Våre regler
Hvis du leser innlegg på VGD du mener er i strid med våre regler (les reglene her) kan du trykke på dette symbolet over det aktuelle innlegget. VG Nett vil vurdere om innlegget skal fjernes.

Trumps ettermæle

NYTT TEMA
KansjeD

Innlegg: 11567
KansjeD
05.04.21 10:43
Gunstein12: Kanskje dette er noe de skal diskutere i det globale klimatoppmøtet som Biden har invitert til, og som finnes sted om et par-tre uker?

Det finnes muligens viktigere ting å diskutere på et toppmøte enn hva en ex-president gjorde eller ikke gjorde... :)

Gunstein12

Innlegg: 18319
Gunstein12
05.04.21 11:08
KansjeD: Det finnes muligens viktigere ting å diskutere på et toppmøte enn hva en ex-president gjorde eller ikke gjorde... :)

Siden dette er et klimatoppmøte, så må det vel kanskje være relevant å opplyse om utviklingen i kullindustrien.

Har denne industrien en lysere fremtid med Biden ved roret?

KansjeD

Innlegg: 11567
KansjeD
05.04.21 11:58
Gunstein12: Har denne industrien en lysere fremtid med Biden ved roret?

Mitt poeng er at man bør diskutere INDUSTRIEN og KLIMAET på et slikt møte, og ikke om enkelte politiker har eller ikke har gjort noe nyttig. Det blir som å diskutere snøen som falt i fjor. Det er rett og slett bortkastet tid. Det er derfor slike saker diskuteres her på VGD. Her gjør det ingenting om man kaster bort tiden på unyttige debatter. :D

(Innlegget ble redigert 05.04.21 11:58)

Gunstein12

Innlegg: 18319
Gunstein12
05.04.21 12:25
KansjeD: Mitt poeng er at man bør diskutere INDUSTRIEN og KLIMAET på et slikt møte

Industrien og klimaet er viktig å diskutere på slike møter ja.

kristofferbd

Innlegg: 1568
kristofferbd
05.04.21 12:32
Gunstein12: Har denne industrien en lysere fremtid med Biden ved roret?

Har dampbåten og telegrafmaskinen en lysere fremtid med Biden ved roret?

Gunstein12

Innlegg: 18319
Gunstein12
05.04.21 12:46
kristofferbd: Har dampbåten og telegrafmaskinen en lysere fremtid med Biden ved roret?

En voksende kullindustri er det vel kanskje ikke så mange som har så mye til overs for,.., spesielt på et klimatoppmøte....i Europa.

Men nå blir det kanskje annerledes?

aIseboy

Innlegg: 9904
aIseboy
05.04.21 20:04

Noen som husker da Obama kritiserte forrige president (uten å nevne navn) og Trump og meningsfellene hans var såå krenket og mente det var brudd på alle kutymer at en avgått president kunne kritisere den sittende presidenten..

Jeg ble veldig overrasket at ikke Gunstein, video, frosken og alle de de andre trumperne er kritisk til Trump sine stadige stikk mot Biden.

Dere andre også? 

idiomatisk

Innlegg: 3665
idiomatisk
05.04.21 20:22
aIseboy: Dere andre også?

Det positive med at Trump er borte er at Fake News mediene mister alle sine lesere.

 

trøndergutten

Innlegg: 12632
trøndergutten
05.04.21 22:08

At media tjente gode penger på alt tullballet Trump fant på er ikke noe nytt. Skandaler selger godt. Dessverre.

idiomatisk

Innlegg: 3665
idiomatisk
05.04.21 23:30
trøndergutten: At media tjente gode penger på alt tullballet Trump fant på er ikke noe nytt. Skandaler selger godt. Dessverre.

Media tjente også gode penger på å spre løgn og falske konspirasjonsteorier om Trump i 5 år. Nå er bobla i ferd med å sprekke, befolkningen ser løgnmedia for hva det er og da kollapser naturligvis seertallene også, heldigvis. 

aIseboy

Innlegg: 9904
aIseboy
06.04.21 16:51
Gunstein12: Har denne industrien en lysere fremtid med Biden ved roret?

Garantert ikke. Men så har ikke Biden heller lovet å bringe kullindustrien tilbake til gamle høyder. Snarere tvert i mot.

Men tilbake til spørsmålet som du hoppet over å svare på: Hva har egentlig Trump gjort? Rams opp de positive tingene USA stod igjen med etter fire år med Trump. 

Noe må det jo være siden titusener av nordmenn og millioner av amerikanere dyrker denne karen som noe nesten guddommelig. 

Gunstein12

Innlegg: 18319
Gunstein12
06.04.21 17:06
aIseboy: Garantert ikke. Men så har ikke Biden heller lovet å bringe kullindustrien tilbake til gamle høyder. Snarere tvert i mot.

Dette vil sikkert begeistre de som skal være med på dette klimatoppmøtet.

Gunstein12

Innlegg: 18319
Gunstein12
06.04.21 17:13
aIseboy: Hva har egentlig Trump gjort? Rams opp de positive tingene USA stod igjen med etter fire år med Trump. Noe må det jo være siden titusener av nordmenn og millioner av amerikanere dyrker denne karen som noe nesten guddommelig.

Selv om nesten halvparten av velgerne i USA stemte på ham, så er det vel ikke det samme som man forguder fyren.

Og dette med positive ting: Det kommer vel helt an på hvem man spør.

Om det er slik at han har rasert kullindustrien, så vil vel mange mene dette er positivt.

aIseboy

Innlegg: 9904
aIseboy
06.04.21 17:41
Gunstein12: Selv om nesten halvparten av velgerne i USA stemte på ham, så er det vel ikke det samme som man forguder fyren. Og dette med positive ting: Det kommer vel helt an på hvem man spør. Om det er slik at han har rasert kullindustrien, så vil vel mange mene dette er positivt.

Jeg skjønner at du sliter å finne noe positivt om fyren, siden du bare leverer god dag mann økseskaft svar.

Ingen påstår samtlige velgere forguder ham. Men de millionene som kjøper alle hans løgner, konspirasjonsteorier og selvskryt - de kan absolutt sies å forgude ham.

Når jeg snakker om positive ting så menes selvsagt planlagt å gjennomført politikk. At han mislykkes med flere idiotiske prosjekter kan vanskelig trekke en politiker opp. 

Men du hadde ingenting altså? Likefullt forsvarer du vedkommende i tykt og tynt? 

Gunstein12

Innlegg: 18319
Gunstein12
06.04.21 19:18
aIseboy: Jeg skjønner at du sliter å finne noe positivt om fyren, siden du bare leverer god dag mann økseskaft svar.Ingen påstår samtlige velgere forguder ham. Men de millionene som kjøper alle hans løgner, konspirasjonsteorier og selvskryt - de kan absolutt sies å forgude ham.Når jeg snakker om positive ting så menes selvsagt planlagt å gjennomført politikk. At han mislykkes med flere idiotiske prosjekter kan vanskelig trekke en politiker opp. Men du hadde ingenting altså? Likefullt forsvarer du vedkommende i tykt og tynt?

Jeg forsvarer ikke Trump i tykt og tynt. Jeg synes han oppfører seg som en arrogant drittsekk.

Men hva er det Biden bør ta tak i , og rette på, om en ser vekk i fra kullkraftindustrien?

aIseboy

Innlegg: 9904
aIseboy
06.04.21 23:25

Trumps Coca Cola boikott...

https://www.nettavisen.no/nyheter/reagerer-pa-coca-cola-boikott-vanskelig-a-se-at-trumps-troverdighet-vil-kunne-synke-enda-mer/s/12-95-3424110683

kval

Innlegg: 17545
kval
07.04.21 07:57
aIseboy: Trumps Coca Cola boikott... https://www.nettavisen.no/nyheter/reagerer-pa-coca-cola-boikott-vanskelig-a-se-at-trumps-troverdighet-vil-kunne-synke-enda-mer/s/12-95-3424110683

Trumps ettermæle er helst at han tapte valget og aldri ville innrømme det.

Nå har republikanere arvet hans løgner om valgfusk og derfor endrer de valglovene slik at de beveger seg i retning av Jim crow som noen tror er død og begravd.

Mer velgerundertrykking av fattige og svarte er i og for seg logisk når en som Trump taper valg.

kval

Innlegg: 17545
kval
07.04.21 09:13
aIseboy: Trumps Coca Cola boikott...

McConnell er på krigsstien i følge New York Times og han advarer store selskaper som Coca Cola mot irriterte republikanere. Helt på linje med Trump:

"Senator Mitch McConnell, Republican of Kentucky, has long argued that corporate campaign donations are a protected, nearly sacred, form of political communication. On Tuesday he made the case that business executives might be better off limiting their free speech to writing checks"

oddvar_kjempebra

Innlegg: 28053
oddvar_kjempebra
14.04.21 08:55

Både TV-nettverk og aviser har tapt mye oppslutning (og dermed penger) etter at Trump forsvant.

Både de som støttet ham og de som var kritiske.

Kan se ut som om man trenger Trump tilbake i politikken.

aIseboy

Innlegg: 9904
aIseboy
14.04.21 09:14
kval: McConnell er på krigsstien i følge New York Times og han advarer store selskaper som Coca Cola mot irriterte republikanere. Helt på linje med Trump: "Senator Mitch McConnell, Republican of Kentucky, has long argued that corporate campaign donations are a protected, nearly sacred, form of political communication. On Tuesday he made the case that business executives might be better off limiting their free speech to writing checks"

Jeg kan ikke tenke meg annet enn at de tenkende og strategiske GOP-toppene må sove dårlig om nettene for tiden.

De har mer eller mindre malt seg inn i et hjørne ved å velge populist/ekstremisme veien, og har strengt tatt ikke så mange andre valg enn å hindre flest mulig meningsmotstandere å stemme, for å beholde makta. USA består rett og slett ikke av nok videosevener, Cinema Paradisoer eller zettaer..

Cocaine-Mitch sitt forsøk på å true big corps. blir også latterlig. GOP er det sikreste kortet for at det IKKE blir gjort noe med skattesystemet som skattlegger de store, globale selskapene hardere, slik at de må ta sin andel for å utvikle det amerikanske samfunnet. 

Det republikanske partiet har muligens de mest fanatiske velgerne som er villige til å dø for kampen for økte forskjeller, økt radikalisering og stopp i utvikling. Problemet er at de ikke er mange nok, og blir stadig færre.

Dernest har de ikke penger nok. Derfor ser vi episoder hvor det republikanske partiet rett og slett svindler/truer private støttespillere til å donere mest mulig penger. 

Før stod det med liten skrift at donasjoner til det republikanske partiet ble trukket månedlig. Det ble siden endret til ukentlig. Vanligvis når man skal støtte noe, så må man hake av dersom man ønsker å støtte jevnlig (utover en gang). Her er det motsatt. Det er ferdig haket av for fremtidige trekk på kredittkortet. 

(Innlegget ble redigert 14.04.21 09:17)

Folkflesk

Innlegg: 31419
Folkflesk
14.04.21 09:19
oddvar_kjempebra: Både TV-nettverk og aviser har tapt mye oppslutning (og dermed penger) etter at Trump forsvant. Både de som støttet ham og de som var kritiske. Kan se ut som om man trenger Trump tilbake i politikken.

De trenger ham kanskje. Man trenger ham like mye som man trenger en snøball i helvete.

kval

Innlegg: 17545
kval
14.04.21 09:43
aIseboy: Det republikanske partiet har muligens de mest fanatiske velgerne som er villige til å dø for kampen for økte forskjeller, økt radikalisering og stopp i utvikling. Problemet er at de ikke er mange nok, og blir stadig færre.

Stort sett det eneste jeg gir Trump rett i: "Blir det lettere å stemme vil ingen republikanere valgt." (Derfor legger i republikanerne nå hindringer i veien for stemmegivning over hele USA)

Videoseven

Innlegg: 7753
Videoseven
17.04.21 09:20
kval: Stort sett det eneste jeg gir Trump rett i: "Blir det lettere å stemme vil ingen republikanere valgt." (Derfor legger i republikanerne nå hindringer i veien for stemmegivning over hele USA)

Mener du det å stemme uten ID, det at aktivist grupper kan gå rundt å samle inn stemmer eller udokumenterte poststemmer?

Jeg tror det samme vil kunne skje her i Norge. 

Hvis Norge har en massiv innvandring av millioner av navere fra andre land, og vi gir dem stemmerett, vil skattene øke og ingen innvandringskritiske partier vil noen gang få makten igjen.

Hvorfor er det så få hvite trygdede som må tigge når det finnes milliarder av fattige fargede?

Er ikke dette ganske rasistisk.

Burde vi ikke omfordele pensjoner og andre trygder fra hvite slik at fattige fargede rundt om i verden også får litt velferdsgoder? 

(Innlegget ble redigert 17.04.21 09:21)

kval

Innlegg: 17545
kval
17.04.21 09:25
Videoseven: Jeg tror det samme vil kunne skje her i Norge.

I Norge er valgdeltakelsen 80%, i USA er den 60%. Det er problemet amerikanerne bør løse. Nå går de feil vei i republikanske stater.

Videoseven

Innlegg: 7753
Videoseven
17.04.21 09:29

Trump gjorde slutt på USAs krigføring i Afghanistan med sin fredsavtale med Taliban.

Selv om Biden prøver å forlenge tilbaketrekningen til 11 september, hadde Trump satt i gang noe selv ikke Demokratene kan stoppe. 

Litt trist at de stjal valget fra ham, for eller ville USA vært ute av Irak også innen de neste 4 årene.

Xavi7

Innlegg: 12934
Xavi7
17.04.21 09:32
Videoseven: Litt trist at de stjal valget fra ham,

Du må på behandling:-)

Videoseven

Innlegg: 7753
Videoseven
17.04.21 09:49
kval: I Norge er valgdeltakelsen 80%, i USA er den 60%. Det er problemet amerikanerne bør løse. Nå går de feil vei i republikanske stater.

Hvilke republikanske stater, og hvilke feil?

Hvis de militære i Burma ikke er noen idioter, burde de kopiert Demokratenes valgkampstrategi til punkt og prikke.  

1. De militære lover frie valg i 2022 for å gjøre slutt på opptøyene.

2. Pressen, styrt av militære, starter et angrep på opposisjons politikere der de påstår at de samarbeider med fremmede stater og organisasjoner. Soros, USA og muslimske land er gode kandidater.

Myanmar junta targets George Soros.

3. Pressen, styrt av militære, setter etniske grupper opp mot hverandre og det dannes organisasjoner som BLM, Burmese lives matter. De bare bytter ut den hvite trusselen med Rohingya.

4. De militære sier de lytter til venstresiden i USA, og innfører poststemmer uten ID, samtidig som grupper fra de militære kan samle inn stemmer (ballot harvesting). De begrunner poststemmer med Covid 19, uro og at fattige ikke har ID.

5. De bruker sitater og bilder av Michelle Obama, Biden og BLM hvis land protesterer mot dette demokratiske valget.

6. Hvis det ser ut som de militære kan tape noen steder, dukker det opp poststemmer som nøytraliserer forspranget.

6. De militære vinner alle valg på demokratisk vis de neste 50 årene.

(Innlegget ble redigert 17.04.21 10:00)

KansjeD

Innlegg: 11567
KansjeD
17.04.21 10:04
Videoseven: Litt trist at de stjal valget fra ham

Syns du ikke det er en smule flaut at dere nå, flere måneder etter valget, ENDA ikke har klart å vise frem så mye som et fnugg av bevis på det valgfusket dere påstår har skjedd?

kval

Innlegg: 17545
kval
17.04.21 10:05
Videoseven: Hvilke republikanske stater, og hvilke feil?

Kjenner du ikke til de utallige lovbestemmelser som republikanerne fremmer i mange stater og som har til hensikt å hindre stemmegivning? Disse lovbestemmelsene er egentlig basert på Trump's løgner om valget som ble "stjålet". Du får lese deg opp på dette i stedet for å diskutere "Burma".

Mrsa2

Innlegg: 9902
Mrsa2
17.04.21 10:45
Videoseven: Hvis de militære i Burma ikke er noen idioter, burde de kopiert Demokratenes valgkampstrategi til punkt og prikke.

Det Burma sine militære har gjort er å kopiere Trump, og gå enda lenger. 

Klikk for å gå tilbake til toppen

Siste innlegg