Våre regler
Hvis du leser innlegg på VGD du mener er i strid med våre regler (les reglene her) kan du trykke på dette symbolet over det aktuelle innlegget. VG Nett vil vurdere om innlegget skal fjernes.

Likestilling i trønder-sodoma Club4?

NYTT TEMA
FjodorDVD

Innlegg: 1294
FjodorDVD
15.01.20 08:48

De færreste av oss kunne forestille seg aktiviteten i Club4, Trondheim. 

Klubbsjefen påstår stor pågang av kvinner som vil ha gang-bang. Psykologen sier det er høyst usannsynlig. Politiet og jurister klør seg i hodet, men følger med.

Hva sier du?

Nå er den tiden forbi at kvinner kunne avgjøre selv, så da må vi og samfunnets selvoppnevnte verger tre inn og avgjøre om det kan tillates at kvinner legger seg tilrette i et fuck-hole i Trondheim.

GARDSDATTRA

Innlegg: 63449
GARDSDATTRA
15.01.20 18:08
FjodorDVD: De færreste av oss kunne forestille seg aktiviteten i Club4, Trondheim.
Klubbsjefen påstår stor pågang av kvinner som vil ha gang-bang. Psykologen sier det er høyst usannsynlig. Politiet og jurister klør seg i hodet, men følger med.
Hva sier du?
Nå er den tiden forbi at kvinner kunne avgjøre selv, så da må vi og samfunnets selvoppnevnte verger tre inn og avgjøre om det kan tillates at kvinner legger seg tilrette i et fuck-hole i Trondheim.

Det er ikke første gang Tom Ketil Krogstad er ute i hardt vær med sin Club 4. I 2003 ble Krogstad dømt for hallik-virksomhet, ulovlig skjenking og fremvisning av pornofilmer.[3] Club 4 ble samtidig stengt. Mener å huske at det var noe mer snusk med Club 4 også, noe som hadde med økonomi og eiendom å gjøre. Ikke helt god den karen der.


Godt at Trondheims-politiet har hukommelsen i orden.


Men kvinnene, de var nok for små den gangen, så de husker selvsagt ikke den saken fra 2003. Tom Ketil har ikke endret seg en tøddel, han trengte bare litt tid slik at han kunne håpe på at alt var glemt.


 

Stamnes

Innlegg: 160
Stamnes
16.01.20 09:10

Jeg vil bare si at når det er ulovlig å kjøpe sex må det også være ulovlig å selge.


Men det er noe merkelig med vårt samfunn: Kvinner er svake de og skal ikke kreves for tilsvarende ansvar på linje med menn.


ER det et tidsspørsmål om en kvinne stjeler noe fks. i en butikk så er det fordi hun har det vanskelig og må slippe straff?


Kanskje det er kvinner som utnytter svake menn?

FjodorDVD

Innlegg: 1294
FjodorDVD
16.01.20 11:03
Stamnes: Kvinner er svake de og skal ikke kreves for tilsvarende ansvar på linje med menn.

Det er faktisk konklusjonen etter de ti siste års kvinnekamp. 


Det verste du kan gjøre mot et menneske er å frata myndighet begrunnet i omsorg. (Lønning?)


Det forstår ikke dagens feminister før de er underlagt vergemål og sosial kontroll.


Men, hva skal man si til dem som legger seg til rette i et fuck-hole? Eller hva annet det måtte være. Er vi godtfolk bemyndiget oppgaven å moralisere?

FjodorDVD

Innlegg: 1294
FjodorDVD
16.01.20 11:09
GARDSDATTRA: Tom Ketil har ikke endret seg

Vi har nok de samme tanker omkring denne karakteren. De andre partene er vi nok ikke like enige om. Enn så lenge har ikke trusler og tvang vært nevnt. Sårbare jenter, javel. Men fortsatt myndige. 


Strengt tatt har jeg ikke hatt noe imot at seksuell lavalder ble økt i takt med at jenter infantiliseres.

GARDSDATTRA

Innlegg: 63449
GARDSDATTRA
16.01.20 14:17
FjodorDVD: Enn så lenge har ikke trusler og tvang vært nevnt. Sårbare jenter, javel. Men fortsatt myndige.

Det er klart som blekk at her må det være snakk om både trusler og tvang og det som verre er. F eks rus.


Javel har jenter sex-fantasier også til dels grove, men det store flertall ønsker selvsagt å utforske og leve ut sine fantasier i trygge omgivelser, skulle ellers bare mangle. En sex-klubb er langt i fra trygg.


De jentene som "frivillig" går til en sex-klubb for å leve ut sine fantasier er enten skadde og traumatiserte, eller de står i en vanskelig eller umulig økonomisk situasjon som altså innehaver og hallik grovt utnytter.


Du kan prøve å lese din egen link om dette.

FjodorDVD

Innlegg: 1294
FjodorDVD
18.01.20 10:18
GARDSDATTRA: Det er klart som blekk at her må det være snakk om både trusler og tvang og det som verre er. F eks rus.

Det er jeg enig i. Men jeg ser samtidig behovet for å kunne kontraktfeste i de tilfeller hvor de andres egne vurderingsevne kan være tvilsom.


For eksempel: "Ønsker du av egen fri vilje å bli gangbanget i fuck-holet"? Eller, "Ønsker du av egen fri vilje å delta i "Paradise Island"?


 

GARDSDATTRA

Innlegg: 63449
GARDSDATTRA
18.01.20 23:50
FjodorDVD: For eksempel: "Ønsker du av egen fri vilje å bli gangbanget i fuck-holet"? Eller, "Ønsker du av egen fri vilje å delta i "Paradise Island"?

Du ser altså ikke forskjellen på Paradise Hotel (går ut fra at det var det du mente) der deltagerne er trygge på de andre deltagerne, og en sexklubb der hvem som helst kan komme inn uten noen forhåndsjekk?


En kvinne og ti menn som skal ha sex med henne på de underligste måter. Gjett hvem som er mest sårbar og står i fare for å få skader?


Om en kvinne absolutt vil bedrive selvskading så er det vel knapt noen som kan hindre henne, men jeg synes det er forkastelig at en driver av en sexklubb skal legge til rette for, og tjene penger på slik selvskading.

Prlx

Innlegg: 3750
Prlx
27.01.20 18:51
GARDSDATTRA: men det store flertall ønsker selvsagt å utforske og leve ut sine fantasier i trygge omgivelser,

Også har man mindretallet kvinner som altså oppsøker steder som eksempelvis Club4 fordi de har lyst. Hadde du noe poeng du ville frem til inne i viss-vasset ditt?

GARDSDATTRA

Innlegg: 63449
GARDSDATTRA
27.01.20 19:52
Prlx: Også har man mindretallet kvinner som altså oppsøker steder som eksempelvis Club4 fordi de har lyst. Hadde du noe poeng du ville frem til inne i viss-vasset ditt?

Du har enkle konklusjoner på kompliserte problemstillinger.


Men for all del, du er heldig som slipper hodepine.

59387

Innlegg: 490
59387
28.01.20 15:11

Tviler sterkt på at gardsdattra og hennes likesinnede ønsker trygge omgivelser for mennesker som ønsker å ha sex utenfor hennes moralske rekkevidde. Sex de ikke liker er fy.

 

 

(Innlegget ble redigert 28.01.20 15:12)

Prlx

Innlegg: 3750
Prlx
28.01.20 16:48
GARDSDATTRA: Du har enkle konklusjoner på kompliserte problemstillinger.

Jeg hadde for så vidt akkurat samme konklusjon som deg, nemlig at det er et mindretall av kvinner som har lyst å være med på slike gangbang. Men i motsetning til deg så har jeg ikke noe ønske om å begrense dette mindretallets sin rett til utfoldelse. Du er prototypen på en feminist, som jo hater alle kvinner som dere ser på som utfordringer og årsaken til at dere selv er så miserable, barnløse og ikke har noen mulighet til å tiltrekke dere ekte menn.

GARDSDATTRA

Innlegg: 63449
GARDSDATTRA
28.01.20 17:02
Prlx: Du er prototypen på en feminist, som jo hater alle kvinner som dere ser på som utfordringer og årsaken til at dere selv er så miserable, barnløse og ikke har noen mulighet til å tiltrekke dere ekte menn.

Dustoremiti, du legger ikke fingrene i mellom. Ikke er du redd for å bli ledd ut heller, underholdende som du er.

Prlx

Innlegg: 3750
Prlx
28.01.20 17:11
GARDSDATTRA: Dustoremiti, du legger ikke fingrene i mellom. Ikke er du redd for å bli ledd ut heller, underholdende som du er.

Og her bidro med det du evner å bidra med. Altså ingenting. 

Gloriana

Innlegg: 9991
Gloriana
28.01.20 17:13

Gardsdattra og gangbangs, her blander man virkelig hummer og kanari ja! 

GARDSDATTRA

Innlegg: 63449
GARDSDATTRA
28.01.20 17:42
Prlx: Og her bidro med det du evner å bidra med. Altså ingenting.

Og hva venter du som svar på kun svada?

Prlx

Innlegg: 3750
Prlx
28.01.20 18:21
GARDSDATTRA: Og hva venter du som svar på kun svada?

Du som har levd de siste 10 + år på VGD og uten sosial kontakt av betydning, vil jo naturlig nok miste begreper om hva som normalt og hva som er svada. Du har fått et forvrengt syn på ting, utvilsomt. 


Bare det faktum at du innbiller deg det at en kvinne som lever på en måte som mindretallet av kvinner gjør, på noen måte diskvalifiserer henne fra å gjøre det hun vil, forteller oss mye om hvilken syk narsissist man kan mistenke deg for å være. Tipper at du har oppsøkt VGD fordi alle andre er leie av å høre på det virkelighetsfjerne skvalderet ditt.

GARDSDATTRA

Innlegg: 63449
GARDSDATTRA
28.01.20 18:51
Prlx: Du som har levd de siste 10 + år på VGD og uten sosial kontakt av betydning, vil jo naturlig nok miste begreper om hva som normalt og hva som er svada. Du har fått et forvrengt syn på ting, utvilsomt.

Skjønner at du har vært uten sosial kontakt siden juni i fjor, men så er det slik at din virkelighet ikke gjelder for riktig alle.

Prlx

Innlegg: 3750
Prlx
28.01.20 19:45
GARDSDATTRA: Skjønner at du har vært uten

Registrerer at du har kapitulert, idet du nekter å svare på det som faktisk angår temaet. Du har kanskje et snev av innsikt som får deg til å se at du har dummet deg ut, men jeg har mine tvil. 

GARDSDATTRA

Innlegg: 63449
GARDSDATTRA
28.01.20 21:28
Prlx: Registrerer at du har kapitulert, idet du nekter å svare på det som faktisk angår temaet. Du har kanskje et snev av innsikt som får deg til å se at du har dummet deg ut, men jeg har mine tvil.

Å debattere noe saklig med deg er fånyttes, ellers så står jeg på det samme som jeg tidligere har skrevet.


At du mener det er helt ok å utnytte psykisk syke det går det tydeligvis ikke an å gjøre noe med.

59387

Innlegg: 490
59387
29.01.20 18:06

Prix: i sann feminist-ånd så mener seff gardsdattera at sex utenfor hennes moralske rekkevidde er psykiskt psykt. 

Prlx

Innlegg: 3750
Prlx
30.01.20 16:39
GARDSDATTRA: ellers så står jeg på det samme som jeg tidligere har skrevet.

Tror ingen forventer at du skal ta til vettet.

GARDSDATTRA

Innlegg: 63449
GARDSDATTRA
30.01.20 22:51
Prlx: Tror ingen forventer at du skal ta til vettet.

Det er nok noen andre som bør ta til vettet i denne saken.

Prlx

Innlegg: 3750
Prlx
31.01.20 16:27
GARDSDATTRA: Det er nok noen andre som bør ta til vettet i denne saken.

Nei det er du. Noen kvinner ønsker beviselig å være med på gangbang. Det er bare et faktum. At feminister nekter å innse det er bare nok et bevis for at feminisme er en sinnsykdom. 

FjodorDVD

Innlegg: 1294
FjodorDVD
11.02.20 11:47
GARDSDATTRA: Du ser altså ikke forskjellen på Paradise Hotel (går ut fra at det var det du mente) der deltagerne er trygge på de andre deltagerne, og en sexklubb der hvem som helst kan komme inn uten noen forhåndsjekk?

Det handler om retten til å gjøre dumme ting og øvrighetens maktmidler til å stoppe det. Det er flere aktuelle eksempler i tiden. Å gå på ski over Nordpolen eller å legge seg inn på en tyrkisk plastikk-kirurgisk klinikk. Det er i samme klasse som deltager i realityshow eller gangbang i Trondheim. Farlig og lite karriere-fremmende. Jeg ser ærlig talt ikke den store forskjellen. 


 

FjodorDVD

Innlegg: 1294
FjodorDVD
16.02.20 10:41

Razzia mot Sexklubben på Sem utenfor Tønsberg..


Moralpolitiet slår til. Er det legitimt å sette politimakt inn mot umoral? 


 

Prlx

Innlegg: 3750
Prlx
20.02.20 16:57
FjodorDVD: Moralpolitiet slår til. Er det legitimt å sette politimakt inn mot umoral?

Nei, og jeg kan ikke fatte og begripe hvis ikke politiet blir anmeldt for dette. 

Kistespiker

Innlegg: 1965
Kistespiker
24.08.20 09:46

Selv om dette er en gammel sak, så klarte man å unngå det eneste punktet i tråden som nettopp handlet om likestilling. 


Dersom ingen deltagere får økonomiske ytelser for å delta, men må bære kostnaden for eventet. Hvorfor er det da kun det ene kjønnet som betaler og ikke det andre.?


Så kan man jo mene hva man vil om de andre tingene. 

FjodorDVD

Innlegg: 1294
FjodorDVD
23.09.20 08:47
Kistespiker: Hvorfor er det da kun det ene kjønnet som betaler og ikke det andre.?

Prisdifferensiering har mange faglig interessante problemstillinger. Gratis for kvinner. Rabatt for pensjonister. Grupperabatt eller Happy Hours mm.


Så kom der et virus og jeg formoder problemet løste seg selv.


 

Klikk for å gå tilbake til toppen

Siste innlegg