Våre regler
Hvis du leser innlegg på VGD du mener er i strid med våre regler (les reglene her) kan du trykke på dette symbolet over det aktuelle innlegget. VG Nett vil vurdere om innlegget skal fjernes.

Vi trenger en bedre måte å diskutere på - og deg

NYTT TEMA
GARDSDATTRA
GARDSDATTRAInnlegg: 57259
30.08.13 22:36
taknina: Klassedebattanter vil bestandig få folk med enkle løsninger mot seg . Det være seg i politikkforumet som i andre forum . At ei avis som liker å kalle seg en del av opplysningsamfunnet lar de beste debattantene knebles av folk med enkle løsninger og som ikke tåler å bli motsagt på toppen av dette må være noe av en falitterklæring for dere . Eg ønsker dere god bedring og ønsker Abelsborg tilbake som den klassedebattanten han er . Enig med ham eller ei.

Enig, Abelsborg må tilbake. Vi trenger alle de gode og kunnskapsrike debattanter vi kan få.

Kanskje Øyvind tar til vettet og henter han inn i varmen igjen dersom flest mulig støtter oppfordringen?

VG Nett
VG NettInnlegg: 18708
30.08.13 22:51

Vi diskuterer ikke enkeltprofiler her. 

Øyvind

Sitat
SitatInnlegg: 9588
30.08.13 23:37
taknina: At ei avis som liker å kalle seg en del av opplysningsamfunnet lar de beste debattantene knebles av folk med enkle løsninger og som ikke tåler å bli motsagt på toppen av dette må være noe av en falitterklæring for dere .

Ut fra hva du sier må jeg være en av de beste debattantene, siden folk med enkle løsninger har fått mitt svar slettet.

 

GARDSDATTRA
GARDSDATTRAInnlegg: 57259
30.08.13 23:46
VG Nett: Vi diskuterer ikke enkeltprofiler her.
Øyvind

Vi trenger å få en bedre måte å debattere på - og deg. Da mener jeg det er på sin plass og helt i tråd med trådstart å debattere hvorfor gode debattanter blir utestengt.

Og ikke nok med det, men jeg synes at når dere sier at dere trenger oss, så trodde jeg det var de gode og kunnskapsrike debattantene dere trengte. Da må det være lov å kreve å få slike inn igjen, når de blir utestengt etter å ha sprukket overfor ett troll.

Ser forøvrig at dere lar trollene herje som før, mens de gode debattantene på Politikk norsk blir færre og færre.

Det er få tråder der inne som er innbydende, for å si det slik.

FooDog
FooDogInnlegg: 2431
31.08.13 03:54
GARDSDATTRA: Vi trenger å få en bedre måte å debattere på - og deg. Da mener jeg det er på sin plass og helt i tråd med trådstart å debattere hvorfor gode debattanter blir utestengt. Og ikke nok med det, men jeg synes at når dere sier at dere trenger oss, så trodde jeg det var de gode og kunnskapsrike debattantene dere trengte. Da må det være lov å kreve å få slike inn igjen, når de blir utestengt etter å ha sprukket overfor ett troll. Ser forøvrig at dere lar trollene herje som før, mens de gode debattantene på Politikk norsk blir færre og færre. Det er få tråder der inne som er innbydende, for å si det slik.

Det kommer an på øyet som ser.

Det er gitt klare regler for debatten, så det er bare å følge disse.

Kunnskapsrikhet er slett ikke noen garanti for god oppførsel.

Det er VG Nett som setter premissene i kraft av å være forumets eier, så det er ingen vits i å utfordre dem ved å hevde at man selv er best skikket til akkurat det.

Sitat
SitatInnlegg: 9588
31.08.13 09:20
GARDSDATTRA: Da mener jeg det er på sin plass og helt i tråd med trådstart å debattere hvorfor gode debattanter blir utestengt.

Hvem som er gode vil det alltid være delte meninger om, selv synes jeg ikke noe om de som deler ut grov hets stadig vekk.

Store-O
Store-OInnlegg: 10164
31.08.13 12:09
GARDSDATTRA: Vi trenger å få en bedre måte å debattere på - og deg. Da mener jeg det er på sin plass og helt i tråd med trådstart å debattere hvorfor gode debattanter blir utestengt. Og ikke nok med det, men jeg synes at når dere sier at dere trenger oss, så trodde jeg det var de gode og kunnskapsrike debattantene dere trengte. Da må det være lov å kreve å få slike inn igjen, når de blir utestengt etter å ha sprukket overfor ett troll. Ser forøvrig at dere lar trollene herje som før, mens de gode debattantene på Politikk norsk blir færre og færre.

Tommel kort og godt. Og det er slett ikke bare på politikk norsk. Hva vi har lært her er at vi må la "trolla", stalkerne, outerne, forfølgerne, og de som daglig stille diagnoser på oss og sykeliggjør oss være i fred. Ikke våg å ta igjen, hold roen, ikke la dem lokke oss ut på "fotballbanen". 

Forsåvidt ikke så vanskelig det da, går faktisk an å leve godt med det. 

Sitat
SitatInnlegg: 9588
31.08.13 13:26
GARDSDATTRA: Vi trenger å få en bedre måte å debattere på - og deg. Da mener jeg det er på sin plass og helt i tråd med trådstart å debattere hvorfor gode debattanter blir utestengt. Og ikke nok med det, men jeg synes at når dere sier at dere trenger oss, så trodde jeg det var de gode og kunnskapsrike debattantene dere trengte. Da må det være lov å kreve å få slike inn igjen, når de blir utestengt etter å ha sprukket overfor ett troll

Når du legger opp til persondebatt med å forsvare en konkret person og er det merkelig at dette får stå, mens innlegg som viser at du åpenbart tar feil blir slettet.

Men jeg ser at det blir vanskelig å diskutere dette, men anbefaler ett søk på ordet "halvhjerner" feks ;-)

LHS-Jon
LHS-JonInnlegg: 3540
31.08.13 13:57
VG Nett: Det er ganske mye som slettes

Jeg skrev et lite innlegg her i går til deg som nå er slettet...men du gav jo en tommel for det?.Rart.

Sitat
SitatInnlegg: 9588
31.08.13 17:14
GARDSDATTRA: Takk, og ellers enig i det du skriver. Ser ellers at det er ett sultent troll på denne tråden, men det skal ikke mates av meg. Lever godt med å la være.

Ikke vanskelig å forstå at du mener meg, men vanskelig å forstå at jeg skal være ett troll siden jeg har rett og lett kan dokumentere at vedkommende dere skryter av, selv passer beskrivelsen av slike dere rakker ned på.

Merkelig at dere ikke ser noe så åpenlyst selv, kanskje det bare er viljen det skorter på :-)

Sitat
SitatInnlegg: 9588
31.08.13 17:16
LHS-Jon: Jeg skrev et lite innlegg her i går til deg som nå er slettet...men du gav jo en tommel for det?.Rart.

Det er nok noen som har brukt sutreknappen, opplevde noe lignende i dag selv. Kun fordi jeg dokumenterte at innlegg som får stå, sier noe som er usant.

fryatt
fryattInnlegg: 4393
31.08.13 18:53

Skal ikke mye til for å bli kalt troll. Alle som ikke liker det du skriver kaller folk troll. Så det er liten takhøyde her. Trodde det var et debattforum, og at det var lov å ha egne meninger. Ser at enkelte går helt fra konseptene nå man tar ironi i bruk.

kjempekanin
kjempekaninInnlegg: 25746
01.09.13 11:20
Sitat: Når du legger opp til persondebatt med å forsvare en konkret person og er det merkelig at dette får stå, mens innlegg som viser at du åpenbart tar feil blir slettet.
Men jeg ser at det blir vanskelig å diskutere dette, men anbefaler ett søk på ordet "halvhjerner" feks ;-)

Enkelte virker å ha ulik list for meningsfeller og for meningsmotstandere. Men ja, jeg er enig i at det ser merkelig ut å klage over andres angivelige debattstil, hvis man selv står for det samme.

tr0ndern
tr0ndernInnlegg: 12379
02.09.13 06:27

Sensureres fortsatt heftig i denne tråden ser jeg... Ja ja, fordelen er jo at det ikke lenger er mulig for MOD å benekte sin politiske slagside.

VG Nett
VG NettInnlegg: 18708
02.09.13 09:05
tr0ndern: Sensureres fortsatt heftig i denne tråden ser jeg... Ja ja, fordelen er jo at det ikke lenger er mulig for MOD å benekte sin politiske slagside.

Nei, det er ikke en slagside noen vei - bare at vi tar vekk ting som ikke har med saken og gjøre, og som handler om personer etc.

Og ja - vi fjerner innlegg i denne tråden som ikke har noe her og gjøre.

Øyvind

(Innlegget ble redigert 02.09.13 09:05)

Vakna
VaknaInnlegg: 14132
02.09.13 13:55
VG Nett: Nei, det er ikke en slagside noen vei - bare at vi tar vekk ting som ikke har med saken og gjøre, og som handler om personer etc. Og ja - vi fjerner innlegg i denne tråden som ikke har noe her og gjøre. Øyvind

Hei Øivind.

Virker ikke denne "upassende innlegg"-knappen lenger eller må man sende mail?

VG Nett
VG NettInnlegg: 18708
02.09.13 15:12
Vakna: Virker ikke denne "upassende innlegg"-knappen lenger eller må man sende mail?

Den virker ja. 

Vakna
VaknaInnlegg: 14132
02.09.13 15:13
VG Nett: Den virker ja.

ok

Lightning
LightningInnlegg: 11800
02.09.13 20:55
VG Nett: Den virker ja.

Det er 3-4 ganger jeg har prøvd å bruke "Upassende innlegg-knappen", siste uka, men ingenting skjer, sist nå nettopp.

(Innlegget ble redigert 02.09.13 20:55)

VG Nett
VG NettInnlegg: 18708
02.09.13 21:31
Lightning: Det er 3-4 ganger jeg har prøvd å bruke "Upassende innlegg-knappen", siste uka, men ingenting skjer, sist nå nettopp.

Den er ikke automatisk. Det er moderatorer som ser på klagene og vurderer om det har noe for seg. I formiddag var det f eks en som hadde klaget inn 40 innlegg fra samme person. Ingen av dem hadde brutt noen regler…

Øyvind

Volmets
VolmetsInnlegg: 2062
02.09.13 22:06
VG Nett: Den er ikke automatisk. Det er moderatorer som ser på klagene og vurderer om det har noe for seg. I formiddag var det f eks en som hadde klaget inn 40 innlegg fra samme person. Ingen av dem hadde brutt noen regler…

Noe som slo meg helt plutselig da jeg så dette innlegget: Slett- eller utesteng de som klager heller:) Og/eller fjern klageknappen, slik at mod'ene sletter mer etter eget hode når de ser uregelmessigheter. Var spøkefullt ment dette, men ser ikke bort fra at det hadde funket bedre.

rocker68
rocker68Innlegg: 8812
02.09.13 22:11
VG Nett: I formiddag var det f eks en som hadde klaget inn 40 innlegg fra samme person. Ingen av dem hadde brutt noen regler…

Dere har litt å slite med, skjønner jeg ;-)

fryatt
fryattInnlegg: 4393
02.09.13 22:17

Folk klager på alt, og alle er troll.

Lightning
LightningInnlegg: 11800
02.09.13 22:20
VG Nett: Den er ikke automatisk. Det er moderatorer som ser på klagene og vurderer om det har noe for seg. I formiddag var det f eks en som hadde klaget inn 40 innlegg fra samme person. Ingen av dem hadde brutt noen regler…
Øyvind

Du misforstod: Problemet er at ingenting skjer når jeg trykker på "Anmeld-knappen".

Selvsagt forventer jeg ikke at det skal være noen form for automatikk. Det hadde det virkelig blitt mye rart ut av, ikke minst når det finnes slike debattanter som du omtalte....

VG Nett
VG NettInnlegg: 18708
02.09.13 22:23
Lightning: Selvsagt forventer jeg ikke at det skal være noen form for automatikk. Det hadde det virkelig blitt mye rart ut av, ikke minst når det finnes slike debattanter som du omtalte....

Hehe, bra. Har du testet med en annen nettleser? 

Øyvind

titan_sable
titan_sableInnlegg: 60630
02.09.13 22:25
Lightning: Problemet er at ingenting skjer når jeg trykker på "Anmeld-knappen".

Pop-up blocker? På noen win-pc'er kan det hjelpe hvis du holde ctrl inne når du trykker.

Lightning
LightningInnlegg: 11800
02.09.13 22:27
VG Nett: Hehe, bra. Har du testet med en annen nettleser?
Øyvind

Ja, både Chrome og Explorer. Nå er det ikke så ofte jeg klager, men noen innlegg er helt hinsides, så jeg savner iallfall litt at funksjonen  virker.

VG Nett
VG NettInnlegg: 18708
02.09.13 22:30
Lightning: Ja, både Chrome og Explorer. Nå er det ikke så ofte jeg klager, men noen innlegg er helt hinsides, så jeg savner iallfall litt at funksjonen  virker.

Hm, snodig. Da har du vel brukt opp dine. Tror bare man har 100 000 klager pr konto.

Nei, men alvorlig - om du kan sende et skjermbilde så skal jeg se på det. Det skal jo virke.

Øyvind

Lightning
LightningInnlegg: 11800
02.09.13 22:32
titan_sable: Pop-up blocker? På noen win-pc'er kan det hjelpe hvis du holde ctrl inne når du trykker

Har prøvd, men det hjalp ikke.

Lightning
LightningInnlegg: 11800
02.09.13 22:35
VG Nett: Hm, snodig. Da har du vel brukt opp dine. Tror bare man har 100 000 klager pr konto.
Nei, men alvorlig - om du kan sende et skjermbilde så skal jeg se på det. Det skal jo virke.
Øyvind

Problemet har ikke vært før. Det har oppstått siste uke. Kanskje sender jeg en e-post i morgen med skjermdump.

Uansett tusen takk for en hyggelig serviceinnstilling som står til karakteren laudabilis pre ceteris...!

(Innlegget ble redigert 02.09.13 22:40)

Klikk for å gå tilbake til toppen

Siste innlegg