Våre regler
Hvis du leser innlegg på VGD du mener er i strid med våre regler (les reglene her) kan du trykke på dette symbolet over det aktuelle innlegget. VG Nett vil vurdere om innlegget skal fjernes.

kosthold

NYTT TEMA
BigSlick
BigSlickInnlegg: 1332
23.10.04 05:36
Hvor gammel bør barnet være før det kan spise bananer?
Witch
WitchInnlegg: 91
23.10.04 11:09
Jeg blandet banan i grøten til guttungen, 4-5 mnd gammel var han vel da.
smilejenta
smilejentaInnlegg: 6231
23.10.04 11:37
:-D. Viktig tema!
Kan være noe av det første barnet spiser..etter puppen da!
ohnoh
ohnohInnlegg: 172
23.10.04 12:49
"smilejenta skrev:
:-D. Viktig tema!
Kan være noe av det første barnet spiser..etter puppen da!"
Kannibalisme er ikke lovlig!
Spøk til side: Både banan og raspet eple er lette ting og brukes en del når man ikke tåler mat særlig godt, feks etter omgangssyke og diare, men ikke gi for mye til å begynne med.Start med en liten teskje banan til å begynne med. Eple bør kanskje vente til ca 6 måneders alder.
Men hvorfor skal ungen ha fast føde før 6 måneder? Fullamming er svært viktig dersom det er allergi eller intoleranser i familien og jo lenger du kan amme desto bedre er det. "Lite" melk... amm oftere og produksjonen går opp som regel dersom det ikke er medisinske årsaker til at du ikke får det til. Dersom du er en av de som ikke får det til, snakk med din helsesøster eller ammehjelpen så få du saklige råd. Det er IKKE et nederlag å ikke fullamme så lenge som jeg foreslår. Lykke til alle dere nye mødre uansett amming eller flaskemating.
Klikk for å gå tilbake til toppen

Siste innlegg