Innlegg: 9614
Mrsa2
08.12.20 20:04
Hyrro: Det har du til dels rett i, men det er tvilsomt om folk i Syria,  Afghanistan og andre av USAs krigsmarker mener det samme.

Du meinar dei vil sakne Trump sine dronebomber? 

ondoro

Innlegg: 34839
ondoro
08.12.20 23:39
Mrsa2: Du meinar dei vil sakne Trump sine dronebomber?

Du mener at de vil like Bidens bombedroner bedre da? 

Nå sitter det vel regjeringsmedlemmer fra alle styrene i våpenkonsernene i regjeringen til Biden. Tror nok ikke bombene blir mykere, snarere tvert om. 

IIHJ

Innlegg: 5114
IIHJ
09.12.20 19:36
ondoro: Tror nok ikke bombene blir mykere, snarere tvert om.

Trump pledged to stop 'endless wars' but his airstrikes in Afghanistan increased civilian deaths by 330% since 2016

 

Om Biden går tilbake til Obama æraen så vil det jo være en stor forbedring, om antall sivile drepte av USAs bombetokter skal være en målestokk. 

Kanskje det å reversere Trump administrasjonens beslutning om å slutte å rapportere sivile dødsfall forårsaket av dronetokt utenfor krigssoner også blir sett på som en forbedring?

blackline

Innlegg: 17455
blackline
11.12.20 19:14

Vel. Nå når valget er over kan vel også Hunter Biden/m family  frågan så smått surfe til overflaten igjen.

 

tenker-selv

Innlegg: 8195
tenker-selv
19.12.20 22:30
Hyrro: Det har du til dels rett i, men det er tvilsomt om folk i Syria,  Afghanistan og andre av USAs krigsmarker mener det samme.

Har sagt det før og sier det igjen vi er uenig i mangt men du er ikke dum og Trump har en høy drittsekkfaktor og en væremåte som jeg ikke liker men krigsmessig så er han lang bedre enn alle de andre amerikanske presidentene på mer enn 70 år når det gjelder krig. Det var vel Truman som advarte om krigsindustrien og dens manipulering.

Mrsa2

Innlegg: 9614
Mrsa2
19.12.20 23:40
tenker-selv: Har sagt det før og sier det igjen vi er uenig i mangt men du er ikke dum og Trump har en høy drittsekkfaktor og en væremåte som jeg ikke liker men krigsmessig så er han lang bedre enn alle de andre amerikanske presidentene på mer enn 70 år når det gjelder krig. Det var vel Truman som advarte om krigsindustrien og dens manipulering.

Så rekord i bruk av dronebombing er noko du setter pris på. Rekord i drap av sivile følgjer med den rekorden i dronebombing. 

MP62

Innlegg: 1368
MP62
20.12.20 13:39

“Vi får se et USA som aggressivt krigshissende og ødeleggende for verdensfreden. Ikke at det var så annerledes under Trump heller., men han startet ingen nye kriger.“

Trump har vært så opptatt med å stelle i stand faanskap på hjemmebane at han knapt har hatt tid til å tenke på krig og fred og denslags ute i verden. Man skal heller ikke se bort fra at han knapt kan navnet på andre land enn sitt eget (i hvert fall ikke peke ut andre land på et kart), så for han er resten av verden ukjent terreng. Det skulle ha vært moro å se han som deltaker i "Are you smarter than a 5th-grader"! Han er definitivt den mest kunnskapsløse amerikanske presidenten gjennom tidene, men også den som skryter så uhemmet av sin egen fortreffelighet at han stiller Muhammed Ali i skyggen. Ali kunne i det minste backe opp skrytet sitt i praksis. 

(Innlegget ble redigert 20.12.20 13:47)

tenker-selv

Innlegg: 8195
tenker-selv
20.12.20 14:02
Mrsa2: Så rekord i bruk av dronebombing er noko du setter pris på. Rekord i drap av sivile følgjer med den rekorden i dronebombing.

Vel du hadde ingen problemer når Obama gjorde det samme alle steder så hvorfor får har du mer problemer når Trump blir anklaget for å ha gjort det samme ett sted?

Mrsa2

Innlegg: 9614
Mrsa2
20.12.20 14:12
tenker-selv: Vel du hadde ingen problemer når Obama gjorde det samme alle steder så hvorfor får har du mer problemer når Trump blir anklaget for å ha gjort det samme ett sted?

Eg var i mot Obama si dronebombing. Men samtidig er eg i mot Trump si enorme opptrapping av dronebombing. I løpet av sine 3 første år brukte Trump dronebombing dobbelt så mykje som Obama gjorde på 8 år. Så det er nok du som gir støtte til massedrap av sivile.

totem

Innlegg: 7627
totem
23.12.20 13:17
tenker-selv: Har støtten til Joe Biden allerede forsvunnet? Til tross for at hans demokratiske (Obama) forgjenger i embete kunne putte barn i bur, bombet flere enn vi har sett siden andre verdenskrig og knapt holdt noen av kampanjeløftene så ble han knapt kritisert av sine egne. Joe Biden derimot har allerede begynt å komme i hardt vær hans lange historie i politikken har gjort at man vet alt mer enn nok til å få Trump til å se bedre ut som Politiker selv før Biden har blitt president. Joes forbindelser til blant China har gjort at man allerede vitser om at Bidens cap sier make China great again. Nå er det hans tette bånd til krigsindustrien som har gjort at selv de i hans egent parti kritiserer hans valg av medarbeidere i Kabinettet. Når selv pressen allerede utrykker sin tvil allerede kan man undres har man allerede begynt å se at dette ikke var den rette mannen i rette posisjon?

Poenget har vel hele tiden vært å få inn Kamala Harris...

Noreger

Innlegg: 1488
Noreger
14.02.21 23:57

Det er vel klart at alt nå handler om å få Kamala Harris inn. Den hyperdemente og superpompøse Biden vet vel knapt at han vant valget (noe nesten halvparten av velgerne mener han IKKE gjorde, men det er en annen sak). 

      Uansett betyr det lite om det er det blå eller rød laget som styrer landet. De er altfor finansielt skakkkjørt; militært overstrukket og for splittet innad i sitt eget folk til at dette vil holde seg. 

     Når dollaren blir devaluert for å berge gjelda og "stimulere" eksport enda mer vil nok tingene begynne å stupe raskere. Det er allerede tegn som tyder på at slutten har begynt. Sølvprisene holder seg veldig høye, selv om investorer og banker gjør alt de kan for å presse ned prisene. Gamestop-fadesen viser at børsen bare fungerer for de innvidde. De taper stadig inflytelse og økonomisk makt i Asia og når EU kan begynne å tenke mer på seg selv, vil nok snart NATO klappe sammen også.

 

     Vil vi se noe liknende som da USSR klappet sammen? Nei, for Russerne overlevde det uten for mye kaos. I USA er alt ifra blodig borgerkrig til splittelse av statene mulig, eller kanskje begge deler? Det hadde iallfall vært flott Karma om USA ble selv kastet ut i en krig og opplevde litt av det de har gitt andre. 

            Det er nok på tide å følge med mer og forberede seg på USA kollaps. 

Noreger

Innlegg: 1488
Noreger
14.02.21 23:57

Det er vel klart at alt nå handler om å få Kamala Harris inn. Den hyperdemente og superpompøse Biden vet vel knapt at han vant valget (noe nesten halvparten av velgerne mener han IKKE gjorde, men det er en annen sak). 

      Uansett betyr det lite om det er det blå eller rød laget som styrer landet. De er altfor finansielt skakkkjørt; militært overstrukket og for splittet innad i sitt eget folk til at dette vil holde seg. 

     Når dollaren blir devaluert for å berge gjelda og "stimulere" eksport enda mer vil nok tingene begynne å stupe raskere. Det er allerede tegn som tyder på at slutten har begynt. Sølvprisene holder seg veldig høye, selv om investorer og banker gjør alt de kan for å presse ned prisene. Gamestop-fadesen viser at børsen bare fungerer for de innvidde. De taper stadig inflytelse og økonomisk makt i Asia og når EU kan begynne å tenke mer på seg selv, vil nok snart NATO klappe sammen også.

 

     Vil vi se noe liknende som da USSR klappet sammen? Nei, for Russerne overlevde det uten for mye kaos. I USA er alt ifra blodig borgerkrig til splittelse av statene mulig, eller kanskje begge deler? Det hadde iallfall vært flott Karma om USA ble selv kastet ut i en krig og opplevde litt av det de har gitt andre. 

            Det er nok på tide å følge med mer og forberede seg på USA kollaps. 

Nexuscrawler

Innlegg: 858
Nexuscrawler
15.02.21 08:33

Hvilke deler av pressen har onanidrømmer om å få Harris inn som president? Obama, satt han familier i bur på grensen mot Mexico, eller hadde han åpen grense? Hvorfor blir Trump ansett som fredelig i midtøsten når sivile drept i dronebombing økte med 330% mer enn under O'bomber? Hvorfor var det riktig av Trump å inngå tidenes største våpensalg til Saudi Arabia slik at de kan fortsette å ødelegge Jemen, men feil av Biden å si at dette må ta slutt? Er kamelsvelging greit kun fordi "de andre" (gjelder både såkalt "høyre" og "venstre"lente debattamter)?

Noreger

Innlegg: 1488
Noreger
15.02.21 12:37

Endel interessante spørsmål, men svaret på de fleste er jo at USA er hykleriets kjerne. Biden trapper ned krigen i Yemen og trapper opp i Syria. Ellers har han jo sagt at han skal "ta" Russland enda hardere, så da blir vel lyvemedia i Norge enda mer Russlandsfientlig stilt da. 

    USA MÅ opprettholde sitt hegemoni i verden, eller risikere at enda flere slutter å handle i dollar. De tullingene der borte tror jo de kan leve gratis på resten av verden i det uendelige, men det holder nok ikke med bare Europa til å bli med på denne løgnen mye lenger. 

 

    Hva Biden angår tror jeg ikke han er kapabel til å ta de største avgjørelser. Han burde løse mer kryssord, for det ER en bra metode til å holde framskredet demens i sjakk.

   Trump var et frisk pust i USA, men endret jo ikke på noenting da. Det var vel mest for at alle motarbeidet ham, men han klarte ihvertfall å ikke starte flere kriger da. 

  

Folkflesk

Innlegg: 30239
Folkflesk
15.02.21 12:41
tenker-selv: Joe Biden derimot har allerede begynt å komme i hardt vær hans lange historie i politikken har gjort at man vet alt mer enn nok til å få Trump til å se bedre ut som Politiker

Det er umulig å få Trump til å se bedre ut. Det blir som å polere en hundebæsj.

Mrsa2

Innlegg: 9614
Mrsa2
15.02.21 13:17
Nexuscrawler: Hvorfor blir Trump ansett som fredelig i midtøsten når sivile drept i dronebombing økte med 330% mer enn under O'bomber? Hvorfor var det riktig av Trump å inngå tidenes største våpensalg til Saudi Arabia slik at de kan fortsette å ødelegge Jemen, men feil av Biden å si at dette må ta slutt? Er kamelsvelging greit kun fordi "de andre"

Det er berre i det høgreekstreme bloggmiljøet som Resett og Document.no at Trump blir ansett som meir fredleg enn Obama. 

Noreger

Innlegg: 1488
Noreger
15.02.21 14:05
Mrsa2: Det er berre i det høgreekstreme bloggmiljøet som Resett og Document.no at Trump blir ansett som meir fredleg enn Obama.

   Huff, "høgreekstrem"... Blir du ikke lei av dette tullpratet da? For alle som ikke er pro-USA, pro-EU og pugger VG og dagbladet er jo det for deg. 

 Deter bare dumme sauer som tror at 4 kriger er bedre for freden enn ingen. Derfor gav de førstnevnte fredsprisen og det velsigner du...

    

(Innlegget ble redigert 15.02.21 14:06)

oddvar_kjempebra

Innlegg: 26605
oddvar_kjempebra
15.02.21 14:28

Har støtten til trådstarter allerede forsvunnet?

kristofferbd

Innlegg: 1361
kristofferbd
15.02.21 15:05
tenker-selv: bombet flere enn vi har sett siden andre verdenskrig

I løpet av Trumps to første år i Det ovale kontor ble det registrert 2243 droneangrep. Det overgår Obama-admistrasjonens 1878 droneangrep i løpet av åtte år.  

Den henviste BBC-saken vinkler jo også på at Trump-administrasjonen prøvde å skjule sivile dødsfall ved at man ungikk å rapportere tallene. Et nytt bevis på Trumps forsøk på å skjule ubehagelige sannheter. 

Det er jo også artig å bevitne at de som roper om massemedienes "propaganda" og "løgner" selv slukte alt som kom fra Trump-administrasjonen rått.

Null kildekritikk.

Men så lenge det støtter ens tankesett, er vel alt fryd og gammen. Påstandene om valgfusk er jo også et eksempel på dette.

Man forsøkte jo å bevise demokratenes "valgjuks" ved å vise til en hendelse der noen ble beskyldt for juks på vegne av en republikansk kandidat. Argumentet var at "siden republikanerne jukser, så er det like ille på andre siden". Det er argumentasjon som er irrasjonelt og godt innenfor kategorien konspirasjonsteori.

 

 

(Innlegget ble redigert 15.02.21 15:09)

Noreger

Innlegg: 1488
Noreger
16.02.21 12:12

Trump hadde aldri noe i nærheten av full kontroll over utenriksdepartementet eller Pentagon.

   Allikevel klarte han faktisk å ikke starte noen flere kriger. At psykopatene i MIC har økt "effektiviteten* til dronene over tid er vel ingen overaskelse. 

 

     Så kommer altså krigshisserne og later som de er bekymret over at 400 flere ble drept av droneangrep under Trump. Hvor mange hundre tusen tror dere ville blitt drept om Hillary hadde fått styre da? Dere er syke i hodet med Trump hatet. 

   Få inn i hodet at USA går til undergangen uansett, og at Trump ikke er president lenger. Biden har jo allerede varslet opptrapping i Syria og vil prøve å splitte landet videre ved å fyre opp kurderne. Men det hjelper ikke lenger når økonomien stuper, statsgjelden fortsetter mot uendelig og dollarens tid som reservevaluta er på lånt tid.

 

   tick tick tick

Noreger

Innlegg: 1488
Noreger
16.02.21 12:12

Trump hadde aldri noe i nærheten av full kontroll over utenriksdepartementet eller Pentagon.

   Allikevel klarte han faktisk å ikke starte noen flere kriger. At psykopatene i MIC har økt "effektiviteten* til dronene over tid er vel ingen overaskelse. 

 

     Så kommer altså krigshisserne og later som de er bekymret over at 400 flere ble drept av droneangrep under Trump. Hvor mange hundre tusen tror dere ville blitt drept om Hillary hadde fått styre da? Dere er syke i hodet med Trump hatet. 

   Få inn i hodet at USA går til undergangen uansett, og at Trump ikke er president lenger. Biden har jo allerede varslet opptrapping i Syria og vil prøve å splitte landet videre ved å fyre opp kurderne. Men det hjelper ikke lenger når økonomien stuper, statsgjelden fortsetter mot uendelig og dollarens tid som reservevaluta er på lånt tid.

 

   tick tick tick

Klikk for å gå tilbake til toppen

Siste innlegg