Våre regler
Hvis du leser innlegg på VGD du mener er i strid med våre regler (les reglene her) kan du trykke på dette symbolet over det aktuelle innlegget. VG Nett vil vurdere om innlegget skal fjernes.

Mannen sitter med nøkkelen

NYTT TEMA
joplina
joplinaInnlegg: 64659
21.04.19 23:09

- Ja det må jo være gode,positive nyheter for de kvinnekritiske menn som frekventerer VGD , at det faktisk er mannen som sitter med nøkkelen som avgjør om forhold lykkes eller går i dass  :)

....og vi som har blitt tutet øra fulle av disse grusomme kvinnene i alle år...uups da.

"Mannen avgjør om et parforhold blir lykkelig eller ikke, viser forskningen til to av verdens fremste parforskere, John og Julie Gottman

 

John og Julie Gottman har gjennom 40 år forsket på par, og sitter på et av verdens mest unike forskningsmaterialer når det gjelder parrelasjoner, hva som er faresignalene, hva som fungerer og hva som øker sjansen for at parforholdet skal lykkes.

I sin nye bok «Det kvinner vil ha, det menn vil ha» prøver de å nå spesielt ut til mannen. For han sitter faktisk med nøkkelen til om forholdet skal lykkes eller ei, ifølge forskerne.

De understreker at selvsagt har også kvinnen noe hun skal ha sagt for om de lykkes som par eller ikke, men tallenes tale fra deres omfattende materiale er klart: Det er hva mannen gjør, og måten han tenker på, som spiller størst rolle.

Gjennom 40 år har de studert mer enn 3000 par, og noen av parene er fulgt så lenge som 20 år."

 

En god påskenyhet som sammenfaller med dagen for Jesu oppstandelse....kan tenke at denne nyheten også medfører litt oppstandelse :)

 

phrielas
phrielasInnlegg: 564
23.04.19 07:19

Jau. Er en del triste holdninger hos menn.

GARDSDATTRA
GARDSDATTRAInnlegg: 60212
24.04.19 02:17
joplina: - Ja det må jo være gode,positive nyheter for de kvinnekritiske menn som frekventerer VGD , at det faktisk er mannen som sitter med nøkkelen som avgjør om forhold lykkes eller går i dass :)
....og vi som har blitt tutet øra fulle av disse grusomme kvinnene i alle år...uups da.
"Mannen avgjør om et parforhold blir lykkelig eller ikke, viser forskningen til to av verdens fremste parforskere, John og Julie Gottman

Trodde du at du skulle få liv i likestillingsforumet med en plussartikkel?


Det er lov å prøve på nytt …..

FjodorDVD
FjodorDVDInnlegg: 1074
26.04.19 20:32
joplina: «Det kvinner vil ha, det menn vil ha»

Jeg er mer tilhenger av biologiske forklaringer, også støttet i urmenneskets utfordringer for å føre arten videre. Vi danner par for å føre arten videre og oppdra neste slekt. Mannen tilbyr sin kapital som er trygghet og materielle goder. Kvinnen tilbyr sin ynde og fruktbarhet. Vi pynter oss dertil som best vi kan og plutselig har vi en match. Vulgær kortversjon er at mannen tilbyr masse penger og kvinnen store pupper. Samlivet i parskap er en økonomisk og seksuell kontrakt. Samlivsbrudd skyldes oftest brudd på denne kontrakten. Professorene legger mer ansvar på mannen når det slår feil. Jeg er ikke helt overbevist, men det er kanskje en sammenheng med at NAV ikke bygger opp under mannens ego like sterkt som et realt arbeide.

Gloriana
GlorianaInnlegg: 5913
26.04.19 20:37

Igjen: for noe piss. For det første er dette vel gjort i USA, hvor mange kvinner skilte seg i USA for 40 år siden? For det andre er den kvinnelige forskeren er selverklært feminist, det ville forundret meg veldig om ikke menn fikk skylden for alt fra den kanten. 

Bill_Babba
Bill_BabbaInnlegg: 5726
16.06.19 21:21

I grove trekk fra artikkelen:


Men skal sørge for kvinnens : Alt.


Klarer ikke mannen det, så har mannen bestemt at forholdet ryker.

Klikk for å gå tilbake til toppen