Våre regler
Hvis du leser innlegg på VGD du mener er i strid med våre regler (les reglene her) kan du trykke på dette symbolet over det aktuelle innlegget. VG Nett vil vurdere om innlegget skal fjernes.

Molde-ordfører angriper Oslo

NYTT TEMA
Doozeren

Innlegg: 682
Doozeren
25.03.21 21:25
Solvgutt1: Hva ikke nødvendigvis? Jo, smitten vil nødvendigvis spre seg mer i områder hvor folk bor tettere. Hva slags fornuftige tiltak og smittevern skal forhindre det, mener du?

Dersom alle holder seg inne i 14 dager burde det hjelpe bra på. 

dortort

Innlegg: 5393
dortort
26.03.21 07:50
Solvgutt1: Hva ikke nødvendigvis? Jo, smitten vil nødvendigvis spre seg mer i områder hvor folk bor tettere. Hva slags fornuftige tiltak og smittevern skal forhindre det, mener du? Det er åpenbart at folk som ikke er ute blant folk ikke vil smitte andre. Problemet er at man ikke nødvendigvis vet at man er smittet før man har vært smittsom noen dager. Hva er løsningen på det?

Nei, ikke nødvendigvis. Om man følger smittevernreglene så vil det begrense smitten, og i beste fall; få bort smitten. Man kan f.eks isolere folk i mye større grad enn man gjør i Oslo.

Dersom man har vært i områder der det er utbredt smitte og fare for å bli smittet, så bør man teste seg. og gjerne gå i karantene. Hva mener du er løsningen?

FabrizioMiccoli

Innlegg: 11431
FabrizioMiccoli
26.03.21 21:12

Kanskje 1000 år fra nå kan folk forstå at vi bør jobbe sammen mot ett felles mål, og ikke krangle om hvilken menneskeskapt by som er best.

maybe..

(Innlegget ble redigert 26.03.21 21:12)

Klikk for å gå tilbake til toppen

Siste innlegg