Våre regler
Hvis du leser innlegg på VGD du mener er i strid med våre regler (les reglene her) kan du trykke på dette symbolet over det aktuelle innlegget. VG Nett vil vurdere om innlegget skal fjernes.

Aldri likestilling...

NYTT TEMA
sanila
sanilaInnlegg: 34058
13.02.16 20:19
MagneSt: Den taktikken nå igjen!! Du er sannelig ikke no særlig bedre enn visse andre

Du fremhever det maskuline og  latterlig gjøre det feminine. 

Hvor virkeligheten er at de er totalt avhengige av hverandre,

 

Taktikk som der her fremviser og hvem visse andre er   , bryr jeg meg ikke med. Men de jeg tror at du mener med visse andre, er temmelig manne sinte  ja.

Følelser er ikke så lett det, slett ikke for folk der er vant at  med at skylde på,.  eller spill på andres følelser,

 

 

 

 

 

 

(Innlegget ble redigert 13.02.16 20:24)

MagneSt
MagneStInnlegg: 2690
17.02.16 17:12
sanila: Du fremhever det maskuline og  latterlig gjøre det feminine.

Det siste var jo en ren morsomhet som du bød opp til selv. Setter pris på mye av det feminine jeg, men det er gjerne ikke de verdiene frontfeministene står for. Tro meg eller ei; i det virkelige liv er jeg stort sett en gentleman, men er blitt mere selektiv med åra.

Her på delforumet har jeg heller ikke gått inn for å være spesielt gentlemanaktig. Det tærer litt på den egenskapen når man har "tullet" her (under flere nick) i 10 år - preget av  skyttergravsdebatter.  I ettertid ser man på det meste som bortkastet tid bortsett fra å lese noen frodige debattanter hvor alle er borte nå (tror jeg).

Sayonara (antagelig) her.

sanila
sanilaInnlegg: 34058
17.02.16 17:18
MagneSt: Det siste var jo en ren morsomhet som du bød opp til

Du kjenner Piet Heins grukk om humor? Der er ganske stor forskjell på den danske og den norske.

Om enn om man ikke merker/ser nøyere etter så ser den nesten lik ut. Den er ikke det.

 

sanila
sanilaInnlegg: 34058
17.02.16 17:26
MagneSt: Her på delforumet har jeg heller ikke gått inn for å være spesielt gentlemanaktig

Gentelmenn kan være så mye,

Selv orker  jeg ikke typen kvinner, alti først gjennom døren sådan i forventet etterbetaling.  Det er anstrengede for kvinner , at bestandig  må gå først gjennom døren ( brukes som skjold )

På den andre side , om ikke  "shaufføren" er troverdig og til at stole på, så blir det jo slikt.

grublegruble
grublegrubleInnlegg: 19
01.03.16 21:49

vist jag står og dusjer med gardina vis åpen og det kommer en dame forbi ..... da er jeg blotter... men om vi snur dette om så det er dama som dusjer og det er jeg som kommer gående på vegen forbi nå da skal jeg love deg at det er jeg som er kikker. i love likestilling 

Lykten
LyktenInnlegg: 263
06.05.16 23:05

Bloggeren Lotte Cornelia Fagerheim, synes ikke noe om å bli kalt prostituert for nakenbilder i mannblad. HUN er SKUFFET over folks mangel på hjerneceller... 

http://www.side2.no/aktuelt/lotte-kalt-prostituert-etter-nakenbilder-i-manneblad/6644432.html

Fortsetter med bloggeren, "Fitfager". 
http://www.side2.no/aktuelt/--vi-kan-ikke-ha-sttende-bilder-som-dette-pa-melkekartongen/3423221205.html

I mine øyne prostituerer begge disse jentene seg, og i steden for å innrømme at de er langt over grensen vil de heller flytte den. 

Spørsmålet mitt i første innlegg har nå endret seg til en konklusjon. Disse kvinnene ønsker ikke likestilling. Hva skulle de levd av da?

malhen
malhenInnlegg: 19482
10.06.16 21:10
grublegruble: vist jag står og dusjer med gardina vis åpen og det kommer en dame forbi ..... da er jeg blotter... men om vi snur dette om så det er dama som dusjer og det er jeg som kommer gående på vegen forbi nå da skal jeg love deg at det er jeg som er kikker. i love likestilling

Hadde et fint eksempel på radio i dag tidlig. Var det P4 tro? Fotball-EM ble diskutert hvorpå en kvinnelig deltager i programmet sa at fotball-EM for menn var fint også for de kvinnene som ikke likte fotball. Nå hadde de kjekke menn i tettsittende drakter å kikke på en måned fremover.

Snu det på hodet å tenk deg reaksjonen om en mannlig deltager i et radioprogram hadde sagt det samme om fotballjenter. Reaksjonene hadde nok ikke latt vente på seg. 

 

rogerns
rogernsInnlegg: 837
20.08.16 03:07
malhen: Snu det på hodet å tenk deg reaksjonen om en mannlig deltager i et radioprogram hadde sagt det samme om fotballjenter. Reaksjonene hadde nok ikke latt vente på seg.

og under OL åpningen var det en mannlig utøver i bar overkropp som ble oljet inn av tre damer- til stor begeistring , så tenk om rollene var snudd og at tre menn oljet inn en dame........eller hva om 15 kroppsfikserte damer i string hadde hatt sceneshow foran 1000 kåte mannfolk, men om vi snur det så heter det Chippendales og er helt i orden.

Og det er stille i fjøset om alle de kroppsfikserte bloggerne som flasher sine kropper, og for å kred titulerer de seg ofte som ernæringsrådgivere og seff som PT.

Og hvem lærer av disse ? jo de neste generasjonene som viser seg frem på "deiligst.no" og har et bildearkiv som enhver forelder hadde blitt sjokkert av for noen år siden

malhen
malhenInnlegg: 19482
20.08.16 20:07
rogerns: og under OL åpningen var det en mannlig utøver i bar overkropp som ble oljet inn av tre damer- til stor begeistring , så tenk om rollene var snudd og at tre menn oljet inn en dame.......

Dette reagerte jeg på også. 

Klikk for å gå tilbake til toppen

Siste innlegg