Våre regler
Hvis du leser innlegg på VGD du mener er i strid med våre regler (les reglene her) kan du trykke på dette symbolet over det aktuelle innlegget. VG Nett vil vurdere om innlegget skal fjernes.

Norske kvinner er kidnappende mishandlere

NYTT TEMA
Weltzer010
Weltzer010Innlegg: 138
13.07.11 23:12

Like sikkert som at Gud er en mann og Satan er en kvinne så er det det svake kjønn som stjeler, mishandler og traumatiserer unger i dette landet. Nå klarer selv ikke statsfeminismens bødler i Justisdepartementet å barrikere seg lengre mot denne allmennkunnskapen som har rådet i alle tider. Det er høyst på tide at alskens kvoterte møkkamødre får kjenne utvetydige konsekvenser av sitt feministisk-inspirerte overformynderi.

Når vi vet at kvinner slår både barn og mann langt mer enn menn gjør motsatt burde vel man snart ta til forstand og rett slett nekte kvinner kontakt med barn (og menn) overhodet. Det ville beviselig være det beste for alle parter.

morbidsaint
morbidsaintInnlegg: 32199
13.07.11 23:13

"Det er sikkert fordi hun rømmer fra en mann som mishandler de"

Den kommer snart av en eller annen her inne.

DrHofmann
DrHofmannInnlegg: 643
13.07.11 23:20
Weltzer010: statsfeminismens bødler

Er glad i å diskutere med Ottar som hobby, men her ser det ut til at hobbyen min kan bli utvidet til å bli tvekjønnet.

Sitter og smatter på "statsfeminismens bødler" og "alskens kvoterte møkkamødre" og andre vendinger.

Er en barndomsfrase med dialekt som faller inn i hodet mitt: "Du e litt bisk du?"

Dmmannversjon2
Dmmannversjon2Innlegg: 8326
13.07.11 23:48
Weltzer010: Når vi vet at kvinner slår både barn og mann langt mer enn menn gjør motsatt burde vel man snart ta til forstand og rett slett nekte kvinner kontakt med barn (og menn) overhodet. Det ville beviselig være det beste for alle parter.

Nja.

Da innfrir man stengt tatt bare et av de høyeste ønskene til de mest radikale feministene.

Dmmannversjon2
Dmmannversjon2Innlegg: 8326
13.07.11 23:54

Anbefaler ellers følgende side om temaet:

http://bortført.no/

Her kan man f.eks. lese om hvordan statistikken sminkes ved å nekte å ta imot sakene.

gammelKaffe
gammelKaffeInnlegg: 2767
14.07.11 00:02

lESte du artikkelen eller bare overskriften?

La meg plukke ut noen avsnitt og titler til deg:

Vil også straffeforfølge hovedomsorgsperson (som regel er dette mor, all statistikk viser så)

Lysbakkens lovforslag går ut på å stanse både barnetrygd og barnebidrag ved internasjonal barnebortføring, slik at en ettersøkt forelder på flukt med barnet ikke vil motta støtte i denne perioden.

 Dette er feministmafiaregjeringens forslag. De som hater menn, vet du.

Så kan du forklare hvordan lovforslag om å kunne straffeforfølge foreldre som bortfører ungene - uavhengig av om det er mor eller far, eller "stoppe utbetaling av barnetrygd og -bidrag(som går til hovedomsorgsperson - se over) er ledd i feministregjeringens korstog mot menn.

Jeg tror nemlig du bare leste overskriften. I artikkelen står det at mors bortføringer, når hun har hovedomsorg, er problematiske fordi politiet ikke kan gjøre noe. 

Dmmannversjon2
Dmmannversjon2Innlegg: 8326
14.07.11 00:14
gammelKaffe: lESte du artikkelen eller bare overskriften? La meg plukke ut noen avsnitt og titler til deg: Vil også straffeforfølge hovedomsorgsperson (som regel er dette mor, all statistikk viser så) Lysbakkens lovforslag går ut på å stanse både barnetrygd og barnebidrag ved internasjonal barnebortføring, slik at en ettersøkt forelder på flukt med barnet ikke vil motta støtte i denne perioden. Dette er feministmafiaregjeringens forslag. De som hater menn, vet du. Så kan du forklare hvordan lovforslag om å kunne straffeforfølge foreldre som bortfører ungene - uavhengig av om det er mor eller far, eller "stoppe utbetaling av barnetrygd og -bidrag(som går til hovedomsorgsperson - se over) er ledd i feministregjeringens korstog mot menn. Jeg tror nemlig du bare leste overskriften. I artikkelen står det at mors bortføringer, når hun har hovedomsorg, er problematiske fordi politiet ikke kan gjøre noe.

Dette har vært en flau sak for regjeringen lenge, takket være utrettelig arbeid fra ulike uavhengige organisasjoner, som f.eks. nevnte organisasjon, aktivister og media.

Det er ikke Knut Storberget & co som har satt denne saken på agendaen. Disse personene vil heller gjøre det lettere å nekte menn samvære.

Denne saken viser bare at det nytter å involvere seg.

(Innlegget ble redigert 14.07.11 00:15)

Pappa1000
Pappa1000Innlegg: 1078
14.07.11 09:14
Weltzer010: Like sikkert som at Gud er en mann og Satan er en kvinne så er det det svake kjønn som stjeler, mishandler og traumatiserer unger i dette landet. Nå klarer selv ikke statsfeminismens bødler i Justisdepartementet å barrikere seg lengre mot denne allmennkunnskapen som har rådet i alle tider. Det er høyst på tide at alskens kvoterte møkkamødre får kjenne utvetydige konsekvenser av sitt feministisk-inspirerte overformynderi. Når vi vet at kvinner slår både barn og mann langt mer enn menn gjør motsatt burde vel man snart ta til forstand og rett slett nekte kvinner kontakt med barn (og menn) overhodet. Det ville beviselig være det beste for alle parter.

La meg prøve å oversette dette :

Flere undersøkelser viser at kvinner bruker mer vold enn menn.
Departementene (justis og BLD) har i årevis vært ensidig opptatt av menns vold mot kvinner.  Nå er de nødt til å ta på alvor at også kvinner (de kvinnene som TS hater på generell basis)  må forholde seg til konsekvenser av sine handlinger.  Dette fordi kvinnene, som i de aller fleste tilfellene tar eller får hovedomsorgen for barn, hittil har kunnet bortføre barn, mer eller mindre fritt.

Vel

Hvis denne artikkelen skulle vise at kvinner bortfører barn mest, så er man på villspor i forhold til de fleste sakene som rammer norske menn og kvinner i norge.

"....mens mor står bak 49 prosent av bortføringene ut av Norge. Far står bak 37 prosent av disse bortføringene."

Dette viser bare en relativt svak overvekt av kvinner for det som er relevant.

Det som er interessant i artikkelen er følgende påstand:


"Innen dagens lovverk vil ikke politiet kunne straffeforfølge en forelder som tar med seg barnet ut av landet, dersom det dreier seg om barnets hovedforsørger med den daglige omsorgen - som oftest mor."

Dette er kanskje formelt riktig, men en sak i Sunnhordland tingrett illustrerer hvordan et korrupt rettssystem likevel baserer seg mer på gamle kjønnsdiskriminerende holdninger enn på gjeldende lov.

En annen ting er at departementene (justis og BLD) kun skraper i overflaten av problemet med barnebortføring når de ensidig ser på tilfeller der barna føres ut av landet.
I de fleste tilfeller, f.eks der barna flyttes til en annen kant av landet, mot barnefarens vilje, passerer dette i rettssystemet så lenge det ikke uomtvistelig er far som er hovedomsorgsperson.
Norsk lov (§37 av barneloven) gir hovedomsorgspersonen fri rett til å flytte bort fra samværsforelderen.  Slik sett er barnebortføring, mer eller mindre, nedfelt som en lovlig handlig i norsk lov. 
I praksis gjelder dette imidlertid bare mor. Dersom far er tilkjent hovedomsorgen, og flytter, vil ord som "brutalt" o.l. brukes i retten om handlingen, dersom mor igjen går til sak om bostedsspørsmålet.
 
Om hovedomsorgspersonen ikke er rettslig utpekt, så vil reaksjonene fra politi, NAV, barnevern, mv være å betrakte mor som å inneha denne rollen. 

Ved samlivsbrudd vil det således, i praksis, være OK for mor å "bortføre" barna men ikke for far.  Og, som linken viser, ikke engang OK å gjenopprette status quo etter mors lovbrudd.
La oss bare slå fast, istedenfor å bruke ord som "feministstaten", "statsfeminismens bødler" osv,  at FAR ER RETTSLØS.

Dette er et stort rettslig og forvaltningsmessig problem som ingen politikere vil ta tak i.

"Lysbakkens lovforslag går ut på å stanse både barnetrygd og barnebidrag ved internasjonal barnebortføring, slik at en ettersøkt forelder på flukt med barnet ikke vil motta støtte i denne perioden."

Når Lysbakkens forslag, som kom i 2009, først nå blir behandlet, så viser det en overveldende treghet i systemet.  Et system som er preget av manglende lovgivning og i realiteten det rene anarki. Så gjenstår det jo å se hva som skal til for at en sak får status som barnebortføring.  Vil forslaget til Lysbakken kun være en verdiløs paragraf, i likhet med så mange andre på dette området, som etter 2 år i somledepartementene, kun vil være et alibi mot en urovekkende handlingslammelse ?

(Innlegget ble redigert 14.07.11 09:24)

Klikk for å gå tilbake til toppen

Siste innlegg