Våre regler
Hvis du leser innlegg på VGD du mener er i strid med våre regler (les reglene her) kan du trykke på dette symbolet over det aktuelle innlegget. VG Nett vil vurdere om innlegget skal fjernes.

Gode Dokumentarer om Europeisk Historie

NYTT TEMA
Maera

Innlegg: 1
Maera
01.09.09 20:08

Hei jeg er relativt ny på dette forumet, så hvis en identisk tråd eksisterer så er det bare å henvise meg til den. Det hele dreier seg om at jeg er mer enn middels interessert i historie og MÅ vite mer om europas historie enn lærerne mine.

Dokumentarer om hva enn det skulle være fra Romerriket til idag hadde vært flott (ikke litteraturhistorie, unntak: filosofiske verk og krigsteori).

Jeg kan selv starte med å linke til en ekstremt lærerrik doku om FiloHistorie:

http://thepiratebay.org/torrent/5014377/Western_Philosophy_(Documentary__2002)

kansas00

Innlegg: 23264
kansas00
01.09.09 21:31
Maera: Hei jeg er relativt ny på dette forumet, så hvis en identisk tråd eksisterer så er det bare å henvise meg til den. Det hele dreier seg om at jeg er mer enn middels interessert i historie og MÅ vite mer om europas historie enn lærerne mine. Dokumentarer om hva enn det skulle være fra Romerriket til idag hadde vært flott (ikke litteraturhistorie, unntak: filosofiske verk og krigsteori). Jeg kan selv starte med å linke til en ekstremt lærerrik doku om FiloHistorie: http://thepiratebay.org/torrent/5014377/Western_Philosophy_(Documentary__2002)

Siden det på dagen i dag akkurat er 70 år siden den dagen som offesielt blir betegnet som starten på andre verdenskrig, så kan jeg jo anbefale "the world at war"   . En skikkelig klassiker i forbindelse med 2.vkrig.

Tordenskjold3

Innlegg: 16002
Tordenskjold3
01.09.09 21:35

Selv er jeg fan av the teaching company.

www.teach12.com finnes også på piratebay

Men om du ønsker å bli bedre enn læreren din så må du sikkert lese noen lengre bøker.

Klikk for å gå tilbake til toppen

Siste innlegg