Våre regler
Hvis du leser innlegg på VGD du mener er i strid med våre regler (les reglene her) kan du trykke på dette symbolet over det aktuelle innlegget. VG Nett vil vurdere om innlegget skal fjernes.

Kan man straffes for blotting i garderoben?

NYTT TEMA
luna_ariana
luna_arianaInnlegg: 2
18.10.17 17:08

Kan man egentlig straffes for blotting i en garderobe? Snakker det om at man står naken i dusjen og dusjer seg. Sett at man er juridisk kvinne, men er en pre-op transkvinne eller er en juridisk mann, men er en pre-op transmann. Kan loven faktisk straffe deg for blotting ved at du dusjer sammen med andre med samme kjønnsidentitet som deg selv? Og samme folkeregistrerte kjønn? Bare fordi man ikke har en kropp som nødvendigvis stemmer 100% med det folk flest er vant til.

Vil lovverket der ditt juridiske kjønn står oppført faktisk være verdt noe og telle i ditt favør, eller er juridisk kjønn ikke noe som vil beskytte deg fra å bli straffa for å være annerledes?

Snakker nå ikke om at man gjør noe annet enn at man står og dusjer, såper inn kroppen sin, og skyller den av. Rett og slett at man oppfører seg som folk flest ville gjort.

_roffe_
_roffe_Innlegg: 6241
18.10.17 17:13

Er det blotting kun når man viser kjønnsorganene uoppfordret til det motsatte kjønn??

 

 

 

jonas
jonasInnlegg: 28931
18.10.17 17:50
luna_ariana: Snakker nå ikke om at man gjør noe annet enn at man står og dusjer, såper inn kroppen sin, og skyller den av. Rett og slett at man oppfører seg som folk flest ville gjort.

Blotting defineres vel som å eksponere sin seksualitet for å bli opphisset. Så det du spør om er ikke blotting.

Ellers sier straffeloven § 201. Den som i ord eller handling utviser seksuelt krenkende eller annen uanstendig atferd

a) på offentlig sted, b) i nærvær av eller overfor noen som ikke har samtykket til det, eller c) i nærvær av eller overfor barn under 16 år,straffes med bøter eller med fengsel inntil 1 år.

Du utøver hverken seksuelt krenkende eller uanstendig atferd slik du beskriver det. Du vil sikkert kunne få reaksjoner fra de andre i garderoben, men ikke noen juridisk straff. Slik jeg skjønner det.

(Innlegget ble redigert 18.10.17 17:52)

Karten67
Karten67Innlegg: 4071
19.10.17 12:18
luna_ariana: Kan man egentlig straffes for blotting i en garderobe? Snakker det om at man står naken i dusjen og dusjer seg. Sett at man er juridisk kvinne, men er en pre-op transkvinne eller er en juridisk mann, men er en pre-op transmann. Kan loven faktisk straffe deg for blotting ved at du dusjer sammen med andre med samme kjønnsidentitet som deg selv? Og samme folkeregistrerte kjønn? Bare fordi man ikke har en kropp som nødvendigvis stemmer 100% med det folk flest er vant til. Vil lovverket der ditt juridiske kjønn står oppført faktisk være verdt noe og telle i ditt favør, eller er juridisk kjønn ikke noe som vil beskytte deg fra å bli straffa for å være annerledes?

Tror lover og regler er ganske grei her, har du mannlig kjønnsorgan så dusjer du med menn, har du kvinnelig kjønnsorgan så dusjer du med kvinner, loven tar ikke hensyn til "hva personen føler seg som" eller om du skulle ha tatt hormonbehandling som for f.eks bryst økning men har penis.

Så ja, personer kan straffes om de går i feil garderobe.

nordpedant
nordpedantInnlegg: 1157
20.10.17 00:06
Karten67: Tror lover og regler er ganske grei her, har du mannlig kjønnsorgan så dusjer du med menn, har du kvinnelig kjønnsorgan så dusjer du med kvinner, loven tar ikke hensyn til "hva personen føler seg som" eller om du skulle ha tatt hormonbehandling som for f.eks bryst økning men har penis. Så ja, personer kan straffes om de går i feil garderobe.

Nå er det ikke meningen å være pedantisk, men hvilken lov sier dette?

petterG
petterGInnlegg: 9451
20.10.17 09:01
nordpedant: Nå er det ikke meningen å være pedantisk, men hvilken lov sier dette?

Jeg tror det må være "Garderobeloven" fra femtenhundreogsyttenåttitre...

Karten67
Karten67Innlegg: 4071
20.10.17 09:32
nordpedant: Nå er det ikke meningen å være pedantisk, men hvilken lov sier dette?

nordpedant og petterG, det handler om du er til sjenanse for andre, og bade i ett tjern i skogen, hvor det er lite ferdsel av folk, vil nok gå greit, eller bade eller sprade rundt naken på en merket nudist strand, vil helt sikkert også gå greit.

Men å gå i feil garderobe som på f.eks ett offentlig bad, kan fort bli sett på som Uanstendig oppførsel , og blir en anmeldt kan en bli rammet av straffelovens kapitel 19 - §201 

Lar dere 2 få gjøre litt grunnarbeid selv med å se opp loven, men dere vil finne ut at den faktisk fanger ganske brett. 

(Innlegget ble redigert 20.10.17 09:43)

Karten67
Karten67Innlegg: 4071
20.10.17 09:55

Med andre ord, det handler ikke om trans-personenes egne følelser og hvilken kjønnsidentitet eller folkregistrert navn personen har, det handler om du er til sjenanse for andre, så har du skiftet navn til Anne, men forsatt har en stygg penis hengende mellom bena, og går i jentegarderobe for å dusje, vil det bli sett på som blotting, og uanstendig oppførsel/adferd

jonas
jonasInnlegg: 28931
20.10.17 10:01
Karten67: loven tar ikke hensyn til "hva personen føler seg som"

Loven tar vel hensyn til hvilket juridisk kjønn du har. Om du juridisk sett er kvinne men fortsatt har penis er du i lovens øyne fortsatt en kvinne. Og da skal du da ikke dømmes for å gå i damegarderoben. Da får heller de som drifter garderoben ha en informasjonskampanje rettet mot resten av kvinnene som altså syns det er uanstendig å være midtveis i en kjønnsskifteprosess.

Hva med en som er i gang med hormonbehandling og har både pupper og penis? Vedkommende vil i følge deg være uanstendig uansett. Hvor skal de gå?

nordpedant
nordpedantInnlegg: 1157
21.10.17 09:32
Karten67: nordpedant og petterG, det handler om du er til sjenanse for andre, og bade i ett tjern i skogen, hvor det er lite ferdsel av folk, vil nok gå greit, eller bade eller sprade rundt naken på en merket nudist strand, vil helt sikkert også gå greit. Men å gå i feil garderobe som på f.eks ett offentlig bad, kan fort bli sett på som Uanstendig oppførsel , og blir en anmeldt kan en bli rammet av straffelovens kapitel 19 - §201  Lar dere 2 få gjøre litt grunnarbeid selv med å se opp loven, men dere vil finne ut at den faktisk fanger ganske brett.

Det er jo en fin begynnelse å sitere fra riktig lov. Straffeloven av 1902 er ikke lenger i kraft.

I dagens lov er samme straffebud §298.

«Seksuelt krenkende atferd offentlig eller uten samtykke

Med bot eller fengsel inntil 1 år straffes den som i ord eller handling utviser seksuelt krenkende eller annen uanstendig atferd

a)på offentlig sted, eller

b)i nærvær av eller overfor noen som ikke har samtykket i det.»

Straffebudet kan se ut til å favne ganske bredt. Men la oss gå litt inn i materien.

Det bruker «eller»-formulering. Altså er det ikke noe krav om at forholdet per se er seksuelt krenkende, det holder ut fra straffebudet at adferden er uanstendig. 

Hva sier forarbeidene? De er nok neppe gode nok, men jeg syns følgende utdrag om den gamle straffeloven, som sier noe om lovgivers intensjon, er interessant:

«De fleste av bestemmelsene bærer preg av å være blitt til under andre samfunnsforhold med andre moralnormer. Det er få av bestemmelsene i forseelseskapitlet som håndheves i dag. Grensene for hva som på dette området anses som upassende, støtende og uanstendig er helt andre i dag enn for bortimot hundre år siden.»

Videre:

«Det vil være opp til rettspraksis å trekke opp grensene for hva som skal anses som uanstendig atferd.»

«Det er altså retten som skal vurdere om noe er «uanstendig adferd» eller ikke. I denne grensedragningen vil retten naturligvis ta hensyn til at samfunnet har utviklet seg og stadig er i endring. Jeg har vanskelig for å tro at en norsk domstol i utgangspunktet vil mene at det er uanstendig å ha en komplisert kjønnsidentitet. Faktisk er jeg ganske overbevist om at en norsk rett vil frikjenne i 10 av 10 slike saker, blant annet med tanke på det forarbeidene sier om «andre moralnormer».

Et annet spørsmål er om man i det hele tatt er skyldig etter dette straffebudet med mindre man har intensjon om at adferden skal være uanstendig. Skyldkravet i straffeloven er forsett, med mindre annet er bestemt. For eksempel kan uaktsomhet straffes i en rekke tilfeller. Men da må det være definert i straffebudet.

Her er det ikke det. Jeg er ikke jurist, men jeg er noenlunde sikker på at det vil kreves et forsett for å dømme noen etter §298.

 

Karten67
Karten67Innlegg: 4071
21.10.17 11:16
jonas: Loven tar vel hensyn til hvilket juridisk kjønn du har. Om du juridisk sett er kvinne men fortsatt har penis er du i lovens øyne fortsatt en kvinne. Og da skal du da ikke dømmes for å gå i damegarderoben. Da får heller de som drifter garderoben ha en informasjonskampanje rettet mot resten av kvinnene som altså syns det er uanstendig å være midtveis i en kjønnsskifteprosess. Hva med en som er i gang med hormonbehandling og har både pupper og penis? Vedkommende vil i følge deg være uanstendig uansett. Hvor skal de gå?

Nei loven tar ikke hensyn "hva personen føler seg som", eller om personen juridisk har byttet navn ifra Knut til Anne, derimot tar loven veldig hensyn til om hva du har mellom bena i det offentlige rom, som nevnt ett offentlig bad.

Du nevner sitat"Da får heller de som drifter garderoben ha en informasjonskampanje rettet mot resten av kvinnene som altså syns det er uanstendig å være midtveis i en kjønnsskifteprosess."

Trenger det nødvendigvis bare være kvinner i den garderoben? Det finnes vel en stor mulighet for at det kan være barn der også, eller hva?

jonas
jonasInnlegg: 28931
21.10.17 11:20
Karten67: derimot tar loven veldig hensyn til om hva du har mellom bena i det offentlige rom

Hvilken lov er det som omtaler hva du har mellom bena i det offentlige rom?

Karten67
Karten67Innlegg: 4071
21.10.17 11:25
nordpedant: Et annet spørsmål er om man i det hele tatt er skyldig etter dette straffebudet med mindre man har intensjon om at adferden skal være uanstendig

Fint du satt deg litt i lovteksten, du nevner at verden har gått videre de siste 100 årene, ja det er jo klart, men det vil nok være like krenkende idag som for 100 år siden om du med mannlig kjønnsorgan sprader inn i en jentegarderobe med overlegg og begynner og dusje, det juridiske om du har skiftet navn ifra Knut til Anne vil ikke retten ta lite hensyn til i slike tilfeller, den vil ta hensyn til hva du har mellom bena. Og som skrevet over, har du noen garanti for at det ikke er barn i den garderoben på ett offentlig bad?

Karten67
Karten67Innlegg: 4071
21.10.17 11:26
jonas: Hvilken lov er det som omtaler hva du har mellom bena i det offentlige rom?

Jeg stilte deg spørsmål også, setter pris på om du svarer på mine spørsmål også, det er god debattskikk

Karten67
Karten67Innlegg: 4071
21.10.17 11:54

Det som kunne ha godt, er at om kommunen gikk med på å ha naken bad for voksne, etter at alle andre aktivitet var avsluttet i hallen, f.eks klokken 22.00 om kvelden, at det var ett tilbud for disse som ønsket dette, det offentlige drifter jo nudist strender, så jeg sier ikke at det er UMULIG på ett offentlig bad, men tror scenarioet som jeg har skissert opp her vil fort gå over til anmeldelse, hvor Knut som idag har penis heter Anne juridisk går å dusjer i en jentegarderobe offentlig, hvor mulighetene er enormt store for at det også er barn tilstede.

jonas
jonasInnlegg: 28931
21.10.17 12:37

Er det så krise om et barn slumper til å se en dame med penis?

Altså, loven forholder seg til juridisk kjønn. Det handler ikke om navn. Hvis en transseksuell er registrert som dame i alle offentlige papirer må vel både vedkommende og loven forholde seg til dette. Selv om penisen ikke er operert ennå. 

Karten67
Karten67Innlegg: 4071
21.10.17 15:24
jonas: Er det så krise om et barn slumper til å se en dame med penis? Altså, loven forholder seg til juridisk kjønn. Det handler ikke om navn. Hvis en transseksuell er registrert som dame i alle offentlige papirer må vel både vedkommende og loven forholde seg til dette. Selv om penisen ikke er operert ennå

Det kan være at du ikke synes dette gjør noe, noe som har 0 betydning, det er hva barnet eller foreldrene til barne synes å være uanstendig oppførsel/adferd. Eller hva de som er badevakter synes å være anstendig eller ikke.

Loven er helt klar, du kunne ha blitt dømt.

Den loven fanger faktisk over ett enda større spekter, det kunne faktisk ha vært nok om du med klær på gikk inn i en garderobe for å se på små gutter eller jenter som dusjet.

Karten67
Karten67Innlegg: 4071
21.10.17 15:36

Men om du er trans, så vil jeg anbefale deg å reise til Thailand, ingen land i verden har mere trans i forhold til folketallet en der, det er storindustri med kjønnsoperasjoner og lignende. Veldig vanskelig å se på hva som er hva, om du ikke vet hva en skal se etter. Tenker på de personene som "har gått hele linjen", mange av disse som før har vært menn er ofte finere enn kvinner selv, etter flere operasjoner. 

jonas
jonasInnlegg: 28931
21.10.17 16:32
Karten67: Loven er helt klar, du kunne ha blitt dømt.

Hvilken lov? 

Selv har jeg tatt dattera mi i herregarderoben mange ganger. Burde jeg meldes til barnevernet for dette? Siden jeg tydeligvis har utsatt henne for uanstendig oppførsel ved at hun har måttet se mange manne-tisser?

Ærlig talt, dette er et marginalt problem. De få det gjelder har det nok vanskelig nok ellers i samfunnet. Vi trenger da ikke anmelde dem bare fordi de ønsker å delta i aktiviteter vi andre tar som en selvfølge.

Karten67
Karten67Innlegg: 4071
21.10.17 17:28
jonas: Hvilken lov?  Selv har jeg tatt dattera mi i herregarderoben mange ganger. Burde jeg meldes til barnevernet for dette? Siden jeg tydeligvis har utsatt henne for uanstendig oppførsel ved at hun har måttet se mange manne-tisser? Ærlig talt, dette er et marginalt problem. De få det gjelder har det nok vanskelig nok ellers i samfunnet. Vi trenger da ikke anmelde dem bare fordi de ønsker å delta i aktiviteter vi andre tar som en selvfølge

Hvor mange ganger må vi henvise til loven i denne tråden før det endelig "går inn"?, og vi snakker om voksne folk her ikke barn, som du selv velger å ta med inn i en herregarderobe. Du vet inderlig godt at dette ikke var diskusjonen. Dessuten kan en ikke straffeforfølge barn.

Forstår du i det hele tatt hva innholdet i loven sier?

«Seksuelt krenkende atferd offentlig eller uten samtykke

Med bot eller fengsel inntil 1 år straffes den som i ord eller handling utviser seksuelt krenkende eller annen uanstendig atferd

a)på offentlig sted, eller.....her ville jo ett offentlig bad kommet inn

b)i nærvær av eller overfor noen som ikke har samtykket i det.»......og her ville også ett offentlig bad kommet inn siden du uten noe samtykke går rundt og dusjer med motsatt kjønn 

 

 

(Innlegget ble redigert 21.10.17 17:32)

jonas
jonasInnlegg: 28931
21.10.17 17:50
Karten67: og her ville også ett offentlig bad kommet inn siden du uten noe samtykke går rundt og dusjer med motsatt kjønn

Hvis man juridisk sett er kvinne så dusjer man vitterligen ikke med motsatt kjønn når man dusjer i damegarderoben. Selv om man altså fremdeles har en penis. Man kan da ikke juridisk sett være kvinne og så straffes for å følge konsekvensene av dette.

Og det vil jo være like uanstendig å gå i herregarderoben og flashe puppene. Hva mener du de transseksuelle skal gjøre da? Har du en bedre løsning enn å flytte til Thailand?

(Innlegget ble redigert 21.10.17 17:55)

nordpedant
nordpedantInnlegg: 1157
21.10.17 18:51
Karten67: Fint du satt deg litt i lovteksten, du nevner at verden har gått videre de siste 100 årene, ja det er jo klart, men det vil nok være like krenkende idag som for 100 år siden om du med mannlig kjønnsorgan sprader inn i en jentegarderobe med overlegg og begynner og dusje, det juridiske om du har skiftet navn ifra Knut til Anne vil ikke retten ta lite hensyn til i slike tilfeller, den vil ta hensyn til hva du har mellom bena. Og som skrevet over, har du noen garanti for at det ikke er barn i den garderoben på ett offentlig bad?

Jeg savner en juridisk redegjørelse for hvorfor du mener straffebudet åpenbart rammer på måten du tror det gjør. 

Det eneste du har gjort, er å sitte å si at det selvfølgelig er ulovlig, uten å egentlig forklare hvordan. Mener du at skyldkravet er noe annet enn forsett, til tross for at det ikke er oppgitt noe alternativt skyldkrav, som grov uaktsomhet? 

Vel lever vi i et samfunn med rigide kjønnsrolle, det er så, og selv ville jeg nok ikke bevisst valgt å dusje sammen med kvinner, men at det er konkret ulovlig, det har du foreløpig ikke dokumentert. Det er mulig det er du som bør sette deg inn i lovteksten, særlig med tanke på at du i første omgang viste til en lovtekst som ikke har vært i kraft siden oktober 2015?

Og hvordan er det i seg selv uanstendig bare fordi det er barn til stede?

Uten sammenligning forøvrig er det en grunn til at amerikanske delstater må vedta lover som gjør livet surt for personer med kompleks kjønnsidentitet. Nemlig at det ikke har vært skrevet lover om dette tidligere, siden det ikke har vært en problemstilling tidligere. 

Dette er normalt et sivilrettslig spørsmål. Ola driver et treningssenter, og Ola bestemmer at menn dusjer med menn, og kvinner dusjer med kvinner. Dersom Frode er uenig, så må han dra et annet sted, fordi Ola bestemmer over egen eiendom. Frode bryter dog ikke loven ved å trosse Olas regler, han risikerer bare å bli bortvist fra treningssenteret. Det kan tenkes situasjoner der Frode også bryter loven, men da må det mer til enn det. Det er ikke ulikt å bryte et fotoforbud på privat eiendom.

Jeg spør derfor: Kan du forklare oss andre hvorfor det du mener er straffbart er straffbart? Du har ikke forklart det godt nok så langt.

nordpedant
nordpedantInnlegg: 1157
21.10.17 18:54
Karten67: Hvor mange ganger må vi henvise til loven i denne tråden før det endelig "går inn"?, og vi snakker om voksne folk her ikke barn, som du selv velger å ta med inn i en herregarderobe. Du vet inderlig godt at dette ikke var diskusjonen. Dessuten kan en ikke straffeforfølge barn. Forstår du i det hele tatt hva innholdet i loven sier? «Seksuelt krenkende atferd offentlig eller uten samtykke Med bot eller fengsel inntil 1 år straffes den som i ord eller handling utviser seksuelt krenkende eller annen uanstendig atferd a)på offentlig sted, eller.....her ville jo ett offentlig bad kommet inn b)i nærvær av eller overfor noen som ikke har samtykket i det.»......og her ville også ett offentlig bad kommet inn siden du uten noe samtykke går rundt og dusjer med motsatt kjønn

Problemet er at du sier loven sier a, uten å forklare hvorfor den sier a.

Et offentlig bads dusj vil neppe falle inn under lovens definisjon av offentlig sted. Men det er ikke avgjørende siden det ikke er noe krav om at det skal finne sted på et offentlig sted.

Videre har du ikke påvist hvordan det er uanstendig atferd i lovens øyne.

Jeg tar igjen opp det åpenbare, hvorfor hopper du eklatant over forsett, til tross for at skyldkravet er forsett, og ikke grov uaktsomhet?

nordpedant
nordpedantInnlegg: 1157
21.10.17 18:56
Karten67: Det kan være at du ikke synes dette gjør noe, noe som har 0 betydning, det er hva barnet eller foreldrene til barne synes å være uanstendig oppførsel/adferd. Eller hva de som er badevakter synes å være anstendig eller ikke. Loven er helt klar, du kunne ha blitt dømt.

Jeg er som sagt ikke jurist, men jeg er ganske sikker på at du er godt ute på jordet nå.

Strandereng
StranderengInnlegg: 7103
21.10.17 23:53

Det skal ikke være lett.
Er man kvinne fra livet og opp, og mann fra livet og ned må det være vanskelig å velge garderobe på offentlige bad eller private spa- anlegg.
Tror ikke Norge har inkludert hunmenn (shemales) eller hankvinner (maleshe) i lovgivningen.
Er nok et tomt rom der.
Det er vel også ganske nylig at menn på hormonkur med langt hår og kvinneidentitet i hodet har fått innvilget juridisk kjønn før kjønnskiftet har funnet sted. (operert bort penis).

Jeg er ikke sikker på om at hvis en mann som har juridisk kjønn som kvinne i folkeregisteret og passet vil bli forstått riktig av random nakne kvinner og barn i garderobe/ dusj. 
Men det finnes vel ingen lov om dette fenomenet ennå.

Tror ikke man vil bli straffet, men oppstyr kan det vel bli hvis man absolutt vil eksponere at man er shemale.

Karten67
Karten67Innlegg: 4071
22.10.17 12:59
nordpedant: Problemet er at du sier loven sier a, uten å forklare hvorfor den sier a. Et offentlig bads dusj vil neppe falle inn under lovens definisjon av offentlig sted. Men det er ikke avgjørende siden det ikke er noe krav om at det skal finne sted på et offentlig sted. Videre har du ikke påvist hvordan det er uanstendig atferd i lovens øyne. Jeg tar igjen opp det åpenbare, hvorfor hopper du eklatant over forsett, til tross for at skyldkravet er forsett, og ikke grov uaktsomhet?

Så du mener at en kommunalt drevet bad er privat? Det er vel ikke privat så lenge det er åpent for offentligheten drevet i regi av kommunen. 

Loven sier ikke noe om "grov uaktsomhet", den sier uaktsom/uanstendig adferd, det er en viss forskjell, for terskelen for lovbrudd blir da trukket enda lenger ned.

 

Karten67
Karten67Innlegg: 4071
22.10.17 13:24

Personlig ville jeg antatt at en trans som ser ut som en mann nedentil men kvinne oventil ville fått badevaktene fort på plass på ett offentlig kvinnegarderobe, om denne personen dusjet der og spradet rundt med en penis mellom bena. I verste fall blitt anmeldt for uaktsom/uanstendig adferd av gjester eller badevakten. Dette om personen juridisk også  er definert med kvinne navn.

Det gjenstår å prøve for de som er trans.

(Innlegget ble redigert 22.10.17 13:26)

jonas
jonasInnlegg: 28931
22.10.17 15:24
Karten67: Personlig ville jeg antatt at en trans som ser ut som en mann nedentil men kvinne oventil ville fått badevaktene fort på plass på ett offentlig kvinnegarderobe, om denne personen dusjet der og spradet rundt med en penis mellom bena.

Personlig ville jeg antatt at de som hadde lagt merke til det ville være oppegående nok til å forstå at dette er en transperson og ikke brydd seg mer med det. Og altså, om vedkommende går i herregarderoben og sprader rundt med puppene er det da like uanstendig?

Karten67
Karten67Innlegg: 4071
22.10.17 16:51
jonas: . Og altså, om vedkommende går i herregarderoben og sprader rundt med puppene er det da like uanstendig?

Nei synes ikke det er det samme, pupper ser vi til stadighet på offentlige strender, men vi ser aldri folk som sprader rundt nakne. Men for all del jonas, folk må bare prøve som skissert her i tråden av meg, jeg er rimelig sikker på at det vil bli en reaksjon.

jonas
jonasInnlegg: 28931
22.10.17 17:55
Karten67: pupper ser vi til stadighet på offentlige strender

Ok, men om en halvveis kjønnskiftet kvinne sprader rundt i herregarderoben med vaginaen sin mener du hun fortjener å anmeldes for uanstendig oppførsel?

Og hva legger du egentlig i å sprade rundt? Personlig gir jeg blaffen i andres peniser, jeg legger ikke merke til slike når jeg er i offentlige garderober. Jeg er som regel opptatt med å dusje og kle på meg selv. Om jeg hadde slumpet til å se en transperson i garderoben ville jeg tenkt "Jaja, hen er vel i kjønnskiftefasen" og latt det bli med det. Hva er så uanstendig med å ha et annet kjønnsorgan enn normalen?

Klikk for å gå tilbake til toppen

Siste innlegg