Våre regler
Hvis du leser innlegg på VGD du mener er i strid med våre regler (les reglene her) kan du trykke på dette symbolet over det aktuelle innlegget. VG Nett vil vurdere om innlegget skal fjernes.

Nektes dagpenger av NAV

NYTT TEMA
JEJ1963
JEJ1963Innlegg: 57
03.06.19 12:36

Håper noen kan hjelpe meg her. Har en sønn som har jobbet i en bar som har stengt dørene på dagen. Sønnen får ingen skriftlig oppsigelse/sluttpapirer av stedet han jobbet på etter gjentatte purringer, kan vel si at ledelsen har sunket i jorden.  Når han da snakker med NAV får han beskjed om at han ikke får noen støtte fra dem uten bekreftelse fra hans tidligere arbeidssted at stedet er "lukket og nedlagt". Er det noen der ute som har erfaring på denne problemstillingen som kan hjelpe? 

Veldig takknemlig for svar :-) 

fargerik
fargerikInnlegg: 64189
28.07.19 08:09

Høres rart ut. Han må uansett umiddelbart registrere seg som arbeidssøker og sende opplysninger om all inntekt til NAV, det er første pri.


Jeg tror han vil få dagpenger etter en slags karensperiode dersom arbeidsgiveren har blitt utilgjengelig. Dersom ikke NAV har innført nye systemer, da.


Stiller man første ledige dag med oppsigelse fra arbeidsgiver, får man dagpenger fra første dag. Forbehold altså om at NAV har endret praksis i låpet av det siste tiåret.

Klikk for å gå tilbake til toppen

Siste innlegg