Våre regler
Hvis du leser innlegg på VGD du mener er i strid med våre regler (les reglene her) kan du trykke på dette symbolet over det aktuelle innlegget. VG Nett vil vurdere om innlegget skal fjernes.

Når de hjernedøde ikke våkner........

NYTT TEMA
Gubban

Innlegg: 1404
Gubban
26.04.07 07:59
Noe mere hjernedødt enn kvinner i særdeleshet...og journalister i sin alminnelighet finnes ikke...
Hvordan i vide væla får et individ med påstått intelligens over neandertaleren det til at det er så forferdelig at annenhver mann synes kvinner selv kan være skyld i en voldtekt..I sin egen voldtekt.
Nå får man bestemme seg her...Er kvinner dumme dyr som må ha full beskyttelse på linje med våre svakeste individer i befolkningen, eller er de likestilte selvstendig tenkende mennesker.....Jeg er ikke sikker her, men har hittill latt tvilen falle tiltalte tilgode..Jeg prøver av hele mitt hjerte å godt at kvinner som likeverdige individer...men det går ikke......Hør nøye etter nå femier...og prøv å få med dere dette her..
Selvsagt kan kvinner passe seg...selvsagt kan de la være å gå på de mest utsatte steder. Selvsagt kan de unnlate å drikke seg så drita fulle....slutte å være så innpåsliten og pågående masete...Oppføre seg som et ludder...Lyge og lure å love å bedra..Mange gjør nemlig det.....Det er utrolig ekkelt og vemmelig.De trer nærmest kjønnet sitt opp i ansiktet på deg...og innbyr til både det ene og andre...Hvilken mann har ikke vært utsatt for dette....
Minst 50 % av oss menn mener at kvinner kan gjøre noe for å ikke bli voldtatt...
Det er nemlig ikke det samme som at annen hver mann kunne tenke seg å voldta..Det er visst slik kvinner...spesielt de av den minst oppegående sorten forstår og tolker denne såkalte undersjøkelsen..
Det er neppe over 1 % menn som vil kunne ha glede av å voldta kvinner. Hvem vil vel ha glede av å ha sex med et skrekkslagent , skrikende og gråtende individ ! Et individ som kjemper for sitt liv...
Dere femier er noen endimensjonale sjofle løgnersker...
Dere må da kunne tenke to tanker uten å spore av...
Det beste er vel å se på kvinner som man ser på små babyer...Individ som konstant må passes, som man alltid må værne om...Som man ikke kan forvente den minste fornuftige tanke fra.Som vil trille si egen barnevog ut i gata ved første anledning...Som må passes for vannet....passes for ovnen..passes for trappa...
Kvinner er voksne mennesker som aldri ble noe annet enn barn...

Gu som alltid ber meningsmålings oppringere slutte å missbruke telefonen min...
Carebear

Innlegg: 8050
Carebear
26.04.07 17:30
Hmmm.... Begynner du å miste grepet GU? Du har ikke fått erta på deg en eneste dame i løpet av hele dagen jo;)

Carebear, som ikke lar seg provosere av noe som helst i dag
Xanadu

Innlegg: 6530
Xanadu
26.04.07 20:09
Dagbladet forsøkte seg i dag med en oppfølging av makkverkrapporten fra Amnesty - minst like statistisk hjernedød som gårsdagens. Begge rapportene ble slaktet av statistikere - men kvinner i avisredaksjonene har muligens ikke så stor kunnskap om statistikk og metode?

I nettutgaven fikk Dagbladets feminister sitt pass påskrevet av sinte debattanter som har sett seg lei på den usaklige hekseprosess og feministiske propaganda som gjengen bedriver.

Ja - det tyder på at folk flest er lutlei noe som etterhvert minner om et feministisk korstog mot heterofile menn - og som de aller fleste ikke kjenner seg igjen i.

Stå på GU - vi trenger menn som sier fra.joplina

Innlegg: 66890
joplina
26.04.07 22:52
Det er jo en viss forskjell på å si fra og å servere bambus..
Men det er vel ikke å vente at alle "ser" det
FlightOfTheRat

Innlegg: 2311
FlightOfTheRat
27.04.07 00:16
Vg er drivende gode på å fremstille og vinkle saker på en måte som skaper mest mulig konfikt, konfrontasjon, irritasjon, harme, misforståelser, fordommer, hat, og så videre.

Kadra-saken er desverre typisk. I følge Kadra (i Først &sist) selv ble hun slett ikke angrepet pga noe hun hadde sagt, men pga noe som hadde stått i VG, og som var en sterk forenkling og fordreining av hennes egne ord. De gutta hadde ikk ehørt Kadra, de hadde bare lest VG.

Men det er selvsagt for mye forlangt at de kyniske og spekulative idiotene som har ansvaret for Norges farligste avis skal forstå eller bry seg om sin egen rolle og sitt eget ansvar i saker som denne.

Og de fortsetter ufortrødent. Som om ikke kjønnspolitikken var tilstrekkelig preget av kamp og konflikt fra før så skal det i alle fall bli verre av dette.

Hva tallene til Amnesty egentlig sier er at menn flest på ingen måte gir kvinner skylden for at de blir voldtatt, uansett hvordan kvinnene selv har opptrådt. Men det er klart at en slik mer korrekt tolkning av tallene ikke ville gitt overskrifter som skaper ytterligere fordommer og misforståelser.

Onkel Skrues businesstips nr 1: Skap en etterspørsel, og fyll den!

VGs forretningsidé ligner litt: Skap en konflikt, så vil folk lese om den!
enigma_undercover

Innlegg: 6741
enigma_undercover
27.04.07 00:30
Rapporten er så dårlig, at det må kunne sies å være fusk fra Amnesty sin side å konkludere med noe som helst. Konklusjoner som blåses opp i media står ikke i samsvar med rapportens spørsmål. De er blitt fortolket, og det selvsagt i negativ retning.

At Amnesty Norge faktisk kan mene at "vold mot kvinner" er et menneskerettighetsproblem, er en grov krenkelse av de som faktisk lider pga av brudd på menneskerettighetene. Norske kvinner har det aller best i hele verden (FNs levekårsundersøkelse). Og de er tydeligvis ofre av betydelige dimensjoner i Amnestys øyne.

Ikke en krone til Amnesty etter dette her.
Klikk for å gå tilbake til toppen

Siste innlegg