Våre regler
Hvis du leser innlegg på VGD du mener er i strid med våre regler (les reglene her) kan du trykke på dette symbolet over det aktuelle innlegget. VG Nett vil vurdere om innlegget skal fjernes.

Den nye britiske mutanten er jo...

NYTT TEMA
Atreygutten

Innlegg: 1258
Atreygutten
02.02.21 17:33

egentlig det samme viruset? Hvorfor lager avisene skremselpropaganda som om dette er svartedauden-ebola nivå? Vaksinen vil nok miste effektiveten, men skal fungere. Selv om det verste scenario skulle skje at vaksinen har kun 50% effektivitet, så er det mer enn bra nok. Men jeg tviler sterkt på at det kommer til å skje. 

FabrizioMiccoli

Innlegg: 11398
FabrizioMiccoli
03.02.21 14:12

Er det gjettekonkurranse?

ballee

Innlegg: 476
ballee
03.02.21 14:59
Atreygutten: egentlig det samme viruset? Hvorfor lager avisene skremselpropaganda som om dette er svartedauden-ebola nivå? Vaksinen vil nok miste effektiveten, men skal fungere. Selv om det verste scenario skulle skje at vaksinen har kun 50% effektivitet, så er det mer enn bra nok. Men jeg tviler sterkt på at det kommer til å skje.

Hva med Brasil-mutanten, hva med Spania-mutanten, hva med Asia-mutanten,  og hva når det muterte viruset muterer igjen, som alle virus gjør.  Bør snart straffe politikere og helsetopper som gjør alt de kan for å skremme vettet av folk.  Er blitt som en avansert selskapslek dette nå.

Tullekoppen

Innlegg: 9570
Tullekoppen
03.02.21 21:49
ballee: Bør snart straffe politikere og helsetopper som gjør alt de kan for å skremme vettet av folk.

Du kan vel slenge med mediefolk i samme setning. 

Klikk for å gå tilbake til toppen