Våre regler
Hvis du leser innlegg på VGD du mener er i strid med våre regler (les reglene her) kan du trykke på dette symbolet over det aktuelle innlegget. VG Nett vil vurdere om innlegget skal fjernes.

Online registre for kvinnelige forbrytere

NYTT TEMA
Brian_McLoren
Brian_McLorenInnlegg: 384
11.08.11 20:44

Dultet tilfeldigvis borte i et fantastisk anti-feministisk register her forleden; Register-her.com. Det mest avsindige avskummet av kvinnelige kriminelle som mer enn gjerne blir straffet med gjennomgående mildere dommer enn mannlige kriminelle (sistnevnte er som regel dratt ned i voldsspiralen pga. udugelige alenemødre). Dessverre er det ikke lov her til lands (grunnet you know who) med slike superbe innretninger for individets rett til å verge seg mot kriminelle, men i the Land of the Free er slikt sett på som den største selvfølgelighet. Herlig anti-feministisk arbeid fra våre amerikanske kamerater. Keep it up!

Compleo
CompleoInnlegg: 2331
11.08.11 21:17
Brian_McLoren: Dessverre er det ikke lov her til lands (grunnet you know who) med slike superbe innretninger for individets rett til å verge seg mot kriminelle

Med tanke på at "gender bigot" var et akseptabelt kriterie for å havne på "krimlista", kunne vi hvert fall trengt et slikt register over menn. Virker det som.

Så kunne kvinner og ikke-misogynistiske menn identifisere og ta nødvendige skritt mot dem som - mot kvinner og feminister - enten argumenterer ut fra hat, ønsker å normalisere diskriminering mot, eller er for fjerning/redusering av grunnleggende menneskeretter og like legale retter...

...eller som i det hele mener delen av befolkningen uten Y kromosom egentlig ikke skal ha noen plass i samfunnet annet enn den de "tradisjonelt" har hatt (definert av kvinnehatende menn som dem selv) - enten de selv ønsker eller ikke.

Brian_McLoren
Brian_McLorenInnlegg: 384
11.08.11 21:36
Compleo: Med tanke på at "gender bigot" var et akseptabelt kriterie for å havne på "krimlista"

We also include in our listings, individuals who, while not criminals themselves, have proven to be a significant part of the apparatus for fostering, enabling and exacerbating this particular set of social ills.

Jessica Valenti, eier av en av WWWs hot spots for organisert misandri, hører så definitivt på hjemme på en side sammen med voldskvinner, voldtektskvinner, pedofile og ikke minst "ulv-ulv"-anklagere. Hun er en selverklært mannehater og det er ikke verdt å fundere på engang om hun har vært innblandet i forbryteri mot menn.

joplina
joplinaInnlegg: 64934
11.08.11 21:40
Brian_McLoren: Hun er en selverklært mannehater

 

De selverklærte kvinnehaterne og de selverklærte mannehaterene fortjener hverandre :) 

Og så slipper alle andre å ta noen notis av noen av delene

Compleo
CompleoInnlegg: 2331
11.08.11 21:45
Brian_McLoren: Hun er en selverklært mannehater og det er ikke verdt å fundere på engang om hun har vært innblandet i forbryteri mot menn.

Dama er neppe "verre" i sitt hat mot menn enn "nå må kvinner tilbake til kjøkkenbenken" wannabe patriark-bloggere, eller "kvinner er farligst for barn og norske-mødre-er-onde" skilte-fedre-skribenter på alskens antifeministiske pappasider er i sitt hat mot kvinner og feminister.

Plenty av folk der ute som sprer hat mot kvinner, demoniserer forbrytelser begått av kvinner og bagatelliserer forbrytelser begått mot kvinner (og forbrytelser begått av menn - fordi "dette-er-kvinners-skyld-uansett"), og ser på like rettigheter for kvinner og menn som et problem - fordi kvinner ikke godtar sin "naturlige rolle" frivillig og uten tvang.

Altså plenty med "antifeminster" som definitivt har like mye å gjøre navngitt på en slik liste, som denne dama.

(Innlegget ble redigert 11.08.11 21:47)

Brian_McLoren
Brian_McLorenInnlegg: 384
11.08.11 22:16
joplina: De selverklærte kvinnehaterne og de selverklærte mannehaterene fortjener hverandre :)

Selv ikke kvinnehatere fortjener deg.

antifeminist
antifeministInnlegg: 2034
12.08.11 20:02

Det finnes en meget bra bok om emnet; "When she was bad" av Patricia Pearson.

Earthquakejente
EarthquakejenteInnlegg: 40508
17.08.11 14:32
Brian_McLoren: Selv ikke kvinnehatere fortjener deg.

Det var da voldsomt, skjønt jeg tror ikke Joplina er interessert i kvinnehatere, hvilken kvinne er vel det?

Klikk for å gå tilbake til toppen

Siste innlegg