Våre regler
Hvis du leser innlegg på VGD du mener er i strid med våre regler (les reglene her) kan du trykke på dette symbolet over det aktuelle innlegget. VG Nett vil vurdere om innlegget skal fjernes.

Koronavirus vaksinen - Det nye antibiotika.

NYTT TEMA
mar_ette

Innlegg: 43
mar_ette
29.01.21 17:18

Ved en fornuftig bruk av antibiotika, kunne en enda i flere tiår nytt godt av de positive virkningene av antibiotika, men på grunn av det massive overforbruket og feil bruk er i praksis ikke lengre antibiotika noe en kan stole på. Å vaksinere den friske voksne befolkningen mot et forkjølelses virus som et av de ufarlige koronavirusene er et feiltrinn vi vil angre lenge på. Riktig bruk av vaksinen vil selvsagt kun være å vaksinere de mest utsatte risikogruppene, og ellers la naturlig immunitet bygge seg opp i befolkningen.

Springer1

Innlegg: 987
Springer1
29.01.21 17:22

Kjøre en variant av svenskemetoden altså??  Mulig det er slik kynisme som kreves, men det sitter nok langt inne.  Yngre dør også, eller får senskader.

Denne norske oppfinnelsen er forøvrig den nye antibiotikaen:  www.soft-ox.com

KansjeD

Innlegg: 11554
KansjeD
29.01.21 18:04
mar_ette: Ved en fornuftig bruk av antibiotika, kunne en enda i flere tiår nytt godt av de positive virkningene av antibiotika, men på grunn av det massive overforbruket og feil bruk er i praksis ikke lengre antibiotika noe en kan stole på. Å vaksinere den friske voksne befolkningen mot et forkjølelses virus som et av de ufarlige koronavirusene er et feiltrinn vi vil angre lenge på. Riktig bruk av vaksinen vil selvsagt kun være å vaksinere de mest utsatte risikogruppene, og ellers la naturlig immunitet bygge seg opp i befolkningen.

Du burde jo absolutt ta kontakt med folkehelseinstituittet og dele dine kunnskaper med dem. Det er jo synd at en ekspertise som din skal sløses bort her på VGD.

enigma99

Innlegg: 851
enigma99
04.02.21 15:48

Skjønner at dette har du skikkelig peiling på.. Kanskje lese deg opp litt ?

Klikk for å gå tilbake til toppen

Siste innlegg