Våre regler
Hvis du leser innlegg på VGD du mener er i strid med våre regler (les reglene her) kan du trykke på dette symbolet over det aktuelle innlegget. VG Nett vil vurdere om innlegget skal fjernes.

Mobbetråden - årsak - løsning

NYTT TEMA
brutus62
brutus62Innlegg: 1256
06.03.18 19:37

VG 2002: Sammen med foreldre, skoler, kommuner og Barneombudet markerer statsminister Kjell Magne Bondevik og utdanningsminister Kristin Clemet i dag (2002) at de om to år skal ha en nullforekomst av mobbing og plaging i norsk skole.

- Det er en ambisiøs målsetting å ha en skole uten mobbing i løpet av to år. 40 000 barn kan regnes som mobbeofre i norsk skole. Det er mange. Vi må bestemme oss for at dette vil vi nå ha slutt på.

Bondevik lovte slutt på mobbing i 2002.

Mobbingen øker, over 50 000 plages.

Familien må flytte.

Så de store, omfattende 1000-kronersspørsmålene i denne tråden er:

1. Hvorfor har det blitt sånn?

2. Hva er løsningen på problemet?

(Innlegget ble redigert 06.03.18 19:40)

bemott
bemottInnlegg: 3
07.03.18 01:03

Jeg må bare si at den nye mobbe loven har dessverre ingen direkte virkning på de som mobber fordi de får ingen straff jeg synes at det bør innføres et prikk belastninga system på vitnemålet med lav toleranse for p gi prikker .men allikevell skal de ha muligheten til å bli kvitt prikkene igjen men den prosessen skal være lengre og ikke avgjøres av læreren men av mobbe ombudet om de skal omgjøres. fordi så slipper vi påvirkning fra foreldre slik at læreren blir påvirket til å slette disse dette er viktig fordi de drar disse uvanene med seg inn i arbeidslivet .og at foreldrer lærer å ta ansvar for sine barns handlinger når deres barn mobber andre

Klikk for å gå tilbake til toppen

Siste innlegg