Våre regler
Hvis du leser innlegg på VGD du mener er i strid med våre regler (les reglene her) kan du trykke på dette symbolet over det aktuelle innlegget. VG Nett vil vurdere om innlegget skal fjernes.

Vi trenger en bedre måte å diskutere på - og deg

NYTT TEMA
hedning_9
hedning_9Innlegg: 6049
19.12.14 22:14
Jaauda: Det kan jeg dessverre ikke, annet enn å si at jeg synes du fortjener svar, både her inne og på denne mailen din.

Flott. Hadde vært fint om Mod kunne gjøre noe snart. Jeg har i flere mail understreket at jeg ikke sender mail for å kverulere,eller være vanskelig,pluss forklart grunnen til at jeg spør. Disse blir ikke besvart. Akkurat som her. Dette mener jeg er veldig svakt av Moderatoren.

TheCowboy
TheCowboyInnlegg: 8619
22.12.14 18:33
VG Nett: Du kan ha abonnementer på SPiD-kontoen din, men det koster ikke noe å ha en konto på VGD.

Vet denne kommer litt seint.. Men koster det ikke 10 kroner halvåret å være her da? Eller har dere gått vekk fra dette? (mener å huske noe om dette skjønner du.. )

 

TheCowboy
TheCowboyInnlegg: 8619
22.12.14 18:34
hedning_9: Flott. Hadde vært fint om Mod kunne gjøre noe snart. Jeg har i flere mail understreket at jeg ikke sender mail for å kverulere,eller være vanskelig,pluss forklart grunnen til at jeg spør. Disse blir ikke besvart. Akkurat som her. Dette mener jeg er veldig svakt av Moderatoren.

Rart du ikke får svarene du søker.. Jeg har alltid, med et unntak, fått svar på mine eposter til VGD desken.. 

Tyder jo på litt trynefaktor dette, spør du meg.. 

VG Nett
VG NettInnlegg: 18707
22.12.14 18:54
TheCowboy: Vet denne kommer litt seint.. Men koster det ikke 10 kroner halvåret å være her da? Eller har dere gått vekk fra dette? (mener å huske noe om dette skjønner du.. )

Det koster ingenting lengre. Dette forsvant da vi gikk over til SPiD. Men du må verifisere mobilnummeret ditt hvert 80. døgn fra nå av. Så da ryker du på mellom 80 øre og fire kroner i året, avhengig av abonnement.

Øyvind

TheCowboy
TheCowboyInnlegg: 8619
22.12.14 19:05
VG Nett: Det koster ingenting lengre. Dette forsvant da vi gikk over til SPiD. Men du må verifisere mobilnummeret ditt hvert 80. døgn fra nå av. Så da ryker du på mellom 80 øre og fire kroner i året, avhengig av abonnement.

Aha.. Er slike småting man av og til glemmer..hehe!!
Takker for svaret.. :)

kjempekanin
kjempekaninInnlegg: 25674
23.12.14 02:07
VG Nett: verifisere mobilnummeret ditt hvert 80. døgn fra nå av

Hvert 80. døgn? 4 ganger årlig da, med andre ord. Er det for å luke ut inaktive brukerkontoer.

VG Nett
VG NettInnlegg: 18707
23.12.14 10:05
kjempekanin: Hvert 80. døgn? 4 ganger årlig da, med andre ord. Er det for å luke ut inaktive brukerkontoer.

Det er en generell regel som er innført over hele SPiD, alt fra VG+ og VGD til finn.no og andre tjenester som bruker SPiD.

Øyvind

bobben
bobbenInnlegg: 5002
23.12.14 10:09
VG Nett: Det er en generell regel som er innført over hele SPiD, alt fra VG+ og VGD til finn.no og andre tjenester som bruker SPiD.

så ingen får lov å miste eller ødelegge mobiltelefoner altså.kanskje skippstedt selger dem billig

VG Nett
VG NettInnlegg: 18707
23.12.14 10:12
bobben: så ingen får lov å miste eller ødelegge mobiltelefoner altså.kanskje skippstedt selger dem billig

?

Om du mister mobilen, så kan teleforhandleren din lage nytt SIM-kort til deg med samme nummer.

Øyvind

hedning_9
hedning_9Innlegg: 6049
27.12.14 12:51
VG Nett: Det koster ingenting lengre. Dette forsvant da vi gikk over til SPiD. Men du må verifisere mobilnummeret ditt hvert 80. døgn fra nå av. Så da ryker du på mellom 80 øre og fire kroner i året, avhengig av abonnement. Øyvind

Er det trynefaktor,som bir nevnt i tråden her som gjør at dere ikke vil svare meg? Hverken her,eller på mail.

Volmets
VolmetsInnlegg: 2062
27.12.14 15:32
VG Nett: Det er en generell regel som er innført over hele SPiD, alt fra VG+ og VGD til finn.no og andre tjenester som bruker SPiD.

Hvis du tillater vil jeg bare si at denne Spid-greia var en heller dårlig idè. Det fungerte fint slik det var før. (Ingen liker å bli påtvunget noe som helst,og dette ble vi påtvunget. For ellers, når telefonselgere ringer meg, så svarer jeg alltid: "Nei - ellers takk, men det fungerer fint slik det er nå, ellers hadde jeg ringt selv". Så prøver de seg videre, men jeg avbryter og gjentar: "Som sagt, det fungerer fint slik det er nå. Ha en fin dag da"...

(Innlegget ble redigert 27.12.14 15:57)

hedning_9
hedning_9Innlegg: 6049
27.12.14 21:55
VG Nett: Vi svarer på e-post hver eneste dag, masse. Men det er noen folk som er så usaklige og frekke at det ikke har noe for seg. Øyvind

Nå er det over en måned siden jeg spurte dere. (igjen,etter å ha sendt mail tidligere som dere valgte å komme med et "fjasesvar" på om at man kanskje skulle unngå bruk av ordet "du" i innlegg for å være sikker på å ikke bli personlig. Noe jeg antar dere ikke mener,siden det er veldig mange innlegg her på forumet med ordet "du")

Kan jeg få svar

Eller kan dere forklare hva som var "frekt" med spørsmålene i mailen min,siden dere velger å overse alle henvendelser?

Jeg skrev da ikke et frekt ord. Kun noen spørsmål om hvorfor jeg fikk slettet et innlegg,og en forklaring,så jeg ikke skriver noe liknende igjen,da jeg vitterlig ikke forstår hvorfor dere fjernet det.

(min teori er jo at dere slettet det i "panikk" i et av racene dere hadde med å plutselig slette en mengde innlegg,eller at en ny moderator,eller noe slettet det ved en feil. Dere vil nå ikke innrømme at jeg ikke skrev noe som burde ført til sletting,men istedet for å innrømme feil,så overser dere alle henvendelser,og spørsmål. Det neste er vel sperring av bruker)

Dette innlegge jeg sitere her kan dere forøvrig fjerne,da det bevisst sprer usannheter. Dere svarer jo ikke.

hedning_9
hedning_9Innlegg: 6049
27.12.14 21:57
TheCowboy: Rart du ikke får svarene du søker.. Jeg har alltid, med et unntak, fått svar på mine eposter til VGD desken.. Tyder jo på litt trynefaktor dette, spør du meg..

Dette har nok alt å gjøre med trynefaktor å gjøre. Jeg har etterspurt dette svaret i over en måned nå,men moderator nekter som du ser å forholde seg til innleggene mine.

fisto
fistoInnlegg: 28816
27.12.14 22:04
hedning_9: Dette har nok alt å gjøre med trynefaktor å gjøre.

Saklig.

Det er jo en del sylfrekke tryner her inne, kanskje. Men er man bitter og sylfrekk samtidig, kommer ikke julenissen. (trur jeg)

VG Nett
VG NettInnlegg: 18707
27.12.14 23:13
hedning_9: Nå er det over en måned siden jeg spurte dere. (igjen,etter å ha sendt mail tidligere som dere valgte å komme med et "fjasesvar" på om at man kanskje skulle unngå bruk av ordet "du" i innlegg for å være sikker på å ikke bli personlig. Noe jeg antar dere ikke mener,siden det er veldig mange innlegg her på forumet med ordet "du") Kan jeg få svar Eller kan dere forklare hva som var "frekt" med spørsmålene i mailen min,siden dere velger å overse alle henvendelser?

Jeg personlig har hatt krøll med Outlooken min i nesten to måneder. Appen kræsjer når jeg leser fellesmailene, så da får jeg ikke sett gjennom eldre meldinger på moderator-mailen. Legg til flere uker sykdom i november, tidlig juleferie (som jeg fortsatt er på) og altfor mange prosjekter, og man får en todo-liste som må prioriteres hardt. Håper jeg får det i orden etter nyttår og får spadd meg nedover listen.

Øyvind

kjempekanin
kjempekaninInnlegg: 25674
28.12.14 08:46
hedning_9: Jeg skrev da ikke et frekt ord. Kun noen spørsmål om hvorfor jeg fikk slettet et innlegg,og en forklaring,så jeg ikke skriver noe liknende igjen,da jeg vitterlig ikke forstår hvorfor dere fjernet det.

Kan det være en feil i forumsystemet som gjør at innlegg iblant forsvinner? Jeg har lagt merke til noen rare slettinger, og da på tråder der kun 1 innlegg har forsvunnet, altså ikke på tråd med masseslettinger. (helt uskyldige innlegg, som ikke var trakasserende eller annet som brøt med forumsreglene)

kjempekanin
kjempekaninInnlegg: 25674
28.12.14 08:50
hedning_9: (igjen,etter å ha sendt mail tidligere som dere valgte å komme med et "fjasesvar" på om at man kanskje skulle unngå bruk av ordet "du" i innlegg for å være sikker på å ikke bli personlig. Noe jeg antar dere ikke mener,siden det er veldig mange innlegg her på forumet med ordet "du")

Jeg har jeg ikke lest det omtalte innlegget og sett sammenhengen. Men dette ordet må kunne brukes, og betyr i noen sammenheng "dere" eller "man". Må også kunne brukes i sammenheng der man svarer en annen bruker.

TheUnitedWay
TheUnitedWayInnlegg: 7409
28.12.14 10:55

Eeeh, hvorfor ble VGD Awards på Premier League forumet slettet?! 

Dere skrev jo nylig at det ikke var noe problem at den ble avholdt..? 

hedning_9
hedning_9Innlegg: 6049
28.12.14 12:32
VG Nett: Jeg personlig har hatt krøll med Outlooken min i nesten to måneder. Appen kræsjer når jeg leser fellesmailene, så da får jeg ikke sett gjennom eldre meldinger på moderator-mailen. Legg til flere uker sykdom i november, tidlig juleferie (som jeg fortsatt er på) og altfor mange prosjekter, og man får en todo-liste som må prioriteres hardt. Håper jeg får det i orden etter nyttår og får spadd meg nedover listen. Øyvind

Og det finner du for godt å fortelle nå,etter fem,seks ukers spørsmål her inne? Bla litt opp på denne siden,og forrige så ser du at jeg har etterlyst dette svaret mange ganger. Bruker du Outlook for å skrive her inne?

Men at dere svarer er et fremskritt. Veldig stort. Ser da frem til svar.

hedning_9
hedning_9Innlegg: 6049
28.12.14 12:39
kjempekanin: Jeg har jeg ikke lest det omtalte innlegget og sett sammenhengen. Men dette ordet må kunne brukes, og betyr i noen sammenheng "dere" eller "man". Må også kunne brukes i sammenheng der man svarer en annen bruker.

Det er det ikke jeg får gjort lenger heller,da det som sagt er slettet. Jeg skrev overhodet ikke noe for å krenke,støte,eller bryte reglene på noen måte,så jeg har etterlyst svar om hva som var feilen i innlegget,så jeg ikke gjør samme feil igjen,om det er noe jeg ikke har fått med meg av reglene her inne. Ganske irriterende å skrive et langt svar til noen,og så blir det slettet etter minutter uten at man vet hvorfor. Det er grunnen til at jeg har etterspurt svar. Alt jeg har fått er et svar om at man for å være helt,helt sikker på å ikke få slettet innlegg bør bruke ordet "man",istedet for ordet "du",så det ikke skal oppfattes feil,og som personangrep. Dette svaret var med en smiley bak,så jeg aner ikke om jeg skal ta det seriøst,eller om det var en spøk.

Skal jeg ta det seriøst er det jo bare merkelig,og det blir vel ikke et bra forum om ingen kan skrive noe som kan virke som det er ment til en annen bruker ved å skrive "du" om man henvender seg til noen.

Er det ment som en spøk,så er det jo bare irriterende at moderator tar seg tid til å sitte å skrive fjasesvar,og prøve å være komiker istedet for å svare på det man lurer på.

Derfor har jeg ikke lyst til å gi meg på dette her.

Keva
KevaInnlegg: 17087
28.12.14 13:15
VG Nett: en generell regel

- som (så vidt jeg kan se) egentlig ikke er nedfelt noe sted, er at man ikke trekker opp gamle tråder.

På Politikk - norsk er det nå for 2. gang trukket opp en 15 år gammel tråd. Første gang ble det meldt fra om, uten reaksjon - så det gjør jeg ikke igjen.

Men er det slik at dette ikke er noen regel (lenger)?
De som startet tråder for 15 år siden, kan jo være ute av VGD for lenge siden, og det å dra opp disse trådene opplever jeg som spam og støy.

VG Nett
VG NettInnlegg: 18707
28.12.14 13:25
Keva: - som (så vidt jeg kan se) egentlig ikke er nedfelt noe sted, er at man ikke trekker opp gamle tråder.

Det er ikke tillatt. Takk for tips!

Øyvind

Keva
KevaInnlegg: 17087
28.12.14 22:52
VG Nett: Takk for tips!

Men du slettet henvisningen min til den andre 15 år gamle tråden?

Jaja...

EgBiRasanes
EgBiRasanesInnlegg: 193
28.12.14 22:55

Diskutere sak, ikke person. Men mobbingen av Kul_Djevel med masse tomler som har prydet forsiden deres er enda ikke slettet. Her ble det ikke diskutert sak, men personen Kul_Djevel.

Hadde dere haandtert dette annerledes om dere ikke hadde tatt parti i saken selv ?

VG Nett
VG NettInnlegg: 18707
29.12.14 00:53
EgBiRasanes: Diskutere sak, ikke person. Men mobbingen av Kul_Djevel med masse tomler som har prydet forsiden deres er enda ikke slettet. Her ble det ikke diskutert sak, men personen Kul_Djevel. Hadde dere haandtert dette annerledes om dere ikke hadde tatt parti i saken selv ?

Det er det en egen tråd for, som du jo vet. Så ta det der.

Øyvind

Romlingane
RomlinganeInnlegg: 15760
29.12.14 09:14
VG Nett: Jeg personlig har hatt krøll med Outlooken min i nesten to måneder. Appen kræsjer når jeg leser fellesmailene, så da får jeg ikke sett gjennom eldre meldinger på moderator-mailen. Legg til flere uker sykdom i november, tidlig juleferie (som jeg fortsatt er på) og altfor mange prosjekter, og man får en todo-liste som må prioriteres hardt. Håper jeg får det i orden etter nyttår og får spadd meg nedover listen.

Jeg synes jeg har hørt dette før. Blir det for mye for deg, Øyvind?

missChance
missChanceInnlegg: 48260
29.12.14 09:55
Romlingane: Blir det for mye for deg, Øyvind?

Det ville vel ikke være så rart, med tanke på at VGD-debattantene - som blir "krenket" av den minste ting og ser spøkelser på høylys dag - tilsynelatende ser på Øyvind som sin private klagemur og forventer topprioritet for de latterligste klagemål, som om dette var fulltidsjobben hans.

(Innlegget ble redigert 29.12.14 09:56)

kjempekanin
kjempekaninInnlegg: 25674
29.12.14 10:10
missChance: Det ville vel ikke være så rart, med tanke på at VGD-debattantene - som blir "krenket" av den minste ting og ser spøkelser på høylys dag - tilsynelatende ser på Øyvind som sin private klagemur og forventer topprioritet for de latterligste klagemål, som om dette var fulltidsjobben hans.

Naturlig at man vil klage til et høyere nivå, hvis man opplever å ikke bli hørt / ikke får svar. Var det slik også under Torrys tid? Eller er det en økning i antallet klagesaker, antallet vanskelige brukere, e.l.?

missChance
missChanceInnlegg: 48260
29.12.14 10:15
kjempekanin: Naturlig at man vil klage til et høyere nivå, hvis man opplever å ikke bli hørt / ikke får svar. Var det slik også under Torrys tid? Eller er det en økning i antallet klagesaker, antallet vanskelige brukere, e.l.?

Før Øyvind var det vel ingen som engang gadd å svare noe særlig på debattantenes spørsmål. Og i hvert fall ikke på forumet, selv ikke på VGD Debatt-forumet.

I stedet for å syte over Øyvind, bør man være glad for at han tar seg tid til å kommunisere, selv om man ikke er like fornøyd med svaret eller svartiden, og kanskje ikke tro at man selv er den viktigste i verden ...?

(Innlegget ble redigert 29.12.14 10:17)

kjempekanin
kjempekaninInnlegg: 25674
29.12.14 10:31
missChance: Før Øyvind var det vel ingen som engang gadd å svare noe særlig på debattantenes spørsmål. Og i hvert fall ikke på forumet, selv ikke på VGD Debatt-forumet.
I stedet for å syte over Øyvind, bør man være glad for at han tar seg tid til å kommunisere, selv om man ikke er like fornøyd med svaret eller svartiden, og kanskje ikke tro at man selv er den viktigste i verden ...?

Ikke på VG Diskuter-forumet, det er riktig. De fleste sendte vel email også den gang.

Forandringen siden den gang, er at vi har fått en synlig person her ute på VG-forumet. Derfor synes jeg ikke det er noe merkelig at folk henvender seg til ham, hvis de ikke får svar på sine mange email til moderatorgruppen.

Klikk for å gå tilbake til toppen

Siste innlegg