Våre regler
Hvis du leser innlegg på VGD du mener er i strid med våre regler (les reglene her) kan du trykke på dette symbolet over det aktuelle innlegget. VG Nett vil vurdere om innlegget skal fjernes.

Homofili og barn

NYTT TEMA
CLindaON
CLindaONInnlegg: 1
01.11.18 10:46

Homofili er bare bra. De kan adoptere eller få fosterbarn. Uten den ville mange flere barn vokst opp uten foreldre.

TomPadang
TomPadangInnlegg: 15885
18.11.18 16:46

Hva vil du diskutere?  Og har du lest reglene for forumet?

inspector
inspectorInnlegg: 9147
24.11.18 10:24

Et syltynt standardargument fra trådstarter som glemmer helt vesentlige forutsetninger.

Et barn har krav på trygge maskuline og feminine rollemodeller som samarbeider, særlig når det offentlige skal lage optimale kjøreregler.

Ressurssterke personer som gråter seg til alle rettigheter og muligheter som ikke er forenlig med egen forutsetning/legning, fremstår bare som kravstore, egoistiske og misunnelige.

Er det en holdning vi ønsker hos fremtidige generasjoner ?

jonas
jonasInnlegg: 33877
24.11.18 10:39
inspector: Et barn har krav på trygge maskuline og feminine rollemodeller som samarbeider, særlig når det offentlige skal lage optimale kjøreregler.

Og homofile kan jo umulig være trygge og maskuline? 

Og etter den logikken burde vel aleneforeldre være like uegna til å ta seg av barna sine som homofile? Hva skal man gjøre med alenemødre som ikke tilbyr barna et trygt og maskulint forbilde? 

Gloriana
GlorianaInnlegg: 5876
24.11.18 10:42

Barn er verken en menneskerett eller en ufrivillig brikke i voksnes liv så de skal få føle seg lykkelige en stakket stund. 

Folk flest burde ikke fått barn, og sørgelig nok så er de fleste som burde reprodusert seg mest minst reproduktive av alle. 

inspector
inspectorInnlegg: 9147
24.11.18 11:00

Jonas:

Jeg skrev trygge maskuline OG feminine samarbeidende, rollemodeller. 

Alenemødre eller -fedre bør i respekt for barnet sørge for at dette får trygge rollemodeller/forbilder, både maskuline og feminine som utfyller hverandre......

inspector
inspectorInnlegg: 9147
24.11.18 11:03

Gloriana:

Helt enig i at det ikke er en menneskerett å få barn.

Forøvrig fødes det for få barn i Norge........

jonas
jonasInnlegg: 33877
24.11.18 16:11
inspector: Alenemødre eller -fedre bør i respekt for barnet sørge for at dette får trygge rollemodeller/forbilder, både maskuline og feminine som utfyller hverandre..

I en drømmeverden stemmer sikkert dette. I den virkelige verden er det ikke så enkelt. 

inspector
inspectorInnlegg: 9147
25.11.18 10:39

Jonas:

Hvem har sagt at det er lett å være foreldre ?

Ekstra vanskelig blir det når egen kravmentalitet kommer i konflikt med barnas beste.....

joplina
joplinaInnlegg: 64654
25.11.18 21:32
inspector: Et barn har krav på trygge maskuline og feminine rollemodeller som samarbeider, særlig når det offentlige skal lage optimale kjøreregler.

Barn er et resultat av heterofil sex - og det er dessverre et økende antall foreldre som ikke er skikket til å ta vare på sine barn i Norge.

I en årrekke allerede har homofile /lesbiske oppegående mennesker åpnet sine hjem og vært avlastningsforeldre, beredskapshjem og fosterhjem for barn som trenger trygg voksen omsorg.

For barn som ikke får dekket sine behov, som har hatt uforutsigbarhet i hjemmet, rus, vold, psykiatri etc - så er behovet å få trygge rammer og forutsigbarhet.

Sekuell legning hos omsorgsytere er helt enkelt underordnet, mens omsorgsevnen er det som har betydning.

I en årrekke har altså homofile/lesbiske vært gode nok og vel så det , når det kommer til å  plukke opp bitene etter uskikkede heterofile foreldre.......og  det er jo ganske oppsiktsvekkende at man i 2018 fortsatt finner  folk med avlegs antikke meninger omkring homofiles egnethet til å ta vare på barn....Jiises altså.....

 

Når det kommer til utenlandsadopsjon så er det landet som adopterer bort barn som setter visse kriterier. F.eks at barnet ikke skal adopteres til homofile/lesbiske...eller folk med diabetes, leddgikt, hjerte/karsykdommer, som har protese, er overvektige eller over 42 år osv osv osv

- Men norske homofile står fritt til å søke om å adoptere barn allikevel. Annet skulle jo bare mangle.

Kan de være avlastningsforeldre, stille som beredskapshjem og fosterhjem så er de selvsagt gode nok til å adoptere også. Men som  allerede sagt er det visse land som ikke vil at barn som kommer fra dem skal havne hos et homofilt/lesbisk par - så det gjør at det ikke er så enkelt for homofile å adoptere selv om de står fritt til å søke om det.

inspector
inspectorInnlegg: 9147
26.11.18 09:02

Joplina:

Det er kun få år siden homofile/lesbiske fikk muligheten til å søke om adopsjon.  Antallet adopsjoner går ned og svært få "giverland" aksepterer at homfile/lesbiske får foreldreansvar. Problemstillingen du beskriver er derfor tilnærmet ikke-eksisterende.

Loven beskriver at barnas beste er overordnet andre forhold. Jeg tviler ikke på at homofile/lesbiske kan gi materiell trygghet, omsorg, leksehjelp osv.  Signaler/roller som gjelder likestilling og samarbeid mellom trygge maskuline og feminine verdier, er noe helt annet og mye mer.......

Klikk for å gå tilbake til toppen