Våre regler
Hvis du leser innlegg på VGD du mener er i strid med våre regler (les reglene her) kan du trykke på dette symbolet over det aktuelle innlegget. VG Nett vil vurdere om innlegget skal fjernes.

Den perfekte mann...

NYTT TEMA
orbixx
orbixxInnlegg: 3657
03.12.06 21:55
...er sikker på seg selv, og vet hva han vil utrette her i livet.
Han har høy iq, er skolert og identifiserer seg med James Bond og Rambo.

Når han har fritid, så plasserer han kvinnen på kjøkkenet, og legger seg på sofaen med en kald pils, og ser på actionfilmer eller fotballkamper.

Den perfekte mann blir sjokkert når det viser seg at kvinnen vil ha hele kaken, hus, barn og fjernkontrollen.

En isolert mann sitter alene på hybel, og er forbannet på en egoistisk kvinne som vil realisere seg selv- uten å ta hensyn til mannen.

Fiction eller fakta?
jotul
jotulInnlegg: 8423
03.12.06 22:37
var budskapet ditt at den perfekte mannen plutselig ble transformert til sjokkert, for så å transformere til forbannet - og derfor isolert?

det var en trist historie. :-(
Roxxor
RoxxorInnlegg: 5904
03.12.06 23:29
Rambo, nei
orbixx
orbixxInnlegg: 3657
03.12.06 23:48
Det er så mange "sannheter" om menn og kvinner, og det ikke enkelt å forholde seg til hva som er korrekt eller fiction.

Det vrimler av triste historier, og kanskje hun og han oppfatter samlivet og bruddet forskjellig?

Èn ting er sikkert: Det motsatte kjønn er alltid syndebukken.
HappyDerm
HappyDermInnlegg: 4182
04.12.06 08:03
orbixx skrev:
En isolert mann sitter alene på hybel, og er forbannet på en egoistisk kvinne som vil realisere seg selv- uten å ta hensyn til mannen.

Hvorfor skulle hun ikke få realisere seg selv? Dersom mannen hindret henne, gjorde hun i tilfelle rett i å dumpe ham.
HappyDerm
HappyDermInnlegg: 4182
04.12.06 08:05
orbixx skrev:
Når han har fritid, så plasserer han kvinnen på kjøkkenet, og legger seg på sofaen med en kald pils, og ser på actionfilmer eller fotballkamper.
Den perfekte mann blir sjokkert når det viser seg at kvinnen vil ha hele kaken, hus, barn og fjernkontrollen.


Dette beskriver ikke den perfekte mann, men en idiot.
bleau
bleauInnlegg: 11
04.12.06 08:12
ja desverre. han er også for likestilling og skjønner ikke hvorfor kvinnen blir forbannet over felles fritid som plutselig blir HANS fritid fordi han ikke evner å reise seg pp fra sofaen å "hjelpe" kvinnen. Hvorfor sier vi hjelpe kvinnen i et felles hjem???? skulle trodet var en selvfølge at begge utførtesine fellesplikter for å få et felles hjem tilåfungere.....hmmmmmmmmm. Tror jeg skal flytte for meg selv til sommeren og være min egen hushjelp
EnMann
EnMannInnlegg: 11729
04.12.06 10:30
litt av en smøre det der orbixx,

og jeg tror nok du med vilje laget en patetisk tulling som passer best in i MANshowet hos Lilleheie.

Nå har jo jeg liten tro på at det finnes perfekte mennesker, selv om noen bevisst bygger seg selv som merkevare og bruker både venner og profesjonelle til å skape image og fasade. Slik kan man fremstå "vellykket" nok ved å skjule sine svakheter, men hvis det blir for stor avstand mellom den du er og den du forsøker å fremstå som - sliter også imagebyggeren. Overfladiskhet er sin egen straff...

Jeg tror en god mann er bevisst på å ta vare på seg selv og sine egne drømmer både proffesjonelt og privat, men han trår ikke på andre for å nå dit han vil - hverken hjemme eller på jobb. Jeg tror han forstår at samliv må bygges på respekt og likeverdighet og ektefølt godhet. Han presser ikke partneren inn i sitt bilde, men lar henne leve livet slik hun ønsker. Han unner henne suksess, og blir ikke liten fordi om hun skulle blir stor.

En god mann glemmer ikke at man ikke kan eie andre mennesker, og unngår å bli "husblind". Han holder seg våken og byr på seg selv, og er derfor ikke ignorant overfor partner og barn. Han deltar hjemme på egne premisser etter en modell som han og partneren ble enige om, og han skifter bleier slik han selv synes det er best.

En God Mann slutter aldri å lytte til partneren sin og er sensitiv til om også hun er fornøydd med samlivet. Likestilling mellom kjønn er en selvfølge for denne Mannen. Han tar sin del av arbeidet hjemme uten å la partneren diktere hva, når eller hvordan - fordi han forstår at Hans tanker og meninger er like viktige som Hennes. Han unngår å bli Hennes hjelper og dermed Hennes hoggestabbe.

En God Mann forstår privilegiet det er å ha en god familie der alle trives - FØR han sitter på hybel med bidrag og bitterhet. Han forstår samtidig verdien av godt kameratskap og holder kontakt med sine venner uten å la partneren diktere det sosiale livet hans. En God Mann drar av og til på guttetur med like stor selvfølge som han lar kjæresten dra på jentetur.

Selv god menn blir av og til overkjørt av KvinneToget i disse ulve-tider, og strippes for familie og vinkler fordi Kvinnen måtte videre, og det viste seg at det var hennes barn likevel. Det er da den gode mannen ikke blir liggende. Lyset i øynene hans slokker aldri, og han reiser seg og går videre mot sine egne drømmer og sine egne mål. Han fortsetter å være der for sine barn, og han anstrenger seg for å ha et konfliktfritt forhold til moren deres...

En God Mann fremhever mors gode sider til sine barn og andre, og Han kjemper seg gjennom sine nederlag uten å sutre eller dyrke offerrollen.

De fleste menn er Gode Menn - hvis man gidder å se etter..
:)
LiKri
LiKriInnlegg: 8162
04.12.06 16:23
Saken er vel at det er mange som er perfekte - inne i sitt eget hode :)

jotul
jotulInnlegg: 8423
04.12.06 16:56
> [..] som passer best in i MANshowet hos Lilleheie.

hey! ikke tull med oss som liker enkel humor! ;-)
wraisa
wraisaInnlegg: 255
06.12.06 01:00
EnMann
Din kvinne er en heldig kvinne, dersom du klarer å leve opp til din egen ideologi.
En slik mann svever neppe i noen overhengende fare for å "bli sittende alene på hybel med bidrag og bitterhet".
Dessverre kan det virke som om dette slett ikke er i den gjengse oppfattningen av en god mann, i hvert fall ikke fra mannens synspunkt. I hvert fall ikke her inne:)
FlightOfTheRat
FlightOfTheRatInnlegg: 2311
16.12.06 05:12
Den perfekte mann er og blir James Bond.

Han er kjekk. Han er dyktig. Han er en uimotståelig forfører. Han har en fantastisk selvtillitt. Han er en vinner som alltid klarer seg. Han har god smak, en kjenner av både mat og vin, og alle andre skikker som faller under såvel gammel som moderne skikk og bruk. Han er selvstendig. Han lar seg ikke trille rundt en kvinnes lillefinger. Han kan la seg forføre, men ikke vippe av pinnen. Han har en spennende jobb. Han finnes ikke.

I korthet den perfekte mann.
Klikk for å gå tilbake til toppen

Siste innlegg