Våre regler
Hvis du leser innlegg på VGD du mener er i strid med våre regler (les reglene her) kan du trykke på dette symbolet over det aktuelle innlegget. VG Nett vil vurdere om innlegget skal fjernes.

Islamkritikere på venstresiden

NYTT TEMA
0gg0

Innlegg: 41260
0gg0
17.10.20 22:39
Keva: Det er en mening om hvordan det de(re) skriver, kan tolkes.

Det var en påstand at vi faktisk har tatt til ordet for en slik paragraf. Men registrerer det hvite flagget, selv om du holder det nedover.

0gg0

Innlegg: 41260
0gg0
17.10.20 22:40
Keva: ???

Det betyr at jopla japla står i hengemyra rett ved siden av deg, og dermed ikke kan hjelpe deg å komme løs.

Tempus

Innlegg: 10667
Tempus
17.10.20 23:41

Keva.....muligens tolker du bare utifra det som foregår kun i din egen tolkning.

0gg0

Innlegg: 41260
0gg0
17.10.20 23:47
Tempus: muligens tolker du bare utifra det som foregår kun i din egen tolkning.

Altså fri fantasi, på en mer diplomatisk måte.

Så vi trenger i grunn ikke kverne mer om dette. **** og jopla på sengekanten har nok innsett vannblemmen.

Tempus

Innlegg: 10667
Tempus
17.10.20 23:58

Og vi ler oss alle sammen skakke:))

(Innlegget ble redigert 17.10.20 23:59)

Keva

Innlegg: 24720
Keva
18.10.20 08:14
Tempus: Og vi ler oss alle sammen skakke:))

Dét har du i hvert fall helt rett i.

Jeg sitter og småflirer av at dere har hengt dere opp i én formulering, som med ytterste vrangvilje og lete-etter-påskudd-lupe kan leses slik at jeg skriver at (no)en av dere direkte skal ha formulert et slikt ønske.
Det vet dere jo veldig godt at ingen har gjort. Det er imidlertid en vurdering folk med gangsyn enkelt gjør ut av skriveriene deres.

Så får dere bare slite med den desperate letingen etter formuleringer dere kan henge dere opp i.

Vi andre - eller jeg, for å snakke for meg selv - kommer til å fortsette å motsi dere og vise støtte til menneskelighet og fornuft.

Det er nemlig veldig viktig at både dere og evt. lesere hele tiden holdes klar over at dere er noen ganske få, og at verden ikke ser slik ut som dere innbiller dere og også forsøker å innbille andre.

Ka9nen

Innlegg: 23281
Ka9nen
18.10.20 09:48
Keva: Jeg sitter og småflirer av at dere har hengt dere opp i én formulering, som med ytterste vrangvilje og lete-etter-påskudd-lupe kan leses slik at jeg skriver

Så var det "kreativ korantolkning"-argumentet igjen ja. Kan du fortelle oss på hvilke andre måter man kan tolke:

"Keva: Om jødeparagrafen og the usual suspects' ønskedrøm om å innføre den igjen - mot muslimer - har du skrevet, og fått støtte fra meg."

på? Takk. For det ser da ut som du sier rett ut at vi har en ønskedrøm om å innføre en ny variant av jødeparagrafen, i form av en muslimparagraf. Altså å nekte muslimer adgang til Norges rike. Jeg kan ikke huske at noen har uttalt noe slikt her inne av oss som du omtaler som "the usual suspects". 

(Innlegget ble redigert 18.10.20 09:51)

Ka9nen

Innlegg: 23281
Ka9nen
18.10.20 09:49
Keva: Det er nemlig veldig viktig at både dere og evt. lesere hele tiden holdes klar over at dere er noen ganske få

Dette argumentet gjentar du, uten dokumentasjon, til tross for at 0gg0 har vist deg masse dokumentasjon på at du tar feil. De fleste i Norge er veldig skeptiske til både islam og muslimsk innvandring i stor skala. 

Så da tror jeg at jeg heller tror på den av dere som viser til dokumentasjon, altså 0gg0. Og ikke din personlige synsing.

joplina

Innlegg: 66085
joplina
18.10.20 09:52
0gg0: Det var en påstand at vi faktisk har tatt til ordet for en slik paragraf. Men registrerer det hvite flagget, selv om du holder det nedover.

Det var en spenstig påstand som jeg ser frem til at du - dobbeltnullet - også dokumenterer. Riktig lykke til med det.

- Men nå vet jeg jo at det ikke er mulig å dokumentere for deg fordi det aldri har blitt hevdet -  du bare sitter der og lyver  slik du har for vane å gjøre når du ikke eier argumenter - noe som strengt tatt er det meste av tiden. Patetisk fra A til Å...til trampeklapp fra dine like patetiske meningsfeller. :)  Et fornøyelig skue på mange vis....

Nå skal jeg sitere mitt første og mitt andre  innlegg der jeg  henviste til  den gamle jødeparagrafen og hvordan den kunne brukes som mal for en tilsvarende paragraf om muslimer/muhammedanere.

**************

joplina

14.10.20 23:21

"SITERER:

Framsynt:" Muslimer opphører ikke å være muslimer bare fordi noen fryktelig naive mennesker slipper dem inn."

-joplina:  Så de burde forbys adgang til riket...?

Opprette en muslim-paragraf  og bruke den gamle jødeparagrafen som mal....?

"Jødeparagrafen er i dagligtale navnet på andre paragraf i Norges Grunnlov fra 1814 til 1851, men viser egentlig til den siste setningen. Paragrafen forbød i sin opprinnelige form jøder å komme til Norge, og jesuitter og munkeordener var forbudt. Den lød:

Sitat:Den evangelisk-lutherske Religion forbliver Statens offentlige Religion. De Indvaanere, der bekjende seg til den, ere forpligtede til at opdrage sine Børn i samme. Jesuitter og Munkeordener maae ikke taales. Jøder ere fremdeles udelukkede fra Adgang til Riget."

- Ja dere sikter dere virkelig inn på å gå baklengs inn i fremtiden.."

***

joplina 16.10.20 10:49

SITERER:

"Metalman666:" Den største feilen var å tillate imamer å komme hit å organisere islam i Norge."

I det sekulære, demokratiske  Norge som har skilt kirke og stat ad, så har vi religionsfrihet.

- Så hvorfor skulle ikke muslimer i ordnede former få utøve sin religion her, sa du..? 

Skal Norge være demokratisk,sekulært og yte religionsfrihet til alle...bare ikke muslimene...? Hvor demokratisk ville det vært og hvilken type "religionsfrihet" er det som skulle utelukke en av våre verdensreligioner??

Skal det innføres en ny ekskluderingsbestemmelse...?

-Eller slår du et slag for å koble kirke og stat sammen igjen og fjerne religionsfriheten, fjerne sekulariteten og radbrekke demokratiet en smule slik at Islam ikke kommer seg over grensen til Norge?

Kan ikke annet enn å minne deg og dere om Jødeparagrafen som Norge en gang hadde nedfelt i sitt lovverk:

"Jødeparagrafen er en vanlig brukt betegnelse på paragraf 2 i Grunnloven, slik den lød fra 1814 til 1851.

Paragraf 2 er Grunnlovens religionsparagraf og fastsatte den evangelisk-lutherske religionen som statsreligion i Norge. I tillegg til dette nektet den i 1814 jesuitter, munkeordener og jøders adgang til riket. Siste setning i paragrafen lød: «Jesuiter og Munkeordener maae ikke taales. Jøder ere fremdeles udelukkede fra Adgang til Riget».

Uttrykket «jødeparagrafen» er et omstridt begrep ettersom det kun var siste setning som regulerte jøders adgang til riket spesielt. Paragrafen omtales mer presist som religionsparagrafen. Reguleringen av religiøse gruppers adgang til riket er også kalt ekskluderingsbestemmelsen."

****************

Kristen misjon....skjer slikt i muslimske land...? Jepp, det gjør det. Til om med NORSK kristen misjon. Og finnes det kirker i muslimske land...ja, det gjør jo det også...

"Misjonsmessig er Den arabiske halvøy noe av det mest spennende en kan være med på for tiden. Mennesker som kommer til tro, må møte andre levende troende som kan være med på å bygge dem og gi dem fellesskap. Det er ikke lett, for å skifte tro er flere steder forbundet med dødsstraff."

Misjonæren Ole fra Oslo misjonerer i Midtøsten

Kristent Arbeid Blant Arabere ( KABA)

Den norske kirke:"Normisjon har prosjekter i Aserbajdsjan, Bangladesh, Bhutan, Nepal, India, Kambodsja, Thailand, Mali, Senegal, Midtøsten/Nord-Afrika, Cuba, Ecuador, "

Åpne Dører:"Selv om kirkene i Algerie, Marokko, Tunisia og Libya i dag er små, kan en si at det pågår kristen vekkelse.

I 2009 skrev noen kilder at det var 45 000 romersk-katolske kristne og mellom 50 og 100 000 kristne i Algerie. De fleste protestantiske kristne har muslimsk bakgrunn. 6 år senere, i 2015, anslår en kilde at 380 000 har konvertert fra islam til kristen tro i Algerie. De tilhører i hovedsak berberfolket i Kabylene, et folk som altså var kristent før den arabisk-muslimske invasjonen.  

En studie fra 2015 anslår at nær 2,2 millioner av nye kristne har muslimsk bakgrunn, og altså har konvertert fra islam til kristen tro.

Islamsk offensiv

Kan den enorme kristne veksten, og ikke minst det at mange muslimer forlater islam og blir kristne, være en av grunnene til den islamske offensiven i Afrika?"

************** Og sånn kan man fortsette.

- Nå VET jeg jo at det skjærer deg & dine i øynene og at skylappene er på plass på null-komma-niks  - for tar man livsløgnene fra mennesker så tar man gleden fra dem med det samme.

Jeg skjønner at for en hel del så er islam-muslim-konspirasjonene nødvendige for å opprettholde følelsen av at de kjemper for noe...for et ubesudlet fedreland for nordmenn...at deres utilslørte muslimhat har en god og edel drivkraft. At dere kjemper for det gode....

- Vi andre syns bare at at nasjonalist-ytre-høyre-grøfta er ubehjelpelig latterlige.******

************************

 

Så nå vet du det dobbeltnullet.

 

 

Keva

Innlegg: 24720
Keva
18.10.20 09:59

"Jeg sitter og småflirer av at dere har hengt dere opp i én formulering, som med ytterste vrangvilje og lete-etter-påskudd-lupe kan leses slik at jeg skriver at (no)en av dere direkte skal ha formulert et slikt ønske.
Det vet dere jo veldig godt at ingen har gjort. Det er imidlertid en vurdering folk med gangsyn enkelt gjør ut av skriveriene deres."

Takk til kaninen for et glimrende eksempel på lete-etter-påskudd-lupe!

Og ja, selvsagt kunne det godt ha stått "the usual suspects' antatte ønskedrøm".

Tror noen at det hadde stagget kranglelysten?

(Innlegget ble redigert 18.10.20 10:00)

Ka9nen

Innlegg: 23281
Ka9nen
18.10.20 10:02
Keva: selvsagt kunne det godt ha stått "the usual suspects' antatte ønskedrøm".

Selvsagt kunne du ha servert en ren stråmann istedet for en blank løgn ja. Det er vel det nærmeste man kommer innrømmelse fra deg :)

(Innlegget ble redigert 18.10.20 10:02)

0gg0

Innlegg: 41260
0gg0
18.10.20 12:28
joplina: Det var en spenstig påstand som jeg ser frem til at du - dobbeltnullet - også dokumenterer. Riktig lykke til med det. - Men nå vet jeg jo at det ikke er mulig å dokumentere for deg fordi det aldri har blitt hevdet -  du bare sitter der og lyver  slik du har for vane å gjøre når du ikke eier argumenter - noe som strengt tatt er det meste av tiden. Patetisk fra A til Å.

Joplina 16.10.20 23:16

"- Jeg påpekte derfor at de kunne jo bruke  den gamle Jødeparagrafen som mal i en nyskapning av en Muslimparagraf og fremme dette som et mål/delmål eller kampmål;

"Muslimer/Muhammedanere ere (fremdeles) udelukkede fra Adgang til Riget" - og med det selvsagt også forby imamer og religionsfrihet for muslimer i Norge.

- Det er jo dette de tar til orde før så jeg skjønner ikke hvorfor de bare sitter her som noen særlinger og tygger drøv på gamle muslim-konspirasjoner mens de kaster armene i været og benekter at de skulle ønske at det fantes en Muslimparagraf..."

Fortsatt ikke mulig å dokumentere fordi det aldri er blitt hevdet? Hvem lyver, sa du? Jeg har streket under det mest vesentlige.

Ka9nen

Innlegg: 23281
Ka9nen
18.10.20 12:31
0gg0: "Muslimer/Muhammedanere ere (fremdeles) udelukkede fra Adgang til Riget" - og med det selvsagt også forby imamer og religionsfrihet for muslimer i Norge. - Det er jo dette de tar til orde før så jeg skjønner ikke hvorfor de bare sitter her som noen særlinger og tygger drøv på gamle muslim-konspirasjoner mens de kaster armene i været og benekter at de skulle ønske at det fantes en Muslimparagraf..." Fortsatt ikke mulig å dokumentere fordi det aldri er blitt hevdet? Hvem lyver, sa du? Jeg har streket under det mest vesentlige.

Yep, alle ser dette. Så gjenstår det å se om de er kvinner nok til å trekke tilbake anklagen og beklage, eller om de faktisk klarer å dokumentere anklagen sin.

Vi får vel ikke holde pusten mens vi venter på det.

0gg0

Innlegg: 41260
0gg0
18.10.20 12:33
Keva: Jeg sitter og småflirer av at dere har hengt dere opp i én formulering, som med ytterste vrangvilje og lete-etter-påskudd-lupe kan leses slik at jeg skriver at (no)en av dere direkte skal ha formulert et slikt ønske.
Det vet dere jo veldig godt at ingen har gjort. Det er imidlertid en vurdering folk med gangsyn enkelt gjør ut av skriveriene deres.

Kan faktisk ikke komme på å sett et større haleheng av saltvann under denne fossroingen du driver med her. 

Denne kan etter hvert få et legendarisk preg.

0gg0

Innlegg: 41260
0gg0
18.10.20 12:41
Ka9nen: Yep, alle ser dette. Så gjenstår det å se om de er kvinner nok til å trekke tilbake anklagen og beklage

Vi ser soleklare tegn på at noe slikt ikke vil kunne skje. Derimot vil vi få se laaaaaaaaaaaaaaaaaaaange intetsigende innlegg som ikke er annet enn fossroing.

joplina

Innlegg: 66085
joplina
18.10.20 12:42
0gg0: Joplina 16.10.20 23:16 "- Jeg påpekte derfor at de kunne jo bruke  den gamle Jødeparagrafen som mal i en nyskapning av en Muslimparagraf og fremme dette som et mål/delmål eller kampmål; "Muslimer/Muhammedanere ere (fremdeles) udelukkede fra Adgang til Riget" - og med det selvsagt også forby imamer og religionsfrihet for muslimer i Norge. - Det er jo dette de tar til orde før så jeg skjønner ikke hvorfor de bare sitter her som noen særlinger og tygger drøv på gamle muslim-konspirasjoner mens de kaster armene i været og benekter at de skulle ønske at det fantes en Muslimparagraf..." Fortsatt ikke mulig å dokumentere fordi det aldri er blitt hevdet? Hvem lyver, sa du? Jeg har streket under det mest vesentlige.

DU - dobbeltnullet - er den som lyver.

"0gg0: Det var en påstand at vi faktisk har tatt til ordet for en slik paragraf. Men registrerer det hvite flagget, selv om du holder det nedover."

Jeg skrev: "- Det er jo dette de tar til orde før så jeg skjønner ikke hvorfor de bare sitter her som noen særlinger og tygger drøv på gamle muslim-konspirasjoner mens de kaster armene i været og benekter at de skulle ønske at det fantes en Muslimparagraf..." 

Basert på innleggene jeg besvarte og først nevnte den gamle jødeparagrafen som kunne brukes som mal :

 

Framsynt:" Muslimer opphører ikke å være muslimer bare fordi noen fryktelig naive mennesker slipper dem inn."

"Metalman666:" Den største feilen var å tillate imamer å komme hit å organisere islam i Norge."

(Innlegget ble redigert 18.10.20 12:46)

0gg0

Innlegg: 41260
0gg0
18.10.20 12:44
joplina: DU - dobbeltnullet - er den som lyver. Jeg skrev: "- Det er jo dette de tar til orde før

Noe du mente ikke kunne la seg dokumentere. Men så gjorde jeg det likevel, og så mener du jeg lyver? 


Ka9nen

Innlegg: 23281
Ka9nen
18.10.20 12:44
joplina: Framsynt:" Muslimer opphører ikke å være muslimer bare fordi noen fryktelig naive mennesker slipper dem inn." "Metalman666:" Den største feilen var å tillate imamer å komme hit å organisere islam i Norge."

For det første så er det mange i Norge som deler deres syn på å bremse islamsk innvandring og import til Norge. Det er ikke det samme som "jødeparagrafen".

Dessuten, hvis du ikke liker noe dem har sagt så må dere vel ta det opp med dem og ikke dra alle andre inn i det.

joplina

Innlegg: 66085
joplina
18.10.20 13:06
0gg0: Noe du mente ikke kunne la seg dokumentere.

Stemmer. Du klarte ikke det dobbeltnullet

0gg0

Innlegg: 41260
0gg0
18.10.20 13:19
joplina: Stemmer. Du klarte ikke det dobbeltnullet

Haha, at det går an. Du presterte jo selv å sitere det nå hevder du aldri har skrevet.

Men jeg skal ikke strø mer salt i såret. Jeg skal la deg komme tilbake til normalen i fred, for du er jo åpenbart forvirret her.

Keva

Innlegg: 24720
Keva
18.10.20 13:20

"Dra alle andre inn i det" tror jeg virkelig er noe "alle andre" har klart helt utmerket på egen hånd...

joplina

Innlegg: 66085
joplina
18.10.20 13:37
Ka9nen: For det første så er det mange i Norge som deler deres syn på å bremse islamsk innvandring og import til Norge. Det er ikke det samme som "jødeparagrafen". Dessuten, hvis du ikke liker noe dem har sagt så må dere vel ta det opp med dem og ikke dra alle andre inn i det.

For det første så har det seg slik at hvis man ønsker nye forbud så forutsettes det at lov- og regelverk må forandres.

Forbud må være fundert og begrunnet og forankret i noe.

Ytrer man at muslimer ikke burde ha lov å komme til Norge slik de gjør i dag - så må de kunnes nektes adgang -  og det må  være basert på et lovverk som gjør det mulig.

Og tar man til orde for at muslimer i Norge ikke skal kunne praktisere sin religion slik religionen utøves , med imamer i moskéer - så tar man ikke bare til orde for å gruse religionsfriheten som er nedfelt i vårt lovverk men man tar også til orde for å gjeninnføre "eksluderingsbestemmelsen" som var å finne i jødeparagrafen når den fortsatt var i bruk!

"Paragrafen omtales mer presist som religionsparagrafen. Reguleringen av religiøse gruppers adgang til riket er også kalt ekskluderingsbestemmelsen."

Så enkelt er det med den saken. Man kan ikke si at man ønsker forbud mot ditt eller datt men samtidig benekte at man ønsker å forandre lovverk eller gjeninnføre lovverk som nettopp hadde de forbud man ytrer at man ønsker!

Og for det andre , så har jeg ingen problemer med å "ta det opp med dem som har sagt det" - for det var akkurat hva jeg gjorde når jeg siterte dem. At andre blander seg inn og koker  anklagende oppspinn og påstår ting er jaggu ikke noe jeg tar ansvar for.

Ta deg selv f.eks (sitert over) - jeg tar jaggu ikke ansvar for at DU blander deg inn og mener noe om dette. Det får du ta ansvar for selv - slik supernullet som koker i hop stråmenn og løgner selv får ta ansvar for at han gjør det .

Metalman666

Innlegg: 12587
Metalman666
18.10.20 13:44
Ka9nen: Så hvis jeg skriver at "Homo_Erectus ønsker jødeparagrafen gjeninnført i Norge" så er det en påstand jeg ikke trenger å dokumentere fordi det bare er "min mening" at han ønsker det? (Og nei, det tror jeg selvsagt ikke han ønsker) Jeg trodde slike alvorlige anklager mot andre i det minste burde dokumenteres.

Det er min mening at Keva og Joplina er antisemitter og ihugga nasjonalsosialister med en agenda mot jødene, noe vi ser hver dag på midtøstenforumet der de konstant går etter jødene. De er også etter min mening aktive medlemmer av nordfront.

Jeg trenger ikke dokumentere denne grove påstanden, da dette er min mening....om man skal følge disse damenes logikk.

Metalman666

Innlegg: 12587
Metalman666
18.10.20 13:46
joplina: Framsynt:" Muslimer opphører ikke å være muslimer bare fordi noen fryktelig naive mennesker slipper dem inn." "Metalman666:" Den største feilen var å tillate imamer å komme hit å organisere islam i Norge."

Hva har det med ideer om noe "muslimparagraf".

0gg0

Innlegg: 41260
0gg0
18.10.20 13:49
Metalman666: Jeg trenger ikke dokumentere denne grove påstanden, da dette er min mening....om man skal følge disse damenes logikk.

Her har de skapt en presedens for videre "argumentering" i deres stil.

Nå er det bare å komme med påstander, nekte å dokumentere det og i tillegg nekte for at påstanden i det hele tatt er fremmet, og for deretter beskylde andre for løgn dersom det blir påpekt.

Herlig.

joplina

Innlegg: 66085
joplina
18.10.20 13:51
Metalman666: Hva har det med ideer om noe "muslimparagraf".

Det var jeg som foreslo at dere kunne bruke den gamle jødeparagrafen som mal for deres anti-muslim-ønsker.

Som allerede sagt rett over dine 2 siste innlegg , men som du ikke klarte å lese tydeligvis :

 

"For det første så har det seg slik at hvis man ønsker nye forbud så forutsettes det at lov- og regelverk må forandres.

Forbud må være fundert og begrunnet og forankret i noe.

Ytrer man at muslimer ikke burde ha lov å komme til Norge slik de gjør i dag - så må de kunnes nektes adgang -  og det må  være basert på et lovverk som gjør det mulig.

Og tar man til orde for at muslimer i Norge ikke skal kunne praktisere sin religion slik religionen utøves , med imamer i moskéer - så tar man ikke bare til orde for å gruse religionsfriheten som er nedfelt i vårt lovverk men man tar også til orde for å gjeninnføre "eksluderingsbestemmelsen" som var å finne i jødeparagrafen når den fortsatt var i bruk!

"Paragrafen omtales mer presist som religionsparagrafen. Reguleringen av religiøse gruppers adgang til riket er også kalt ekskluderingsbestemmelsen."

Så enkelt er det med den saken. Man kan ikke si at man ønsker forbud mot ditt eller datt men samtidig benekte at man ønsker å forandre lovverk eller gjeninnføre lovverk som nettopp hadde de forbud man ytrer at man ønsker! "

Ka9nen

Innlegg: 23281
Ka9nen
18.10.20 13:53
Metalman666: Det er min mening at Keva og Joplina er antisemitter og ihugga nasjonalsosialister med en agenda mot jødene, noe vi ser hver dag på midtøstenforumet der de konstant går etter jødene. De er også etter min mening aktive medlemmer av nordfront. Jeg trenger ikke dokumentere denne grove påstanden, da dette er min mening....om man skal følge disse damenes logikk.

hehe right on!

Ka9nen

Innlegg: 23281
Ka9nen
18.10.20 13:56
joplina: Ytrer man at muslimer ikke burde ha lov å komme til Norge slik de gjør i dag - så må de kunnes nektes adgang -  og det må  være basert på et lovverk som gjør det mulig.

Muslimer har lov til å komme til Norge idag. Og har ikke sett så mange (muligens noen i SIAN osv) som mener noe annet. Det er derimot noe annet enn å sette seg imot STOR innvandring fra muslimske land og at Saudi-Arabia skal fritt få bygge moskeer og spre sin islam. Til og med Jonas Gahr Støre har påpekt at det er et problem at denne type stater og imamer sprer islam i Europa.

Forstår du virkelig ikke forskjellen? Gjør du og Keva dere dummere enn dere er eller er dere virkelig så enkle? DERES ANKLAGE = DERE MÅ DOKUMENTERE. Og det er dere ikke engang i nærheten av å vise til at noen ønsker noen ny jødeparagraf for muslimer.

(Innlegget ble redigert 18.10.20 13:57)

Metalman666

Innlegg: 12587
Metalman666
18.10.20 13:59
joplina: Og tar man til orde for at muslimer i Norge ikke skal kunne praktisere sin religion slik religionen utøves , med imamer i moskéer - så tar man ikke bare til orde for å gruse religionsfriheten som er nedfelt i vårt lovverk men man tar også til orde for å gjeninnføre "eksluderingsbestemmelsen" som var å finne i jødeparagrafen når den fortsatt var i bruk!

At du synes det er koselig å sjarmerende at imamer radikaliserer muslimer og skriker ut hat om jøder, kvinner og nordmenn i moskeer og rekrutterer ungdommer til terrorgrupper får være din sak. Men du får akseptere at ikke vi andre synes den forferdelige ideologien er like samtidig.

 

Metalman666

Innlegg: 12587
Metalman666
18.10.20 14:00
Ka9nen: Forstår du virkelig ikke forskjellen? Gjør du og Keva dere dummere enn dere er eller er dere virkelig så enkle? DERES ANKLAGE = DERE MÅ DOKUMENTERE. Og det er dere ikke engang i nærheten av å vise til at noen ønsker noen ny jødeparagraf for muslimer.

Begynner nesten å lure på om Keva og Joplina tilhører disse Gambiafarerne som er så ihugga for innvandring og islam.

Klikk for å gå tilbake til toppen

Siste innlegg