Våre regler
Hvis du leser innlegg på VGD du mener er i strid med våre regler (les reglene her) kan du trykke på dette symbolet over det aktuelle innlegget. VG Nett vil vurdere om innlegget skal fjernes.

Dette er vår ideologi skapt på nå

NYTT TEMA
avuna
avunaInnlegg: 716
31.01.15 16:29

http://www.netflix.com/WiPlayer?movieid=70295684&trkid=50361908&tctx=0,0,viking:05690bc3-ce39-4587-ad31-5c461b482344

Fremtiden er å skjønne at hverken verden eller norge har enerett og ingen kan lage krig på noe områder i våre liv. VI er basert på fredskapende bånd, ikke ødeleggelse av vårt land og egosentriskhet som USA har påvirket oss til, religionen gir problemer som ingen kan gjøre noe med hvis du ikke gjør det. Da kan vi ikke ta fra folks rettigheter og lage et problem, frp er et fremskrittsparti, og hvis folk ikke skjønner det, så er det noen av oss som må svi for det. Da har du lagd det samme dilemma som var i fortiden, ikke noe håp, bare faenskap. Du er fremtidens håp, ikke ta fra norge friheten. Ja frp prøver å sende ut det som knuser våre drømmer, om en fredsfylt nasjon, og ja de som vet om det, kan ikke sitte med nevene i bukselomma og tro at alt ordner seg. Slutt tenke på deg selv. Det at noen utsendes er i realiteten en kvalning om folks virkelighet, akkurat som sosialistene kvelte vårt håp. Fremtiden er å gå tilbake til gode verdier og skjønne tragedien. Gjør noe før det er for sent, for noen av oss er det for sent. Demokratiet er svaret på vår bevissthet og nordmenns stolthet, nemlig å gjøre opprør mot det som skjer på en god måte. Slutt å føle deg verdiløs for en fremtid hvor alle er like. Gjør noe for fremtiden og skap et håp.

Politikerne vet at ingen lytter til noen.

(Innlegget ble redigert 31.01.15 16:37)

BlackEagle
BlackEagleInnlegg: 50811
03.03.15 14:59
avuna: VI er basert på fredskapende bånd

Neppe. Vi er som ethvert annet vesen på denne planeten basert på overlevelse - punktum. Som kjent har det ofte lite med fred å gjøre. "Fred" er et relativt nytt eller moderne konsept.

Mvh

BE

pasifist og militærnekter

Klikk for å gå tilbake til toppen

Siste innlegg