Våre regler
Hvis du leser innlegg på VGD du mener er i strid med våre regler (les reglene her) kan du trykke på dette symbolet over det aktuelle innlegget. VG Nett vil vurdere om innlegget skal fjernes.

Vi trenger en bedre måte å diskutere på - og deg

NYTT TEMA
VG Nett
VG NettInnlegg: 18707
05.10.14 23:06
GARDSDATTRA: Nå er dette andre gangen jeg etterlyser denne tråden, jeg har bruk for de opplysningene som kom fram der.

Vi setter ikke inn igjen tråder som er slettet dessverre. Flesteparten av innleggene i tråden var helt OT, og åpningsinnlegget hadde ikke noe på Aktuelt å gjøre.

Så kan det godt hende at det finnes mennesker med mindre peiling på hagestell enn trådstarter eller deg, men det er hver enkelt som poster sitt ansvar at innlegg postes på riktig forum.

Øyvind

GARDSDATTRA
GARDSDATTRAInnlegg: 57172
05.10.14 23:09
VG Nett: Vi setter ikke inn igjen tråder som er slettet dessverre. Flesteparten av innleggene i tråden var helt OT, og åpningsinnlegget hadde ikke noe på Aktuelt å gjøre.
Så kan det godt hende at det finnes mennesker med mindre peiling på hagestell enn trådstarter eller deg, men det er hver enkelt som poster sitt ansvar at innlegg postes på riktig forum.
Øyvind

Da håper jeg dere kan fortelle Premonition  at hen kan lage en ny tråd med samme tema?

Keva
KevaInnlegg: 17087
05.10.14 23:14
VG Nett: Vi ønsker en god debatt, og vi ønsker at folk skal varsle oss. Samtidig ber vi om at vi noen ganger er helt uenig med de som varsler, og det må man nesten bare tåle.

Takk for svar.

 

kjempekanin
kjempekaninInnlegg: 25674
06.10.14 00:48
Keva: Det kan sikkert hende (bl.a. ble mitt forsiktige tilsvar til dette "debatt"-innlegget slettet, så Mod er visst enig med deg), selv om jeg vanligvis mener å beflitte meg på å (evt) karakterisere det folk skriver, ikke deres person.
Og jeg tåler person"debatten" jeg refererte godt (som sagt trengs det en antydning til injurierende kraft for at jeg skal føle meg såret/truffet), men jeg synes ikke det akkurat gagner debatten å skrive slike innlegg som kun går på person.
Så mitt spørsmål til Mod handler ikke om hva jeg (eller andre) bør tåle, men om hvorvidt det er i tråd med reglene å skrive innlegg som kun handler om person i en debatt som handler om helt andre ting.
Men som sagt: Det er tydelig at Mod sitter med en annen tolkning av 'persondebatt' enn det jeg gjør, så de skal fremdeles få slippe varsler fra meg.

Det er riktig (du pleier å karakterisere det folk har skrevet), men dette er ofte samme sak. Det som du karakteriserer av det som en person har skrevet, kan være en feiltolkning ifra din side og blir derfor oppfattet som usannheter og sjikane.

Å nevne andre debattanters debattstil, tror jeg går innunder ytringsfriheten. Avhenger selvsagt av innhold og ordbruk.

3WaySpeaker
3WaySpeakerInnlegg: 1374
08.10.14 22:06

Det er på tide å stenge denne delen av forumet. Og jeg skal selvfølgelig begrunne det.

-For det første så er Innvandring, Rasisme og Flerkultur noe som kan lett diskuteres i Norsk Politikk, Internasjonal Politikk, Religion og Aktuelt. Hvis du ser på tråder under dette forumet så er 90% om religionen Islam og 10% om diverse innvandring. 

-For det andre når man splitter VGD i så mange subpolitiske forum, som midtøsten, innvandring (hvorfor har vi ikke egen om utvandring?) norsk politikk (er ikke innvandring norsk politikk?) så splitter man også opp brukerene og dermed spisser debatten i veldig ekstrem form. 

Jeg har sett endel "innvandring/muslim" tråder som har blitt startet opp i Norsk politikk seksjonen og aktuelt seksjonen. Og fikk oppleve noe som man ser veldig lite av i Innvandrings seksjonen, en debatt der man hadde mer enn 2 synspunkter og mer faktabasert debatt. 

Skal man ha god debatt i politiske forum så må vi ha med alle synspunkter og ikke en forum for anti muslimer, en for anti jøder, osv... Sånn som vi har det nå så er det bare forskjellige ormebol med likesinnede samlet i forskjellige forum. 

(Innlegget ble redigert 08.10.14 22:10)

vadefugl
vadefuglInnlegg: 40361
09.10.14 15:24

Hei mod! Lurer på om dere kan slette en tråd på filmforumet som jeg har laget. Den heter Annabelle (skrekkfilm). Da jeg opprettet tråden så visste jeg ikke at det allerede var laget en tråd om filmen. Takker!

Knaxern
KnaxernInnlegg: 36312
16.10.14 22:13

Må bare få spørre om noe.

Har dere som mål å gjøre søkemotoren verre for hver gang dere tukler med den?

Det er så jævla latterlig at man må bla i flerfoldige sider for å finne en spesifikk tråd. Før så fikk man opp en liste over trådtemaer og vanlige innlegg når man søkte på noe. Det eneste man får nå er en haug med innlegg.

Skal da ikke være noe spesielt vanskelig å få orden på dette heller.

onlyterje
onlyterjeInnlegg: 3906
26.10.14 09:58

Vg kan få en bedre måte å behandle folk på, her gidder ikke jeg å bruke mer energi slett hele profilen min. 

Jøran_Ødegaard
Jøran_ØdegaardInnlegg: 21042
28.10.14 11:52
VG Nett: Så om du mener å se at "personfokus" nå er tillatt, så er det selvsagt fint at du sier fra. Men det betyr ikke at det er tillatt. Det betyr bare at enten det er vurdert annerledes enn det du gjør, eller at vi ikke har hatt tid nok til å se på det.

Det en kanskje da kan diskutere er om forumet blir moderert i det hele tatt. Det kan være greit å faktisk se litt på hva som skjer. Når debatter ikke lenger skjer og drittslenging er den vanlige tonen er det noe alvorlig galt med modereringen. 

VG Nett
VG NettInnlegg: 18707
28.10.14 12:29
Jøran_Ødegaard: Det en kanskje da kan diskutere er om forumet blir moderert i det hele tatt. Det kan være greit å faktisk se litt på hva som skjer. Når debatter ikke lenger skjer og drittslenging er den vanlige tonen er det noe alvorlig galt med modereringen.

Selvsagt blir det moderert. I hvilke tråder er drittslenging den vanlige tonen?

Øyvind

(Innlegget ble redigert 28.10.14 12:29)

Jøran_Ødegaard
Jøran_ØdegaardInnlegg: 21042
28.10.14 12:55
VG Nett: Selvsagt blir det moderert. I hvilke tråder er drittslenging den vanlige tonen?

Tråder?? jeg tror ingenting på at VGD blir moderert. Hvis du tror det er snakk om tråder, ta deg tid til å følge med, les og opplev. 

Men: Dette er ikke mitt problem. VG kan rote som de vil for meg. 

VG Nett
VG NettInnlegg: 18707
28.10.14 14:12
Jøran_Ødegaard: Tråder?? jeg tror ingenting på at VGD blir moderert. Hvis du tror det er snakk om tråder, ta deg tid til å følge med, les og opplev.

Takk for hjelpsomt svar. Alt som postes på VGD havner i en feed som moderatorene ser på. Vi flagger en rekke uttrykk, vi passer på masse tråder, og vi følger spesielt med enkelte forum.

Det er selvsagt bare tull at VGD ikke modereres. 

Det betyr derimot ikke at vi ikke overser ting. Moderatorene passer på både VGD, VGs kommentarfelt og de sosiale kontoene våre - så det kan være over 20 000 innlegg i døgnet.

Jeg er forsåvidt helt enig med deg at folk legger seg til en dårlig måte å diskutere på - på nett. Det er derfor akkurat denne tråden er her: fordi det er et problem. Vi kan løse mye av det "alene" ved å være som hauker over folk som ikke oppfører seg. Men en stor del av jobben handler om at hver enkelt må skjerpe seg. Ikke lese alt som alle andre skriver på verst mulig måte. Ikke kjøre på med alt man har av krutt i hvert innlegg. Og legge en viss innsats i det å skjønne hva andre mener, i stedet for å kverulere og vri på alt.

Jeg personlig hadde ikke orket å diskutere sånn som mange av dere gjør på f eks Politikk - norsk. Det er mange som bare bryr seg om uviktige detaljer i stedet for det store bildet. Men det er vel sånn det er. Akkurat den biten av det er det ikke så mye vi i VG kan gjøre noe med. Vi kan ikke begynne å slette innlegg som ikke er "bra nok". Vi kan slette regelbrudd, men det ville bære helt feil avsted om vi skulle begynne og ta vekk innlegg ut fra noen slags kvalitetsskala.

På de politiske forumene kunne vi f eks satt at ALLE innlegg skal være begrunnede og lengre enn en linje - slik vi nå har som regel at åpningsinnlegg skal være. Men det løser neppe problemet, og hadde nok satt ned antall innlegg temmelig mye.

Er alltid interessert i å høre hvordan folk tror slikt kan løses. Og har forståelse for at folk "gir opp" i blant. 

Jeg diskuterte f eks trikken i Oslo med endel folk for noen uker siden, og det var bare detaljer og flisespikking som ble plukket opp i diskusjonen. Det som egentlig er problemstillingen ble liggende på gulvet, mens diskusjonen duret videre (som en 70-tonns trikk).

Og: "ta deg tid til å følge med" er et eksempel på et usaklig svar. Skjønner at du er irritert og ikke gidder, men det er den måten å svare på som bare lager surr og dårlige diskusjoner.

Øyvind

Volmets
VolmetsInnlegg: 2062
29.10.14 20:30
VG Nett: Er alltid interessert i å høre hvordan folk tror slikt kan løses. Og har forståelse for at folk "gir opp" i blant.

En bør vel aldri gi opp, så sant en mener å ha noe å tilføye eller presisere i en debatt - eller i en meningsutveksling som jeg vil kalle trådene på VGD. Du er ute etter forslag til å endre folkets nettkutyme kort sagt, se bort fra bagateller (som mange skrivefeil f.eks) og kun argumentere for/mot det som ser ut til å være trådstarters`forestilling om rett/galt i en aktuell sak. Men tror ikke dette er mulig uten enten å forhåndsmoderere, kreve fullt navn (mulig å jukse der), eller som jeg sa for spøk engang, å starte med lydinnlegg. Det ville forundre meg om noen ville gi seg til å skjelle ut andre da...:)

(Innlegget ble redigert 29.10.14 20:31)

stefan16
stefan16Innlegg: 3761
29.10.14 22:03

Hva skjedde med tråden Drapet i Asker som jeg lagde her inne på Aktuelt? Skrev jeg noe galt, eller sklei diskusjonen ut?

Store-O
Store-OInnlegg: 10110
29.10.14 23:13
VG Nett: Er alltid interessert i å høre hvordan folk tror slikt kan løses. Og har forståelse for at folk "gir opp" i blant.

Det har du da fått hørt veldig mange ganger. Følg opp VGDs ganske glimrende regler.

Du spør i ett innlegg: "I hvilke tråder er drittslenging den vanlige tonen? "  ja da skriver jeg ? også, for noen uker siden var du innom en tråd på politikk internasjonal, og skrev noe som faktisk fyrte opp under dritt-slengingen. 

Du får tåle å høre det nå, ta det som en mann og vis ansvar. Du er i toppen her med moderering og må tåle stormen. 

du kjenner til regelen: Det er ikke tillatt å trakassere meddebattanter. Diskuter sak, ikke person! Trakassering fører til umiddelbar utvisning.

Det er for så vidt greit du gir umiddelbar litt slingringsmonn. Men hva med dette lille, jeg understreker lille utdrag fra den tråden du var inne i ,  i forhold til denne regelen: 

 

-Du er et foraktelig svin. Og tolkingen din viser at du er riv rav ruskende gal. Sinnsyk!!! 

-Det eneste jeg er bekymret for er at du kan Norsk og til enkelte tider er uten oppsyn, samt at du har tilgang på et tastatur med internett kobling.

 -Nå bør du bare følge de med hvite frakker inn på rommet ditt snarest, så skal jeg sørge for at det ikke blir mer Internett på deg. FY FAAN sier jeg bare.  

 du må sette deg rolig ned nå og vente til vetrinæren kommer.  

-Nå har den blodstenkede blodrøde idoligiske krigrføringen pågått i hele dag, fordi det har de tid til, mens resten av verden får betalt i form av og snekre, mure, jobbe i butikk,  fabrikk, bank og en god del grunder virksomhet. Hva i alle dager skal vi si om det? hvor faan kommer de ifra? hva vil de? ønsker de rett og slett og gi et bidrag til og ødelegge vårt samfunnsystem? 

-logikk og argumenter ifra den blodstenkede røde sfæren her inne er komplett nedsnødd!!!  

så kan man jo trøste seg med at enkelte sitter kun bak et tastaur, og derigjen kjører blatante løgner i favør av overgriperen.  Heia dere nedsnødde moralsk skyldige massemordere ifbm med konflikten xxxxxx. FY FAAN. 

 og forresten hvor mange er dere lille null? fordi etter statuttene og alle dine egne uttaleslser bør du nå minst være 110 ÅR !!!

Ja det var det lille: .. 

Noen flere enn MOD på VGD som ser at dette er i den rette ”settingen” og under streken” i forhold til regelen jeg siterte?  Vel , de fleste innlegg blir  fjernet etter dagevis med trygling, men forfatteren fortsetter på ferden med skadefryd, naturlig nok. Det med litt løs holdning til umiddelbart blir dradd langt. 

Da må man vel holde kjeft og bare la være å diskutere, for som vi vet er har du introdusert  ”fotballbanen” som er  farlig. 

Så var det Outingen da.. Er jeg på kanten nå?  Kan noen gjennkjenne hvem dette er ut ifra mine sitater… Vel MOD tillater at stalkere som forfølger meddebattanter og oppgir både navn, bosted osv.. får fortsette i debatten. Så kommer her advarsler om outing av debattanter MOD er flau for lar fortsette???  Det er akkurat det det dreier seg om her.

Her i tråden burde teksten være: ”Vi trenger en bedre måte og diskutere på og kvalifiserte moderatorer”

Nei jeg er ikke enig i at det å følge opp så enkle og her klare regler på dette punktet er vanskelig når man sitter på verktøykassa.  Eller at det tar måneder før en reagerer, da er man ikke kvalifisert til sin jobb. 

 

Vel, vi får se hva som skjer nå. Kanskje jeg strakk "ytringsfriheten" for langt og dommen blir hard. .  .  .  .  . Men det er fryktelig trist Øyvind å se at du med åpne øyne, gang etter gang ikke reagerer mot slikt, dine eksempler i åpningsinnlegget blir her litt puslete. 

(Innlegget ble redigert 29.10.14 23:23)

FooDog
FooDogInnlegg: 2405
30.10.14 03:34
VG Nett: Jeg er forsåvidt helt enig med deg at folk legger seg til en dårlig måte å diskutere på - på nett.

Om man er uenig i noens synspunkter, tjener det ingen hensikt å komme med negative karakteristikker om budbringeren. Dette uavhengig om eventuelle synspunkter ligner konspirasjonsteorier eller mulige realiteter.

Dessverre ser det ut til at det er lettest sånn. Noen nekter å ta til seg lærdom samt å se ting fra flere sider.

Å avfeie hverandres synspunkter som toskeskap har ingen konstruktiv funksjon.

Jeg er tilhenger av Confusius's utagn:

“By three methods we may learn wisdom: First, by reflection, which is noblest; Second, by imitation, which is easiest; and third by experience, which is the bitterest.”  

Hvis flere hadde tatt seg bedre tid til å reflektere mer rundt komplekse problemstillinger, hadde de hatt større innsikt til å godta andres argumenter enn kun å avfeie det som idioti o.l.

Når man tyr til bastante forenklinger kan man lett bli offer for den tredje mulighet i utsagnet ovenfor.

 

VG Nett
VG NettInnlegg: 18707
30.10.14 12:07
Store-O: Her i tråden burde teksten være: ”Vi trenger en bedre måte og diskutere på og kvalifiserte moderatorer”

Altså: VG har kvalifiserte moderatorer. De som jobber for oss har dette som jobb, full tid de fleste - og har jobbet med det i årevis.

Det betyr selvsagt ikke at de ikke kan gjøre feil. Og med det mener jeg at vi av og til overser ting. Og til tider har vi for mye og gjøre. Enkelte dager er det veldig mye kommentarer på vg.no, og da blir det mindre tid til VGD. 

Men det betyr faktisk ikke at folk ikke er kvalifiserte. At folk kjører for fort i Norge, betyr ikke at politiet ikke er kvalifiserte. At folk blir brekker bein og slåss i fylla, betyr ikke at legene i Norge ikke er kvalifiserte.

Du skriver også at de fleste stygge ting blir slettet "etter dagevis med trygling, men forfatteren fortsetter på ferden med skadefryd, naturlig nok."

Det stemmer heller ikke. Vi ser på moderasjonskøen flere ganger i timen. Vi flagger ord og setninger, og vi følger spesielt med en haug med tråder.

Og likevel vil det komme folk her som sier stygge ting. Som skjeller ut andre. Som troller, og er usaklige.

Ellers så er det vanskelig å diskutere de eksemplene de kommer med, uten å gå inn på måten du selv diskuterer på. Jeg tror generelt at speilet er beste stedet for å forbedre verden - som Michael Jackson sa det.

Øyvind

MrManUtd
MrManUtdInnlegg: 28671
31.10.14 12:33

Når dere sletter innlegg, Øyvind, er det da slik at innleggene slettes for godt, slik at hverken brukere eller moderatorer kan se dem igjen?

Hadde nemlig inntrykk av at dere kan se alle innleggene vi har fått slettet opp i gjennom, men da jeg hadde en liten e-post-utveksling med en av kollegaene dine om et innlegg jeg av en eller annen merksnodig (ja, faktisk - det var absolutt ingenting galt med innlegget) fikk slettet, så mente denne moderatoren jeg mailet med at han ikke kunne finne dette innlegget igjen. Selv når jeg fortalte hvilken tråd det hadde vært i og omtrentlig klokkeslett (nøyaktighet på ~10 minutter).

VG Nett
VG NettInnlegg: 18707
31.10.14 14:23
MrManUtd: Når dere sletter innlegg, Øyvind, er det da slik at innleggene slettes for godt, slik at hverken brukere eller moderatorer kan se dem igjen? Hadde nemlig inntrykk av at dere kan se alle innleggene vi har fått slettet opp i gjennom, men da jeg hadde en liten e-post-utveksling med en av kollegaene dine om et innlegg jeg av en eller annen merksnodig (ja, faktisk - det var absolutt ingenting galt med innlegget) fikk slettet, så mente denne moderatoren jeg mailet med at han ikke kunne finne dette innlegget igjen. Selv når jeg fortalte hvilken tråd det hadde vært i og omtrentlig klokkeslett (nøyaktighet på ~10 minutter).

Det spørs hva du spør om. Vi kan se enkeltinnlegg når de er slettet - en stund etter. Tråder som slettes må vi hente opp på en mer tungvint måte.

Er du sikker på at den ansatte snakket om VGD og ikke Facebook?

Øyvind

VG Nett
VG NettInnlegg: 18707
31.10.14 16:07

NB. Dette er ikke en generell supporttråd for hele VGD.

Har du spørsmål om VGD - lag EGNE tråder her på underforumet VG Debatt.

(Innlegget ble redigert 31.10.14 16:07)

engafever
engafeverInnlegg: 17856
31.10.14 16:17

Jeg stilte et spørsmål om hvorfor denne tråden ble sletta:

Nei detta var morosamt, du

Og så ser jeg at spørsmålet bare har blitt sletta. Da blir vel dette spørsmålet også sletta? Og hvordan skal jeg tolke det?

 

 

VG Nett
VG NettInnlegg: 18707
31.10.14 16:21
engafever: Og så ser jeg at spørsmålet bare har blitt sletta. Da blir vel dette spørsmålet også sletta? Og hvordan skal jeg tolke det?

Les innlegget over.

MrManUtd
MrManUtdInnlegg: 28671
01.11.14 12:59
VG Nett: Det spørs hva du spør om. Vi kan se enkeltinnlegg når de er slettet - en stund etter. Tråder som slettes må vi hente opp på en mer tungvint måte. Er du sikker på at den ansatte snakket om VGD og ikke Facebook?

Nei det gikk ganske klart frem at det var snakk om VGD. E-postene er datert 4. oktober, finner dem sikkert igjen om du søker på brukernavnet mitt.

Jeg skal ikke ta det videre her.

mario9999
mario9999Innlegg: 5499
01.11.14 18:37

Hei Øyvind,

Takk for henstillingen i Real Madrid-tråden. Jeg var ikke klar over at det ikke var lov til den type diskusjoner på klubbtråden, ettersom det ofte var mer normen enn unntaket. Jeg ser vi ble henstilt til å flytte debatten hit. Saken gjaldt altså at jeg har registrert at en og samme bruker i mer enn 250 innlegg har kalt meddebattanter idiot, tulling, tosk osv, samt vært meget ufin på andre måter også. Alle sitatene under er fra denne brukeren. Det har gått utover svært mange brukere. Ofte har utbruddene kommet etter helt uskyldige og saklige diskusjoner, gjerne om fotball. Etter at jeg tok det opp, er det mange som har kommet fram og sagt i fra om at de har blitt utsatt for samme type utskjelling fra denne ene brukeren.

Noen smakebiter er:

Jeg lurer virkelig på hvem som er idioten her

 

Gå og legg deg din patetiske innsiktsfulle tulling.

 

Det eneste som framstår som noe rett så langt, er at du er blant de største idiotene som har vært her nå på en god stund

 

Blir du aldri lei av å framstå som en idiot?

 

Og du er fortsatt verdens besteste idiot

 

Hva Lance har med dette å gjøre aner jeg ikke, men som den idioten du er så regner jeg med at du har planer om å fortsette med å putte ord i munnen på meg.

 

Komplett idiot, det er det du er.

 

Alle tåler et glass med øl og ingen unger tar vondt av det, men når man raver rundt småfull med små barn rundt seg så skal man være passe idiot i hode for å kunne tro at dette setter småbarn pris på.

 

Å argumentere mot idioter inngår ikke på min dagsplan

 

La oss få ut denne klovnen nå, faen meg bare tull

 

Flotte saker, enda mer søppel fra samme klovn

 

Du er altså såpass dum at du ser at ingen ønsker å ha deg i denne tråden?Du er altså såpass dum, at du ikke tar hintet selv etter mine rimelig åpenbare svar, angående hvorvidt jeg vil føre en diskusjon med en ku som har stukket hodet halvveis opp i egen ræv?

 

Dette var bare et lite utvalg. Det finnes hundrevis av tilsvarende fra samme bruker.

Spørsmålet er da hvorfor denne brukeren får lov til å holde på slik?  Det bør ikke være slik på  VGD at enkelte brukere systematisk får lov til å trakassere andre. VGD er norges ledende debattforum, og brukerne må da ha tilfredsstillende trygghet om at elementære spilleregler overholdes og at modereringen gjøres på en upartisk og tydelig måte.

(Innlegget ble redigert 01.11.14 22:31)

VG Nett
VG NettInnlegg: 18707
01.11.14 22:33
mario9999: Spørsmålet er da hvorfor denne brukeren får lov til å holde på slik?  Det bør ikke være slik på  VGD at enkelte brukere systematisk får lov til å trakassere andre. VGD er norges ledende debattforum, og brukerne må da ha tilfredsstillende trygghet om at elementære spilleregler overholdes og at modereringen gjøres på en upartisk og tydelig måte.

Takk for at du sier fra! Kan du sende oss en e-post på diskusjon@vg.no og henvise til dette, og med brukernavn på den som holder på sånn - så skal vi ordne opp i det.

Beklager at det ikke har blitt sett! Problemet i fotballforumene er at folk bruker såpass mye banning og "idiot" og ord for kjønnsorganger, at de vanlige verktøyene våre funker dårlig (eller slår ut HELE tiden).

Det du skriver er selvsagt ikke ok, så vedkommende bryter helt klart reglene.

Øyvind

StevenPatrick
StevenPatrickInnlegg: 28096
01.11.14 23:39
VG Nett: Øyvind

Med det samme jeg har deg her..;-)

I spesialreglene for fotballforumene står det noe om å trolle i kamptråder etc.
Virker ikke som om noen av dine medarbeidere er på jobb når kampene pågår..;-)

VG Nett
VG NettInnlegg: 18707
01.11.14 23:44
StevenPatrick: I spesialreglene for fotballforumene står det noe om å trolle i kamptråder etc.
Virker ikke som om noen av dine medarbeidere er på jobb når kampene pågår..;-)

Med 500-2500 innlegg i en tråd på 90 minutter, så er det ikke bare enkelt. Hvis vi legger til at endel fotballfans er mer enn gjennomsnittet glad i å rope ut ord for kvinnelige kjønnsorganer og skjellsord mot dommere/spillere/publikum/kommentatorer, så gjør det moderasjonen vanskelig. 

Dere får bare heller sende oss en e-post og forklare et litt større bilde etterpå (eller underveis for den saks skyld), eller bruke "varsle"-knappen - med en forklaring - så skal vi trå til.

Øyvind

StevenPatrick
StevenPatrickInnlegg: 28096
01.11.14 23:48
VG Nett: Med 500-2500 innlegg i en tråd på 90 minutter, så er det ikke bare enkelt. Hvis vi legger til at endel fotballfans er mer enn gjennomsnittet glad i å rope ut ord for kvinnelige kjønnsorganer og skjellsord mot dommere/spillere/publikum/kommentatorer, så gjør det moderasjonen vanskelig.  Dere får bare heller sende oss en e-post og forklare et litt større bilde etterpå (eller underveis for den saks skyld), eller bruke "varsle"-knappen - med en forklaring - så skal vi trå til. Øyvind

Jeg gidder vel strengt tatt ikke bry meg så hardt, og heller ikke er jeg spesielt aktiv i slike.
Jeg ser stort sett kampen, og konsentrerer meg om den.

Et lite eksempel kan du allikevel få, det ferskeste vi har.

http://vgd.no/sport/fotball-premier-league/tema/1804509/tittel/newcastle-vs-liverpool-01-11-14-kl-13-45

vadefugl
vadefuglInnlegg: 40361
02.11.14 01:58

Noen som kan utelukke enkelte troll er å droppe slike kamptråder og heller konsentrere seg om å skrive i enten Liverpool eller Newcastle, klubbtråder. I forumet Internasjonal Fotball så er det ikke så stort miljø som debatterer i kamptråder i enten spansk eller italiensk fotball og da blir det mer kos enn krangel.

missChance
missChanceInnlegg: 48259
02.11.14 10:07
vadefugl: Noen som kan utelukke enkelte troll er å droppe slike kamptråder og heller konsentrere seg om å skrive i enten Liverpool eller Newcastle, klubbtråder.

Seriøst? Tror du kampdiskusjoner i klubbtråden vil stoppe det? Det blir fryktelig lange klubbtråder med mye trolling ...

Eller skal man forby kampprat? Da kan man like godt legge ned forumet.

Klikk for å gå tilbake til toppen

Siste innlegg