Våre regler
Hvis du leser innlegg på VGD du mener er i strid med våre regler (les reglene her) kan du trykke på dette symbolet over det aktuelle innlegget. VG Nett vil vurdere om innlegget skal fjernes.

Sharia corner og det nye storbritannia

NYTT TEMA
kefiren

Innlegg: 263
kefiren
19.09.20 15:25

Speakers corner i london var engang ytringsfrihetens kronjuvel, her kunne alle snakke fritt og si meningen sin. Det var til islam kom, og feige politisk korrekte år etter år har latt de få gjøre akkuratt som de vil, motvillig etter mye press begynte å etterforske muslimske voldtektsgjenger som har "groomet" og voldtatt opptil en million britiske småjenter som av muslimer blir sett på som "krigsbytte" som de var fullstendig klar over foregikk (det er jo mye viktigere å ikke bli kalt "rasist" av en gjeng med drittsekker enn å gjøre noe med at småjenter voldtas) og folk som har snakket om dette som Tommy Robinson blir sensurert i nær sagt alle sosiale medier som facebook og youtube og har fått så mye trusler og trakkasering at han nå sist jeg har hørt har blitt nødt til å rømme landet, og et ellers politisk korrekt feigt establisemang har lagt seg fullstendig på ryggen for islam som en redd bikkje. Nå har sharia kommet til speakers corner også. Velkommen til det nye flerkulturelle storbritannia:

https://youtu.be/KLnBh7e2YEo

 

 

(Innlegget ble redigert 19.09.20 15:33)

A_Øivind

Innlegg: 12841
A_Øivind
19.09.20 17:48

Synd at du blandet inn grooming-saken i dette, ellers hadde du hatt en god sak om ytringsfrihet.

cruisecontrol

Innlegg: 3414
cruisecontrol
19.09.20 22:01

Islam 


Fredens religion om du ydmykt kysser deres føtter og underkaster deg dem.

MP62

Innlegg: 1272
MP62
19.09.20 23:58

Koronaen mot koranen. Hva vinner?

Pernillel

Innlegg: 5042
Pernillel
21.09.20 10:53

Dette så ikke særlig korona-vennlig ut men utover det så bør vi slutte å bli overrasket over at dess flere muslimer som bosetter seg i Europa dess større rolle vil islam og islamistene få. Det eneste som er feil med ordet "snikislamisering" er prefikset "snik".

Fico

Innlegg: 26782
Fico
21.09.20 18:11

Jeg mener at innvandrere hit til landet, kan ytre seg  i stor frihet  om hva de  mener. Det verserte jo for noen dager siden ytringer om vårt helsesystem fra innvandrerhold, og da ble det sagt at innvandrere burde prioriteres i helsekøen foran landets øvrige befolkning,  fordi disse sistnevnte er etablerte ressurssterke mennesker som  de svakere burde gå foran.  Det mener jeg bør tilsi, at vi med god samvittighet kan ytre oss tilsvarende om egne og opparbeidete rettigheter.


Sitat: NRK


Ifølge George Orwell er ytringsfrihet retten til å si det andre ikke liker å høre. Per Edgar Kokkvold trekker fram dette sitatet, og mener at ytringsfriheten er den viktigste av menneskerettighetene, fordi den er selve grunnlaget for alle de andre. Her oppsummerer han noen av de sentrale hendelsene i Norge og Europa de senere år, der ytringsfriheten har stått på spill


 

Sapient-X

Innlegg: 12163
Sapient-X
22.09.20 21:40

Jeg synes det er helt greit at de sier hva de mener om oss, og journalister bør intervjue islamistene og publisere det.

Det nytter ikke at vi på et forum som dette forteller om islam og hva de mener om oss, vi blir bare kalt for islamofober-ditt og nazister-datt. Bare spør den blenda-hvite "islam-eksperten" Lars Gule.

Ytringsfriheten er vår venn og når muslimene taler fritt kanskje flere forstår hvor ille det kan gå når de nærmer seg 20-30-40% av befolkningen.

Ingen land har klart å integrere islam i et tolerant demokratisk samfunn, og det er ikke engang verdt risikoen. Vi har ingenting å vinne, men alt å tape.

(Innlegget ble redigert 22.09.20 21:41)

A_Øivind

Innlegg: 12841
A_Øivind
22.09.20 22:59
Sapient-X: Ingen land har klart å integrere islam i et tolerant demokratisk samfunn

Vi greier det jo i Norge. Mainstream Islam er en integrert del av det norske samfunnet. Det er imidlertid åpenbart at det relativt sett er langt flere konservative troende innen Islam enn i de fleste andre religioner. I hvert fall virker det slik fordi de gjør så mye av seg. 

(Innlegget ble redigert 22.09.20 23:00)

perchri

Innlegg: 11184
perchri
23.09.20 08:59
kefiren: Speakers corner i london var engang ytringsfrihetens kronjuvel, her kunne alle snakke fritt og si meningen sin. Det var til islam kom, og feige politisk korrekte år etter år har latt de få gjøre akkuratt som de vil, motvillig etter mye press begynte å etterforske muslimske voldtektsgjenger som har "groomet" og voldtatt opptil en million britiske småjenter som av muslimer blir sett på som "krigsbytte" som de var fullstendig klar over foregikk (det er jo mye viktigere å ikke bli kalt "rasist" av en gjeng med drittsekker enn å gjøre noe med at småjenter voldtas) og folk som har snakket om dette som Tommy Robinson blir sensurert i nær sagt alle sosiale medier som facebook og youtube og har fått så mye trusler og trakkasering at han nå sist jeg har hørt har blitt nødt til å rømme landet, og et ellers politisk korrekt feigt establisemang har lagt seg fullstendig på ryggen for islam som en redd bikkje. Nå har sharia kommet til speakers corner også. Velkommen til det nye flerkulturelle storbritannia:

Hva gjør resten av Europa? Politikerene trenger sårt nye briller. Sogar, en hel del av dem uten baller, er jo for "dakkar" og "hatt det så vondt" mentaliteter. Forørig trenger de også nye briller.


Sverige er vel ganske klart det landet man bør bruke som referanse.


Kort og godt, det går til helvede, som en statsminister sa nylig.

perchri

Innlegg: 11184
perchri
23.09.20 09:06
Fico: Det verserte jo for noen dager siden ytringer om vårt helsesystem fra innvandrerhold, og da ble det sagt at innvandrere burde prioriteres i helsekøen foran landets øvrige befolkning

Frekke er de også. Noen bør fortelle dem at det er det motsatte. De kommer bakerst. 

Pernillel

Innlegg: 5042
Pernillel
23.09.20 11:01
Sapient-X: Ytringsfriheten er vår venn og når muslimene taler fritt kanskje flere forstår hvor ille det kan gå når de nærmer seg 20-30-40% av befolkningen. Ingen land har klart å integrere islam i et tolerant demokratisk samfunn, og det er ikke engang verdt risikoen. Vi har ingenting å vinne, men alt å tape.

Korrekt og tendensene og statistikken viser at det går feil vei også her i landet, men så henger vi da gjerne noen år etter resten av Europa. Med en fortsatt økende andel innvandrere fra land som tradisjonelt har vært vanskelig å integrere så blir jo dette et enormt sjansespill som for alle praktiske formål er irreversibelt og som ingen andre land før oss har klart å få til. 

Mye av problemet er at innvandring blir et slags fait accompli som går fint i begynnelsen inntil problemene begynner å tårne seg opp. I en periode vil politikere og andre argumentere for mer innvandring fordi -- se, det går jo så bra her! -- inntil det ikke lenger går bra men da er det for sent å snu (og de samme politikerne plutselig må skylde på alle andre ting enn innvandringen, som var den ene saken de faktisk kunne hatt kontroll på og gjort noe med før det var for sent). 

(Innlegget ble redigert 23.09.20 11:02)

Fico

Innlegg: 26782
Fico
23.09.20 21:42
perchri: Frekke er de også. Noen bør fortelle dem at det er det motsatte. De kommer bakerst

I intervju om SIAN blandt innvandrere, ble det hevdet at ytringsfriheten  må begrenses, det vil si amputeres, eller opphøre.


Innskrenkninger betyr vel at den fulle friheten til å ytre seg opphører, om den ikke skal praktiseres i følge mitt innlegg over her, hvor ansvaret er tillagt den enkelte som ytrer seg. 

Klikk for å gå tilbake til toppen

Siste innlegg