Våre regler
Hvis du leser innlegg på VGD du mener er i strid med våre regler (les reglene her) kan du trykke på dette symbolet over det aktuelle innlegget. VG Nett vil vurdere om innlegget skal fjernes.

Vi trenger en bedre måte å diskutere på - og deg

NYTT TEMA
hrrreminius
hrrreminiusInnlegg: 8122
16.06.17 13:23

2006/2007 altså. Midt i nettsamfunnets glansdager, på den tiden da Facebook og Nettby slåss om oppmerksomheten og hvor MySpace fortsatt var en greie. Snakker vi om et nettsamfunn for debatt? Med underforum organisert som grupper, private og offentlige, med mulighet for både anonym, men mest offentlig debatt og full interaksjon med VGs artikler i form av kommentarfelt (dere skal jo fase ut Facebook),  integrering av avisens ledere og kommentarer samt en plattform for spesielt fremhevede innlegg (fortrinnsvis med fullt navn) som erstatter dagens leserinnlegg?

I så fall tviler jeg på at det blir noe av. 

(Innlegget ble redigert 16.06.17 13:23)

timez
timezInnlegg: 370
16.06.17 14:12
hrrreminius: 2006/2007 altså. Midt i nettsamfunnets glansdager, på den tiden da Facebook og Nettby slåss om oppmerksomheten og hvor MySpace fortsatt var en greie. Snakker vi om et nettsamfunn for debatt? Med underforum organisert som grupper, private og offentlige, med mulighet for både anonym, men mest offentlig debatt og full interaksjon med VGs artikler i form av kommentarfelt (dere skal jo fase ut Facebook),  integrering av avisens ledere og kommentarer samt en plattform for spesielt fremhevede innlegg (fortrinnsvis med fullt navn) som erstatter dagens leserinnlegg? I så fall tviler jeg på at det blir noe av.

Nå beskriver du bare endel av det VGD har i dag kombinert med endel av det VG har på nett allerede. 

Jeg var aldri noen stor fan av hverken Nettby eller Myspace, så hva de drev med på den tiden er irrelevant. 

Ja, Schibsted skal over på egen løsning på kommentarfelt. BT og Aftenposten bruker den allerede (BT overalt, Aftenposten bare noen steder). VG skal også over på denne løsningen. 

Facebook Comments som VG har brukt til nå, har vi altfor lite styring på. Det er vanskelig å hente ut data, og det er kliss umulig å formatere det etter våre behov. Det er dessuten et produkt der Facebook investerer lite, og det er lite utvikling på det. Alt kommer på plattformen før det kommer på Facebook Comments, konstant etterslep. 

Det er selvsagt digg at nesten alle på nett i Norge har Facebook, men det argumentet veier ikke opp for de andre. Det er over to millioner som har en SPiD-konto, så dekningen er bra der også.

Øyvind

BlackEagle
BlackEagleInnlegg: 46409
17.06.17 00:45
timez: Jeg er ikke så veldig interessert i norsk fotball nei.

Jeg visste vel at du var en moderator man kunne stole på...

:o)

Mvh

BlackEagle

TheUnitedWay
TheUnitedWayInnlegg: 8486
17.06.17 11:17

Ja, det er nettopp litt det som er poenget. Det blir ikke gjort noe med det, noe som understreker at det ikke er god nok moderering på enkelte forum. 

TheUnitedWay
TheUnitedWayInnlegg: 8486
01.10.17 07:04

Hei MOD. 

Jeg klarer ikke å logge inn på pc-en på VGD. Jeg har riktig brukernavn og passord, men det er ikke snakk om. 

Hva kan jeg gjøre for å fikse det? Har også fått tilsendt nytt passord til ingen nytte.

return_of_drakkar
return_of_drakkarInnlegg: 19598
31.12.17 16:04

Iblant opplever man og eller ser noe rart som kommentar.

Av en eller annen merkelig grunn bruker noen debattanter mot andre debattanter at man er mye her inne og da altså skriver mange innlegg...

Det er vel da man kritiserer slik at man selv er rimelig tom for argumenter...

Klikk for å gå tilbake til toppen

Siste innlegg

Andre tjenester