Våre regler
Hvis du leser innlegg på VGD du mener er i strid med våre regler (les reglene her) kan du trykke på dette symbolet over det aktuelle innlegget. VG Nett vil vurdere om innlegget skal fjernes.

Mars one.

NYTT TEMA
gamecrazy
gamecrazyInnlegg: 2198
22.04.15 16:03

Hva skjer om det blir katastrofale hendelser på jorda som gjør at NASA går konkurs eller noe slikt. Da vil de idiotene på mars dø av mangel på mat, eller oksygen. Eller de blir henrettet på veien ut for å spare penger. Hvem skal kunne kontrollere dette? Neal Armstrong er død,så bare Aldrin og Collins kan bevise at usa faktisk var på månen i 1969.Hvorfor mener folk at russere er dummere en amerikanere?

Se filmer Capricorne one (1978) med O.J.Simpson,så ser man hvor lett det er for usa å forfalske en Marslanding.Tipper O.J. sa for mye om NASA fant ut at han ikke var til å stole på.Han ble da forsøkt framet i O.J.Simpson rettsaken,men han vant.

Jeg forundrer meg stadigvekk over jordklodens påståtte intelligente nakne aper.

Faktisk har jeg det seneste årene begynt å tro mer på det overnaturlige (FEM) og religionene,enn på vitenskapen.

Bare ved å abonnere på Ill.Vit. siden starten i 1984.ser man hvordan vitenskapen famler i mørket.Noen ganger kan man jo lure på om de har på seg øreklokker også.

InnocentBystander
InnocentBystanderInnlegg: 7784
22.04.15 20:17
gamecrazy: Hva skjer om det blir katastrofale hendelser på jorda som gjør at NASA går konkurs eller noe slikt.

Det er ikkje NASA som driv Mars One, så om NASA blir borte har det ingen konsekvensar.

orbixx
orbixxInnlegg: 3625
23.04.15 00:14
gamecrazy: Neal Armstrong er død,så bare Aldrin og Collins kan bevise at usa faktisk var på månen i 1969.Hvorfor mener folk at russere er dummere en amerikanere?

Det virker som konspirasjons-teorier lever evig.

Neil Armstrong og Buzz Aldrin landet på månen i 1969.

Hvis det hadde vært en bløff, ville det fort blitt avslørt av Sovjet-Unionen. Og i tillegg en propagandaseier for kommunistlandet, som var og er ekstremt dyktige når det gjelder romfart.

Dersom det hele var konstruert i USA, er det merkelig at ingen ansatte i NASA har tatt kontakt med pressen og fortalt om svindelen. 

Den eventuelle avsløreren kunne blitt søkkrik, og en enorm superkjendis.

KlausKnegg
KlausKneggInnlegg: 76
11.05.15 06:12
orbixx: Neil Armstrong og Buzz Aldrin landet på månen i 1969.

Det gjorde Pete Conrad og Alan Bean også, med lunarmodulen Intrepid under Apollo 12 ferden i november 1969. Etter dette ble det foretatt fire velykkede landinger på månen, den siste var Apollo 17 i desember 1972.  

Klikk for å gå tilbake til toppen

Siste innlegg