Våre regler
Hvis du leser innlegg på VGD du mener er i strid med våre regler (les reglene her) kan du trykke på dette symbolet over det aktuelle innlegget. VG Nett vil vurdere om innlegget skal fjernes.

Luftsmitte - Nakstad på ville veier.

NYTT TEMA
mar_ette

Innlegg: 42
mar_ette
19.02.21 20:48

Når såkallt seriøst medisinsk fagpersonell som Nakstad,

https://www.dagbladet.no/nyheter/mistenker-luftsmitte/73430890

begynner å støtte seg på kvasi vitenskapelige teorier som at koronaviruset kan spres gjennom luften viser  det bare hvor desperate han og resten av den politiske eliten er for å beskytte sin egen rygg nå som oljeformuen krymper og snart størstedelen av befolkningen må gå på fattigkassa eller tigge til livets brød etter denne pandemien er over.

Hadde vi fulgt korrekt strategi med flokkimmunitet/beskyttelse av svake grupper kunne vi nå gått tilbake til det vante med minimalt tap av liv og uten nevneverdige økonomiske konsekvenser, mens dette ser ut til å ha ingen ende, med legemiddelindustrien som driver myndighetenes forferdelige strategier framover drevet av ren egoistisk selvinteresse.

Rexwiller

Innlegg: 12274
Rexwiller
19.02.21 21:25
mar_ette: koronaviruset kan spres gjennom luften

Selvsagt kan det spres i gjennom luften. 

GARDSDATTRA

Innlegg: 63443
GARDSDATTRA
19.02.21 22:59
mar_ette: Hadde vi fulgt korrekt strategi med flokkimmunitet/beskyttelse av svake grupper kunne vi nå gått tilbake til det vante med minimalt tap av liv og uten nevneverdige økonomiske konsekvenser, mens dette ser ut til å ha ingen ende, med legemiddelindustrien som driver myndighetenes forferdelige strategier framover drevet av ren egoistisk selvinteresse.

Fortell, hvordan mener du de svake gruppene skulle blitt beskyttet?

SirOwen*MOD*

Innlegg: 58510
SirOwen*MOD*
19.02.21 23:03

Denne tråden er overflødig, ta dette i hovedtråden.

/Mod

Klikk for å gå tilbake til toppen

Siste innlegg